Betan Clinics TransparentBg_Logo_MEDIUM-01

Betan Clinics Zwolle

Betan Clinics Zwolle uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.9
31 reviews
Fijn en eerlijk advies. Dr Volkan geeft een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Heel blij mee.
Lottie Borg
27 mei 2022 15:03
Dr Tanaydin is een zeer deskundige arts, die zorgvuldig handelt. Een persoonlijke benadering staat hier hoog genoteerd, naast goede bereikbaarheid. De ooglidcorrectie viel ontzettend mee en de voor en na foto's waren letterlijk en figuurlijk een eye opener
A. K.
10 mei 2022 17:05
Goed behandeld door een eerlijke en goede professioneel, hij doet niet meer dan wat het nodig is en geeft daar eerlijk advies in. Heel tevreden met mijn behandeling.
Laura Santos
25 april 2022 21:09
Ik ben heel tevreden over de behandeling bij deze kliniek. Deskundig en eerlijk oordeel over wat mogelijk is. Een aanrader.
Martina Kató
19 april 2022 15:03
Deskundige plastische chirurg op een geweldige locatie in Zwolle. Een prettige man en eerlijke communicatie. Erg tevreden met mijn eindresultaat, kom hier zeer zeker terug.
FK
3 april 2022 17:05
Super tevreden. Ik krijg alleen maar complimenten omdat ik vrolijk de wereld inkijk. Ik zou deze plastisch chirurg zeker aanraden.
R. Alserda
3 april 2022 16:04
Eerlijk advies en goede uitleg. Met minimale ingreep een mooi, natuurlijk en langdurig resultaat. ik kan Betan Zwolle van harte aanbevelen.
Hanneke Jansen
31 maart 2022 13:01
Ik ben super tevreden met de resultaat. Ik heb jaren lang gewacht en gezocht naar een betrouwbare clinic en ben via een goede vriendin bij Betan clinics terchtgekomen. Ik ben al drie keer geweest en de vierde afspraak staat al gepland. De arts is zeer bekwaam en geeft de juiste advies met prachtig resultaat. De communicatie vooraf en de nazorg is perfect en... Toon meer »
Ik ben super tevreden met de resultaat. Ik heb jaren lang gewacht en gezocht naar een betrouwbare clinic en ben via een goede vriendin bij Betan clinics terchtgekomen. Ik ben al drie keer geweest en de vierde afspraak staat al gepland. De arts is zeer bekwaam en geeft de juiste advies met prachtig resultaat. De communicatie vooraf en de nazorg is perfect en sluit aan bij mijn wensen. Ik aanbeveel Betan clinics aan iedere vrouw die het ouder worden wil vetragen.

Hafida Toon minder »
Hafida Fares
3 februari 2022 15:03
Volkan is kundig en zeer professioneel.
Eerlijk advies! Bovendien staar er een hele lieve, vriendelijke vrouw achter de balie😉
rachellavdH
27 januari 2022 11:11
Ik kan alleen maar zeggen TOP!!
Vriendelijk ontvangst, rust, geweldige uitleg, pijnloos behandeld, fantastisch resultaat!!
Mar Ziengs-Deekens
21 januari 2022 09:09
Betan Clinics is een prachtige kliniek. Ik ben ontzettend goed geholpen, heb passend advies gekregen en uiteraard ontzettend blij snel met het mooie en subtiele resultaat. De communicatie liep vlekkeloos; superfijn om snel en uitgebreid reactie/informatie te ontvangen, hierdoor wist ik goed wat ik kon verwachten. Ik kom niet uit de buurt, maar rijd graag een... Toon meer »
Betan Clinics is een prachtige kliniek. Ik ben ontzettend goed geholpen, heb passend advies gekregen en uiteraard ontzettend blij snel met het mooie en subtiele resultaat. De communicatie liep vlekkeloos; superfijn om snel en uitgebreid reactie/informatie te ontvangen, hierdoor wist ik goed wat ik kon verwachten. Ik kom niet uit de buurt, maar rijd graag een stukje om, zodat ik een volgende keer ook weer door jullie kan worden geholpen! Bedankt! Toon minder »
Sly Chow
17 januari 2022 11:11
Wat fijn dat iedereen zo tevreden is. Helaas, ik heb een ander bericht. Na behandeling en betaling van € 1800,00 voor fillers zag ik weinig verschil. Op mijn verzoek is er een vervolgafspraak gemaakt en heeft de plastisch chirurg - op eigen kosten, zoals hij tot drie x toe benadrukte - wat nieuwe fillers ingespoten. Ik zie tot op heden weinig verschil. Daar... Toon meer »
Wat fijn dat iedereen zo tevreden is. Helaas, ik heb een ander bericht. Na behandeling en betaling van € 1800,00 voor fillers zag ik weinig verschil. Op mijn verzoek is er een vervolgafspraak gemaakt en heeft de plastisch chirurg - op eigen kosten, zoals hij tot drie x toe benadrukte - wat nieuwe fillers ingespoten. Ik zie tot op heden weinig verschil. Daarnaast vond ik de communicatie & bejegening met name de 2e keer niet ok. Ook vond ik het teleurstellend dat ik, na 3,5 uur per keer gereisd te hebben, nog niet eens een kop koffie kreeg.
Update.... Ik heb nog eens gekeken naar de mensen die een review hebben gegeven. Helaas, ik heb niemand op naam kunnen traceren........ Dus kijk uit, wat je doet! Toon minder »
Lyda van Veen
4 november 2021 22:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €185 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €450 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, PRP
Kliniek opgericht
2018
Adres
Thorbeckegracht 17, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten