Cosmetique Totale Amsterdam

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Cosmetique Totale Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.9
128 reviews
Op 11 april 2022 heb ik een tweede camouflage therapiegelaat d.m.v. een laser behandeling van 175,- euro en een peeling gehad bij Sofie. Van deze behandeling heb ik een allergische reactie gehad. Blaasjes en rode pukkeltjes. Het was erg pijnlijk en het jeukte. Ik heb gelijk een aantal foto's gestuurd naar de kliniek. Hier kreeg ik wel gelijk reactie op. Ik k... Toon meer »
Op 11 april 2022 heb ik een tweede camouflage therapiegelaat d.m.v. een laser behandeling van 175,- euro en een peeling gehad bij Sofie. Van deze behandeling heb ik een allergische reactie gehad. Blaasjes en rode pukkeltjes. Het was erg pijnlijk en het jeukte. Ik heb gelijk een aantal foto's gestuurd naar de kliniek. Hier kreeg ik wel gelijk reactie op. Ik kon het beste anti histamine pilletjes gebruiken voor de jeuk maar het moest van zelf over gaan. Ook werd mij de producten k ceutic geadviseerd te blijven gebruiken samen met factor 50, en vooral uit de zon blijven. Dit heb ik netjes opgevolgd. Na een week was het nog niet over en ik zag ik jammer genoeg ook geen resultaat van de behandeling. Ik heb een behandeling gehad en producten aangeschaft en een rekening van 369,36 euro in totaal betaald. Ik heb mijn klacht ingediend en verteld dat ik geen vertrouwen heb ik de volgende behandeling. Hier werd niks mee gedaan. Ik kon pas in mei langskomen voor een consult ipv een behandeling. Ik ben erg teleurgesteld dat er niks met mijn klacht wordt gedaan en dat ik veel geld heb besteed aan een behandeling en producten zonder resultaat. Plus dat het mij heel veel ongemakken heeft veroorzaakt dan een fijn gevoel na een gezichtsbehandeling. Toon minder »
Pauline Sanders
21 april 2022 12:12
Ik kwam voor een verwijdering van PMU Geen fijne ervaring gehad met deze kliniek. Ik zit in de auto voor de deur verdrietig omdat de communicatie niet goed verliep met Evita. Ik heb eerder bij een andere kliniek met de pico laser een behandeling gehad. Dus ik weet inmiddels hoe het werk. Tot mijn verbazing was ze van plan om mijn gehele wenkbrauwen te sche... Toon meer »
Ik kwam voor een verwijdering van PMU
Geen fijne ervaring gehad met deze kliniek. Ik zit in de auto voor de deur verdrietig omdat de communicatie niet goed verliep met Evita.

Ik heb eerder bij een andere kliniek met de pico laser een behandeling gehad. Dus ik weet inmiddels hoe het werk.

Tot mijn verbazing was ze van plan om mijn gehele wenkbrauwen te scheren, ik mis een helft omdat ik dat absoluut niet wilde. Ben weggegaan omdat ik de vertrouwen niet heb in deze kliniek. Toon minder »
Amal Laghmami
22 oktober 2021 12:12
Ik ben heel blij met Cosmetique Totale. Ik ben hier nu een aantal keer geweest voor camouflage therapie en zie dat mijn huid echt verbeterd is. De dames van Cosmetique Totale zijn heel aardig, nemen de tijd en leggen goed uit wat een behandeling doet en wat je kunt verwachten. Ook geven zij eerlijk aan wanneer de behandeling die je voor ogen had niet (of nog... Toon meer »
Ik ben heel blij met Cosmetique Totale. Ik ben hier nu een aantal keer geweest voor camouflage therapie en zie dat mijn huid echt verbeterd is. De dames van Cosmetique Totale zijn heel aardig, nemen de tijd en leggen goed uit wat een behandeling doet en wat je kunt verwachten. Ook geven zij eerlijk aan wanneer de behandeling die je voor ogen had niet (of nog niet) gunstig voor jou is. Dit geeft een vertrouwd gevoel en laat zien dat zij passie voor het vak hebben, in plaats van dat ze snel geld willen verdienen. Ook fijn dat je een testertje mee krijgt van hun producten zodat je dat eerst thuis op je gemak kunt proberen. Ik ben fan en heb mijn 2 volgende afspraken alweer ingepland :) Toon minder »
Caro Mosch
16 juli 2021 08:08
Dit is het eerste bezoek.. De evaluatie kan na de behandeling worden gewijzigd
MAGNL
29 juni 2021 11:11
Ik heb net mijn tweede laserbehandeling gehad in Amstelveen bij Jessica. Als ik haren op mijn lichaam ging scheren, kwam het diezelfde dag nog terug, zwart en dik. Na de eerste behandeling merkte ik al verschil gelukkig, de haartjes komen minder dik en donker en na een paar dagen pas terug. En bij sommige plekjes na een week. Jessica is een echte professiona... Toon meer »
Ik heb net mijn tweede laserbehandeling gehad in Amstelveen bij Jessica. Als ik haren op mijn lichaam ging scheren, kwam het diezelfde dag nog terug, zwart en dik. Na de eerste behandeling merkte ik al verschil gelukkig, de haartjes komen minder dik en donker en na een paar dagen pas terug. En bij sommige plekjes na een week. Jessica is een echte professional, ze legt alles heel goed uit, stelt je super goed op je gemak en ik vind het altijd heel gezellig. Toon minder »
Sousan Hashemi
15 mei 2021 17:05
Via via bij Cosmetique Totale gekomen! Nu al geweldig resultaat. Ik blijf zeker in behandeling!
Vriendelijke medewerkers!
Muriel Wit
26 januari 2021 08:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Noordhollandstraat 71, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling