Filler Ijsselstein

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Ijsselstein? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Ijsselstein en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Ijsselstein in de afgelopen periode
3.239
Laagste prijs per ml Filler in Ijsselstein
€ 189,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Ijsselstein
€ 352,54
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ijsselstein
178
Vind een filler kliniek in de buurt van Ijsselstein

De gemiddelde prijs in Ijsselstein voor behandeling met één ML fillers is € 352,54. Dat is 2% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 358,58). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in IJsselstein

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 29x geboekt
BeauClinic Nederland
BeauClinic Nederland
Nieuwegein, Wiersedreef 30
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Faceclinic Nederland
Faceclinic Nederland
Nieuwegein, Drenthehaven 22B
4 km
Botox zone v.a.
€ 79,00
Filler per ml v.a.
€ 240,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
VIA Clinic
VIA Clinic
Vianen, Voorstraat 113
4 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Beauty Inn Nieuwegein
Beauty Inn Nieuwegein
Nieuwegein, Symfonielaan 28
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mijn Botoxdokter
Mijn Botoxdokter
De Meern, Zandweg 139
7 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 340,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Marebrug Cosmetische Kliniek
Marebrug Cosmetische Kliniek
De Meern, Zandweg 139
7 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Maison du Belle
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Filler reviews Ijsselstein

Zonder een woord ziet Meneer Aghina al wat hij voor een gezicht kan betekenen.
Na heel wat fout gezette fillers,kwam ik Jan tegen en sindsdien mag niemand anders meer aan mijn gezicht komen!

Een man inzicht, humor een hart van goud.
saroya jovanni elianore
Biutifill
5 november 2022 14:02
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden ov... Toon meer »
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden over. Ik blijf zeker terugkomen! Toon minder »
27 januari 2021 14:02
Ik kom nu al 2,5 jaar trouw voor mijn fillers bij Maison Du Belle. Ze zetten het op een mooie natuurlijke manier die goed bij mijn gezicht past. Ineke en Imane leggen altijd rustig uit wat ze gaan doen en stellen je gerust. Ik ben elke keer tevreden. De vorm van mijn lippen is al die tijd mooi gebleven en geen neppe duckface look.
Inez Fotografie
Maison du Belle
2 maart 2021 06:06
Ineke is heel aardig en heeft al me vragen kunnen beantwoorden. Ze vroeg wat mijn wensen zijn voor me lippen en heeft uitgelegd wat ze gaat doen. De clinic gebruikt stylage en ik vind dat het de beste filler is omdat het goed blijft zitten. Na 2 weken heb ik de clinic gecontacteerd voor een nacontrole en binnen twee dagen een afspraak hiervoor gekregen. Ik k... Toon meer »
Ineke is heel aardig en heeft al me vragen kunnen beantwoorden. Ze vroeg wat mijn wensen zijn voor me lippen en heeft uitgelegd wat ze gaat doen. De clinic gebruikt stylage en ik vind dat het de beste filler is omdat het goed blijft zitten. Na 2 weken heb ik de clinic gecontacteerd voor een nacontrole en binnen twee dagen een afspraak hiervoor gekregen. Ik kom zeker terug! Toon minder »
2 december 2023 08:08
Ik ben mega blij met het resultaat. Had zelf een filler en een botox behandeling en met name de filler behandeling was boven mijn verwachting. De verandering was na de behandeling gelijk zichtbaar. Laat staan over een week of twee. Moest 1 uur en 10 min . rijden maar het was zeker de moeite waard😃. En niet alleen de behandeling maar ook het vertrouwen naar... Toon meer »
Ik ben mega blij met het resultaat. Had zelf een filler en een botox behandeling en met name de filler behandeling was boven mijn verwachting. De verandering was na de behandeling gelijk zichtbaar. Laat staan over een week of twee. Moest 1 uur en 10 min . rijden maar het was zeker de moeite waard😃. En niet alleen de behandeling maar ook het vertrouwen naar de patiënt toe, was heel relaxed waardoor ik heel op mijn gemak voel. Kan niet wachten tot de volgende maand voor een nabehandeling zodat dr Nur mijn lippen nog mooier kunnen maken. Bedankt dr Nur Toon minder »
6 januari 2024 17:05
Ik ben bij dr. Ilknur geweest voor in eerste instantie lipfillers 1,0 ml. Nadat zij mijn lippen heeft gecorrigeerd (gedaan door een andere kliniek) wat superrrr mooi gedaan is, heeft Ilknur mij geadviseerd om het bij 0,5 ml te houden (had nog wat filler in mijn lippen). Ik weet in ieder geval waar ik weer terug naar toe ga ❤️ She's the best (en ik heb al hee... Toon meer »
Ik ben bij dr. Ilknur geweest voor in eerste instantie lipfillers 1,0 ml. Nadat zij mijn lippen heeft gecorrigeerd (gedaan door een andere kliniek) wat superrrr mooi gedaan is, heeft Ilknur mij geadviseerd om het bij 0,5 ml te houden (had nog wat filler in mijn lippen). Ik weet in ieder geval waar ik weer terug naar toe ga ❤️ She's the best (en ik heb al heel wat verschillende klinieken gehad) Toon minder »
10 maart 2024 20:08
Ik ben 2 weken geleden gekomen voor een lip filler en lemon bottle behandeling. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd mij uitgelegd wat er gedaan ging worden. Tijdens de behandeling (die pijnloos was) ben ik gevraagd om tussendoor te kijken wat ik ervan vond. De arts die mij hielp was heel vriendelijk en eerlijk over de adviezen. Ik vond het erg fijn en v... Toon meer »
Ik ben 2 weken geleden gekomen voor een lip filler en lemon bottle behandeling. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd mij uitgelegd wat er gedaan ging worden. Tijdens de behandeling (die pijnloos was) ben ik gevraagd om tussendoor te kijken wat ik ervan vond. De arts die mij hielp was heel vriendelijk en eerlijk over de adviezen. Ik vond het erg fijn en voelde mij op m'n gemak, volgende keer kom ik zeker weer hier!!🫶🏼 Toon minder »
3 januari 2024 19:07
Ben super tevreden van de lipfillers!!! Raad jullie aan iedereen aan. Arts was zeer bekwaam en gaf zonder tegenzin antwoorden op de 101 vragen die we hadden. Perfecte inschatting en advies naar de nodige fillers voor het resultaat dat we wensten. Nam zijn tijd en was praktisch pijnloos!! SUPER BEDANKT CROWN BEAUTY CENTER
22 maart 2018 13:01
Hele fijne en goede kliniek! De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed! Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet. Ben tot nu erg tevreden en superblij met... Toon meer »
Hele fijne en goede kliniek!
De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed!
Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet.
Ben tot nu erg tevreden en superblij met het resultaat! Het is netjes, vakkundig en met eerlijk advies gedaan. Toon minder »
17 maart 2023 15:03
Hele fijne behandeling gehad voor mijn lipfillers en lipflip behandeling! Heel professioneel en goeie uitleg vooraf. Ik voelde me erg op me gemak en heeel prettig dat het zo kleinschalig is, daardoor voelt het echt alsof de arts er voor jou is en voor niemand anders. Heel benieuwd naar het eindresultaat straks
Saphira Van Veenendaal
De Gezichtskliniek - Utrecht
5 juni 2024 10:10
Ik ben behandeld voor lipfillers bij
Zainab Haidari.
Na behandeling geen bulten in lippen!
zeer tevreden echt een aanrader.

Groetjes,
Zeynep
24 januari 2024 14:02
Zainab is een super goede arts die heel goed luistert naar je wensen. Ik ben nu voor lipfillers en kinfillers geweest en ik ben super blij met het resultaat. Ze zullen mij snel weer zien langskomen.
Natalya Clements
Injection Queen Utrecht
30 maart 2024 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Ijsselstein

Filler prijzen 2024 vergelijken in Ijsselstein

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Ijsselstein. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 61 klinieken binnen 15 km van Ijsselstein.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 189,00
Lipfiller1,0 ML€ 189,00
Traangoot filler1,0 ML€ 212,81
Wallen onder ogen1,0 ML€ 212,81
Jukbeenderen1,0 ML€ 189,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 189,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 189,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 189,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 212,81
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 212,81
Neus filler1,0 ML€ 212,81
Liquid facelift-€ 500,00

Filler voor en na Ijsselstein

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Ijsselstein.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Ijsselstein

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Ijsselstein. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Ijsselstein

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Ijsselstein zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Ijsselstein

In Ijsselstein zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Ijsselstein. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Ijsselstein

Een behandeling met Botox in Ijsselstein is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Ijsselstein. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Ijsselstein. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Ijsselstein?

Aanbevolen klinieken in Ijsselstein

Op basis van kwaliteit en beoordelingen hebben wij een aantal klinieken in Ijsselstein voor je geselecteerd:

Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden - Bekijk prijzen en maak een afspraak
YourFACE Clinics - Woerden
Wordt nu
bekeken
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
 
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
De Gezichtskliniek - Utrecht
Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 75,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Onlangs 19x geboekt
ProfhiloStylage
Gesponsord
Aever Clinics Utrecht - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Aever Clinics Utrecht
Wordt nu
bekeken
Aever Clinics Utrecht
Utrecht, Boven Vredenburgpassage 7
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen, toegankelijk en betaalbaar
Onlangs 15x geboekt
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Ijsselstein!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Ijsselstein in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Ijsselstein in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Ijsselstein

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Ijsselstein die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Ijsselstein

Welke arts voor lippen opvullen in Ijsselstein?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Ijsselstein

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Ijsselstein

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Ijsselstein

Wat zijn de kosten van één ML filler in Ijsselstein?

Wat is de beste filler kliniek in Ijsselstein?

Wie is de beste filler arts in Ijsselstein?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Ijsselstein?