Filler Houten

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Houten. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Houten

Kengetallen binnen 15 km van Houten:

Aantal afspraken in Houten in de afgelopen periode
1.484
Gemiddelde prijs per ml Filler in Houten
€ 363,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Houten
154
Vind een kliniek in de buurt van Houten

De gemiddelde prijs in Houten voor behandeling met één ML filler is € 363,00. Een behandeling met één ML filler in Houten  is gemiddeld 3% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 352,10).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Tijdens een fillerbehandeling verdeeld de cosmetisch arts de filler met een dunne naald of canule heel subtiel de filler in de huid. 

Hoe lang blijft een filler zitten?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden optimaal resultaat. Dit is wel afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Deze is wel sneller opgelost. Ook het merk filler heeft invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse indicaties.

Is een fillerbehandeling veilig?

Filler behandelingen worden sinds meer dan 25 jaar toegepast. Diverse materialen hebben de revue gepasseerd. Niet alle fillers waren even veilig. De huidige generatie fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Goede fillermerken zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin.

Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde BIG-geregistreerde arts heeft een filler behandeling een goed veiligheidsprofiel. 

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Houten zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Houten

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Houten. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Houten

In de omgeving van Houten kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Houten

Onderstaande klinieken in de buurt van Houten worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Zeist
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.9
Cosmetique Totale Zeist
Zeist, Bergweg 173
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
4.8
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt
profhilo-logo

Geboekte afspraken in de buurt van Houten

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Houten zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Houten

Boek een filler behandeling in Houten. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Houten. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Houten. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Houten.

Fillerbehandelingen

Een filler behandeling wordt toegepast om rimpels op te vullen of om de contour te verbeteren. Populaire filler behandelingen zijn:

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Houten!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Houten in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Houten is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Houten

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Houten die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Houten?

Behandeling van wallen in Houten

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Houten kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Houten.

Filler reviews Houten

De beste Botox en filler kliniek in Utrecht. Absolute specialisten, een aanrader. Met name hun voor / nazorg en professionaliteit geeft je het gevoel dat je hier in goede handen bent. Top!
Rob Reintjens
The Body Clinic Utrecht
26 maart 2022 17:05
Zeer fijne cosmetische kliniek, dé specialist voor Botox en filler behandeling in Utrecht. Absolute aanrader.
Rob Reintjens
The Body Clinic Utrecht
26 maart 2022 17:05
Vrijdag bij Dokter Jade geweest voor fillers voor mijn kaaklijn en kin. Ze stelde me erg op mijn gemak! Begreep goed mijn wens, wil graag natuurlijk laten lijken. Absoluut een aanrader als je voor kwaliteit gaat en op zoek bent met iemand voor oog voor detail
24 oktober 2022 18:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Houten

Boek je injectables behandeling in Houten

Huidzorg Houten - Dutch Injectables
4.9
Huidzorg Houten - Dutch Injectables
Houten, Prins Bernhardweg 69
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dokter Isabella Houten
Dokter Isabella Houten
Houten, Lange Schaft 36
2 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Huid & Laser Utrecht
4.6
Huid & Laser Utrecht
Utrecht, Herculesplein 271
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Beauty Inn Nieuwegein
4.3
Beauty Inn Nieuwegein
Nieuwegein, Symfonielaan 28
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Houten

Wat zijn de kosten van één ML filler in Houten?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Houten is gemiddeld € 363,00. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Houten.

Wat is de beste filler kliniek in Houten?

In de omgeving van Houten (straal van 15 km) zijn 154 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Houten en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Houten op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Houten?

Kies de beste cosmetisch arts in Houten op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Houten te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Houten is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Houten zijn 58 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.