City Clinics Den Bosch - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Den Bosch

City Clinics Den Bosch

City Clinics Den Bosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder Botox (botulinetoxine) en fillers. Bij City Clinics werken we uitsluitend met cosmetisch artsen die alleen behandelingen verrichten met A-merk injectable producten. Wij worden beoordeeld met een 9,4.

Dé #1 injectable kliniek in Nederland
City Clinics is dé #1 injectable kliniek in Nederland. Met meer dan 300.000 behandelingen, 33 vestigingen en 10 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van Botox en filler behandelingen.

Natural Look Garantie
Wanneer je kiest voor City Clinics, krijg je de Natural Look Garantie. Zo kun jij er zeker van zijn dat het resultaat er natuurlijk uitziet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een strakgetrokken en bewegingloos gezicht. Bij City Clinics vinden we dat het allerbelangrijkste, dus beloven we jou dat je natuurlijk stralend de deur uitgaat.

Gratis gezichtsanalyse
Ben je voor het eerst bij City Clinics of overweeg je voor het eerst een injectable behandeling? Plan dan een gratis intakegesprek in met een van onze injectable artsen! Daar krijg je persoonlijke hulp bij al je vragen en wensen. Bekijk al onze BIG-geregistreerde artsen op onze site.

City Clinics Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

City Clinics Den Bosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder Botox (botulinetoxine) en fillers. Bij City Clinics werken we uitsluitend met cosmetisch artsen die alleen behandelingen verrichten met A-merk injectable producten. Wij worden beoordeeld met een 9,4.

Dé #1 injectable kliniek in Nederland
City Clinics is dé #1 injectable kliniek in Nederland. Met meer dan 300.000 behandelingen, 33 vestigingen en 10 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van Botox en filler behandelingen.

Natural Look Garantie
Wanneer je kiest voor City Clinics, krijg je de Natural L... Meer lezen »

Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨

Bekijk acties van City Clinics Den Bosch

Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
City Clinics Den Bosch
's-Hertogenbosch, Peter de Gekstraatje 6A
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 99 per zone
2 zones
V.a. € 198 per behandeling
3 zones
V.a. € 297 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 198 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 395 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 249 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 379 per 1,5 ml
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 275 per per 2 ml
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
40000
Kliniek opgericht
2013
Adres
Peter de Gekstraatje 6A, 's-Hertogenbosch
City Clinics Den Bosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Nadine Verburg
Drs. Nadine Verburg
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Oumaima Ben Jaddi
Drs. Oumaima Ben Jaddi
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Juultje Habets
Drs. Juultje Habets
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

City Clinics Den Bosch Reviews

4.1
68 reviews
Super tevreden met deze kliniek, ik laat me graag behandelen door Oumaima, deze arts is zeer kundig, vriendelijk en geduldig.
Marjan E
8 mei 2024 17:05
Helaas ben ik voorgelogen. Na aan beide kanten van mijn gezicht 1ml filler te laten plaatsen voor mijn plooien langs mijn mond maar niet het juiste resultaat, terwijl mij gezegt was hiermee een resultaat wat ik wilde te behalen is. Een kant perfect, andere kant niet. Teruggegaan met deze klacht waarop er werd gezegt dat de niet goed gelukte kant wel 6ml fill... Toon meer »
Helaas ben ik voorgelogen. Na aan beide kanten van mijn gezicht 1ml filler te laten plaatsen voor mijn plooien langs mijn mond maar niet het juiste resultaat, terwijl mij gezegt was hiermee een resultaat wat ik wilde te behalen is. Een kant perfect, andere kant niet. Teruggegaan met deze klacht waarop er werd gezegt dat de niet goed gelukte kant wel 6ml filler (!!!!!) nodig heeft om het juiste resultaat te behalen!!! Waarom is dit niet in het eerste gesprek verteld? Gelogen?? Geen kennis?? Ze komen mij niet tegemoed en moet het hier maar mee doen. Ga hier niet heen, ze zijn niet eerlijk. Ben zo teleurgesteld! Toon minder »
Janneke Versteeg
20 maart 2024 07:07
In Den Bosch voor een behandeling bij Nadin. Helaas ging het niet zo als het hoort. 100% betaalt voor een mislukte behandeling. Over 2 weken ging ik op vakantie.Ik bel na de vakantie terug, om nog even een afspraak te maken voor correctie ( liever niet meer bij Nadin uiteraard.) Omdat het 2 weken afgelopen waren hoefde ik niet meer te komen voor na controle…... Toon meer »
In Den Bosch voor een behandeling bij Nadin.
Helaas ging het niet zo als het hoort. 100% betaalt voor een mislukte behandeling. Over 2 weken ging ik op vakantie.Ik bel na de vakantie terug, om nog even een afspraak te maken voor correctie ( liever niet meer bij Nadin uiteraard.) Omdat het 2 weken afgelopen waren hoefde ik niet meer te komen voor na controle…. Kortom ik mocht niet meer langs komen voor controle….. ik stuur de foto’s maar ze tonen geen begrip.
Tja.. wat een waardeloze service…
Zal nooit meer daar terug gaan! Kwaliteit en service is daar ver te zoeken… Toon minder »
Karina Steenge
12 januari 2024 09:09
Ik had eerder een wenkbrauwlift laten doen bij een andere kliniek met als hoofddoel het verlichten van mijn hoofdpijn. Toen ik echter bij City Clinics kwam en vertelde dat ik borstvoeding gaf, werd mij sterk afgeraden om deze procedure te ondergaan. Hoewel ik het jammer vond dat het niet mogelijk was, waardeer ik het zeer dat de professionals hier mij eerlij... Toon meer »
Ik had eerder een wenkbrauwlift laten doen bij een andere kliniek met als hoofddoel het verlichten van mijn hoofdpijn. Toen ik echter bij City Clinics kwam en vertelde dat ik borstvoeding gaf, werd mij sterk afgeraden om deze procedure te ondergaan. Hoewel ik het jammer vond dat het niet mogelijk was, waardeer ik het zeer dat de professionals hier mij eerlijk en professioneel hebben geadviseerd over de mogelijke gevaren hiervan. Toon minder »
Chantal Liefting
11 januari 2024 14:02
20dec bij city clinics geweest voor botox Helaas is het nog niet zo als het hoort dus bel vandaag (2jan.) terug om nog even een afspraak te maken voor controle…. Omdat het morgen 2 weken geleden zou zijn moest ik morgen maar komen en anders hoefde ik niet meer langs te komen voor controle…. Ik geef aan niet te kunnen waarop ze antwoorden dat ik maar vroeg mo... Toon meer »
20dec bij city clinics geweest voor botox
Helaas is het nog niet zo als het hoort dus bel vandaag (2jan.) terug om nog even een afspraak te maken voor controle…. Omdat het morgen 2 weken geleden zou zijn moest ik morgen maar komen en anders hoefde ik niet meer langs te komen voor controle…. Ik geef aan niet te kunnen waarop ze antwoorden dat ik maar vroeg moest komen… maar zij kent mijn agenda niet en wie is zij om mij te vertellen dat ik op die tijd/dag maar moet komen…. Kortom ik mocht niet meer langs komen voor controle….. top service! Jullie mogen de site ook wel even aanpassen daar staat tussen de 2&3 weken! Maar mij zie je never nooit meer terug! Oh ja als je van blauwe spuit plekken houd moet je hier zijn ! Toon minder »
k vd geer
2 januari 2024 12:12
Een heel nare ervaring. Nadat zichzelfnoemend art (Yeay right) Oumaima Ben Jaddi botox in mijn voorhoofd en wenkbrauwlift heeft gezet kom ik 2 weken later terug voor een controle op mijn verzoek. Mijn wenkbrauwen hangen en zijn ongelijk. Als ik vraag wat daaraan gedaan kan worden krijg ik belerend en kinderachtig 'les' hoe botox werkt en dat ik me dat had mo... Toon meer »
Een heel nare ervaring. Nadat zichzelfnoemend art (Yeay right) Oumaima Ben Jaddi botox in mijn voorhoofd en wenkbrauwlift heeft gezet kom ik 2 weken later terug voor een controle op mijn verzoek. Mijn wenkbrauwen hangen en zijn ongelijk. Als ik vraag wat daaraan gedaan kan worden krijg ik belerend en kinderachtig 'les' hoe botox werkt en dat ik me dat had moeten realiseren. Ipv het gesprek aan te gaan en te kijken naar een oplossing verwerpt ze alle vragen die ik stel en doet alsof ik achterlijk ben. De dama die erbij zat hield haar mond en het was duidelijk mijn probleem.

Toen ik vervolgens zei dat ik het geen prettig gesprek vond zei ze: ja dat begrijp ik en keek me met een blik aan van 'dat is dan jouw probleem'.

Deze dame heeft duidelijk niet begrepen wat klantvriendelijkheid is en is een schande voor de sector cosmetische behandelingen.

Als ik vervolgens direct naar het hoofdkantoor bel om te vertellen hoe schandelijk ik behandeld ben, wordt gezegd dat ik een klacht kan schrijven. Nu een week later heb ik enkel een mail ontvangen waarin wordt gezegd 'dank voor de feedback, we koppelen deze terug'.

Mijn advies; ga niet naar deze clinic en al helemaal niet naar Oumaima Ben Jaddi, die 100% geen arts is. Toon minder »
Dianne Neefs-Buenen
6 december 2023 09:09
Met klachten kun je hier niet terecht...botox spuiten kunnen ze niet..of je hebt ongelijke wenkbauwen of zakkend voorhoofd....door profilio gezicht vuurrood en velletjes en schilfertjes.nu nog na 17 dagen..noemen ze een huidbooster...ik vond het ook al zo pijn doen... Ik kan wel spuitje hebben...mijn gezicht is totaal beschadigd doorprofilio...en er iets aan... Toon meer »
Met klachten kun je hier niet terecht...botox spuiten kunnen ze niet..of je hebt ongelijke wenkbauwen of zakkend voorhoofd....door profilio gezicht vuurrood en velletjes en schilfertjes.nu nog na 17 dagen..noemen ze een huidbooster...ik vond het ook al zo pijn doen...
Ik kan wel spuitje hebben...mijn
gezicht is totaal beschadigd doorprofilio...en er iets aan doen..nee...doen ze nooit daar.garantie tot aan de deur Toon minder »
diana van rijn
28 november 2023 21:09
Weet niet wat ze inspuiten maar het heeft gewoon geen effect. Al een aantal keer toch geprobeerd maar de botox is na een maand uitgewerkt als het al botox is wat ze gebruiken. Is het geld niet waard! Beter 2 tientjes meer betalen en naar een goede kliniek gaan.
Neda Jong
19 juni 2023 15:03
Op 2 maart 2023 in vestiging Den Bosch mijn jukbeen op laten vullen. Althans dat was de bedoeling. Ter plaatse in de handspiegel al twijfels, maar thuis was het overduidelijk: de fillers zaten niet op mijn jukbeen maar onderaan mijn oogkas. Volgende dag gebeld en een melding gemaakt. Medewerker zou contact opnemen met de arts die me had behandeld. Een wee... Toon meer »
Op 2 maart 2023 in vestiging Den Bosch mijn jukbeen op laten vullen. Althans dat was de bedoeling.

Ter plaatse in de handspiegel al twijfels, maar thuis was het overduidelijk: de fillers zaten niet op mijn jukbeen maar onderaan mijn oogkas.

Volgende dag gebeld en een melding gemaakt. Medewerker zou contact opnemen met de arts die me had behandeld.

Een week later nog niets gehoord. Zelf opnieuw gebeld. Volgens telefoniste was er een interne mail gestuurd naar de arts maar die mail was kwijt geraakt. Opnieuw werd beloofd dat ik gebeld zou worden.

De volgende dag werd ik gebeld en ik kon langskomen voor een beoordeling (dus geen oplossing), maar dat moest wel twee dagen later. Want de arts die me had behandeld ging weg bij City Clinics (het waren haar laatste werkdagen).

Dat was voor mij niet mogelijk want ik werd dan aan mijn neus geopereerd (stond op wachtlijst en kwam plots een plek vrij).
Daarom gevraagd of het na mijn operatie kon, dus 2-3 weken later. En ook gevraagd hoe ze het überhaupt gingen oplossen, want fillers onderaan het oogkas loop je best wel voor schut. Ze zouden het eerst willen zien en beoordelen, vervolgens zou de “case” in een interne overleggroep worden besproken, en dan zou mogelijkerwijs een compensatie (een korting van een paar tientjes op een nieuwe behandeling) volgen. Weinig hoopvol, maar goed.

Ik zou nog worden teruggebeld voor een afspraak met de opvolger van de arts die me had behandeld.
Vervolgens nooit meer iets gehoord. Nu ruim 3 maanden verder.

Conclusie: geld weggegooid (ergens rond de €250) en dus geen oplossing gekregen. Toon minder »
Dender Setters
14 juni 2023 20:08
Laatste keer hier was alsof ze met een hamer op mijn hoofd sloeg, zo lomp.
Niet vriendelijk. Kom er nooit meer terug.
Mirella van der meer
1 mei 2023 15:03
Extreem slechte ervaring bij city clinic! Geen resultaat na de behandeling, city clinic was niet thuis, gaven geen reactie tot ik bleef bellen mocht ik terug komen, andere arts gaf aan dat arts niet de juiste hoeveelheid had gebruikt, maar ze konden niets voor mij betekenen, advies nog een nieuwe behandeling plannen en volle bedrag betalen! Ga hier niet heen... Toon meer »
Extreem slechte ervaring bij city clinic! Geen resultaat na de behandeling, city clinic was niet thuis, gaven geen reactie tot ik bleef bellen mocht ik terug komen, andere arts gaf aan dat arts niet de juiste hoeveelheid had gebruikt, maar ze konden niets voor mij betekenen, advies nog een nieuwe behandeling plannen en volle bedrag betalen!
Ga hier niet heen!! En zeker niet bij dr. Sascha die werkzaam is in Den Bosch! Ze schuiven schuld op naar elkaar en niemand helpt je!
Er zijn veel betere klinieken zoek even iets verder! Toon minder »
Susan
22 maart 2023 10:10
Ik heb een goede en duidelijke uitleg gekregen en vervolgens mezelf laten behandelen. Ik ben in Eindhoven geweest. Ben erg tevreden! Kom zeker terug!
Chantal Braat
22 februari 2023 19:07
In Den Bosch moet je niks laten zetten. Ik heb de vorige reviews gelezen en ik heb dezelfde ervaring; ik liep weg met blauwe plekken en het resultaat was er niet. Sterker nog; ze zei je moet wel een paar keer komen voordat het pakt.
Echt niet goed.
Света Кулинич
4 februari 2023 15:03
Ik ben helaas niet tevreden. Lip fillers laten zetten en als resultaat overal ongelijkheden en bulten.. dan krijg je te horen dat het bloedvaten zijn. Luister je kan me alles wijsmaken, maar dit niet. Met een goede oplossing komen ze niet echt want je word van het kastje naar de muur gestuurd. Verder zijn ze wel vriendelijk, maar dat mag ook wel als je 250 e... Toon meer »
Ik ben helaas niet tevreden. Lip fillers laten zetten en als resultaat overal ongelijkheden en bulten.. dan krijg je te horen dat het bloedvaten zijn. Luister je kan me alles wijsmaken, maar dit niet. Met een goede oplossing komen ze niet echt want je word van het kastje naar de muur gestuurd. Verder zijn ze wel vriendelijk, maar dat mag ook wel als je 250 euro neerlegt voor niks! Toon minder »
444 Salie
19 december 2022 12:12
Behandeling werd goed uitgelegd en er was ruimte voor eventuele vragen
Karin Rebel
15 november 2022 17:05
Slecht contact gehad, wilde mijn afspraak aantal weken verzetten naar een datum in oktober om gebruik te maken van de actie. Helaas was er de gehele maand geen afspraak in te plannen (mijne was begin oktober ingepland voor de 28e ivm mijn verhuizing en nieuwe baan) op een andere datum dan de afspraak waarop ik niet zou kunnen de 29e. Nu een afspraak voor de... Toon meer »
Slecht contact gehad, wilde mijn afspraak aantal weken verzetten naar een datum in oktober om gebruik te maken van de actie. Helaas was er de gehele maand geen afspraak in te plannen (mijne was begin oktober ingepland voor de 28e ivm mijn verhuizing en nieuwe baan) op een andere datum dan de afspraak waarop ik niet zou kunnen de 29e. Nu een afspraak voor de 2e kunnen maken was geen probleem hoorde ik vorige week maar nu blijk ik geen gebruik meer te kunnen maken van de actie waarvoor ik geboekt had. De dame marieke waarmee ik sprak zei over mijn vraag 'niet in discussie' te gaan, wat ik geen prettige manier van communicatie vind daar er altijd mogelijkheden zijn samen met de klant naar passende oplossing te kijken. Toon minder »
Demi ve
31 oktober 2022 12:12
Voor de eerste geweest voor fillers in mijn lippen. Uitgelegd wat ik wel en juist niet wilde. Hier is goed naar geluisterd en ben blij met het resultaat. De behandeling was zo goed als pijnloos door de verdoving. Na afloop goed geïnformeerd over de dagen na de behandeling en hoe te handelen/verzorgen. Binnen een maand mag je nog een keer terug komen om event... Toon meer »
Voor de eerste geweest voor fillers in mijn lippen. Uitgelegd wat ik wel en juist niet wilde. Hier is goed naar geluisterd en ben blij met het resultaat. De behandeling was zo goed als pijnloos door de verdoving. Na afloop goed geïnformeerd over de dagen na de behandeling en hoe te handelen/verzorgen. Binnen een maand mag je nog een keer terug komen om eventuele asymmetrie bij te werken. Toon minder »
Jolanda Pelders
25 oktober 2022 10:10
goede ervaring ,lief en heel goed geholpen.blij met het resultaat
Janny Schalken
29 juni 2022 13:01
Vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Advies was duidelijk, fijn en eerlijk. Mijn ervaring is dus zeer goed te noemen. Fijn ook om meteen toch de behandeling te starten/proberen (botox). Pas 2de afspraak gehad en door middel van fotos vooraf kon ik verbetering zien van vorige x dus top
Ellen van Daalen
28 juni 2022 15:03
Hele fijne ervaring gehad goede uitleg gehad en heel blij met het resultaat..
Neel Huisman
22 juni 2022 08:08
Goedkoop is duurkoop in dit geval. Na een maand was het uitgewerkt en het resultaat is ook niet optimaal geweest.
Ik zou voor een andere kliniek gaan.
M. Dis
24 februari 2022 14:02
Ik ga alleen maar naar city clinics.
De kwaliteit is top want het werkt best lang!
Met plezier ga ik er naartoe en zelf verzekerd stap ik de deur uit. Toppers!
melissa mulders
2 november 2021 12:12
Heel professioneel, geven fijn advies en zijn ook eerlijk wat ik erg belangrijk vind. De behandeling blijft zeker 5 maanden goed zitten bij mij en geeft het gewenste resultaat. Ik ben zeer tevreden en kan het zeker aanraden.
Samantha De Ruijter
2 november 2021 11:11
Heel tevreden over de geleverde service. Ik kon snel terecht en werd snel en deskundig behandeld .
Inge Van Rooij
2 november 2021 11:11
Wordt in goed overleg een behandeling uitgevoerd. Goede service/kwaliteit en erg vriendelijk geholpen.
Paula Godijk
2 november 2021 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij City Clinics Den Bosch?

Één zone Botox bij City Clinics Den Bosch kost € 99,00.

Wat kost een filler behandeling bij City Clinics Den Bosch?

1 ML filler kost bij City Clinics Den Bosch v.a. € 249,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft City Clinics Den Bosch?

City Clinics Den Bosch scoort 4.1 van de 5 sterren uit 25 Google reviews.

Wat is het adres van City Clinics Den Bosch?

In 's-Hertogenbosch is City Clinics Den Bosch gevestigd op Peter de Gekstraatje 6A.