Filler Tiel

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Tiel. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Tiel:

Aantal afspraken in Tiel in de afgelopen periode
50
Gemiddelde prijs per ml Filler in Tiel
€ 360,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Tiel
17
Bekijk klinieken in de buurt van Tiel

De gemiddelde prijs per ML filler is in TielaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 4% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,20).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Tiel zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Tiel wilt stellen.
  3. In de omgeving van Tiel zijn 17 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Tiel

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Tiel

In de buurt van Tiel zijn 17 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Tiel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Tiel wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Tiel. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 2 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Tiel

Bekijk 2 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Tiel:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Tiel. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Tiel

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Tiel die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Tiel

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Tiel. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Tiel traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Tiel

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Tiel

Beauty Clinic Tiel
4.8
Beauty Clinic Tiel
Tiel
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Meest bekende en ervaren arts in Nederland.
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
Elusive Tiel
Elusive Tiel
Tiel
2 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Kliniek La Pêche
5
Kliniek La Pêche
Varik
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Mondzorg Culemborg
4.7
Mondzorg Culemborg
Culemborg
15 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Tiel

Wat kost een behandeling met fillers in Tiel?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Tiel € 360,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Tiel?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Tiel. In een straal van 15 kilometer rond Tiel zijn  17 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Tiel op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Tiel?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Tiel op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Tiel zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Tiel wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Tiel. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.