BCT - Naam + beeldmerk goud

Beauty Clinic Tiel

Wij zijn ervan overtuigd dat de uiterlijk een afspiegeling is van iemands geestelijke en lichamelijke gezondheid. Goed in je vel zitten en blij zijn met wat je in de spiegel ziet is belangrijk en zeer persoonlijk. Ons doel is om iedereen met de juiste advies, op gebied van behandelingen en producten, zijn of haar persoonlijke ”Beauty Goals” te behalen en te behouden.

Dr. Robert Schoemacher (BIG registratienummer 29023753101) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij in 1987 afstudeerde. Al meer dan dertig jaar houdt Dr. Robert Schoemacher zich bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint en een vitale uitstraling. Hij is hierdoor dé specialist op het gebied van injectables.

Beauty Clinic Tiel uit Tiel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Meest bekende en ervaren arts in Nederland.

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.7
20 reviews
In het vrijblijvende advies werd ik netjes geïnformeerd over diverse behandelingen en werden de verschillen hiervan besproken. Inmiddels eerste behandeling oxygeno/tripollar gehad. Heerlijke complete behandeling die professioneel werd uitgevoerd met de nodige uitleg. O.a. verstevigen van de huid en deze voorzien van belangrijke ingedrienten die afgestemd zi... Toon meer »
In het vrijblijvende advies werd ik netjes geïnformeerd over diverse behandelingen en werden de verschillen hiervan besproken.
Inmiddels eerste behandeling oxygeno/tripollar gehad. Heerlijke complete behandeling die professioneel werd uitgevoerd met de nodige uitleg. O.a. verstevigen van de huid en deze voorzien van belangrijke ingedrienten die afgestemd zijn op de behoeftes van jou huid. Ik ben zeer tevreden over Beauty Clinic! Toon minder »
Nellie Rutte
17 maart 2022 17:05
Trippolar skinverbetering , wenkbrouwen epileren en wimpers verven.
Joyce Wielders
18 oktober 2021 07:07
eerste cryo “kin” behandeling gedaan om wat vet onder mijn kin te verminderen, en ja hoor paar weken later wel zichtbare resultaat na de eerste behandeling op voor de tweede💪.
Vandaag weer geweest voor Oxygeneo + oxypod direct na de behandeling gelijk wat resultaat te zien. Super behandeling die voor elke huid en behoefte past.
Catrientje H
10 juni 2021 21:09
Eindelijk een beauty salón die echt naar je wensen luistert! Mijn behandeling definitief ontharen verloopt erg goed, na 4 sessies zie ik al een hoop verschil! Service en kwaliteit staan voorop en dat is belangrijk. Ilknur is zeer professioneel en weet wat ze doet. Zeker een aanrader!!
L. H.
6 juni 2021 07:07
Ik heb bij haar mijn benen laten waxen en het deed enorm veel pijn. Ze stelde mij niet op m'n gemak en ze deed het niet professioneel! Jammer! Ik ga nooit meer naar haar toe voor een wax behandeling.
Konya 42
26 april 2021 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €450 per ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Body Contouring
Kliniek opgericht
2017
Adres
Sint Agnietenstraat 7, Tiel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling