Medica estetica lipfillers

Medica Estetica Rotterdam

Medica Estetica is gespecialiseerd in medisch-cosmetische behandelingen voor huid, haar en lichaam. In onze kliniek vinden wij een gastvrije ontvangst belangrijk, want wanneer u iets aan uw uiterlijk wilt verfraaien zoekt u een betrouwbare kliniek waar u zich thuis voelt.

Bij Medica Estetica staan wij voor u klaar met een luisterend oor, deskundig advies en effectieve behandelingen op basis van de nieuwste inzichten. Onze toegewijde en deskundige staf zorgt ervoor dat uw bezoek en behandeling een prettige ervaring zijn en u met een goed gevoel de deur uitgaat.

Na een eerste consult stellen wij in overleg met u een behandelplan samen, op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen en portemonnee. Door onze doeltreffende behandelingen zult u al snel merken dat uw uiterlijk weer past bij hoe u zich voelt, en dat u met meer zelfvertrouwen en plezier in het dagelijks leven kunt staan.

Medica Esthetica heeft drie goed bereikbare locaties, in Rotterdam, Breda en Den Haag. De sfeer in onze klinieken is prettig en persoonlijk en dat maakt de toegang laagdrempelig. De behandelkamers zijn ingericht voor het optimaal uitvoeren van de behandelingen met een uitstekende hygiëne. De ruimtes eromheen zijn sfeervol ingericht, u bent immers onze gast. Ons doel is u op uw gemak te stellen en een beter gevoel te geven, in alle opzichten.

Medica Estetica Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €115 per zone
Botox
V.a. €115 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €300 per ml
Etermis
V.a. €300 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €300 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €350 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. €100 per behandeling
PRP
V.a. €300 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
5000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Haarfillers, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2010
Adres
Stieltjesstraat 78, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Vicdan Köse

Drs. Vicdan Köse

Medica Estetica Rotterdam Medica Estetica Breda Medica Estetica Den haag
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
5 jaar
Profiel bekijken