Filler Cottage Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Filler Cottage Rotterdam

Filler Cottage Rotterdam

Wij zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Onze artsen zijn laagdrempelig te benaderen en adviseren en behandelen met een natuurlijk resultaat. Ook luisteren we aandachtig naar uw wensen en zorgen. Bij Filler Cottage ben je geen nummertje, we nemen de tijd voor een praatje en maken een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden en zelfverzekerd de kliniek verlaat.

Ouder worden is een geschenk. Ons doel is dan ook niet om alle rimpels en oneffenheden weg te poetsen. Ons doel is om innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans te brengen. Wij begrijpen dat een frons rimpel of afhangende mondhoekjes er voor kunnen zorgen dat je er altijd boos of verdrietig uit ziet. Wij geloven dat je na een geslaagde behandeling lekkerder in je vel zit en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te worden, zonder dat iemand ziet dat je een injectable behandeling hebt ondergaan.

Filler Cottage Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Onze artsen zijn laagdrempelig te benaderen en adviseren en behandelen met een natuurlijk resultaat. Ook luisteren we aandachtig naar uw wensen en zorgen. Bij Filler Cottage ben je geen nummertje, we nemen de tijd voor een praatje en maken een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden en zelfverzekerd de kliniek verlaat. Meer lezen »

Spannend he zo'n eerste botox of filler behandeling?

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 115 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 115 per zone
2 zones
V.a. € 210 per behandeling
3 zones
V.a. € 295 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 390 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 95 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 450 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 305 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 195 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 95 per behandeling
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 895 per per ingreep (twee ogen)
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 275 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 750 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
7500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2016
Adres
Walenburgerweg 26A, Rotterdam
Filler Cottage Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Kirsten Schlink
Drs. Kirsten Schlink
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Imme van Hout
Drs. Imme van Hout
Functie
Chirurg
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Machteld Ibelings
Drs. Machteld Ibelings
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Ayleen The
Drs. Ayleen The
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Dena de Block
Drs. Dena de Block
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken

Filler Cottage Rotterdam Reviews

4.9
49 reviews
De eerste stap ernaar toe was voor mij wel een dingetje, liever gezegd een heel groot ding!! In de wachtkamer zat ik daar ZO ongemakkelijk en tuurlijk ik moest op de foto ...aargghh. Maar eenmaal binnen werd ik zo op mijn gemak gesteld. Alles werd rustig doorgesproken en waar ik heel blij van werd, ze geven echt duidelijk advies en doen niks zomaar. Kortom z... Toon meer »
De eerste stap ernaar toe was voor mij wel een dingetje, liever gezegd een heel groot ding!! In de wachtkamer zat ik daar ZO ongemakkelijk en tuurlijk ik moest op de foto ...aargghh. Maar eenmaal binnen werd ik zo op mijn gemak gesteld. Alles werd rustig doorgesproken en waar ik heel blij van werd, ze geven echt duidelijk advies en doen niks zomaar. Kortom ze zijn heel vakkundig, heel erg vriendelijk en luisteren echt naar wat jij wil. Toon minder »
Daniëlle
9 november 2023 15:03
Ik kwam hier gister aan met klammen handjes zooo zenuwachtig voor mij was het de eerst keer, mijn vriendin had mij mee genomen ik kon er niet meer onderuit. Eenmaal daar aangekomen voelde ik me zo op m’n gemak, ik had eerst een intake met Ayleen ze gaf mij zo een goed gevoel. Ik heb mijn frons laten doen en m’n lippen. De lippen waren onwijze twijfel omdat i... Toon meer »
Ik kwam hier gister aan met klammen handjes zooo zenuwachtig voor mij was het de eerst keer, mijn vriendin had mij mee genomen ik kon er niet meer onderuit. Eenmaal daar aangekomen voelde ik me zo op m’n gemak, ik had eerst een intake met Ayleen ze gaf mij zo een goed gevoel. Ik heb mijn frons laten doen en m’n lippen. De lippen waren onwijze twijfel omdat ik echt van natuurlijk hou en subtiel. Maar ik dacht als we er nu toch zijn wil ik precies weten wat mogelijk is en wat niet. En laten we het dan maar proberen. Het is gewoon zo bizar hoe het geworden. Is zo mooi en natuurlijk. Ik had het mij echt nooit beter kunnen wensen. Zo een fijne kliniek, hygiënisch, mooie uitstraling. En je loopt echt de deur uit met een super fijn gevoel. Ik kom hier zeker terug ! Toon minder »
Suzanna De corte
29 september 2023 05:05
Mijn arts, Ayleen weet precies wat te doen om frisser en mooier er uit te zien. Alsof ik minimaal 15 jaar jonger eruit zie!
Zeer tevreden over de kennis en de vaardigheden van deze salon😍
Dian
28 september 2023 12:12
Ik kom regelmatig bij Ayleen, en altijd dik tevreden! Ik heb dr al zoveel complimenten gegeven dat als ze een poepie laat is ze een pauw 🤣🤣
Leonie Rietdijk
14 september 2023 17:05
Prettige omgeving, Ayleen denkt mee rondom mijn hulpvraag en geeft duidelijk advies. Blij met het resultaat, ik straal weer!
Jildis Mustert
14 september 2023 11:11
Vandaag bij Ayleen geweest en ik ben weer super tevreden,zoals altijd eigenlijk !
Ik kan er weer even tegen en ben weer helemaal blij ! 👍👍
Mary Koreneef
31 augustus 2023 16:04
Na een jaar nadenken en twijfelen of ik de stap durfde te nemen naar B-otox of fillers heb ik bij Ayleen van Filler Cottage op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt. Gelijk bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen wat prettig voelde omdat ik aardig zenuwachtig was! Mijn vriendin had voor mij een afspraak en ik mocht gelijk mee naar binnen. Ayl... Toon meer »
Na een jaar nadenken en twijfelen of ik de stap durfde te nemen naar B-otox of fillers heb ik bij Ayleen van Filler Cottage op aanraden van een vriendin een afspraak gemaakt. Gelijk bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen wat prettig voelde omdat ik aardig zenuwachtig was! Mijn vriendin had voor mij een afspraak en ik mocht gelijk mee naar binnen. Ayleen straalt veel rust uit en na de behandeling van mijn vriendin nam Ayleen alle tijd om erachter te komen wat mijn wensen en onzekerheden zijn. Het was echt een fijn gesprek en ik besloot een behandeling te nemen. Tijdens de behandeling met Fillers straalde Ayleen zoveel vertrouwen uit dat ik er positief emotioneel van werd. Toen ze klaar was en ik mezelf mocht bekijken heb ik gehuild van blijdschap! Ayleen ik was zo onzeker de laatste jaren, je hebt me weer laten stralen! Ik zie er jonger uit zonder dat iemand ziet dat ik Fillers heb, je hebt het zo mooi gedaan! Ik ben je zo dankbaar! En mocht iemand deze review lezen en ook onzeker zijn en het ook spannend vinden? DOEN! Ga naar Ayleen ze is fantastisch! Toon minder »
Esther
31 augustus 2023 13:01
De enige kliniek waaraan ik het meest kostbare toevertrouw; mijn lichaam! Stuk voor stuk meiden met verstand en nauwkeurigheid. Ze sturen je eerder nee huis met "te weinig" zodat je nog een keer terug kunt komen dan dat je met teveel weg gaat en absoluut niet tevreden bent. Een prettige manier van aanpak.
C Valentijn
29 augustus 2023 09:09
De enige kliniek waaraan ik het meest kostbare toevertrouw; mijn lichaam! Stuk voor stuk meiden met verstand en nauwkeurigheid. Ze sturen je eerder nee huis met "te weinig" zodat je nog een keer terug kunt komen dan dat je met teveel weg gaat en absoluut niet tevreden bent. Een prettige manier van aanpak.
Claire Valentin
29 augustus 2023 09:09
Zeer deskundige en professionele artsen! Kom al een tijdje bij Ayleen en Kirsten naar grote tevredenheid. Ze luisteren naar je wensen en adviseren waardoor het resultaat natuurlijk en passend is. Echt een aanrader!
D
12 december 2022 18:06
Kom al een tijdje bij Ayleen. Ze geef altijd goed advies en is heel eerlijk wat wel en niet mooi is. Nooit meer iemand anders aan mijn gezicht. Helemaal tevreden met de resultaten nooit geen ander meer!
Jasmine Hi
4 oktober 2022 18:06
Kom al een tijdje bij Ayleen. Ze geef altijd goed advies en is heel eerlijk wat wel en niet mooi is. Nooit meer iemand anders aan mijn gezicht. Helemaal tevreden met de resultaten nooit geen ander meer!
Dion Moree
4 oktober 2022 18:06
Heel blij met het resultaat van mij mag niemand anders meer aan mijn gezicht zitten! Zowel Kirsten als Ayleen. Top meiden!
Skinworks Jozine Voskamp
31 januari 2022 21:09
Als migraine patient ben ik al jaren bezig met verschillende therapieën en heb ik via het ziekenhuis zo’n beetje alle medicatie wel gebruikt. Niets hielp of maar voor even. Tot iemand me tipte om eens langs Filler cottage te gaan voor een botox behandeling. Ik was wat sceptisch maar ik wilde alles proberen. Ik kwam bij Kirsten in de praktijk en kreeg gelijk... Toon meer »
Als migraine patient ben ik al jaren bezig met verschillende therapieën en heb ik via het ziekenhuis zo’n beetje alle medicatie wel gebruikt. Niets hielp of maar voor even. Tot iemand me tipte om eens langs Filler cottage te gaan voor een botox behandeling. Ik was wat sceptisch maar ik wilde alles proberen. Ik kwam bij Kirsten in de praktijk en kreeg gelijk een vertrouwd gevoel. Na de behandeling duurt het ongeveer 2 weken voordat het “ ingewerkt” is. Afgelopen maandag ben ik na 5 maanden terug geweest voor mijn 2e behandeling want mijn migraine aanvallen en de dagelijkse hoofdpijn zijn voor 80% gewoon WEG! Ik ben zo ontzettend blij!

Bedankt Kirsten! Ik heb mijn leven weer een beetje terug, eentje zonder constante hoofdpijn. :) Toon minder »
Anne Verspaget
8 december 2021 18:06
Super deskundig, correct en netjes. Heel goed advies. Kirsten kijkt echt naar wat mooi bij je is, zonder dat het overdreven of onnatuurlijk wordt. Ik ben er heel erg blij mee. En rijd er graag een stukje verder voor :)
Loes Habets
7 december 2021 20:08
Ik ben onlangs langs geweest voor Botox in me frons. Ik kon na 3/4 weken nog iets fronsen, dus contact opgenomen. Ik kon dezelfde week langs komen voor controle en is het bijgewerkt. Ben zeer tevreden en ik ga zeker terug komen.
Lisa Florussen
7 december 2021 19:07
Ik heb in augustus een liquid facelift laten doen door de cosmetische arts Kirsten bij Elements beautycentre in Goes Zeeland... en aan het begin was het gezellig en vriendelijk en behulpzaam fijne gesprekken gehad en ik had aangeboden mijn foto's te gebruiken voor promotie en reclame op Instagram en Facebook wat ze ook gedaan hebben. Mijn neus en lippen werd... Toon meer »
Ik heb in augustus een liquid facelift laten doen door de cosmetische arts Kirsten bij Elements beautycentre in Goes Zeeland... en aan het begin was het gezellig en vriendelijk en behulpzaam fijne gesprekken gehad en ik had aangeboden mijn foto's te gebruiken voor promotie en reclame op Instagram en Facebook wat ze ook gedaan hebben. Mijn neus en lippen werden ongevraagd gedaan maar ik was er blij mee. Kreeg de botox behandeling gratis ivm de foto's. Bij de na behandeling moest er veel gebeuren en heb weken met blauwe plekken gelopen en bulten die ik moest masseren maar zijn nog steeds zichtbaar! Nu 3 maanden later gaat alles alweer hangen 🙄🤨 en mijn klachten door gegeven aan Natascha via Whatsapp met foto's zij vond het ook niet goed dus afspraak gemaakt voor afgelopen dinsdag. Het was duidelijk dat Kirsten zwaar beledigd was en duidelijk geen kritiek kan hebben. Ik kreeg maar 5 minuten de tijd 😲om te vertellen ze keek niet eens naar mijn huid gaf een grote mond en begon te beledigen over gratis botox terwijl zij dat zelf aangeboden had en ik kon vertrekken 🤨 nog gesproken met Natasja Ik was woedend en perplex 😮 zij vond het ook niet professioneel en zou met haar praten.. uiteindelijk zijn het natuurlijk 4 handen op één buik en Natascha gaat opnieuw beginnen vanuit huis dus kan geen negatieve publiciteit gebruiken en ook zij heeft mij laten vallen als een baksteen 🙄 kortom het lijken vriendelijke mensen zolang je met je portemonnee klaar staat en niet klaagt over hun prut behandeling want dan komt het ware aardje naar boven 🤨 Ik ben€1500 kwijt en zie er niet uit al informatie gevraagd bij andere kliniek en dit is een schande. Heb second opinion aangevraagd en heb bewijs dat zij goedkope slechte fillers gebruikt zodat je sneller terug moet komen!
Ik ga zeker juridische stappen tegen haar zetten en wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters!! Toon minder »
karin damen
26 november 2021 00:12
Top Service! Vandaag voor een na controle geweest en gratis filler gekregen voor de puntjes op de i. Kirsten is een hele lieve, slimme en professionele arts! Ik vertrouw mijn gezicht alleen aan haar toe. Het gaat haar niet om geld verdienen, maar om je werkelijk mooi te maken.
Ali S.
18 augustus 2021 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Filler Cottage Rotterdam?

De prijs van één zone Botox bij Filler Cottage Rotterdam is € 115,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Filler Cottage Rotterdam?

Een fillerbehandeling bij Filler Cottage Rotterdam kost per 1 ML v.a. € 305,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Filler Cottage Rotterdam?

Filler Cottage Rotterdam heeft op basis van 18 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Filler Cottage Rotterdam gevestigd?

Filler Cottage Rotterdam is gevestigd op Walenburgerweg 26A in Rotterdam.