Clinic for beauty Arnhem

Clinic for beauty Arnhem

Clinic for beauty Arnhem uit Arnhem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
48 reviews
Zelf gisteren in Amersfoort geweest, ik ben zeer netjes geholpen en heel erg tevreden. Een echte aanrader!
Karin Fokke
10 oktober 2022 06:06
Helaas niet te te spreken of deze Clinic. Slechte communicatie onderling tussen de collega’s waardoor ze niet wisten wat we gedaan hadden. Er was niks opgeschreven. Hierdoor te veel ingespoten tijdens de controle en een hangend oog als resultaat. Dit aangegeven en terug geweest, vertelde dat ze niks meer konden doen. Heel erg vervelend aangezien er een bruil... Toon meer »
Helaas niet te te spreken of deze Clinic. Slechte communicatie onderling tussen de collega’s waardoor ze niet wisten wat we gedaan hadden. Er was niks opgeschreven. Hierdoor te veel ingespoten tijdens de controle en een hangend oog als resultaat. Dit aangegeven en terug geweest, vertelde dat ze niks meer konden doen. Heel erg vervelend aangezien er een bruiloft aan kwam. Zelf moeten vragen om terug gave van geld aangezien het hun fout is geweest. Helaas ook te weinig te gekregen dan was afgesproken. Totaal niet blij met het resultaat en hoe het is verlopen. Toon minder »
Sanne Peterse
30 september 2022 15:03
Gewoon 5 🌟 🌟 🌟🌟🌟waardig!!

Ik zou zeggen breng een bezoek aan deze kliniek dan snapje waar ik over praat!

Top service, je krijgt waar voor je geld!
Michelle Benjamins
27 september 2022 22:10
Clinic for Beauty is top. Ik heb er een goed gratis advies gesprek gehad en ben daarna vol vertrouwen mijn afspraak in gegaan. De dokters zijn professioneel en leveren voor zo ver ik heb mogen ervaren, allemaal deskundig en goed werk. Daarnaast is de salon super gezellig en staat er bij binnenkomst een kopje thee of koffie voor je klaar. Echte toppers!
Romy Berendsen
26 september 2022 14:02
Super goed! Eigenaresse is heel lief personeel ook ! Heel professioneel zou het iedereen aanraden !!
M An
15 september 2022 14:02
Vriendelijk goede service betrouwbaar en eerlijk
inge spekle
29 juli 2022 16:04
Zeer tevreden met m'n lipfillers
joos vitessa0481
2 juni 2022 19:07
Heel mooi kantoorruimte
Achie. Van Ek
28 mei 2022 08:08
Hier geven ze je je zelfvertrouwen terug. Schoonheid kopen welke over de grens veilig gaat word hier niet aan mee gewerkt. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik had spanningshoofdpijn volgens de dokter. Na info hier beland en hup ervan af. Dank je wel 👌🏻👌🏻
Rudie de Groot
12 maart 2022 20:08
Ik ben hier de schoonmaakster.
Goede verstandhouding met de bazin.
Elly van de Pol
12 februari 2022 22:10
Nette Clinic,goed advies en heerlijk vrolijke dames die er werken ,aanrader
natasja vdlaan
27 mei 2021 13:01
Heel tevreden
En eigenaar is heel vriendelijk
Tot snel weer
Rinda Nonkrathok
1 april 2021 15:03
Ik ging naar de kliniek in Arnhem om mijn traangoot te laten doen omdat ik (een beetje) wallen had. Ik ben al jaren ontevreden over de symmetrie in mijn gezicht en vroeg aan arts F. Arshad of ze daar iets aan kon doen. Ze heeft dit zó mooi gedaan door één wang meer op te vullen dan de ander, ik had dit jaren geleden al moeten doen! F. Arshad heeft ook nog me... Toon meer »
Ik ging naar de kliniek in Arnhem om mijn traangoot te laten doen omdat ik (een beetje) wallen had. Ik ben al jaren ontevreden over de symmetrie in mijn gezicht en vroeg aan arts F. Arshad of ze daar iets aan kon doen. Ze heeft dit zó mooi gedaan door één wang meer op te vullen dan de ander, ik had dit jaren geleden al moeten doen! F. Arshad heeft ook nog met het restant filling mijn lippen heel subtiel gedaan, en dit ziet er echt top uit. Ik ken niemand persoonlijk van deze kliniek maar raad anderen deze kliniek en met name F. Arshad echt aan!!! Toon minder »
Lisette Stiphout
20 juni 2020 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €99 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €199 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Jansbuitensingel 5, Arnhem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten