KIRSTEN EN AYLEEN

Filler Cottage Rotterdam

Wij zorgen ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Onze artsen zijn laagdrempelig te benaderen en adviseren en behandelen met een natuurlijk resultaat. Ook luisteren we aandachtig naar uw wensen en zorgen. Bij Filler Cottage ben je geen nummertje, we nemen de tijd voor een praatje en maken een individueel behandelplan. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden en zelfverzekerd de kliniek verlaat.

Ouder worden is een geschenk. Ons doel is dan ook niet om alle rimpels en oneffenheden weg te poetsen. Ons doel is om innerlijk en uiterlijk met elkaar in balans te brengen. Wij begrijpen dat een frons rimpel of afhangende mondhoekjes er voor kunnen zorgen dat je er altijd boos of verdrietig uit ziet. Wij geloven dat je na een geslaagde behandeling lekkerder in je vel zit en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Wij helpen jou om de beste versie van jezelf te worden, zonder dat iemand ziet dat je een injectable behandeling hebt ondergaan.

Filler Cottage Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Spannend he zo'n eerste botox of filler behandeling?

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. € 115 per zone
Drie (3) zones
V.a. € 295 per behandeling
Dysport (1 zone)
V.a. € 115 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 95 per behandeling
Twee (2) zones
V.a. € 210 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Second opinie
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 450 per 1,5 ml
Stylage
V.a. € 305 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 195 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 95 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 390 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 275 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 750 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
7500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2016
Adres
Walenburgerweg 26A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Kirsten Schlink
Drs. Kirsten Schlink
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Imme van Hout
Drs. Imme van Hout
Functie
Chirurg
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Machteld Ibelings
Drs. Machteld Ibelings
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Ayleen The
Drs. Ayleen The
+ 2 meer
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 305,00
Profiel bekijken
Dena de Block
Drs. Dena de Block
+ 4 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Filler Cottage Rotterdam Reviews

4.8
24 reviews
Zeer deskundige en professionele artsen! Kom al een tijdje bij Ayleen en Kirsten naar grote tevredenheid. Ze luisteren naar je wensen en adviseren waardoor het resultaat natuurlijk en passend is. Echt een aanrader!
D
12 december 2022 18:06
Kom al een tijdje bij Ayleen. Ze geef altijd goed advies en is heel eerlijk wat wel en niet mooi is. Nooit meer iemand anders aan mijn gezicht. Helemaal tevreden met de resultaten nooit geen ander meer!
Dion Moree
4 oktober 2022 18:06
Heel blij met het resultaat van mij mag niemand anders meer aan mijn gezicht zitten! Zowel Kirsten als Ayleen. Top meiden!
Skinworks Jozine Voskamp
31 januari 2022 21:09
Als migraine patient ben ik al jaren bezig met verschillende therapieën en heb ik via het ziekenhuis zo’n beetje alle medicatie wel gebruikt. Niets hielp of maar voor even. Tot iemand me tipte om eens langs Filler cottage te gaan voor een botox behandeling. Ik was wat sceptisch maar ik wilde alles proberen. Ik kwam bij Kirsten in de praktijk en kreeg gelijk... Toon meer »
Als migraine patient ben ik al jaren bezig met verschillende therapieën en heb ik via het ziekenhuis zo’n beetje alle medicatie wel gebruikt. Niets hielp of maar voor even. Tot iemand me tipte om eens langs Filler cottage te gaan voor een botox behandeling. Ik was wat sceptisch maar ik wilde alles proberen. Ik kwam bij Kirsten in de praktijk en kreeg gelijk een vertrouwd gevoel. Na de behandeling duurt het ongeveer 2 weken voordat het “ ingewerkt” is. Afgelopen maandag ben ik na 5 maanden terug geweest voor mijn 2e behandeling want mijn migraine aanvallen en de dagelijkse hoofdpijn zijn voor 80% gewoon WEG! Ik ben zo ontzettend blij!

Bedankt Kirsten! Ik heb mijn leven weer een beetje terug, eentje zonder constante hoofdpijn. :) Toon minder »
Anne Verspaget
8 december 2021 18:06
Super deskundig, correct en netjes. Heel goed advies. Kirsten kijkt echt naar wat mooi bij je is, zonder dat het overdreven of onnatuurlijk wordt. Ik ben er heel erg blij mee. En rijd er graag een stukje verder voor :)
Loes Habets
7 december 2021 20:08
Ik ben onlangs langs geweest voor Botox in me frons. Ik kon na 3/4 weken nog iets fronsen, dus contact opgenomen. Ik kon dezelfde week langs komen voor controle en is het bijgewerkt. Ben zeer tevreden en ik ga zeker terug komen.
Lisa Florussen
7 december 2021 19:07
Ik heb in augustus een liquid facelift laten doen door de cosmetische arts Kirsten bij Elements beautycentre in Goes Zeeland... en aan het begin was het gezellig en vriendelijk en behulpzaam fijne gesprekken gehad en ik had aangeboden mijn foto's te gebruiken voor promotie en reclame op Instagram en Facebook wat ze ook gedaan hebben. Mijn neus en lippen werd... Toon meer »
Ik heb in augustus een liquid facelift laten doen door de cosmetische arts Kirsten bij Elements beautycentre in Goes Zeeland... en aan het begin was het gezellig en vriendelijk en behulpzaam fijne gesprekken gehad en ik had aangeboden mijn foto's te gebruiken voor promotie en reclame op Instagram en Facebook wat ze ook gedaan hebben. Mijn neus en lippen werden ongevraagd gedaan maar ik was er blij mee. Kreeg de botox behandeling gratis ivm de foto's. Bij de na behandeling moest er veel gebeuren en heb weken met blauwe plekken gelopen en bulten die ik moest masseren maar zijn nog steeds zichtbaar! Nu 3 maanden later gaat alles alweer hangen 🙄🤨 en mijn klachten door gegeven aan Natascha via Whatsapp met foto's zij vond het ook niet goed dus afspraak gemaakt voor afgelopen dinsdag. Het was duidelijk dat Kirsten zwaar beledigd was en duidelijk geen kritiek kan hebben. Ik kreeg maar 5 minuten de tijd 😲om te vertellen ze keek niet eens naar mijn huid gaf een grote mond en begon te beledigen over gratis botox terwijl zij dat zelf aangeboden had en ik kon vertrekken 🤨 nog gesproken met Natasja Ik was woedend en perplex 😮 zij vond het ook niet professioneel en zou met haar praten.. uiteindelijk zijn het natuurlijk 4 handen op één buik en Natascha gaat opnieuw beginnen vanuit huis dus kan geen negatieve publiciteit gebruiken en ook zij heeft mij laten vallen als een baksteen 🙄 kortom het lijken vriendelijke mensen zolang je met je portemonnee klaar staat en niet klaagt over hun prut behandeling want dan komt het ware aardje naar boven 🤨 Ik ben€1500 kwijt en zie er niet uit al informatie gevraagd bij andere kliniek en dit is een schande. Heb second opinion aangevraagd en heb bewijs dat zij goedkope slechte fillers gebruikt zodat je sneller terug moet komen!
Ik ga zeker juridische stappen tegen haar zetten en wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters!! Toon minder »
karin damen
26 november 2021 00:12
Top Service! Vandaag voor een na controle geweest en gratis filler gekregen voor de puntjes op de i. Kirsten is een hele lieve, slimme en professionele arts! Ik vertrouw mijn gezicht alleen aan haar toe. Het gaat haar niet om geld verdienen, maar om je werkelijk mooi te maken.
Ali S.
18 augustus 2021 20:08
Schrijf een review