Filler Deventer

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Deventer. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Deventer

Kengetallen binnen 15 km van Deventer:

Aantal afspraken in Deventer in de afgelopen periode
493
Gemiddelde prijs per ml Filler in Deventer
€ 333,21
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Deventer
35
Vind een kliniek in de buurt van Deventer

Één ML filler kost in Deventer gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 5% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Deventer zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Deventer

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Deventer. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Deventer

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Deventer zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Deventer

Boek een filler behandeling in Deventer. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Deventer. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Deventer. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Deventer.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Deventer!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Deventer in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Deventer is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Deventer

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Deventer die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Deventer?

Behandeling van wallen in Deventer

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Deventer kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Deventer.

Filler reviews Deventer

Vriendelijke arts. Super tevreden met mijn fillers! Ze geeft ook altijd haar mening of iets wel of niet nodig is. Als iets overbodig is doet ze het ook niet. Het is zeker geen arts die aan het geld denkt maar aan je behoeftes
7 maart 2022 11:11
Echt een super lieve en goeie arts. Het was mijn eerste keer met fillers dus ik was heel zenuwachtig; maar ik was super goed opgevangen en zelf daarna toen ik veel berichten stuurde met vragen werd er gelijk beantwoord. Ik ga nooit meer ergens anders heen! (En de resultaat is perfect geworden!)
Elke de Graaf
Cosmetic Clinic Deventer
30 april 2022 21:09
Ik kom hier vaak voor mijn wimpers bij Elcin, ze is echt een top wimper styliste. Hier heb ik ook mijn filler behandeling gedaan door Emel en zij is ook GE-WEL-DIG! Heb spijt dat ik niet eerder fillers heb gezet door Emel! Beide dames zijn zo goed in hun werk! Zeker aan te raden.
Funda Beyribey
Cosmetic Clinic Deventer
18 november 2022 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Deventer

Boek je injectables behandeling in Deventer

Schoonheidssalon Loëlle
4.1
Schoonheidssalon Loëlle
Deventer, Bokkingshang 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Derma Medical Clinics Deventer
Derma Medical Clinics Deventer
Deventer, Nieuwstraat 33A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Cosmetic Clinic Deventer
5
Cosmetic Clinic Deventer
Deventer, Hoge Rij 1
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Looy Clinics Deventer
4.6
Looy Clinics Deventer
Deventer, Kamperstraat 7
1 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Deventer

Wat zijn de kosten van één ML filler in Deventer?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Deventer is gemiddeld € 333,21. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Deventer.

Wat is de beste filler kliniek in Deventer?

In de omgeving van Deventer (straal van 15 km) zijn 35 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Deventer en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Deventer op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Deventer?

Kies de beste cosmetisch arts in Deventer op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Deventer te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Deventer is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Deventer zijn 14 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.