City Clinics Amsterdam Oud-Zuid - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Amsterdam Oud-Zuid

City Clinics Amsterdam Oud-Zuid

City Clinics Amsterdam Oud-Zuid is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder Botox (botulinetoxine) en fillers. Bij City Clinics werken we uitsluitend met cosmetisch artsen die alleen behandelingen verrichten met A-merk injectable producten. Wij worden beoordeeld met een 9,4.

Dé #1 injectable kliniek in Nederland
City Clinics is dé #1 injectable kliniek in Nederland. Met meer dan 300.000 behandelingen, 33 vestigingen en 10 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van Botox en filler behandelingen.

Natural Look Garantie
Wanneer je kiest voor City Clinics, krijg je de Natural Look Garantie. Zo kun jij er zeker van zijn dat het resultaat er natuurlijk uitziet. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een strakgetrokken en bewegingloos gezicht. Bij City Clinics vinden we dat het allerbelangrijkste, dus beloven we jou dat je natuurlijk stralend de deur uitgaat.

Gratis gezichtsanalyse
Ben je voor het eerst bij City Clinics of overweeg je voor het eerst een injectable behandeling? Plan dan een gratis intakegesprek in met een van onze injectable artsen! Daar krijg je persoonlijke hulp bij al je vragen en wensen. Bekijk al onze BIG-geregistreerde artsen op onze site.

City Clinics Amsterdam Oud-Zuid uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

City Clinics Amsterdam Oud-Zuid is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder Botox (botulinetoxine) en fillers. Bij City Clinics werken we uitsluitend met cosmetisch artsen die alleen behandelingen verrichten met A-merk injectable producten. Wij worden beoordeeld met een 9,4.

Dé #1 injectable kliniek in Nederland
City Clinics is dé #1 injectable kliniek in Nederland. Met meer dan 300.000 behandelingen, 33 vestigingen en 10 jaar ervaring zijn we expert op het gebied van Botox en filler behandelingen.

Natural Look Garantie
Wanneer je kiest voor City Clinics, krijg je de... Meer lezen »

1 ml Belotero filler: €319 → €249 / €70 korting per ml 🎁

Bekijk acties van City Clinics Amsterdam Oud-Zuid

De 2e zone Botox van €99 voor €75! 😍🌟
De 2e zone Botox van €99 voor €75! 😍🌟
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 99 per zone
2 zones
V.a. € 198 per behandeling
3 zones
V.a. € 297 per behandeling
Faceslimming
V.a. € 198 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 395 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 249 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 379 per 1,5 ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 275 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
40000
Kliniek opgericht
2013
Adres
Sophialaan 21, Amsterdam
City Clinics Amsterdam Oud-Zuid
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Lisanne Smits
Dr. Lisanne Smits
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Sven Goetstouwers
Drs. Sven Goetstouwers
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Michiel van der Bas
Drs. Michiel van der Bas
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

City Clinics Amsterdam Oud-Zuid Reviews

3.9
34 reviews
Ik wil iedereen die van plan is hier een afspraak te maken graag informeren over mijn ervaring en behoeden voor deze kliniek. Bijna 6 weken geleden ben ik hier geweest voor Botox in mijn kraaienpootjes. Mijn halve gezicht is nu verlamd en een kant van mijn mond hangt! Ik zie er niet uit en durf de deur niet meer uit. De arts die mij heeft behandeld is in mij... Toon meer »
Ik wil iedereen die van plan is hier een afspraak te maken graag informeren over mijn ervaring en behoeden voor deze kliniek. Bijna 6 weken geleden ben ik hier geweest voor Botox in mijn kraaienpootjes. Mijn halve gezicht is nu verlamd en een kant van mijn mond hangt! Ik zie er niet uit en durf de deur niet meer uit. De arts die mij heeft behandeld is in mijn ogen heel onervaren. Ze heeft mijn verkeerde spier geïnjecteerd. Kijk uit voordat je er ook maanden (!) zo bijloopt als ik want Botox kan niet worden opgelost en moet uitwerken. De prijzen die ze hanteren zijn aanlokkelijk maar betaal liever wat meer voor een ervaren arts! Graag vermeld ik er wel bij dat de klantenservice heel vriendelijk is en snel reageert, ze hebben mijn geld teruggegeven maar dat herstelt mijn gezicht helaas niet.. Toon minder »
Michelle
30 augustus 2023 11:11
Fijne clinique met A klasse labels tegen een aantrekkelijke prijs. Vriendelijke telefonische service. Dr. Ethan Meijer is serieus, vakkundig en begrijpt geheel het gewenste resultaat!
Tiffany Sparks
13 april 2023 19:07
Heel tevreden over Dr.Meijer.
Rita Smit
8 april 2023 13:01
Aardig, geven goed en eerlijk advies. Enorm tevreden
coby van der hoek
20 december 2022 18:06
Vriendelijk en professionele behandeling, nemen goed de tijd om je zaken uit te leggen en vragen om feedback. Na zorg is goed.
Kliniek is hygiënisch en warm tegelijk.
Natasja Deknecht
20 december 2022 14:02
Na twee maanden werkt de botox op voorhoofd uit en geven ze aan dat dit door stress en weer verandering kan komen dit is de eerste keer dat ik hier ben geweest hiervoor bij betaalbaar mooier geweest daar bleef t 6 maanden weg ook de lipfiller is niet naar wens denk dat het aan de producten ligt die er bij mij zijn ingespoten maar goed twee maanden vind ik zo... Toon meer »
Na twee maanden werkt de botox op voorhoofd uit en geven ze aan dat dit door stress en weer verandering kan komen dit is de eerste keer dat ik hier ben geweest hiervoor bij betaalbaar mooier geweest daar bleef t 6 maanden weg ook de lipfiller is niet naar wens denk dat het aan de producten ligt die er bij mij zijn ingespoten maar goed twee maanden vind ik zonde van me geld Toon minder »
Chantal Elane Marschal
18 december 2022 10:10
Hele goede ervaring gehad. Hele lieve assistente en dokter. Uitgebreid de tijd genomen, goed gekeken naar wat voor mij de juiste behandeling/techniek zou zijn. Als ik weer eens voor iets kies, ga ik zeker hierheen.
Kelly Lemoine
26 november 2022 08:08
Dr Tessa Drijkoningen is zo een fijne en bekwame arts!
suzanne Van Dijk
8 november 2022 17:05
Vriendelijk geholpen en super blij met het resultaat. Het team is ervaren en neemt de tijd voor je.
Marlyn Blokland
29 augustus 2022 14:02
Echt perfect geholpen, zeer tevreden. Ik ben nu even haar naam kwijt maar deze vrouw heeft mij zo goed geholpen. Ik heb een filler en huid verbetering gehad.
Ik ben echt zeer tevreden met het resultaat. Er werd goed geluisterd en precies aan mijn wensen voldaan. Ik raadt City Clinics Amsterdam zeker aan!
jal bri
21 juli 2022 14:02
Erg goed. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. Alles ziet er prima netjes uit. En vooral erg schoon wat erg belangrijk is.

De behandeling werd zeer goed uitgelegd.
Miryam Gallée
28 juni 2022 09:09
Zeer slechte kliniek ik wilde Botox in me voorhoofd en een wenkbrauwlift de arts heeft het niet goed gedaan zou dit corrigeren en toen bleek dat ze dit niet kon. Toen ben ik voor niets gekomen en me geld weggegooid doordat ze niet heeft geluisterd naar mijn wensen. Pas op met deze kliniek!!
Sarah Beauty
9 april 2022 12:12
Dena de Block, echt een super super goede arts! Ja het gaat misschien snel, en ja de wachtruimte zit altijd vol… maar als je duidelijk van te voren hebt nagedacht wat je wilt, en je wensen aangeeft, zorgt Dena direct dat het geregeld wordt! Ze is ontzettend aardig en professioneel, luistert naar wat je te zeggen hebt, en ze zal nooit zeggen dat je extra ding... Toon meer »
Dena de Block, echt een super super goede arts! Ja het gaat misschien snel, en ja de wachtruimte zit altijd vol… maar als je duidelijk van te voren hebt nagedacht wat je wilt, en je wensen aangeeft, zorgt Dena direct dat het geregeld wordt! Ze is ontzettend aardig en professioneel, luistert naar wat je te zeggen hebt, en ze zal nooit zeggen dat je extra dingen moet omdat ze geld wilt verdienen.. ze doet niet meer dan je zelf wilt, en ze geeft goed advies. Ik kom hier al 5 jaar, voor mij géén ander bedrijf of een andere dokter! Tot snel weer! P.S. ik ben ook een keer te laat geweest, dat is vervelend.. maar ik ben niet op die manier behandeld als een eerdere review.. het is maar net hoe je met mensen om gaat. Wat je geeft, krijg je vaak ook terug.. Toon minder »
YordiiBonn
19 januari 2022 23:11
Ontzettende slechte ervaring(en) gehad bij CityClinics. Ten eerste zijn ze ronduit onaardig en luisterden ze nauwelijks toen ik vragen stelde over de ingreep. Ik had enorm het gevoel van 'snel en door, dan kan de volgende'. Ook kon er geen lachje van af. Tot slot, heb ik de laatste keer babybotox gekregen (dat gaat sneller weg), terwijl ik hier niet van op d... Toon meer »
Ontzettende slechte ervaring(en) gehad bij CityClinics.
Ten eerste zijn ze ronduit onaardig en luisterden ze nauwelijks toen ik vragen stelde over de ingreep. Ik had enorm het gevoel van 'snel en door, dan kan de volgende'. Ook kon er geen lachje van af. Tot slot, heb ik de laatste keer babybotox gekregen (dat gaat sneller weg), terwijl ik hier niet van op de hoogte was gesteld, maar heb wel betaalt voor normale botox! Toen ik na 3 weken terugbelde, zeiden ze dat het 'mijn woord tegen die van de arts was' (terwijl mijn afrekening sprak voor zich) en kreeg ik te horen dat ik 'dan duidelijker had moeten zijn'. Heb geen enkele vergoeding of excuus gekregen. Verre van klant is koning, afrader. Toon minder »
Annoniem Annoniem
26 februari 2021 15:03
Lieve mensen en erg meelevend en behulpzaam, ze stellen je gerust en leggen dingen goed uit en geven aan wat ze gaan doen. Ben blij met het resultaat.
Nabila el A
8 december 2020 19:07
Wat een aanfluiting! Ik bel zeer ruim voor afspraaktijd drie keer op dat ik in de file sta en daarom helaas waarschijnlijk ietsje later zal zijn. Alledrie (!) de keren wordt er niet opgenomen. Dat is al vervelend genoeg. Kom ik aan, minder dan tien(!) minuten te laat, willen ze me niet meer behandelen. En dat wordt dan ook even professioneel via een intercom... Toon meer »
Wat een aanfluiting! Ik bel zeer ruim voor afspraaktijd drie keer op dat ik in de file sta en daarom helaas waarschijnlijk ietsje later zal zijn. Alledrie (!) de keren wordt er niet opgenomen. Dat is al vervelend genoeg. Kom ik aan, minder dan tien(!) minuten te laat, willen ze me niet meer behandelen. En dat wordt dan ook even professioneel via een intercom tegen je gezegd. Uiteindelijk behandelend arts Dena de Block gesproken die de professionele opmerking maakte:”Als we de telefoon wel op hadden genomen, hadden we u toch gezegd dat u niet meer terecht kon.” De behandeling (al vaker gedaan, maar dan ergens anders) duurt letterlijk minder dan één minuut. Ze hebben niet eens de moeite genomen om bijvoorbeeld bij de volgende client te polsen of die misschien een minuut zou willen wachten. Wat een manier om met je clienten om te gaan. Nooit City Clinics Amsterdam voor mij. Toon minder »
R vL
26 augustus 2020 20:08
Kwam hier altijd graag maar het is helaas de laatste twee keer heel fout gegaan. Toestemmings formulier word haastelijk op de tablet in de hand naar je toe geschoven waaronder je moet tekenen. Er staat dat je hiermee verklaart alle risico's begrijpt en dat de doctor je alles uitgebreid heeft uitgelegd (niet gebeurd). Was heel snel gedaan maar dat kan je dan... Toon meer »
Kwam hier altijd graag maar het is helaas de laatste twee keer heel fout gegaan. Toestemmings formulier word haastelijk op de tablet in de hand naar je toe geschoven waaronder je moet tekenen. Er staat dat je hiermee verklaart alle risico's begrijpt en dat de doctor je alles uitgebreid heeft uitgelegd (niet gebeurd). Was heel snel gedaan maar dat kan je dan ook merken, mijn gezicht is oneven ingespoten en het bloed van de prik is mijn kraag ingeglipt, een horrorgezicht! Prijs lijkt aanlokkelijk en de website professioneel maar in de realiteit is City Clinics meer een platform voor een aantal ongecoordineerde en beangstigend onprofessionele klinieken Toon minder »
Flonn Oneil
23 juni 2020 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij City Clinics Amsterdam Oud-Zuid?

De prijs van één zone Botox bij City Clinics Amsterdam Oud-Zuid is € 99,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij City Clinics Amsterdam Oud-Zuid?

Een fillerbehandeling bij City Clinics Amsterdam Oud-Zuid kost per 1 ML v.a. € 249,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij City Clinics Amsterdam Oud-Zuid?

City Clinics Amsterdam Oud-Zuid heeft op basis van 17 Google reviews 3.9 van de 5 sterren.

Waar is City Clinics Amsterdam Oud-Zuid gevestigd?

City Clinics Amsterdam Oud-Zuid is gevestigd op Sophialaan 21 in Amsterdam.