Filler Bloemendaal

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de beste filler kliniek in Bloemendaal? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Bloemendaal.

Aantal afspraken in Bloemendaal in de afgelopen periode
2.444
Laagste prijs per ml Filler in Bloemendaal
€ 185,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bloemendaal
€ 364,49
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bloemendaal
152
Vind een filler kliniek in de buurt van Bloemendaal

De gemiddelde prijs in Bloemendaal voor behandeling met één ML filler is € 364,49. Een behandeling met één ML filler in Bloemendaal  is gemiddeld 2% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in Bloemendaal

Kliniek Olivier
Kliniek Olivier
Bloemendaal, Korte Kleverlaan 36
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Khulud Beauty Care
Khulud Beauty Care
Haarlem, Delftlaan 327
2 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Beauty Lounge Haarlem
Beauty Lounge Haarlem
Haarlem, Anthony Fokkerlaan 30
2 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
ProfhiloRestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Skinplan Haarlem
Skinplan Haarlem
Haarlem, Meester Cornelisstraat 2
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kliniek het Bolwerk
Kliniek het Bolwerk
Haarlem, Staten Bolwerk 1e
2 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Bey Clinics Haarlem
Bey Clinics Haarlem
Haarlem, Zijlweg 148
2 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Coonen Kliniek
Coonen Kliniek
Haarlem, Kinderhuissingel 4
2 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
De Huidkliniek Haarlem
De Huidkliniek Haarlem
Haarlem, Rozenstraat 7
2 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken

Filler reviews Bloemendaal

Gisteren bij deze kliniek geweest voor een lip filler behandeling, wat mijn eerste keer was en daarom een beetje spannend. Van binnen komen tot vertrek heb ik als zeer prettig ervaren; hele vriendelijke mensen, er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en ik heb de behandeling ook goed ervaren. Kortom echt top, hartstikke bedankt!
Sabine van der Heijden
Kliniek Olivier
11 augustus 2021 11:11
Behandeling bovenlip “rokersmond” met fillers.
Vriendelijk en vakkundig behandeld in een moderne en zeer propere praktijk in de meester Cornelisstr.
Ik ben erg tevreden over het resultaat.
En ik zou Skinplan zeker aanbevelen bij mijn familie/vrienden.
Een pluspunt vind ik dat je zeker weet dat je door een deskundige dermatoloog wordt geholpen.
10 december 2018 12:12
Deskundig en professioneel. Hij is eerlijk en geeft goed en duidelijk advies. De beste plek voor botox en filler.
31 augustus 2022 15:03
Ontzettend tevreden over Arthur Ludlage. Het resultaat is prachtig (heel natuurlijk). Hij geeft goed maar vooral eerlijk advies. Beste plek voor botox en fillers!!
9 februari 2023 16:04
“Goed advies en een resultaat naar tevredenheid ” Het was voor mij de eerste keer, dus ook best een grote stap, dat ik advies wilde voor een botox behandeling en/of fillers. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg van Joris een goed behandel advies, ook kreeg ik vooraf een duidelijke prijsopgaaf. De botox behandeling van mijn (gerimpelde) voorhoofd was zo goed... Toon meer »
“Goed advies en een resultaat naar tevredenheid ”

Het was voor mij de eerste keer, dus ook best een grote stap, dat ik advies wilde voor een botox behandeling en/of fillers. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg van Joris een goed behandel advies, ook kreeg ik vooraf een duidelijke prijsopgaaf. De botox behandeling van mijn (gerimpelde) voorhoofd was zo goed als pijnloos, en ik zag binnen drie dagen al een enorm verschil, nu drie weken verder is het resultaat helemaal naar volle tevredenheid. Ook zijn mijn rokerslijntjes en mijn lippen behandeld met fillers, wat ook een behoorlijk verschil heeft gegeven, maar wel heel natuurlijk. Ik kreeg de volgende dagen al direct complimenten op mijn werk dat ik er uigerust uitzag, dat was nou precies de bedoeling! Kortom een tevreden klant! Toon minder »
yvette noy
Coonen Kliniek
3 januari 2024 06:06
Ben voor de 2ekeer geweest in haarlem bij dr rik. Zeer tevreden. Met resultaat. Filler voor mijn mond en beetje botox wenkbrauwen. Al weer paar maandjes geleden. Ennog steeds blij.
Er wordt meegedacht zonder dat het word opgedrongen. Ik vind het prettig in haarlem en het is voor mij een soort van uitje.
Petra Kruijerribbink
Faceland Haarlem
3 juli 2023 18:06
Botox en fillers laten zetten en zoveel plezier van gehad. Binnenkort weer naar Haarlem
Marjanne Hinfelaar
Faceland Haarlem
15 september 2023 16:04
Vandaag voor het eerst geweest. De dame achter de balie was erg vriendelijk. De filler behandeling werd uitgevoerd voor Dr. Myrthe. Ze legde alles goed uit en was erg vriendelijk. Ook stelt ze je op je gemak. De eerste keer is toch spannend . De behandeling verliep goed. Het was gevoelig maar niet echt pijnlijk. Ik zou hier zeker de volgende keer weer terug... Toon meer »
Vandaag voor het eerst geweest. De dame achter de balie was erg vriendelijk. De filler behandeling werd uitgevoerd voor Dr. Myrthe. Ze legde alles goed uit en was erg vriendelijk. Ook stelt ze je op je gemak. De eerste keer is toch spannend . De behandeling verliep goed. Het was gevoelig maar niet echt pijnlijk. Ik zou hier zeker de volgende keer weer terug komen. Toon minder »
Sanne Braster
Faceland Haarlem
4 oktober 2023 16:04
Zijn altijd eerlijk ook over de prijzen! Mailen of bellen altijd snel terug alles is bespreekbaar ook als jezelf niet tevreden bent( ze maken foto,s en dan zie je echt wel verschil alleen zie je dat zelf soms niet meer) kortom heel tevreden en ben al een paar x geweest! Aangezien ik nogal veel stress heb en heel slecht slaap teken ik snel in m,n gezicht en d... Toon meer »
Zijn altijd eerlijk ook over de prijzen! Mailen of bellen altijd snel terug alles is bespreekbaar ook als jezelf niet tevreden bent( ze maken foto,s en dan zie je echt wel verschil alleen zie je dat zelf soms niet meer) kortom heel tevreden en ben al een paar x geweest! Aangezien ik nogal veel stress heb en heel slecht slaap teken ik snel in m,n gezicht en door faceland zie ik er gewoon frisser uit met botox en fillers op een natuurljjke manier vrijdag ga ik weer en blij met de christmas deals! Dat scheelt toch weer in deze dure tijd Toon minder »
angelique Seijsener
Faceland Haarlem
8 november 2023 18:06
Super ervaring met Drs. Karen van Os. Ik was erg sceptisch en had veel vragen. Maar Karen nam alle tijd en legde alles geduldig en professioneel uit. De twijfels verdwenen en na de behandeling mocht ik Karen altijd bellen of appen met vragen. Hele fijne nazorg/controle. Karen is oprecht betrokken en geeft haar eerlijke mening. Ik ben zo blij met het resultaa... Toon meer »
Super ervaring met Drs. Karen van Os. Ik was erg sceptisch en had veel vragen. Maar Karen nam alle tijd en legde alles geduldig en professioneel uit. De twijfels verdwenen en na de behandeling mocht ik Karen altijd bellen of appen met vragen. Hele fijne nazorg/controle. Karen is oprecht betrokken en geeft haar eerlijke mening. Ik ben zo blij met het resultaat! Ik krijg veel opmerkingen dat ik er goed uit zie, maar niemand ziet dat ik iets heb 'laten doen' (fillers bij mijn mondhoeken/lippenplooi en Botox in fronsrimpel). Het is gewoon echt heel natuurlijk, je ziet er gewoon een stuk frisser en meer uitgeslapen uit laat maar zeggen. Ik zou iedereen die twijfelt aanraden om een consult te plannen. Ik weet zeker dat je er blij van wordt! Toon minder »
Monique Reinerie
Doctors at Soap Haarlem
26 januari 2023 18:06
Ik ben altijd tevreden over mvr Wesam.
Ik kom er voor het minimale aan filler en botox en krijg er altijd een professioneel advies en fijne behandeling.
Altijd fijn om even heen te gaan.
Xandra Biersteker
Grace Clinics Haarlem
20 december 2023 13:01
Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie. Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht. Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten. Ik ben super tevreden hoe het hele pr... Toon meer »
Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie.
Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht.
Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten.
Ik ben super tevreden hoe het hele proces is verlopen.
Kan deze kliniek en Drs de wijn van harte aanbevelen.

Zoveel vertrouwen in Drs Robert de wijn dat ik het ook aandurfde om door hem voor het eerst lipfillers in te laten spuiten. Zo super mooi geworden en ik ben er zo blij mee.
Super fijn een arts bij wie je jezelf zo op je gemaakt voelt . Toon minder »
12 juli 2021 15:03
Bekijk meer Filler ervaringen in Bloemendaal

Filler tarieven 2024 in Bloemendaal

Tarieven vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de goedkoopste 1 ML filler prijzen in de buurt van Bloemendaal. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 59 klinieken binnen 15 km van Bloemendaal.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 185,00
Lipfiller1,0 ML€ 185,00
Traangoot filler1,0 ML€ 208,31
Wallen onder ogen1,0 ML€ 208,31
Jukbeenderen1,0 ML€ 185,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 185,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 185,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 185,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 208,31
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 208,31
Neus filler1,0 ML€ 208,31
Liquid facelift-€ 259,00

Voor en na foto's Bloemendaal

De meeste mensen kiezen een filler kliniek op basis voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van filler behandelingen bij cosmetische klinieken in de omgeving van Bloemendaal.

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

De resultaten van een fillerbehandeling zijn gemiddeld ongeveer 9 maanden merkbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de specifieke behandellocatie. Lipfillers lossen bijvooorbeeld sneller op (tussen de 6 en 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Daarentegen kunnen fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden zichtbaar blijven. In het geval van bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar te zien zijn. 

Ook het merk filler heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen. Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende merken hyaluronzuurfillers. Er zijn ook manieren waarop je je fillers eerder kunt laten verwijderen. Lees meer over het laten oplossen van fillers.

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden enkel tijdelijke fillers gebruikt voor cosmetische behandelingen. Permanente fillers (die niet oplosbaar zijn) zijn sinds 2015 verboden in ons land, omdat deze ernstige complicaties konden veroorzaken. Fillers mogen bij wet worden gebruikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Lees hier meer over deze leeftijdsgrens.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers op basis van hyaluronzuur zijn Restylane en Juvéderm, Belotero, Teosyal en Aliaxin. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt deze fillerbehandeling als veilig beschouwd. Kies dan ook altijd voor een arts met deze kenmerken, en niet zomaar voor een budgetkliniek.

Belangrijk om te benadrukken: er is altijd een mogelijkheid op complicaties (komt voor in ongeveer 1% van de gevallen). Bovendien zijn er aan het gebruik van fillers nog andere potentiële risico's verbonden. Ga daarom altijd met je arts in gesprek en laat je er goed over informeren.

Vergelijk fillerklinieken in Bloemendaal

Zoek je een fillerkliniek in Bloemendaal? Vul je locatie in en vergelijk eenvoudig en snel de beste klinieken uit de buurt. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een betrouwbare, deskundige arts.

Geboekte afspraken in de buurt van Bloemendaal

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Bloemendaal zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Verschillende filler behandelingen in Bloemendaal

In Bloemendaal kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Bloemendaal op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Bloemendaal

Boek een filler behandeling in Bloemendaal. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Bloemendaal. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Bloemendaal. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Bloemendaal.

Beste filler klinieken in Bloemendaal

Wij hebben alvast een aantal geschikte klinieken in Bloemendaal voor je geselecteerd op basis van kwaliteit en beoordelingen: 

Gesponsord
The Body Clinic Haarlem - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Haarlem
Wordt nu
bekeken
The Body Clinic Haarlem
Haarlem, Antoniestraat 79
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 360,00
Profiel bekijken
Onlangs 4x geboekt
ProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Gesponsord
City Clinics Haarlem - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Haarlem
Wordt nu
bekeken
City Clinics Haarlem
Haarlem, Tempeliersstraat 23
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
Onlangs 8x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Bloemendaal!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Bloemendaal in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Bloemendaal is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Bloemendaal

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Bloemendaal die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Bloemendaal?

Behandeling van wallen in Bloemendaal

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Bloemendaal kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Bloemendaal.

Veelgestelde vragen in Bloemendaal

Wat zijn de kosten van één ML filler in Bloemendaal?

Wat is de beste filler kliniek in Bloemendaal?

Wie is de beste filler arts in Bloemendaal?

Welke kliniek in Bloemendaal is gespecialiseerd in lipfillers?