Filler Bedum

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Bedum

Kengetallen Bedum (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Bedum in de afgelopen periode
511
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bedum
€ 384,57
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bedum
52
Bekijk klinieken in de buurt van Bedum

De gemiddelde prijs per ML filler is in BedumaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 8% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,66).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Bedum zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Bedum wilt stellen.
  3. In de omgeving van Bedum zijn 52 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Bedum

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Bedum

In de buurt van Bedum kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Bedum

De volgende filler klinieken in de omgeving van Bedum staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Perfect-Look-Clinics-Logo-FINAL-V2.webp
Wordt nu
bekeken
4.7
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Groningen, Oosterstraat 20
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Botox en filler behandelingen in Groningen
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Bedum

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Bedum is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Bedum

Een behandeling met Botox in Bedum is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Bedum. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Bedum. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Bedum?

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Bedum

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Bedum:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Bedum in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Bedum

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Bedum die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Bedum

Welke arts voor lippen opvullen in Bedum?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Bedum

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Bedum

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Bedum

5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut... Toon meer »
5 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor een botoxbehandeling tegen tandenknarsen. Farah heeft ervoor gezorgd dat deze klacht, waar ik jaren last van heb gehad, volledig is verdwenen! Ze is professioneel, realistisch en heeft de ‘less is more’ aanpak zodat je je natuurlijke uitstraling behoud. Ook durft ze ‘nee’ te zeggen, en dit is iets wat absoluut noodzakelijk is wanneer je een cosmetisch arts bezoekt. Wanneer je de effecten van de behandelingen ziet is het namelijk erg verleidelijk om steeds meer te willen. Inmiddels heb ik verschillende botox/filler behandelingen bij haar gehad. En ik kan je vertellen dat ik in deze 5 jaar weinig zichtbaar verouderd ben in mijn gezicht. Ik ben supertevreden & vind haar gewoon een leuk mens! Toon minder »
Lianne Pietersma
PiuraLift
14 januari 2023 13:01
Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
27 augustus 2022 09:09
Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
Alice Kuipers
Betan Clinics Groningen
27 augustus 2022 09:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Bedum

Boek je injectables behandeling in Bedum

PiuraLift
4.9
PiuraLift
Groningen, Boterdiep 30
9 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 320,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Skins Beauty Bar
4.3
Skins Beauty Bar
Groningen, Oude Boteringestraat 12
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Tijdloos Beauty - Perfect Look
4.7
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Groningen, Oosterstraat 20
10 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Botox en filler behandelingen in Groningen
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Moerman Clinic
5
Moerman Clinic
Groningen, Lübeckweg 2
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Bedum

Wat kost een behandeling met fillers in Bedum?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Bedum € 384,57. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Bedum?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Bedum. In een straal van 15 kilometer rond Bedum zijn  52 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Bedum op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Bedum?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Bedum op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Bedum zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Bedum?

Er zijn 29 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Bedum die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.