Filler Houten

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Houten. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Houten

Kengetallen binnen 15 km van Houten:

Aantal afspraken in Houten in de afgelopen periode
880
Gemiddelde prijs per ml Filler in Houten
€ 347,07
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Houten
145
Vind een kliniek in de buurt van Houten

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Houten

In de omgeving van Houten kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Houten

Onderstaande klinieken in de buurt van Houten worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Kliniek
Cosmetique Totale Zeist
Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Zeist

Bergweg 173, Zeist
4.9
Kliniek opgericht
2012

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke

Kliniek
Maison du Belle

Maison du Belle

Bernadottelaan 11, Utrecht
4.7
Behandelingen per jaar
3000
Kliniek opgericht
2017

Geboekte afspraken in de buurt van Houten

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Houten zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Houten

Boek een filler behandeling in Houten. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Houten. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Houten. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Houten.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Houten!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Houten in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Houten is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Houten

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Houten die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Houten?

Behandeling van wallen in Houten

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Houten kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Houten

Kliniek
Huidzorg Houten - Dutch Injectables

Huidzorg Houten - Dutch Injectables

4.9
Prins Bernhardweg 69, Houten (1 km)
Kliniek opgericht
2008
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Robin Ernsting

Drs. Robin Ernsting

Huidzorg Houten - Dutch Injectables (1 km) Dutch Injectables Amstelveen (35 km) Dutch Injectables Rosmalen (38 km) Cosmetique Totale Rosmalen (38 km)
+ 3 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
15 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
H_L_HorizontalColor_LightBackground_RGB

Huid & Laser Utrecht

4.7
Herculesplein 271, Utrecht (5 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 395
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Houten

Wat zijn de kosten van één ML filler in Houten?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Houten is gemiddeld € 347,07. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Houten.

Wat is de beste filler kliniek in Houten?

In de omgeving van Houten (straal van 15 km) zijn 145 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Houten en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Houten op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Houten?

Kies de beste cosmetisch arts in Houten op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Houten te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Houten is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Houten zijn 53 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.