Fillers kliniek Eindhoven

11-09-2020

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Overweeg jij ook een filler behandeling in Eindhoven? Dan ben je niet de enige! In Eindhoven en haar directe omgeving zijn veel filler klinieken te vinden. Onder andere in Veldhoven, Best, Geldrop en Valkenswaard kun je terecht voor een filler behandeling. Maar hoe kies je nu de beste filler arts of filler kliniek in Eindhoven? Welke merken fillers zijn er allemaal? Wat is de prijs van lipfillers in Eindhoven? In deze blog lees je alle informatie over fillers Eindhoven!

Fillers kliniek Eindhoven

Verschillende fillers in Eindhoven

Een filler is bedoeld om een rimpel op te vullen, om slapper (dunner) wordende huid op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Maar niet iedere filler is overal voor geschikt. Radiesse is een merk filler die volume en stevigheid creëert.. Geschikt om ingevallen wangen, de kaaklijn of zeer diepe rimpels te verbeteren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in je lichaam voorkomt. Hyaluronzuur heeft de eigenschap dat het water kan binden. Aangezien de huid voor 80% uit water bestaat, kan een klein beetje hyaluronzuur een rimpel mooi opvullen door juist op die plek water aan te trekken en te binden. In Eindhoven werken de klinieken met verschillende soorten fillers. Zo zijn er A-Merk hyaluronzuren, maar ook minder bekende merken. Laat je daarom goed voorlichten met welke filler de arts jou wil behandelen. Lees hier alles over een fillerbehandeling.

Eindhoven aan de fillers!

Eindhovenaren houden van fillers. Procentueel gezien kiezen veel mensen in Eindhoven voor injectables. Dat komt vermoedelijk door de bevolkingsopbouw van de stad en omgeving. Dankzij de universiteit en bedrijvigheid wonen er veel jonge carrière mensen. Zij verzorgen zichzelf graag, het wordt in hun sociale kring een beetje verwacht én het kan waardevol zijn voor je carrière. Verzorgde mensen hebben bij gelijke capaciteiten statistisch gezien meer kans op promotie dan onverzorgde mensen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Eindhoven

Lipfillers zijn populair in Eindhoven. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor lipfillers, en wel om uiteenlopende redenen. Twintigers en dertigers kiezen voor volle lippen als schoonheidsideaal. Veertigers en vijftigers kiezen voor lipfillers om de volume afname te compenseren. Naarmate de jaren gaan tellen, worden je lippen namelijk dunner. Lipfillers zijn speciaal voor de lippen. Alle lipfillers zijn trouwens gemaakt van hyaluronzuur. Lipfillers zijn ideaal qua volume en elasticiteit. Lipfillers zijn tijdelijk, ze zijn ca. 6 tot 9 maanden effectief. 

Traangoot fillers worden ook veel toegepast. Dit is een specifieke filler tegen wallen onder de ogen (donkere kringen).

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

Botox Eindhoven
Profhilo Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Fillers kosten Eindhoven

Naast lipfillers zijn traangoot fillers populair in Eindhoven. Dat zijn fillers in de traangoot, en daarmee worden ‘wallen onder de ogen’, donkere kringen of een vermoeide blik behandeld. Het vergelijken van de filler prijs loont. Er zijn grote verschillen tussen de diverse klinieken. Een behandeling varieert tussen de € 250 en € 550. De kosten van een fillerbehandeling in Eindhoven worden mede bepaald door de merk filler, de reputatie van de kliniek, de ervaring van de arts, etc. Laar je dus goed voorlichten. Op Injectablesbooking.nl kun je de fillers kosten in Eindhoven goed vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jou volgende fillerbehandeling in Eindhoven!

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Kliniek
logo_doctorsatsoap_RGB kopie

Doctors at Soap Eindhoven

4.1
Nieuwe Emmasingel 15A, Eindhoven (<1 km)
Behandelingen per jaar
1000
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Nadine Verburg

Drs. Nadine Verburg

Doctors at Soap Eindhoven (<1 km) Le Masque schoonheidssalon (43 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Prijs botox per zone
v.a. € 99
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Mirthe van der Putten
Arts
David Mosmuller

Dr. David Mosmuller

Doctors at Soap Amsterdam Zuid (110 km) Doctors at Soap Amsterdam Centrum (111 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken