Faceland Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Faceland Groningen

Faceland Groningen

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Groningen uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars. Meer lezen »

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Lunettenhof , Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Madeeha Khan
Drs. Madeeha Khan
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Nirwana Dalyan
BSc. Nirwana Dalyan
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Nikki Daling
Nikki Daling
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Rakan Sulaihem
Drs. Rakan Sulaihem
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Groningen Reviews

4.4
94 reviews
Kort geleden ben ik bij Faceland in Groningen langs geweest bij Nirwana Dalyan. Ik had wat spanning maar werd direct op mijn gemak gesteld, een mega fijne behandelaar. Er werd goed en eerlijk gekeken naar de wensen die ik had en er werd de tijd genomen om even de zenuwen eruit te praten. Al met al een hele fijne behandeling en erg tevreden met het resultaat!
Famke Kuiken
14 mei 2024 06:06
Ik kwam optijd aan maar moesten even kijken of ze tijd hadden en ik kon over 20 minuten terug komen, om daarna te horen dat ik telaat was😂 ook stond mijn behandeling er niet goed in, terwel ik al 5 keer dezelfde afspraak had gemaakt dus dit echt aan hun ligt. Ik vond Nirwana haar houding vreemd en onprofessioneel maar ondanks dat gaf ze wel wat informatie m... Toon meer »
Ik kwam optijd aan maar moesten even kijken of ze tijd hadden en ik kon over 20 minuten terug komen, om daarna te horen dat ik telaat was😂 ook stond mijn behandeling er niet goed in, terwel ik al 5 keer dezelfde afspraak had gemaakt dus dit echt aan hun ligt. Ik vond Nirwana haar houding vreemd en onprofessioneel maar ondanks dat gaf ze wel wat informatie maar dat was het ook. Blij uiteindelijk dat ik niet behandeld ben hier! Toon minder »
Yasminzakelijk Zakelijk
3 mei 2024 02:02
Ik heb hier een paar dagen geleden lipfillers laten zetten, ik ben heel erg tevreden over de service en het resultaat. Mijn behandelaar was Nirwana, ze vertelde precies wat ze ging doen en was heel voorzichtig. Zeker de moeite waard☺️
Ashley Hamberg
20 april 2024 13:01
Ik heb vandaag een behandeling gehad bij Madeena Khan. Ik ben enorm verrast door de hoeveelheid informatie en advies die ik vandaag heb gekregen. Madeena is zeer deskundig, neemt de tijd voor haar cliënten en behandelt je niet als een nummer. Ik kreeg eerlijk advies dat ik eerst de filler die elders was geplaatst moest laten verwijderen, om vervolgens een ni... Toon meer »
Ik heb vandaag een behandeling gehad bij Madeena Khan. Ik ben enorm verrast door de hoeveelheid informatie en advies die ik vandaag heb gekregen. Madeena is zeer deskundig, neemt de tijd voor haar cliënten en behandelt je niet als een nummer. Ik kreeg eerlijk advies dat ik eerst de filler die elders was geplaatst moest laten verwijderen, om vervolgens een nieuwe behandeling in te plannen voor de juiste fillerbehandeling. Nu de overgebleven filler is verwijderd nadat ze de oplossing heeft ingespoten, zie ik al een groot verschil. Ik kan niet wachten tot mijn volgende afspraak. Nu begrijp ik helemaal waarom zij een premium behandelaar is 😊. Toon minder »
Elif Akca
18 april 2024 18:06
Heel erg tevreden met de filler behandeling, door Madeeha Khan ze is deskundig , sympathiek en aardig, nu 3 keer geweest en zal ook zeer zeker wanneer nodig weer bij haar langs gaan , Top!
jacky V
11 april 2024 16:04
Super fijne arts, doet zijn werk prima! Maar ook de receptionist was goed in zijn werk en vriendelijk in contact.
Naomi Naomi
5 april 2024 22:10
Ik ben goed voorgelicht over de behandeling.
En ik ben zeer tevreden over de behandeling van
Nikki Daling.
Carin Velema
12 februari 2024 20:08
2 weken terug voor de eerste keer lipfillers gezet en vandaag voor een controle. Madeeha Khan is echt een topper, zo'n lieve eerlijke vrouw. Ze luistert heel goed naar je wensen en geeft goed advies.
Fayenna Jongenelen
4 januari 2024 15:03
Pas op met deze kliniek. Behandelaars zijn prima. Alleen de kwaliteit van hun product is uitermate slecht. Als je opgelicht wil worden moet je naar faceland gaan. Botox gaat er na 7 week alweer uit. Slecht gezet, veel punten vergeten. Als je om reactie vraagt krijg je alleen een slap excuus maar geen oplossing. Ik zoek liever een kliniek die wel resultaat wi... Toon meer »
Pas op met deze kliniek. Behandelaars zijn prima. Alleen de kwaliteit van hun product is uitermate slecht. Als je opgelicht wil worden moet je naar faceland gaan. Botox gaat er na 7 week alweer uit. Slecht gezet, veel punten vergeten. Als je om reactie vraagt krijg je alleen een slap excuus maar geen oplossing. Ik zoek liever een kliniek die wel resultaat wil leveren. Schaamteloos deze kliniek Toon minder »
Bestthings
21 december 2023 21:09
Tevreden en mooi resultaat lipfillers, helaas nog wel last van wat bobbeltjes (na 2 weken) hopelijk trekt dit nog wel weg.
Sofie
18 december 2023 07:07
Destijds geïnformeerd waar hun fillers vandaan komen.Wou misschien me laten behandelen.Maar kreeg geen antwoord.Dus zal wel zwarte markt filler zijn en niet origineel. Kijk er maar mee uit wat je in je lichaam laat spuiten!
just me
5 december 2023 05:05
Gisteren voor het eerst bij Nirwana geweest voor Botox: voorhoofd, frons en lipflip. Wat een lieve en begripvolle arts, stelde mij meteen gerust en is zeer goed in haar werk. Ik heb bijna niets van de prikjes gevoelt en dat terwijl ik bang was. Ik kom zeker terug bij haar! Ben zeker tevreden en raad haar zeker aan.
R G
15 oktober 2023 07:07
Super onprofessioneel!! Afspraken wordt achter elkaar geannuleerd!! Zelf op afspraak komen ze met “ oh nee! jou afspraak is over anderhalf uur!” Terwijl aangegeven tijd op email/SMS zegt juist het tijd dat ik daar was!!! 0 begrip voor mensen tijd! Dikke grap zijn jullie.
M GH
12 oktober 2023 09:09
Nu 3x geweest bij Madeeha Khan voor Botox behandeling. Erg fijne en professionele benadering door haar. Zeker een aanrader om bij haar langs te gaan voor zowel Botox als fillers.
J
13 september 2023 10:10
Keurige zaak met vriendelijk en kundig personeel. Ben heel erg tevreden over de behandeling en kom zeer zeker terug.
Auke Wagenmakers
8 september 2023 05:05
Gezien er aan de telefoon weinig begrip was, doe ik hier mijn zegje. Helaas vandaag voor niets naar de kliniek gereden. Ik wilde graag mijn lipfiller op laten lossen. Via de website is het niet mogelijk om een specifieke behandeling te boeken voor zover ik weet. Je hebt de keuze uit botox of filler. Dus maar voor een filler behandeling gekozen. In principe... Toon meer »
Gezien er aan de telefoon weinig begrip was, doe ik hier mijn zegje.

Helaas vandaag voor niets naar de kliniek gereden. Ik wilde graag mijn lipfiller op laten lossen. Via de website is het niet mogelijk om een specifieke behandeling te boeken voor zover ik weet. Je hebt de keuze uit botox of filler. Dus maar voor een filler behandeling gekozen. In principe weten ze dus eigenlijk niet voor wat voor behandeling je komt.

Afijn. Ik ben wat eerder vertrokken gezien onderweg. Die kwam ik ook tegen. Eerst al een omleiding en daarna een ongeluk onderweg wat ook voor behoorlijk wat vertraging zorgde. Daardoor zou ik alsnog te laat komen en ik kan me best voorstellen dat de kliniek dat graag wil weten omdat er vast nog iemand na mij komt. Daarom belde ik het nummer wat op Google vermeld staat. Helaas werd er niet opgenomen en ben ik dus maar doorgereden. Even later werd ik zelf gebeld om te vragen waar ik bleef en legde ik uit dat ik al had geprobeerd te bellen. Daar werd niet op ingegaan. Ik kreeg direct te horen: Ik ben bang dat de afspraak niet door kan gaan. Op dat moment was ik 2 min van de kliniek vandaan. Ergens snap ik het, maar omdat er eerder niet op werd genomen was dat toch behoorlijk zuur. Dan had ik eerder om kunnen keren en geweten waar ik aan toe was. Ergens vraag ik me ook af hoe lang een behandeling om lipfiller op te lossen duurt. Was er misschien aan de telefoon gevraagd waarvoor ik kwam en op basis daarvan uitgelegd dat er te weinig tijd over was, dan had ik nu misschien zelf ook meer begrip gehad voor deze aanpak. Toon minder »
Martha van der Veer
13 juli 2023 18:06
Zeer vriendelijk personeel
Zowel baliemedewerksters , als artsen
Er wordt alle tijd genomen voor je wordt behandeld
Goeie uitleg over welke behandeling juist of niet juist is
En de resultaten ben ik erg tevreden over
Anita Middel
12 juli 2023 13:01
Nu, een jaar later schrijf ik deze review ivm lip fillers. Heb mij destijds laten behandelen in Groningen, lippen werden verdoofd maar degene die de fillers heeft gezet heeft mij ongelooflijk veel pijn gedaan. Ik ben niet kleinzerig maar lag bijna te janken in die stoel. Dagen met zichtbare prikgaatjes en blauwe plekken rondgelopen. Eenmaal hersteld zagen mi... Toon meer »
Nu, een jaar later schrijf ik deze review ivm lip fillers. Heb mij destijds laten behandelen in Groningen, lippen werden verdoofd maar degene die de fillers heeft gezet heeft mij ongelooflijk veel pijn gedaan. Ik ben niet kleinzerig maar lag bijna te janken in die stoel. Dagen met zichtbare prikgaatjes en blauwe plekken rondgelopen. Eenmaal hersteld zagen mijn lippen er wel goed uit. Door deze nare ervaring best angstig geworden maar besloten om het nogmaals te laten doen in een andere zeer professionele kliniek door een echte arts ipv een behandelaar (die geen arts is). Ik kan het volgende melden: Zonder lip verdoving amper pijn gehad tijdens het zetten en geen blauwe plekjes of zichtbare prikgaatjes gehad. Het was wel 2,5 keer zo duur maar de moeite waard! Het is leuk dat er deals aangeboden worden maar mijn advies is echt betaal wat meer bij een andere kliniek waar je behandeld wordt door een cosmetisch arts. Toon minder »
Laura Jansen
1 juli 2023 10:10
De kliniek was schoon en netjes. Ik heb van mezelf wel volle lippen maar, ik wou meer “plumpie” lippen met randje. Ik heb voor 1ml boletero betaald. Ik liet nog een foto zien hoe ik me lippen wou hebben. 2.5 week verder zie ik bijna geen verschil. Ik ben terug gegaan voor controle. Enigste wat ik hoorde ; ja ik zelf zie wel verschil, elk lip neemt de filler... Toon meer »
De kliniek was schoon en netjes.
Ik heb van mezelf wel volle lippen maar, ik wou meer “plumpie” lippen met randje. Ik heb voor 1ml boletero betaald. Ik liet nog een foto zien hoe ik me lippen wou hebben. 2.5 week verder zie ik bijna geen verschil. Ik ben terug gegaan voor controle. Enigste wat ik hoorde ; ja ik zelf zie wel verschil, elk lip neemt de filler anders op. En ik kreeg; sorry. Verder geen oplossing. Ik ben teleurgesteld weggegaan. Ik kon mijn geld beter aan iets anders besteden. Toon minder »
Dilan Hassan
27 juni 2023 20:08
Twee keer is mijn afspraak geannuleerd bij myrna de man Faceland Zwolle. 1e keer wegens privé omstandigheden.. oké kan gebeuren. Alleen had die keer al wel een week verlof van werk opgenomen etc. 2e keer op de dag zelf de afspraak is zonder overleg of goedkeuring van mij geannuleerd wegens warm weer? Sorry hoor het was die dag 23 gr in Zwolle. Ik snap dat je... Toon meer »
Twee keer is mijn afspraak geannuleerd bij myrna de man Faceland Zwolle. 1e keer wegens privé omstandigheden.. oké kan gebeuren. Alleen had die keer al wel een week verlof van werk opgenomen etc. 2e keer op de dag zelf de afspraak is zonder overleg of goedkeuring van mij geannuleerd wegens warm weer? Sorry hoor het was die dag 23 gr in Zwolle. Ik snap dat je ook lekker van het zonnetje wilt genieten maar dit kan echt niet. Dus 2x week verlof opgenomen, 3 uur in de auto gezeten om vervolgens te horen dat mijn afspraak WEER niet doorgaat. Dit gemaild te hebben naar hun service om mij tegemoet te komen met een vergoeding of korting oid. Krijg ik een dikke nee te horen . Terwijl ik dus verlof dagen kwijt ben, km geld naar Zwolle en mijn tijd. Top, bedankt hè Myrna! Service van niks dus Toon minder »
Rianna Lourens
20 juni 2023 14:02
Vakkundig en hele lieve medewerkers! Ik ben zelf behandeld door Nikki. Zeer tevreden!
Emma Kaper
17 maart 2023 17:05
Goed ontvangen en ze ging heel voorzichtig te werk. Deskundige arts omdat het om Botox gaat moet ik nog even geduld hebben voor het resultaat zichtbaar is maar ik heb er alle vertrouwen in.
Alie Zijlstra
13 maart 2023 13:01
Zeer professioneel en erg vriendelijk.
Duidelijke uitleg over de dingen die ze gaan doen, en als je vragen hebt ook na de behandeling kan je altijd bellen of langskomen voor extra controle
Angelique Kooy
21 februari 2023 09:09
Ben nog geen twee maanden geleden geweest voor botox. Drie zones laten spuiten. Je kan nu al behoorlijk veel rimpels op mijn voorhoofd zien en aan mijn kraaien pootjes.
Mijn vorige botox behandeling in het buitenland bleef vier maanden suer strak.
Twee maanden is echt te kort om zoveel rimpels terug te zien.
Zonde van mijn geld!
Nasek Alinejad
3 februari 2023 22:10
Niet tevreden met de resultaten (botox na 4 weken uitgewerkt) waarna ik contact heb opgenomen met de locatie. Ik werd ingepland voor een na-consult maar na 30 minuten kreeg ik telefoon dat ik niet kon komen omdat er niet zo snel achtereen geinjecteerd mag worden. Hiervoor heb ik begrip en vraag naar de mogelijkheden om dit dan op te lossen. Echter vind ik h... Toon meer »
Niet tevreden met de resultaten (botox na 4 weken uitgewerkt) waarna ik contact heb opgenomen met de locatie. Ik werd ingepland voor een na-consult maar na 30 minuten kreeg ik telefoon dat ik niet kon komen omdat er niet zo snel achtereen geinjecteerd mag worden. Hiervoor heb ik begrip en vraag naar de mogelijkheden om dit dan op te lossen. Echter vind ik het wel vreemd aangezien je tussen 2-4 weken kunt terugkomen als je niet tevreden bent.
Telefonisch wordt ik onvriendelijk te woord gestaan en afgewimpelt. Er is geen mogelijkheid om dit op te lossen, aldus de telefoniste omdat ik binnen 2 weken had moeten bellen. Ik vind dit een vreemd antwoord omdat ik na 2 weken nog tevreden was met de resultaten. De telefoniste beloofd me om intern te overleggen over een oplossing en me dan die zelfde dag te mailen, bellen kon niet namelijk...
Intussen is het 2 weken geleden dat ik dit contact heb gehad en is er nog niemand met een oplossing gekomen.

Jammer vind ik dit want het ontvangst en de behandeling waren prima in Groningen. Toon minder »
Corina Hessels
2 februari 2023 11:11
slechtste ervaring ooit! na de behandeling met hyalise door dr Khan permanente schade/ volume verlies aan mijn lip en boven lip opgelopen. lip zakt in en nu heb ik een zichtbaar asymmetrie, aan mijn bovenlip heb Ik een deuk overgehouden. ze willen niets vergoeden en mij veder ook niet meer helpen. jij bent daar alleen welkom met handje contantje, nu zien mij... Toon meer »
slechtste ervaring ooit! na de behandeling met hyalise door dr Khan permanente schade/ volume verlies aan mijn lip en boven lip opgelopen. lip zakt in en nu heb ik een zichtbaar asymmetrie, aan mijn bovenlip heb Ik een deuk overgehouden. ze willen niets vergoeden en mij veder ook niet meer helpen. jij bent daar alleen welkom met handje contantje, nu zien mijn lippen uit lelijker dan voor de behandelijk "top" hoor zn "beauty" kliniek. Oplichters en zeer onprofessioneel NIET DOEN! Toon minder »
Fruit-M Import-Export B.V.
29 januari 2023 14:02
Locatie is super, dichtbij het station. Heel vriendelijk en aardig personeel.
Goede prijzen waardoor het betaalbaar is. Als je niet tevreden bent, kun je binnen 2 tot 4 weken terug komen voor controle. Zeer tevreden over deze locatie. Zie graag ook een locatie in leeuwarden verschijnen!
Marte Lugtenborg
19 januari 2023 15:03
Prachtig resultaat, geven eerlijk advies, schone omgeving, fijn dat je dichtbij kan parkeren, ben erg tevreden en ga zeker terug
Dank je wel
Juanita Anches
27 december 2022 17:05
Ze zijn aardig en professioneel, luister naar je wens en geven eerlijk antwoord op je vraag. Is mijn eerste ervaring met Faceland en zeker een aanrader.
Camelia Elena Tismanaru
25 december 2022 20:08
Zeer tevreden over faceland
Ben er geweest door een mooi deal zelf maken ze nog een na afspraak om te kijken of het resultaat helemaal naar wens is
Tamara Veen
27 november 2022 17:05
Ik vond het heel snel gaan alles...zo van snel snel er zijn nog meer na jou .....je kan zien dat er wat gebeurd is..het resultaat is pas na 2 a 4 weken .....voel nog van alles dus als het na 4 weken nog zo is ....dan bel ik
rennet kuiper
18 november 2022 20:08
Je wordt vriendelijk ontvangen door professioneel en vakkundig personeel, ze stellen je gerust en je wordt duidelijk geïnformeerd. Ik ben zeer tevreden over de behandeling en ik ga zeker terugkomen 🤗
Tessa Prins
14 november 2022 08:08
Locatie is super, dichtbij het station. Heel vriendelijk en aardig personeel.
Goede prijzen waardoor het betaalbaar is. Als je niet tevreden bent, kun je binnen 2 tot 4 weken terug komen voor controle. Zeer tevreden over deze locatie. Zie graag ook een locatie in leeuwarden verschijnen!
Marte Lugtenborg
31 oktober 2022 10:10
Ik ben geholpen door Nikki. Ik ben super tevreden met mijn resultaat. Fijne arts en stelt je gerust.
Vlera Hoti
5 oktober 2022 08:08
Super tevreden over mij prohfilo behandeling van gisteren! Dank Alicja Samul, ik zou graag de foto’s persoonlijk toesturen alleen gericht aan Alicja. Maar helaas maakt Faceland de communicatie ontzettend moeizaam.
Linnn
29 juli 2022 15:03
Hele fijne arts die goed advies gaf en met precies het resultaat dat ik wou! Ook nog een leuke prijs! Ben super tevreden met Faceland!!
Niek Stok
16 juli 2022 20:08
Heel vriendelijk, rustig en professioneel. Zeer tevreden over het resultaat.
Madelon Belderink
14 juli 2022 14:02
Bij binnenkomst werd ik meteen hartelijk ontvangen. Ziet er keurig uit van binnen. Steriel, maar sfeervol. Ik werd behandeld door Alicja. Leuke vrouw. Even leuk gepraat, daarna wat uitleg, voorlichting. Daarna de behandeling. Ik ben erg tevreden. Een behandeling van een combi-deal. Aantrekkelijke prijs. Een vaste klant voor hun erbij! Bedankt Faceland.
V
2 juli 2022 07:07
Uiterst excellent geholpen door Cosmetisch Arts Madeeha Khan.
Erg tevreden over de behandeling en het resultaat.
Sterk aan te raden.
Marwa Mejalad
27 mei 2022 19:07
Eens per 4 maanden kom ik bij Alicja voor een herhaalbehandeling. Ik ben erg tevreden met de behandeling en het prettige informele contact in de kliniek!
Rianne. R
27 mei 2022 09:09
Super blij met mijn lipfillers!
Er word goed naar je geluisterd wat je in gedachten hebt. Ook goede uitleg gegeven en zo een mooi resultaat kunnen bereiken.
samantha struyk
26 mei 2022 17:05
Fijne sfeer. Heel goed geholpen door Alicja Samul. Alles goed uitgelegd en blij met het resultaat!
Anke van der Horst
19 mei 2022 07:07
Ik heb een behandeling bij Dr. Alicja Samul gehad. Het is een lieve dokter die je erg op je gemak laat voelen. We hebben goed besproken wat ik wil, en daarna de behandeling gedaan. Het was een ontzettend mooi resultaat! Ik kom zeker in de toekomst weer naar faceland bij dokter Samul. Ook vind ik het heel fijn dat je bij faceland alles netjes op de mail krijg... Toon meer »
Ik heb een behandeling bij Dr. Alicja Samul gehad. Het is een lieve dokter die je erg op je gemak laat voelen. We hebben goed besproken wat ik wil, en daarna de behandeling gedaan. Het was een ontzettend mooi resultaat! Ik kom zeker in de toekomst weer naar faceland bij dokter Samul.
Ook vind ik het heel fijn dat je bij faceland alles netjes op de mail krijgt, informatie over de nabehandeling, alle ondetekende papieren de voor en na foto's de factuur enzovoorts. Een goede nazorg dus ook! Toon minder »
Kimberly Vandewalle
25 april 2022 07:07
Weer eens terug bij Nirwana voor de periodieke botox behandeling. Heel kundig attent en vriendelijk. Ik heb mijn favoriete behandelaar gevonden!
Marc Jansen
Marc Jansen
18 april 2022 05:05
Wat een fijne ervaring bij jullie, en super tevreden met het resultaat. Zeer gastvrij ontvangen!!
Mijn dank gaat met name uit naar Madeeha Kahn, voor haar deskundigheid en inzicht. Ze begreep gelijk mijn probleem en wist dit met de juiste behandeling om te lossen. In 1 woord GEWELDIG ♡
Jjj Jjjj
3 april 2022 14:02
Ik ben zeer tevreden over Faceland met dank aan Madeeha Khan. Die precies weet te peilen wat je wil en wat mogelijk is. Ze luistert, denkt actief mee, is eerlijk, voert met grote kunde uit. Kortom. Zeer te spreken over deze afdeling en behandelend arts!
Forthcoming of the Voidstar
17 maart 2022 17:05
Ik kom hier al jaren, in het verleden mijn borsten laten doen, en geregeld mijn lippen laten opvullen. Sinds 2 jaar ook Botox behandelingen en ben zeer tevreden! Ik
Leonie 8867766
2 maart 2022 16:04
Super fijn geholpen door drs. Alicja Samul..
Goed advies gehad en mooi resultaat behaald.
Monique Kooistra
25 februari 2022 17:05
Een aantal keer bij madeeha en alicja geweest en altijd super tevreden! Lief ontvangst en fijne sfeer🥰
Inez
15 februari 2022 07:07
Super goeie ervaring bij Faceland Groningen!!
Goede uitleg!! Goeie uitleg of over nazorg!! Ga nooit meer ergens anders!!
Chanine Roethof
14 februari 2022 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Faceland Groningen?

Faceland Groningen heeft op basis van 50 Google reviews 4.4 van de 5 sterren.

Waar is Faceland Groningen gevestigd?

Faceland Groningen is gevestigd op Lunettenhof in Groningen.