Filler Velsen-Noord

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Velsen-Noord én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Velsen-Noord en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Velsen-Noord in de afgelopen periode
1.877
Laagste prijs per ml Filler in Velsen-Noord
€ 249,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Velsen-Noord
€ 391,73
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Velsen-Noord
121
Bekijk filler klinieken in de buurt van Velsen-Noord

De gemiddelde prijs per ML filler is in Velsen-Noord € 391,73. Dat is 9% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 358,58).

Boek je injectables behandeling in Velsen-Noord

Convenae Aesthetics Heemskerk
Convenae Aesthetics Heemskerk
Heemskerk, Starweg 44
4 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Taste of Beauty
Taste of Beauty
Velserbroek, J. Michaelpad 24
5 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
ProfhiloStylage
Bekijk agenda
 
Blooming Plastische Chirurgie
Blooming Plastische Chirurgie
Haarlem, Vondelweg 999
6 km
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Radiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 
Khulud Beauty Care
Khulud Beauty Care
Haarlem, Delftlaan 327
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Restylane
Bekijk agenda
 
Beauty Lounge Haarlem
Beauty Lounge Haarlem
Haarlem, Anthony Fokkerlaan 30
7 km
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
ProfhiloRestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Kliniek Olivier
Kliniek Olivier
Bloemendaal, Korte Kleverlaan 36
8 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
SKINiQ
SKINiQ
Castricum, Prins Bernhardstraat 1
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Skinplan Haarlem
Skinplan Haarlem
Haarlem, Meester Cornelisstraat 2
9 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken

Filler reviews Velsen-Noord

Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie. Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht. Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten. Ik ben super tevreden hoe het hele pr... Toon meer »
Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie.
Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht.
Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten.
Ik ben super tevreden hoe het hele proces is verlopen.
Kan deze kliniek en Drs de wijn van harte aanbevelen.

Zoveel vertrouwen in Drs Robert de wijn dat ik het ook aandurfde om door hem voor het eerst lipfillers in te laten spuiten. Zo super mooi geworden en ik ben er zo blij mee.
Super fijn een arts bij wie je jezelf zo op je gemaakt voelt . Toon minder »
12 juli 2021 15:03
Goede zorg en nazorg gehad!! Bovenooglid correctie gehad en zeer tevreden met het resultaat. Aardige en kundigen chirurgen en assistenten die hier werken. Er wordt goed overlegd en naar je wensen geluisterd van tevoren. Voor het eerst fillers en botox laten zetten door dr Brandt , heel blij mee !! Wordt met veel zorg en aandacht gedaan. Super mooi resultaat... Toon meer »
Goede zorg en nazorg gehad!!
Bovenooglid correctie gehad en zeer tevreden met het resultaat.
Aardige en kundigen chirurgen en assistenten die hier werken. Er wordt goed overlegd en naar je wensen geluisterd van tevoren.
Voor het eerst fillers en botox laten zetten door dr Brandt , heel blij mee !! Wordt met veel zorg en aandacht gedaan.
Super mooi resultaat .
Mooie en schone kliniek.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze kliniek. Toon minder »
26 juli 2023 21:09
Gisteren bij deze kliniek geweest voor een lip filler behandeling, wat mijn eerste keer was en daarom een beetje spannend. Van binnen komen tot vertrek heb ik als zeer prettig ervaren; hele vriendelijke mensen, er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en ik heb de behandeling ook goed ervaren. Kortom echt top, hartstikke bedankt!
Sabine van der Heijden
Kliniek Olivier
11 augustus 2021 11:11
Behandeling bovenlip “rokersmond” met fillers.
Vriendelijk en vakkundig behandeld in een moderne en zeer propere praktijk in de meester Cornelisstr.
Ik ben erg tevreden over het resultaat.
En ik zou Skinplan zeker aanbevelen bij mijn familie/vrienden.
Een pluspunt vind ik dat je zeker weet dat je door een deskundige dermatoloog wordt geholpen.
10 december 2018 12:12
“Goed advies en een resultaat naar tevredenheid ” Het was voor mij de eerste keer, dus ook best een grote stap, dat ik advies wilde voor een botox behandeling en/of fillers. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg van Joris een goed behandel advies, ook kreeg ik vooraf een duidelijke prijsopgaaf. De botox behandeling van mijn (gerimpelde) voorhoofd was zo goed... Toon meer »
“Goed advies en een resultaat naar tevredenheid ”

Het was voor mij de eerste keer, dus ook best een grote stap, dat ik advies wilde voor een botox behandeling en/of fillers. Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg van Joris een goed behandel advies, ook kreeg ik vooraf een duidelijke prijsopgaaf. De botox behandeling van mijn (gerimpelde) voorhoofd was zo goed als pijnloos, en ik zag binnen drie dagen al een enorm verschil, nu drie weken verder is het resultaat helemaal naar volle tevredenheid. Ook zijn mijn rokerslijntjes en mijn lippen behandeld met fillers, wat ook een behoorlijk verschil heeft gegeven, maar wel heel natuurlijk. Ik kreeg de volgende dagen al direct complimenten op mijn werk dat ik er uigerust uitzag, dat was nou precies de bedoeling! Kortom een tevreden klant! Toon minder »
yvette noy
Coonen Kliniek
3 januari 2024 06:06
Deskundig en professioneel. Hij is eerlijk en geeft goed en duidelijk advies. De beste plek voor botox en filler.
31 augustus 2022 15:03
Ontzettend tevreden over Arthur Ludlage. Het resultaat is prachtig (heel natuurlijk). Hij geeft goed maar vooral eerlijk advies. Beste plek voor botox en fillers!!
9 februari 2023 16:04
Super ervaring met Drs. Karen van Os. Ik was erg sceptisch en had veel vragen. Maar Karen nam alle tijd en legde alles geduldig en professioneel uit. De twijfels verdwenen en na de behandeling mocht ik Karen altijd bellen of appen met vragen. Hele fijne nazorg/controle. Karen is oprecht betrokken en geeft haar eerlijke mening. Ik ben zo blij met het resultaa... Toon meer »
Super ervaring met Drs. Karen van Os. Ik was erg sceptisch en had veel vragen. Maar Karen nam alle tijd en legde alles geduldig en professioneel uit. De twijfels verdwenen en na de behandeling mocht ik Karen altijd bellen of appen met vragen. Hele fijne nazorg/controle. Karen is oprecht betrokken en geeft haar eerlijke mening. Ik ben zo blij met het resultaat! Ik krijg veel opmerkingen dat ik er goed uit zie, maar niemand ziet dat ik iets heb 'laten doen' (fillers bij mijn mondhoeken/lippenplooi en Botox in fronsrimpel). Het is gewoon echt heel natuurlijk, je ziet er gewoon een stuk frisser en meer uitgeslapen uit laat maar zeggen. Ik zou iedereen die twijfelt aanraden om een consult te plannen. Ik weet zeker dat je er blij van wordt! Toon minder »
Monique Reinerie
Doctors at Soap Haarlem
26 januari 2023 18:06
Ben voor de 2ekeer geweest in haarlem bij dr rik. Zeer tevreden. Met resultaat. Filler voor mijn mond en beetje botox wenkbrauwen. Al weer paar maandjes geleden. Ennog steeds blij.
Er wordt meegedacht zonder dat het word opgedrongen. Ik vind het prettig in haarlem en het is voor mij een soort van uitje.
Petra Kruijerribbink
Faceland Haarlem
3 juli 2023 18:06
Botox en fillers laten zetten en zoveel plezier van gehad. Binnenkort weer naar Haarlem
Marjanne Hinfelaar
Faceland Haarlem
15 september 2023 16:04
Vandaag voor het eerst geweest. De dame achter de balie was erg vriendelijk. De filler behandeling werd uitgevoerd voor Dr. Myrthe. Ze legde alles goed uit en was erg vriendelijk. Ook stelt ze je op je gemak. De eerste keer is toch spannend . De behandeling verliep goed. Het was gevoelig maar niet echt pijnlijk. Ik zou hier zeker de volgende keer weer terug... Toon meer »
Vandaag voor het eerst geweest. De dame achter de balie was erg vriendelijk. De filler behandeling werd uitgevoerd voor Dr. Myrthe. Ze legde alles goed uit en was erg vriendelijk. Ook stelt ze je op je gemak. De eerste keer is toch spannend . De behandeling verliep goed. Het was gevoelig maar niet echt pijnlijk. Ik zou hier zeker de volgende keer weer terug komen. Toon minder »
Sanne Braster
Faceland Haarlem
4 oktober 2023 16:04
Zijn altijd eerlijk ook over de prijzen! Mailen of bellen altijd snel terug alles is bespreekbaar ook als jezelf niet tevreden bent( ze maken foto,s en dan zie je echt wel verschil alleen zie je dat zelf soms niet meer) kortom heel tevreden en ben al een paar x geweest! Aangezien ik nogal veel stress heb en heel slecht slaap teken ik snel in m,n gezicht en d... Toon meer »
Zijn altijd eerlijk ook over de prijzen! Mailen of bellen altijd snel terug alles is bespreekbaar ook als jezelf niet tevreden bent( ze maken foto,s en dan zie je echt wel verschil alleen zie je dat zelf soms niet meer) kortom heel tevreden en ben al een paar x geweest! Aangezien ik nogal veel stress heb en heel slecht slaap teken ik snel in m,n gezicht en door faceland zie ik er gewoon frisser uit met botox en fillers op een natuurljjke manier vrijdag ga ik weer en blij met de christmas deals! Dat scheelt toch weer in deze dure tijd Toon minder »
angelique Seijsener
Faceland Haarlem
8 november 2023 18:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Velsen-Noord

Vergelijk de prijzen in 2024 in Velsen-Noord

Filler prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste prijzen per 1 ML filler behandeling in 2024 in de buurt van Velsen-Noord. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 46 klinieken binnen 15 km van Velsen-Noord. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 249,00
Lipfiller1,0 ML€ 249,00
Traangoot filler1,0 ML€ 280,37
Wallen onder ogen1,0 ML€ 280,37
Jukbeenderen1,0 ML€ 249,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 249,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 249,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 249,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 280,37
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 280,37
Neus filler1,0 ML€ 280,37
Liquid facelift-€ 1.100,00

Voor en na filler in Velsen-Noord

Veel mensen vergelijken filler klinieken op basis van voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk filler voor en na foto's uit de omgeving van Velsen-Noord.

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Velsen-Noord

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Velsen-Noord. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Velsen-Noord

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Velsen-Noord is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Velsen-Noord

In Velsen-Noord zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Velsen-Noord vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Velsen-Noord

In de buurt van Velsen-Noord zijn 121 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Velsen-Noord. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Velsen-Noord wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Velsen-Noord. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Velsen-Noord

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Velsen-Noord:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Velsen-Noord. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Velsen-Noord

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Velsen-Noord die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Velsen-Noord

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Velsen-Noord. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Velsen-Noord traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Velsen-Noord

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Velsen-Noord.

Veelgestelde vragen in Velsen-Noord

Wat kost een behandeling met fillers in Velsen-Noord?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Velsen-Noord?

Waar is de beste filler behandelaar in Velsen-Noord?

Welke lipfiller arts in Velsen-Noord wordt aangeraden?