Kliniek de Pauw - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek de Pauw

Kliniek de Pauw

Bij Kliniek de Pauw staat jouw doelstelling centraal. We willen exact en zo concreet mogelijk weten hoe het eindpunt van jouw behandeltraject er voor jou uitziet. Want: hoe anders kunnen we bepalen wat jouw verwachtingen van dit behandeltraject zijn? En: hoe anders kunnen wij aan die verwachtingen voldoen? Als we beiden hetzelfde begrijpen van hoe jouw doel eruit ziet, dan kunnen we samen het beste behandelplan samenstellen

5 REDENEN OM VOOR KLINIEK DE PAUW TE KIEZEN
1. Compleet en onafhankelijk advies: we tonen je alle opties, zo nodig ook buiten ons directe werkgebied, zodat je volledig geïnformeerd een gefundeerde keuze kunt maken uit de opties die hebt om je doelstelling te behalen.
2. Unieke formule: jouw persoonlijke behandelplan wordt afgestemd op het behalen van je (cosmetische) doelstelling in plaats van alleen het behandelen van de indicatie (de aandoening).
3. Totaalplaatje: realistisch beeld van het hoogst haalbare resultaat dat wij je kunnen (en zullen!) garanderen, welke behandelingen en producten daarvoor nodig zijn, en wat dat betekent qua tijd en prijs.
4. Kwaliteit op alle denkbare werkniveaus: state-of-the-art apparatuur, gekwalificeerde behandelaars met up-to-date kennis van behandelmogelijkheden en producten voor altijd het beste resultaat.
5. Optimale veiligheid: we voldoen aan de eisen gesteld aan behandelaars en privéklinieken door de Inspectie Gezondheidszorg (IGJ) zoals de WKKGZ, WTZA, etc., en stellen zelf hoge kwaliteitseisen aan de ervaring van onze behandelaars (KNMG (NVCG), NVH, KP-register, ANBOS).

Kliniek de Pauw uit Zeist is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Kliniek de Pauw staat jouw doelstelling centraal. We willen exact en zo concreet mogelijk weten hoe het eindpunt van jouw behandeltraject er voor jou uitziet. Want: hoe anders kunnen we bepalen wat jouw verwachtingen van dit behandeltraject zijn? En: hoe anders kunnen wij aan die verwachtingen voldoen? Als we beiden hetzelfde begrijpen van hoe jouw doel eruit ziet, dan kunnen we samen het beste behandelplan samenstellen Meer lezen »

Een mooi uiterlijk en een gezond lijf

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 175 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 175 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 175 per zone
2 zones
V.a. € 300 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 550 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Second opinie
V.a. € 95 per consult
Fillers
Aliaxin
V.a. € 400 per ml
Juvéderm
V.a. € 425 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 425 per ml
StylageStylage
V.a. € 425 per ml
Traangoot filler
V.a. € 425 per ml
Fillers overige
Liquid Facelift
V.a. € 1.500 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 1.100 per behandeling
Overige
Seffiller
V.a. € 1.750 per behandeling
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. € 150 per behandeling
ProfhiloProfhilo
V.a. € 450 per per 2 ml
RRS Eyes
V.a. € 150 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2012
Adres
Stationslaan 10A, Zeist
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Natasha Smits
Drs. Natasha Smits
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Kliniek de Pauw Reviews

4.5
23 reviews
Prettige behandeling, ziet er weer verzorgd uit!
Barbara Smit
16 mei 2024 11:11
Hele fijne salon met deskundige mensen, die het je echt naar de zin willen maken.
Geeske te Gussinklo
25 april 2024 17:05
Hele fijne service, met vriendelijk personeel. Ze benaderen mij persoonlijk, dit heeft gezorgd voor een positief resultaat. Ik ben goed geholpen door Danique. Aanrader!
Sil Dessing
25 april 2024 16:04
Een behandeling (30 min) geboekt bij deze kliniek via een boekingsplatform. Bij binnenkomst kreeg ik helaas de mededeling van een medewerker dat het boekingsysteem een fout had gemaakt. Ze hadden me helaas telefonisch niet meer kunnen bereiken en mij een mail gestuurd 25 minuten voor de behandeling. Helaas was ik al onderweg. Ik had 25 minuten voor gereden... Toon meer »
Een behandeling (30 min) geboekt bij deze kliniek via een boekingsplatform.

Bij binnenkomst kreeg ik helaas de mededeling van een medewerker dat het boekingsysteem een fout had gemaakt. Ze hadden me helaas telefonisch niet meer kunnen bereiken en mij een mail gestuurd 25 minuten voor de behandeling. Helaas was ik al onderweg.

Ik had 25 minuten voor gereden (dus bijna uur heen & terug!) om mezelf dit momentje te gunnen.. ik kreeg alleen een sorry & er werd me niks aangeboden..

Ik hoef het al niet meer bij deze ‘specialist’ of kliniek’.. ook bij een technische fout geven de dames voorkeur aan hun eigen lunch in plaats van het helpen van een klant..

Dankjewel 👌🏻 Toon minder »
Jesler Laansma
25 april 2024 11:11
Gelukkig volg ik al vele jaren behandelingen bij de Pauw en gebruik ik ook hun producten. Ik ben nu 67 jaar en geniet nog steeds van een mooie huid!
christine Poelakker
19 maart 2023 09:09
Schoonheidskliniek de Pauw is voor mij altijd een uitje om naar toe te gaan; het professionele team biedt gezichtsbehandelingen en andere soort behandelingen die kwalitatief erg goed zijn. Daarnaast zijn de behandelaren persoonlijk en nemen zij echt de tijd om hun werk goed te doen. Een aanrader voor iedereen die goed voor zijn huid wil zorgen!
Valerie Ritchie
16 maart 2023 19:07
Nieuw elan en allure door nieuw management en eigenaarschap!
Wim Andréa
24 februari 2023 11:11
Fijne omgeving, rustig en vriendelijke ontvangst. Fijne behandeling. Mijn gezicht zag er meteen beter uit. Goede producten begeleid door goed en deskundig advies.. zeer tevreden
Denise Haesen
22 februari 2023 17:05
Ben hier geweest voor een pedicure behandeling. Heb dit als er fijn ervaren. Er is een rustige sfeer. Goede parkeerplaats. Het pand ziet er prachtig uit. Een echte aanrader!
Ellis Koster-Niesing
1 september 2022 15:03
Ik kwam altijd regelmatig bij de Pauw, een fijn team van mensen, waar je ontspannen en goed verzorgd vandaan kwam. De producten en de expertise waren van hoge kwaliteit. Helaas is met de recente wisseling van eigenaar en nieuw personeel de kwaliteit gedaald.
L ARS
10 augustus 2022 07:07
Ik had hier in eerste instantie mijn make-up gepland voor mijn bruiloft. Zoals het hoort zit hier "test opmaken" bij. Samen met mijn moeder heb ik dit gedaan, de eerste test was niet goed gegaan en was overduidelijk niks speciaals aan. Na het e.e.a. aan uitleg en zelfs het laten zien van foto's met voorbeelden (contouring, schaduwen, highlighting, etc.) ges... Toon meer »
Ik had hier in eerste instantie mijn make-up gepland voor mijn bruiloft. Zoals het hoort zit hier "test opmaken" bij. Samen met mijn moeder heb ik dit gedaan, de eerste test was niet goed gegaan en was overduidelijk niks speciaals aan. Na het e.e.a. aan uitleg en zelfs het laten zien van foto's met voorbeelden (contouring, schaduwen, highlighting, etc.) gestart aan een 2e poging welke helaas weer net zo mis als de eerste poging ging, er was simpelweg weer niks speciaals aan en het was mij nu inmiddelds duidelijk geworden dat het aan de "skills" lag. Na de 2e mislukte poging heb ik aangegeven geen vertrouwen in ze te hebben en het dus niet te willen gebruiken voor mijn bruiloft. Zij gaven vervolgens aan dat het mislukken aan mijn type huid lag (zijn ze niet gewend) en dat ze inderdaad niet aan de wens kunnen voldoen omdat ze niet weten hoe dit moet (!). Enfin, dit is allemaal prima en mag allemaal, maar om dan vervolgens € 80,- in totaal te vragen voor de mislukte testversie (van mijn moeder en ik) vind ik ten zeerste onredelijk. Het was beter gepast geweest indien er gewoon werd toegegeven "sorry, we kunnen het niet" en er een klein bedrag werd gerekend voor wat kosten dan gewoon € 80,- in rekening te brengen! Al met al een teleurstellende en erg prijzige ervaring. Toon minder »
이애분
20 september 2019 07:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Kliniek de Pauw?

Één zone Botox bij Kliniek de Pauw kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij Kliniek de Pauw?

1 ML filler kost bij Kliniek de Pauw v.a. € 400,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Kliniek de Pauw?

Op basis van 11 Google reviews heeft Kliniek de Pauw 4.5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Kliniek de Pauw?

In Zeist is Kliniek de Pauw gevestigd op Stationslaan 10A.