Filler Mill

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de beste filler kliniek in Mill? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Mill.

Aantal afspraken in Mill in de afgelopen periode
677
Laagste prijs per ml Filler in Mill
€ 295,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Mill
€ 367,23
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Mill
24
Vind een filler kliniek in de buurt van Mill

De gemiddelde prijs in Mill voor behandeling met één ML filler is € 367,23. Een behandeling met één ML filler in Mill  is gemiddeld 2% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 360,79).

Boek je injectables behandeling in Mill

SK Plastische Chirurgie
SK Plastische Chirurgie
Mill, Hoogveldseweg 7
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Le Masque schoonheidssalon
Le Masque schoonheidssalon
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Dokter Nadine Cuijk
Dokter Nadine Cuijk
Cuijk, Deken van den Ackerhof 5
8 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
SkinFix
SkinFix
Volkel, Schakelplein 6
10 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
BeloteroRadiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Kliniek voor Jou Uden
Kliniek voor Jou Uden
Uden, Volkelseweg 2A
11 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Skincorner
Skincorner
Boxmeer, Raadhuisplein 2
12 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Hey Clinics Groesbeek
Hey Clinics Groesbeek
Groesbeek, Parklaan 70
15 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
Bekijk agenda
 
Kliniek Heyendael
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
15 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Filler reviews Mill

Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel er... Toon meer »
Al geruime tijd kom ik bij Dr. Nadine en ik zou oprecht niet anders meer willen. De behandelingen worden altijd met zeer persoonlijke aandacht uitgevoerd, super fijn! Dr. Nadine geeft altijd goed advies wat betreft fillers en botox. Dit doet zij met een luisterend oor en is ontzettend betrokken. Zij stelt je op je gemak en neemt ruim de tijd voor je. Heel erg blij met de resultaten en ik zou Dr. Nadine zeker aanbevelen. Toon minder »
4 januari 2024 20:08
Al jaren lang heel tevreden met de behandelingen door Olga uitgevoerd, zowel botox, fillers als plexR
Petra Bleijlevens
6 april 2022 13:01
"Ik ben bij Skin Esteem Nijmegen voor fillersbehandeling geweest. Ik voelde mij vanaf het eerste moment heel erg op mijn gemak bij dokter Mai Macroomy. Ik werd persoonlijk ontvangen en deskundig behandeld. Doktor Macroomy heeft uitgebreid over de behandeling uitgelegd en heeft mijn vragen beantwoord. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik kom zeker terug.... Toon meer »
"Ik ben bij Skin Esteem Nijmegen voor fillersbehandeling geweest. Ik voelde mij vanaf het eerste moment heel erg op mijn gemak bij dokter Mai Macroomy. Ik werd persoonlijk ontvangen en deskundig behandeld. Doktor Macroomy heeft uitgebreid over de behandeling uitgelegd en heeft mijn vragen beantwoord.
Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik kom zeker terug.
Ik raad iedereen Skin Esteem Nijmegen aan. Toon minder »
31 oktober 2023 10:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Mill

Filler prijzen 2024 vergelijken in Mill

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Mill. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 12 klinieken binnen 15 km van Mill.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 295,00
Lipfiller1,0 ML€ 295,00
Traangoot filler1,0 ML€ 332,17
Wallen onder ogen1,0 ML€ 332,17
Jukbeenderen1,0 ML€ 295,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 295,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 295,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 295,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 332,17
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 332,17
Neus filler1,0 ML€ 332,17

Filler voor en na Mill

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Mill.

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

De resultaten van een fillerbehandeling zijn gemiddeld ongeveer 9 maanden merkbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, hangt af van de specifieke behandellocatie. Lipfillers lossen bijvooorbeeld sneller op (tussen de 6 en 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Daarentegen kunnen fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden zichtbaar blijven. In het geval van bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar te zien zijn. 

Ook het merk filler heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen. Op deze pagina vertellen we meer over de verschillende merken hyaluronzuurfillers. Er zijn ook manieren waarop je je fillers eerder kunt laten verwijderen. Lees meer over het laten oplossen van fillers.

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden enkel tijdelijke fillers gebruikt voor cosmetische behandelingen. Permanente fillers (die niet oplosbaar zijn) zijn sinds 2015 verboden in ons land, omdat deze ernstige complicaties konden veroorzaken. Fillers mogen bij wet worden gebruikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Lees hier meer over deze leeftijdsgrens.

In de meeste gevallen wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuurfillers. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers op basis van hyaluronzuur zijn Restylane en Juvéderm, Belotero, Teosyal en Aliaxin. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt deze fillerbehandeling als veilig beschouwd. Kies dan ook altijd voor een arts met deze kenmerken, en niet zomaar voor een budgetkliniek.

Belangrijk om te benadrukken: er is altijd een mogelijkheid op complicaties (komt voor in ongeveer 1% van de gevallen). Bovendien zijn er aan het gebruik van fillers nog andere potentiële risico's verbonden. Ga daarom altijd met je arts in gesprek en laat je er goed over informeren.

Vergelijk fillerklinieken in Mill

Zoek je een fillerkliniek in Mill? Vul je locatie in en vergelijk eenvoudig en snel de beste klinieken uit de buurt. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een betrouwbare, deskundige arts.

Geboekte afspraken in de buurt van Mill

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Mill zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Verschillende filler behandelingen in Mill

In Mill kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Mill op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Mill

Boek een filler behandeling in Mill. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Mill. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Mill. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Mill.

7 cosmetische klinieken in de omgeving van Mill!

Dit zijn 7 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Mill in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Mill is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Mill

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Mill die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Mill?

Behandeling van wallen in Mill

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Mill kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Mill.

Veelgestelde vragen in Mill

Wat zijn de kosten van één ML filler in Mill?

Wat is de beste filler kliniek in Mill?

Wie is de beste filler arts in Mill?

Welke kliniek in Mill is gespecialiseerd in lipfillers?