Medica estetica lipfillers

Medica Estetica Rotterdam

Medica Estetica is gespecialiseerd in medisch-cosmetische behandelingen voor huid, haar en lichaam. In onze kliniek vinden wij een gastvrije ontvangst belangrijk, want wanneer u iets aan uw uiterlijk wilt verfraaien zoekt u een betrouwbare kliniek waar u zich thuis voelt.

Bij Medica Estetica staan wij voor u klaar met een luisterend oor, deskundig advies en effectieve behandelingen op basis van de nieuwste inzichten. Onze toegewijde en deskundige staf zorgt ervoor dat uw bezoek en behandeling een prettige ervaring zijn en u met een goed gevoel de deur uitgaat.

Na een eerste consult stellen wij in overleg met u een behandelplan samen, op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen en portemonnee. Door onze doeltreffende behandelingen zult u al snel merken dat uw uiterlijk weer past bij hoe u zich voelt, en dat u met meer zelfvertrouwen en plezier in het dagelijks leven kunt staan.

Medica Esthetica heeft drie goed bereikbare locaties, in Rotterdam, Breda en Den Haag. De sfeer in onze klinieken is prettig en persoonlijk en dat maakt de toegang laagdrempelig. De behandelkamers zijn ingericht voor het optimaal uitvoeren van de behandelingen met een uitstekende hygiëne. De ruimtes eromheen zijn sfeervol ingericht, u bent immers onze gast. Ons doel is u op uw gemak te stellen en een beter gevoel te geven, in alle opzichten.

Medica Estetica Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. € 115 per zone
Botox (1 zone)
V.a. € 115 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 300 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 350 per 1,5 ml
Stylage
V.a. € 300 per ml
Overige
Haarfillers
V.a. € 100 per behandeling
PRP
V.a. € 300 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
5000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Haarfillers, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2010
Adres
Stieltjesstraat 78, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Kamran Firdausi
Drs. Kamran Firdausi
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Vicdan Köse
Drs. Vicdan Köse
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Medica Estetica Rotterdam Reviews

3.8
30 reviews
Twee weken geleden geweest voor een Botox en filler behandeling, behandelt door Dr. FIRDAUSI. Het resultaat is prachtig, ik ben er heel blij mee! Ik raad deze kliniek zeker aan!
Wilma Snelleman
19 juli 2022 09:09
Deskundige artsen nemen de tijd en zijn super betrokken. Heel fijn.
Leyla Er sahin
26 mei 2022 12:12
Ik heb gisteren een kin fillerbehandeling door dokter Firdausi van Medica Estetica ondergaan. Dit is denk ik alweer de 3e, of misschien zelfs 4e keer dat ik deze behandeling door hem heb laten uitvoeren. Ik ben super tevreden. Ongelofelijk hoe het hele gelaat er beter door gaat uitzien. De eerste 24 uur voelde de kin wat harder aan en deed het pijn als ik he... Toon meer »
Ik heb gisteren een kin fillerbehandeling door dokter Firdausi van Medica Estetica ondergaan. Dit is denk ik alweer de 3e, of misschien zelfs 4e keer dat ik deze behandeling door hem heb laten uitvoeren. Ik ben super tevreden. Ongelofelijk hoe het hele gelaat er beter door gaat uitzien. De eerste 24 uur voelde de kin wat harder aan en deed het pijn als ik het aanraakte, maar dit trekt na een dag weg. Het profiel van het gezicht ziet er veel beter uit, ook al ziet niemand dat er 'iets' is gebeurd. Mijn ervaring is dat de gebruikte filler lang blijft zitten. Na ruim een jaar is het nog steeds zichtbaar.
Ik kom al zo'n 7 jaar bij dr. Firdausi en wat ik heel erg waardeer is de goede zorg tijdens de behandeling en nazorg.
Hij is heel integer, kundig en neemt de tijd.
Hi zet de Fillers op zo'n manier dat ze niet uitlopen (zoals je bij de lippen van sommige vrouwen ziet, de filler zit er dan meer 'boven' dan in.) Ook al maakt hij de lippen, kin of jukbeenderen vol, het blijft er heel natuurlijk uit zien. Toon minder »
p p
1 februari 2022 19:07
Gisteren voor de tweede keer zes maanden na mn eerste afspraak weer geweest. Ik was heel erg blij met het resultaat van de botox behandelingtien. Dr . Firdausi heeft de behandeling gisteren gedaan en ik vertrouw op weer een goed resultaat en tot over 6 maanden!
Mariella Arena
29 januari 2022 22:10
had 6 september een behandeling gedaan. me lippen opgevuld. maar het was er al beetje uit aan het gaan .dus heb ik gebeld donderdag en kon vandaag terecht ,bij meneer k.firdausi die mijn al bijna 5 jaar netjes en goed behandeld. zo blij met hem .hij heb het weer bij gevuld zonder problemen. en daar niet voor hoeven te betalen .super blij met k.firdaursi voor... Toon meer »
had 6 september een behandeling gedaan. me lippen opgevuld. maar het was er al beetje uit aan het gaan .dus heb ik gebeld donderdag en kon vandaag terecht ,bij meneer k.firdausi die mijn al bijna 5 jaar netjes en goed behandeld.
zo blij met hem .hij heb het weer bij gevuld zonder problemen. en daar niet voor hoeven te betalen .super blij met k.firdaursi voor mijn geen andere arts die aan me gezicht zit.
ik zeg mensen als je iets wil laten doen ,zou ik het je aanraden om daar eens even heen te gaan .en dan te kijken wat je graag zou willen, en bespreek dat met de arts .
dus ik zeg doen dames en heren 👌 Toon minder »
Angelique Storm
20 december 2021 17:05
Heel ontevreden, onprofessioneel behandeld, ik adviseer niemand!!!
Marlie Sommer
15 december 2021 08:08
Dat er een foutje wordt gemaakt, dat kan gebeuren. Helaas was het niet de eerste keer, dat ik in deze kliniek verkeerd gespoten was met Botox waardoor ik een hangende frons en Spock wenkbrauwen kreeg. Deze keer moest ik 2 keer terug voor een nabehandeling en ik werd beide keren niet eerder behandeld dan 2 weken na de vorige behandeling. (Kanttekening; een... Toon meer »
Dat er een foutje wordt gemaakt, dat kan gebeuren.
Helaas was het niet de eerste keer, dat ik in deze kliniek verkeerd gespoten was met Botox waardoor ik een hangende frons en Spock wenkbrauwen kreeg.

Deze keer moest ik 2 keer terug voor een nabehandeling en ik werd beide keren niet eerder behandeld dan 2 weken na de vorige behandeling. (Kanttekening; een vriendin van mij wel, bij dezelfde arts).

Beide keren gaf ik aan enorm te balen met hangend voorhoofd en Spock wenkbrauwen rond te moeten lopen.
Geen reactie, laat staan excuses of compensatie.
Beide keren niets. Sterker nog; bij de laatste nabehandeling zei Dr. Firdausi; “ja, maar hopen dat het nu wel goed is”.
Ontzettend onprofessioneel, om zo behandeld te worden.

Misschien heb ik nog mazzel gehad…
De vorige keer dat dit gebeurde, heeft hij mij de nabehandeling (een volledige zone, om het allemaal recht te trekken), helemaal laten betalen.
Overweldigd en stom als ik was, heb ik dat toen nog gedaan ook.

Als je hier heen gaat, wees dan in ieder geval gewaarschuwd.
Mij zien ze hier nooit meer terug.
Hier is van service totaal geen sprake. Toon minder »
Saskia Coppens
6 december 2021 19:07
Gister voor de lipolaser behandeling voor mijn onderkin bij medica estetica in Rotterdam geweest. Best spannend, want ik wist niet wat ik kon verwachten in tegenstelling van de botox en fillers. Door goede uitleg was de spanning meteen verdwenen. Drie kleine prikjes en de verdoving is even een apartgevoel! Ik kan niet zeggen dat het pijn deed, ik zou het me... Toon meer »
Gister voor de lipolaser behandeling voor mijn onderkin bij medica estetica in Rotterdam geweest.
Best spannend, want ik wist niet wat ik kon verwachten in tegenstelling van de botox en fillers.
Door goede uitleg was de spanning meteen verdwenen. Drie kleine prikjes en de verdoving is even een apartgevoel! Ik kan niet zeggen dat het pijn deed, ik zou het meer omschrijving als gek gevoel, je voelt gelijk dat de plek verdoofd is. En nadat alles verdoofd was begon het laseren waarvan je helemaal niks voelt.
Ik heb een klein beetje zwelling, maar je ziet werkelijk nu al resultaat, dit zou met een week nadat de zwelling weg is nog beter te zien zijn!
Ik ben 100 procent tevreden.
De behandeling duurde slechts een klein half uur.

Voor mensen die liever geen operatie willen ondergaan is dit de perfecte uitkomst!
Ik raad het daarom iedereen aan!
Ik ben zeer tevreden! Toon minder »
S B
17 november 2021 15:03
Schrijf een review