Betan Clinics Zwolle - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Betan Clinics Zwolle

Betan Clinics Zwolle

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 185 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, PRP
Kliniek opgericht
2018
Adres
Thorbeckegracht 17, Zwolle
Betan Clinics Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Volkan Tanaydin
Dr. Volkan Tanaydin
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Betan Clinics Zwolle Reviews

4.9
36 reviews
Geweldig geholpen met een bovenooglidcorrectie. Goede nazorg en een geweldig resultaat.
Missy Diffendal van Dulken
30 mei 2023 12:12
Zeer goed geholpen aan mijn bovenooglidcorrectie door dr Tanaydin. Geen pijn, praktisch geen blauwe plekken en heb zelfs niet gekoeld. Dit werd op voorhand al gezegd maar ik was sceptisch omdat bij de meeste klinieken dit wel wordt gezegd en aangegeven. Dit geeft voor mij aan wat een vakman deze man is. Ik en ben heel tevreden met het resultaat.
Helga Woltman
23 mei 2023 10:10
Fijn en eerlijk advies. Dr Volkan geeft een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Heel blij mee.
Lottie Borg
27 mei 2022 15:03
Dr Tanaydin is een zeer deskundige arts, die zorgvuldig handelt. Een persoonlijke benadering staat hier hoog genoteerd, naast goede bereikbaarheid. De ooglidcorrectie viel ontzettend mee en de voor en na foto's waren letterlijk en figuurlijk een eye opener
A. K.
10 mei 2022 17:05
Goed behandeld door een eerlijke en goede professioneel, hij doet niet meer dan wat het nodig is en geeft daar eerlijk advies in. Heel tevreden met mijn behandeling.
Laura Santos
25 april 2022 21:09
Ik ben heel tevreden over de behandeling bij deze kliniek. Deskundig en eerlijk oordeel over wat mogelijk is. Een aanrader.
Martina Kató
19 april 2022 15:03
Deskundige plastische chirurg op een geweldige locatie in Zwolle. Een prettige man en eerlijke communicatie. Erg tevreden met mijn eindresultaat, kom hier zeer zeker terug.
FK
3 april 2022 17:05
Super tevreden. Ik krijg alleen maar complimenten omdat ik vrolijk de wereld inkijk. Ik zou deze plastisch chirurg zeker aanraden.
R. Alserda
3 april 2022 16:04
Eerlijk advies en goede uitleg. Met minimale ingreep een mooi, natuurlijk en langdurig resultaat. ik kan Betan Zwolle van harte aanbevelen.
Hanneke Jansen
31 maart 2022 13:01
Ik ben super tevreden met de resultaat. Ik heb jaren lang gewacht en gezocht naar een betrouwbare clinic en ben via een goede vriendin bij Betan clinics terchtgekomen. Ik ben al drie keer geweest en de vierde afspraak staat al gepland. De arts is zeer bekwaam en geeft de juiste advies met prachtig resultaat. De communicatie vooraf en de nazorg is perfect en... Toon meer »
Ik ben super tevreden met de resultaat. Ik heb jaren lang gewacht en gezocht naar een betrouwbare clinic en ben via een goede vriendin bij Betan clinics terchtgekomen. Ik ben al drie keer geweest en de vierde afspraak staat al gepland. De arts is zeer bekwaam en geeft de juiste advies met prachtig resultaat. De communicatie vooraf en de nazorg is perfect en sluit aan bij mijn wensen. Ik aanbeveel Betan clinics aan iedere vrouw die het ouder worden wil vetragen.

Hafida Toon minder »
Hafida Fares
3 februari 2022 15:03
Volkan is kundig en zeer professioneel.
Eerlijk advies! Bovendien staar er een hele lieve, vriendelijke vrouw achter de balie😉
rachellavdH
27 januari 2022 11:11
Ik kan alleen maar zeggen TOP!!
Vriendelijk ontvangst, rust, geweldige uitleg, pijnloos behandeld, fantastisch resultaat!!
Mar Ziengs-Deekens
21 januari 2022 09:09
Betan Clinics is een prachtige kliniek. Ik ben ontzettend goed geholpen, heb passend advies gekregen en uiteraard ontzettend blij snel met het mooie en subtiele resultaat. De communicatie liep vlekkeloos; superfijn om snel en uitgebreid reactie/informatie te ontvangen, hierdoor wist ik goed wat ik kon verwachten. Ik kom niet uit de buurt, maar rijd graag een... Toon meer »
Betan Clinics is een prachtige kliniek. Ik ben ontzettend goed geholpen, heb passend advies gekregen en uiteraard ontzettend blij snel met het mooie en subtiele resultaat. De communicatie liep vlekkeloos; superfijn om snel en uitgebreid reactie/informatie te ontvangen, hierdoor wist ik goed wat ik kon verwachten. Ik kom niet uit de buurt, maar rijd graag een stukje om, zodat ik een volgende keer ook weer door jullie kan worden geholpen! Bedankt! Toon minder »
Sly Chow
17 januari 2022 11:11
Wat fijn dat iedereen zo tevreden is. Helaas, ik heb een ander bericht. Na behandeling en betaling van € 1800,00 voor fillers zag ik weinig verschil. Op mijn verzoek is er een vervolgafspraak gemaakt en heeft de plastisch chirurg - op eigen kosten, zoals hij tot drie x toe benadrukte - wat nieuwe fillers ingespoten. Ik zie tot op heden weinig verschil. Daar... Toon meer »
Wat fijn dat iedereen zo tevreden is. Helaas, ik heb een ander bericht. Na behandeling en betaling van € 1800,00 voor fillers zag ik weinig verschil. Op mijn verzoek is er een vervolgafspraak gemaakt en heeft de plastisch chirurg - op eigen kosten, zoals hij tot drie x toe benadrukte - wat nieuwe fillers ingespoten. Ik zie tot op heden weinig verschil. Daarnaast vond ik de communicatie & bejegening met name de 2e keer niet ok. Ook vond ik het teleurstellend dat ik, na 3,5 uur per keer gereisd te hebben, nog niet eens een kop koffie kreeg.
Update.... Ik heb nog eens gekeken naar de mensen die een review hebben gegeven. Helaas, ik heb niemand op naam kunnen traceren........ Dus kijk uit, wat je doet! Toon minder »
Lyda van Veen
4 november 2021 22:10
Ik heb een boven ooglidcorrectie gehad. Het resultaat is geweldig! En zou het iedereen aanraden zeker bij deze clinic. Van te voren intake zeer duidelijk , netjes en eerlijk advies. Daarna heel netjes advies en uitleg/informatie via de telefoon en mail. Ik werd zelfs gebeld dat ik veel eerder terecht kon. De ingreep viel me zo mee allen de verdoving voelde i... Toon meer »
Ik heb een boven ooglidcorrectie gehad. Het resultaat is geweldig! En zou het iedereen aanraden zeker bij deze clinic. Van te voren intake zeer duidelijk , netjes en eerlijk advies. Daarna heel netjes advies en uitleg/informatie via de telefoon en mail. Ik werd zelfs gebeld dat ik veel eerder terecht kon. De ingreep viel me zo mee allen de verdoving voelde ik iets voor de rest pijnloos. Aan de balie ook heel vriendelijk en leuk geholpen. Ik krijg veel complimenten en raad iedereen Betan clinics aan! Bedankt!. Mvg Mariska. Toon minder »
Mariska Jansen
15 mei 2021 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Betan Clinics Zwolle?

Bij Betan Clinics Zwolle kost één zone Botox € 185,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Betan Clinics Zwolle?

Bij Betan Clinics Zwolle kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 450,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Betan Clinics Zwolle?

Betan Clinics Zwolle scoort 4.9 van de 5 sterren uit 15 Google reviews.

Wat is het adres van Betan Clinics Zwolle?

In Zwolle is Betan Clinics Zwolle gevestigd op Thorbeckegracht 17.