Blooming Plastische Chirurgie - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Blooming Plastische Chirurgie

Blooming Plastische Chirurgie

Veilige omgeving
Betrouwbare nazorg
Kwaliteit boven kwantiteit
Ervaren specialisten

Blooming Plastische Chirurgie uit Haarlem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Veilige omgeving
Betrouwbare nazorg
Kwaliteit boven kwantiteit
Ervaren specialisten Meer lezen »

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 220 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 750 per 2 oksels
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Second opinie
V.a. € 100 per consult
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 650 per 1,5 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2008
Adres
Vondelweg 999, Haarlem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Wouter van der Pot
Drs. Wouter van der Pot
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Menno Huikeshoven
Dr. Menno Huikeshoven
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Kalam Ahmed
Drs. Kalam Ahmed
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Samira van Stiphout
Drs. Samira van Stiphout
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Myrte Visser
Drs. Myrte Visser
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 220,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Blooming Plastische Chirurgie Reviews

3.9
38 reviews
Superresultaat na botoxbehandeling. Erg tevreden. Kraaienpootjes zijn weg en was pijnloos ook nog !
Christina Laceulle- Gonzalez
3 april 2024 14:02
Complete facelift, halslift en Botox behandeling ondergaan bij Blooming. Ik was heel erg bang maar dit heeft het team van Blooming direct weggenomen. Een jaar na mijn behandeling inmiddels en ben heel erg tevreden. Het heeft mijn zelfvertrouwen en tevredenheid met mijzelf enorm veranderd. Behandeld door Dr Ahmed. Een topper in zijn vak. Als ook het hele team... Toon meer »
Complete facelift, halslift en Botox behandeling ondergaan bij Blooming. Ik was heel erg bang maar dit heeft het team van Blooming direct weggenomen. Een jaar na mijn behandeling inmiddels en ben heel erg tevreden. Het heeft mijn zelfvertrouwen en tevredenheid met mijzelf enorm veranderd. Behandeld door Dr Ahmed. Een topper in zijn vak. Als ook het hele team welke dit heeft mogelijk gemaakt. Men mag voor recenties altijd mij berichten. Voor mij een 10! Toon minder »
I Q
29 maart 2024 07:07
Dr. Kalam Ahmed Kwa botox zeer slecht. Na 2 weken terug gegaan en gezegd dat ik nog niet het gewenste resultaat had. En dus nog niet te vrede ben dus wat bij moet. Maar dat was voor hem kritiek waar hij niet tegen kon . Wat er werd gezegd ... Van.. Hoezo ben je niet te vrede. Nou ziet u toch de helf schuift omhoog met allemaal rimpels en heb aan de andere ka... Toon meer »
Dr. Kalam Ahmed
Kwa botox zeer slecht.
Na 2 weken terug gegaan en gezegd dat ik nog niet het gewenste resultaat had.
En dus nog niet te vrede ben dus wat bij moet.
Maar dat was voor hem kritiek waar hij niet tegen kon .
Wat er werd gezegd ...
Van..
Hoezo ben je niet te vrede.
Nou ziet u toch de helf schuift omhoog met allemaal rimpels en heb aan de andere kant allemaal vouwen dus er moet nog wat bij.
Meneer bleef door vragen maar hoezo niet te vrede..
Mijn man moest ook bijgewerkt worden.
Die leek op gerard jolling met aan de zijkant opgetrokken wenkbrauwen.
Ik ben uiteindelijk weg gelopen en dag geld kon zo alles laten uitwerken en vervolgens naar een ander opzoek gegaan.
Me man heeft het wel laten bijwerken ivm dat hij echt niet zo over straat kon.
Dacht dat Dr. Kalam Ahmed wel goed wad.
Wou namelijk ook nog meer laten doen bij hem operatief.
Waar wij het ook over gehad hebben..
Jammer voor hun.
En ik blij dat ik anders gevonden heb die wel verstand van zaken heeft. Toon minder »
miep kraak
28 maart 2024 11:11
Bijna een jaar geleden een ooglidcorrectie laten doen door dr Nolst. Ze vragen een hoge prijs. Het kleine verschil tussen mijn ene en andere oog is jammer genoeg niet gecorrigeerd. Ik ben ook nooit gebeld voor nacontrole. Ik heb de arts na de operatie nooit meer gezien!!! Sowieso is het vrij lastig hier een afspraak te maken ivm de agenda’s die niet beschikb... Toon meer »
Bijna een jaar geleden een ooglidcorrectie laten doen door dr Nolst. Ze vragen een hoge prijs. Het kleine verschil tussen mijn ene en andere oog is jammer genoeg niet gecorrigeerd. Ik ben ook nooit gebeld voor nacontrole. Ik heb de arts na de operatie nooit meer gezien!!! Sowieso is het vrij lastig hier een afspraak te maken ivm de agenda’s die niet beschikbaar zijn. Toon minder »
Jet
27 december 2023 22:10
Geweest voor een consult. Aardige mensen en goed en eerlijk advies (dr. Nolst-Trenité).👌
Niels 412
8 augustus 2023 15:03
Goede zorg en nazorg gehad!! Bovenooglid correctie gehad en zeer tevreden met het resultaat. Aardige en kundigen chirurgen en assistenten die hier werken. Er wordt goed overlegd en naar je wensen geluisterd van tevoren. Voor het eerst fillers en botox laten zetten door dr Brandt , heel blij mee !! Wordt met veel zorg en aandacht gedaan. Super mooi resultaat... Toon meer »
Goede zorg en nazorg gehad!!
Bovenooglid correctie gehad en zeer tevreden met het resultaat.
Aardige en kundigen chirurgen en assistenten die hier werken. Er wordt goed overlegd en naar je wensen geluisterd van tevoren.
Voor het eerst fillers en botox laten zetten door dr Brandt , heel blij mee !! Wordt met veel zorg en aandacht gedaan.
Super mooi resultaat .
Mooie en schone kliniek.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze kliniek. Toon minder »
Ilona Hart
26 juli 2023 21:09
Ik heb in januari een boven ooglidcorrectie gehad , en ben zeer tevreden met het resultaat. Het ontvangst is uiterst vriendelijk, en de arts meer dan kundig, al met al heel tevreden en blij met het resultaat. Vriendelijke groet Barbara
Barbara Visser
6 juni 2023 15:03
Vandaag alleen nog maar een consult gehad bij Dr. Booij en ik kan niet anders dan mijn waardering uitspreken. De kliniek is keurig en iedereen uitermate vriendelijk, maar vooral haar prettige, warme handelswijze en kundige adviezen gaven mij veel vertrouwen in de keuze voor de behandeling.
Lo
14 april 2023 13:01
Enorm tevreden over mijn borstvergroting, gedaan door Wouter van der Pot, goede service en enorm prachtig natuurlijk resultaat. Ik had een heel snel herstel doordat het voor de spier is geplaatst. Ook de prothese van motiva is enorm zacht waardoor het (bijna) niet van echt te onderscheiden is. Team van blooming enorm aardig en behulpzaam
Dokter Irene
11 april 2023 07:07
Geopereerd door dr. Ahmed. Super tevreden met de operatie. Tummy tuck ondergaan en ben ontzettend tevreden met hoe alles is verlopen. Dr. Ahmed is kundig en voelde alles vanaf dag 1 goed en vertrouwd.
Marry T
13 december 2022 22:10
Ik ben absoluut niet tevreden over de bovenooglidcorrectie, echter is deze al twee maal door de arts gecorrigeerd waardoor een derde correctie niet meer mogelijk is, aangezien mijn ogen niet helemaal sluiten. Helaas loopt de plooi nog steeds niet mooi door. Ik heb er dan ook heel veel spijt van dat ik de ooglidcorrectie bij Blooming heb laten uitvoeren, gele... Toon meer »
Ik ben absoluut niet tevreden over de bovenooglidcorrectie, echter is deze al twee maal door de arts gecorrigeerd waardoor een derde correctie niet meer mogelijk is, aangezien mijn ogen niet helemaal sluiten. Helaas loopt de plooi nog steeds niet mooi door. Ik heb er dan ook heel veel spijt van dat ik de ooglidcorrectie bij Blooming heb laten uitvoeren, gelet op het feit dat het niet goed is uitgevoerd, de onnodige herstelperiodes die ik heb moeten ondergaan hierdoor en de hogere prijs die Blooming hanteert t.o.v. andere klinieken zoals bijv. Faceland. Ik raad Blooming dan ook af, tenzij je graag je oogleden wil verpesten en daar letterlijk en figuurlijk een hoge prijs voor wil betalen. Toon minder »
Alyssa
23 november 2022 16:04
Ik ging naar Blooming omdat ik goede verhalen over hun had gehoord en daarvoor was ik bereid om meer te betalen dan bij een andere kliniek. Maar na deze ervaring heb ik hier zoveel spijt van. Eerste keer een operatie ondergaan dus was al heel nerveus. Alles wat fout kon gaan is fout gegaan. Andere protheses geplaatst dan afgesproken, geen nazorg en waar ze e... Toon meer »
Ik ging naar Blooming omdat ik goede verhalen over hun had gehoord en daarvoor was ik bereid om meer te betalen dan bij een andere kliniek. Maar na deze ervaring heb ik hier zoveel spijt van. Eerste keer een operatie ondergaan dus was al heel nerveus. Alles wat fout kon gaan is fout gegaan. Andere protheses geplaatst dan afgesproken, geen nazorg en waar ze eerst hun fout nog toe hebben gegeven tijdens een gesprek gaan ze nu vol in de aanval omdat ik met juridische stappen dreig. Gelukkig heb ik het gesprek opgenomen en hebben zij letterlijk hun fout toegegeven voor het plaatsen van protheses waar ik geen akkoord voor heb gegeven (zoals zij beweren hieronder), maar ik adviseer niemand om zich te laten opereren bij Blooming. Je betaald teveel voor een zeer slechte service waarbij hun fouten maken en vervolgens de schuld bij de klant proberen neer te leggen. Absurd!

Dat ze hieronder ook aangeven dat ze uit coulance een heroperatie hebben aangeboden laat wel zien dat ze eigenlijk weten dat ze fout zitten. Anders zou Dr. Kalam Ahmed ook niet tijdens het gesprek aangeven dat hij zijn fout wil compenseren door 1 jaar lang gratis botox te geven?? Overigens niet op ingegaan. Toon minder »
Iris Formanoij
2 november 2022 10:10
Een grote moedervlek in mijn gezicht laten weghalen door dr. Van der Pot. Nu zo’n 2 jaar later zie je er niets meer van. Heel blij mee!
Julie van den Bout
25 april 2022 16:04
Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie. Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht. Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten. Ik ben super tevreden hoe het hele pr... Toon meer »
Ik zag enorm tegen de bovenooglid correctie op, maar wat heeft drs Robert de Wijn en assistente ervoor gezorgd dat ik heel ontspannen was tijdens de operatie.
Net geweest voor eindcontrole ik ben zo blij met het eindresultaat , nog mooier dan ik van tevoren had verwacht.
Ook op advies hier en daar wat Botox laten zetten.
Ik ben super tevreden hoe het hele proces is verlopen.
Kan deze kliniek en Drs de wijn van harte aanbevelen.

Zoveel vertrouwen in Drs Robert de wijn dat ik het ook aandurfde om door hem voor het eerst lipfillers in te laten spuiten. Zo super mooi geworden en ik ben er zo blij mee.
Super fijn een arts bij wie je jezelf zo op je gemaakt voelt . Toon minder »
Yvonne Kooi
12 juli 2021 15:03
Ontzettend nette kliniek..werd netjes ontvangen. Drs.Kalam Ahmed een zeer vriendelijke chirurg die mij goed en duidelijk heb verteld wat mij te wachten stond met een bovenooglidcorrectie. Na de ingreep zag ik meteen het resultaat en nu 4 maanden verder kan ik zeggen....had ik dit maar veel eerder gedaan. Wat een verbluffend resultaat....zeer dankbaar!!!
Dionne Paap
30 juni 2020 19:07
Dokter Ahmed... dank je wel . Wat een mooi bovenlijf heb ik weer terug ... dat had ik niet kunnen bedenken met hoe het eruit zag ..
Fijn geholpen goed van vertrouwen. Altijd goed luisterend naar je wensen .. en goed in denken in oplossingen.. super kliniek waar de cliënt voorop staat .. dank jullie wel
Ilse Butter
26 februari 2020 19:07
Wouter van der pot= topchirurg. Ik ben in juni geweest voor een prothesewissel. Mijn eerste bvg was niet goed gegaan. Na wat opzoeken ben ik bij Dr van der pot uitgekomen.. ik moest hiervoor bijna 2,5u rijden, maar ik had het er helemaal voor over. Ik ben zo blij dat ik deze beslissing genomen heb. Ik kon me geen Beter resultaat wensen. De operatie en het ve... Toon meer »
Wouter van der pot= topchirurg.
Ik ben in juni geweest voor een prothesewissel.
Mijn eerste bvg was niet goed gegaan.
Na wat opzoeken ben ik bij Dr van der pot uitgekomen.. ik moest hiervoor bijna 2,5u rijden, maar ik had het er helemaal voor over. Ik ben zo blij dat ik deze beslissing genomen heb. Ik kon me geen
Beter resultaat wensen.
De operatie en het verblijf waren me ook heel goed meegevallen. Lief personeel en een chirurg wat weet wat hij doet.
BEDANKT BLOOMING Toon minder »
sharon rademakers
16 januari 2020 13:01
Top kliniek in Haarlem! Zeer vriendelijke medewerkers die duidelijke voorlichting geven en communiceren over de behandeling en alles wat erbij komt kijken. Ben zeer tevreden met het eindresultaat. Aanrader voor iedereen die op het gebied van plastische chirurgie iets wil laten behandelen!
Matthijs Sloothaak
12 april 2019 08:08
Ik kwam voor een behandeling aan mijn fronsrimpel.
150,- euro later kan ik nog steeds fronsen.
Toen ik terugkwam kreeg ik de uitleg dat sommige mensen met andere spier fronsen en dat ik deze pech eigenlijk heb....Ik vind het jammer dat hier van te voren niet voor is gewaarschuwd. Eigenlijk best teleurgesteld
Erica Wouterson
14 maart 2019 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Blooming Plastische Chirurgie?

Bij Blooming Plastische Chirurgie kost één zone Botox € 220,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Blooming Plastische Chirurgie?

Bij Blooming Plastische Chirurgie kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 450,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Blooming Plastische Chirurgie?

Blooming Plastische Chirurgie scoort 3.9 van de 5 sterren uit 19 Google reviews.

Wat is het adres van Blooming Plastische Chirurgie?

In Haarlem is Blooming Plastische Chirurgie gevestigd op Vondelweg 999.