Cosmetique Totale

Cosmetique Totale Rotterdam

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Bij Cosmetique Totale vinden we het belangrijk om een fris en natuurlijk resultaat te behalen. Ook werken onze cosmetisch artsen samen met onze huidtherapeuten om zo huidverjonging op alle vlakken te realiseren.

Cosmetique Totale Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. € 125 per zone
Drie (3) zones
V.a. € 375 per behandeling
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 50 per behandeling
Twee (2) zones
V.a. € 250 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 299 per ml
Juvéderm
V.a. € 299 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 545 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 299 per behandeling
Skinbooster
Belotero Revive Skinbooster
V.a. € 299 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2012
Adres
Jonker Fransstraat 114A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Jade Chantharasy
Drs. Jade Chantharasy
+ 7 meer
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Frederike Fransen
Drs. Frederike Fransen
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken

Cosmetique Totale Rotterdam Reviews

4.9
94 reviews
Ben bij Tessa van straalen in Rotterdam geweest eerst een gratis intakegesprek gehad waar alles goed besproken en uitgelegd werd ook de prijs werd netjes doorgegeven er werd ook een vette zalf aangeraden die ik gekocht heb en die echt zijn werk doet er zijn heel veel ouderdoms vlekjes weggehaald .vandaag voor tweede keer terug en nog de laatste puntjes op de... Toon meer »
Ben bij Tessa van straalen in Rotterdam geweest eerst een gratis intakegesprek gehad waar alles goed besproken en uitgelegd werd ook de prijs werd netjes doorgegeven er werd ook een vette zalf aangeraden die ik gekocht heb en die echt zijn werk doet er zijn heel veel ouderdoms vlekjes weggehaald .vandaag voor tweede keer terug en nog de laatste puntjes op de I gezet Tessa is zeer aardig en bekwaam Een ieder die twijfelt zal ik zeggen doen het is goed te doen en de pijn valt echt mee ook naderhand Toon minder »
leetje bosleden
9 december 2022 14:02
“Op alle vlakken een 10! Tessa van Straalen is vriendelijk en vakkundig. Ze legt alles goed uit en bespreekt de behandeling met je (wat ze wil gaan doen, hoe ze het gaat doen, het verwachte resultaat, nazorg). Ook tijdens de behandeling blijft ze overleggen, klant is koning. Vandaag voor de 2de keer geweest en al erg tevreden over het resultaat dat alleen no... Toon meer »
“Op alle vlakken een 10! Tessa van Straalen is vriendelijk en vakkundig. Ze legt alles goed uit en bespreekt de behandeling met je (wat ze wil gaan doen, hoe ze het gaat doen, het verwachte resultaat, nazorg). Ook tijdens de behandeling blijft ze overleggen, klant is koning. Vandaag voor de 2de keer geweest en al erg tevreden over het resultaat dat alleen nog maar beter gaat worden. De kliniek is goed te vinden, parkeren voor de deur, schoon en heeft een prettige uitstraling.” Toon minder »
Annemiek Commerell
18 november 2022 11:11
Een huidtherapeute met een enorm goede service! Ik heb nu 3 peelings en een laserbehandeling gehad en mijn huid ziet er nu al aanzienlijk beter en bijna vlekkeloos uit. De behandelingen waren met zorg uitgevoerd door Tessa. Ze gaf me duidelijk aan wat ik kon verwachten telkens en ze begeleidde me door het proces heen. Voelde mezelf dus op m'n gemak tijdens e... Toon meer »
Een huidtherapeute met een enorm goede service! Ik heb nu 3 peelings en een laserbehandeling gehad en mijn huid ziet er nu al aanzienlijk beter en bijna vlekkeloos uit. De behandelingen waren met zorg uitgevoerd door Tessa. Ze gaf me duidelijk aan wat ik kon verwachten telkens en ze begeleidde me door het proces heen. Voelde mezelf dus op m'n gemak tijdens elke behandeling. Zeker een aanrader om hier naartoe te gaan voor alle huidproblemen! Toon minder »
Swasti Rambaran
1 februari 2021 14:02
Erg tevreden over mijn behandeling bij Berra! Pigmentvlekjes zijn een stuk minder zichtbaar.
Kimberley Slingerland
1 februari 2021 10:10
Goede kliniek, alles is erg netjes en het ontvangst is altijd zeer vriendelijk. Ik kom hier voor mijn acne klachten en de behandelingen hebben mijn huid aanzienlijk verbeterd. Mijn therapeut Berra is een hele vriendelijke en bekwame dame, het is altijd fijn om weer een afspraak in het vooruitzicht te hebben.
Michelle Van Duin
24 januari 2021 15:03
Geweest voor ontharen van mijn rug, zeer fijn geholpen door de huidtherapeuten van de vestiging in Rotterdam
Berry Rensen
20 januari 2021 18:06
Op latere leeftijd heb ik problemen met mijn huid gekregen. Ik vond het lastig de stap te nemen om er iets aan te laten doen. Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld. Daarnaast ben ik goed geïnformeerd over het gebruik van de producten en de behandeling. Tijdens de behandeling wordt er stap voor stap uitgelegd wat er gaat gebeuren, dit is... Toon meer »
Op latere leeftijd heb ik problemen met mijn huid gekregen. Ik vond het lastig de stap te nemen om er iets aan te laten doen. Ik ben zeer vriendelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld. Daarnaast ben ik goed geïnformeerd over het gebruik van de producten en de behandeling. Tijdens de behandeling wordt er stap voor stap uitgelegd wat er gaat gebeuren, dit is erg prettig. Na de eerste behandeling van Berra zag ik al meteen verschil. Ik ben inmiddels 3 keer geweest en mijn huid gaat enorm vooruit. Berra maakt voor iedere behandeling foto's waardoor het verschil goed te zien is. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen met huidproblemen aan! Toon minder »
Lavinia Aurelia
16 januari 2021 14:02
Word hier top behandeld! Voornamelijk Berra voert haar werk goed uit.
ORCUN SOYSAL (orcunovic)
14 januari 2021 19:07
Ik ben erg tevreden met de service van Cosmetique Totale en dan met name van Berra. Zij is professioneel en super klantvriendelijk!
Floortje Janssen
14 januari 2021 19:07
Ik heb mijn tattoo laten verwijderen bij Berra. Berra is super vriendelijk, zeker aan te raden dus!!
Jill Rhijnsburger
14 januari 2021 13:01
Voor het verwijderen van mijn tatoeage ben ik bij Inge van Cosmetique Totale beland. Daar ben ik ontzettend blij mee. Inge is een professional die haar deskundigheid combineert met een vriendelijke en persoonsgerichte benadering waardoor ik ondanks de lichte zenuwen met vertrouwen de behandeling aandurfde. Het resultaat ben ik ook zeer tevreden mee. Ik heb e... Toon meer »
Voor het verwijderen van mijn tatoeage ben ik bij Inge van Cosmetique Totale beland. Daar ben ik ontzettend blij mee. Inge is een professional die haar deskundigheid combineert met een vriendelijke en persoonsgerichte benadering waardoor ik ondanks de lichte zenuwen met vertrouwen de behandeling aandurfde. Het resultaat ben ik ook zeer tevreden mee. Ik heb een van de meest lastige kleuren om weg te laseren (roze) maar door de nieuwste apparatuur en de juiste technieken te gebruiken, is het effect optimaal. Helaas woon ik in het buitenland, maar zodra ik weer in Nederland bent lukt het altijd om een afspraak te maken. Inge reageert snel op e-mails en ook als ik haar weken/maanden na de laatste behandeling update, reageert ze snel en met oprechte interesse op mijn emails. Ik zou een ieder aanraden om bij Inge/Cosmetique Totale een afspraak te plannen. Toon minder »
Meliza Lopez
8 januari 2021 21:09
Een tijdje terug ben ik bij Berra van Cosmetique Total terecht gekomen met ingegroeide haren op mijn bovenbuik, waar ik al jaren last van had. Na een heldere intake gesprek en maar 3 behandelingen later ben ik van mijn probleem afgeholpen. Door de goede resultaten en fijne hulp en begeleiding (tijdens, maar ook tussen behandelingen door) heb ik ervoor gekoze... Toon meer »
Een tijdje terug ben ik bij Berra van Cosmetique Total terecht gekomen met ingegroeide haren op mijn bovenbuik, waar ik al jaren last van had. Na een heldere intake gesprek en maar 3 behandelingen later ben ik van mijn probleem afgeholpen. Door de goede resultaten en fijne hulp en begeleiding (tijdens, maar ook tussen behandelingen door) heb ik ervoor gekozen ook andere behandelingen bij Berra af te nemen. Erg blij met de service en behandeling! Toon minder »
Jennifer Reed
16 december 2020 18:06
Pigmentvlek behandeling met de laser Ik werd hartelijk ontvangen door huidtherapeute Inge Siereveld. Ik vertelde haar over de pigmentvlek op mijn wang die mij erg stoorde,nadat Inge mjn huid had bekeken en een aantal fotos had gemaakt nam ze alle tijd om de mogelijkheden van een behandeling met mij door te nemen. Aangezien ik behalve de vlek op mijn wang ook... Toon meer »
Pigmentvlek behandeling met de laser
Ik werd hartelijk ontvangen door huidtherapeute Inge Siereveld. Ik vertelde haar over de pigmentvlek op mijn wang die mij erg stoorde,nadat Inge mjn huid had bekeken en een aantal fotos had gemaakt nam ze alle tijd om de mogelijkheden van een behandeling met mij door te nemen. Aangezien ik behalve de vlek op mijn wang ook verder op mijn gelaat vlekjes vertoonde hebben wij in overleg besloten om de eerste keer voor een volledige gelaatbehandeling te gaan. De behandeling zelf viel mij heel erg mee op enkele wat meer gevoelige plaatsen na. Na afloop heb ik weinig last gehad. Mijn huid voelde korte tijd na de behandeling een beetje warm, maar dat trok snel weg. De eerste dagen werd de vlekjes donkerder, maar daar had Inge mij voor gewaarschuwd. Dit was goed te camoufleren met make-Up. Na een week was hij helemaal weg!
In totaal heb ik 3 behandelingen gehad waarvan de laatste 2 maar een gedeelte van het gelaat. Waarbij Inge mij nog een extra pulse gegeven heeft ( 4e keer ) op de vlek op mijn wang die wat hardnekkiger bleek. Toon minder »
Els
9 december 2020 14:02
Sinds de zomer ben ik in behandeling bij Berra van Cosmetique Totale in Rotterdam voor het weglaseren van mijn tattoo. Zij is heel deskundig en neemt goed de tijd tijdens behandeling. Ook de nazorg is heel fijn, ik mag haar altijd bellen als er iets is. Het begon met een erg informatieve intakegesprek met prijsindicatie en uitleg over de benodigde behandelin... Toon meer »
Sinds de zomer ben ik in behandeling bij Berra van Cosmetique Totale in Rotterdam voor het weglaseren van mijn tattoo. Zij is heel deskundig en neemt goed de tijd tijdens behandeling. Ook de nazorg is heel fijn, ik mag haar altijd bellen als er iets is. Het begon met een erg informatieve intakegesprek met prijsindicatie en uitleg over de benodigde behandelingen. Een aantal weken later ben ik begonnen met het laseren. Tijdens de behandelingen zelf is Berra ook erg professioneel maar ook persoonlijk. Je bent niet de zoveelste cliënt zoals vele bedrijven. Ik kan het iedereen aanraden om bij haar in behandeling te gaan. Toon minder »
N.T. Huynh
7 december 2020 17:05
Ik word altijd geholpen door Berra Roodbeen, en zeggen dat ik meer dan tevreden over haar ben is nog zacht uitgedrukt. Berra is heel vakkundig, neemt altijd alle tijd voor mijn vragen en maakt de afspraak ook nog is gezellig. Daarnaast laten de resultaten van mijn behandelingen niks te wensen over! Kortom, zowel Cosmetique Totale als Berra zijn een dikke aan... Toon meer »
Ik word altijd geholpen door Berra Roodbeen, en zeggen dat ik meer dan tevreden over haar ben is nog zacht uitgedrukt. Berra is heel vakkundig, neemt altijd alle tijd voor mijn vragen en maakt de afspraak ook nog is gezellig. Daarnaast laten de resultaten van mijn behandelingen niks te wensen over! Kortom, zowel Cosmetique Totale als Berra zijn een dikke aanrader! Toon minder »
Merel Snelleman
7 december 2020 16:04
Ik ben onder behandeling bij Berra voor mijn acne. Na elke behandeling merk ik al gelijk verschil. Berra is erg vriendelijk en ze weet wat ze doet. Ze past iedere behandeling aan op hoe mijn huid heeft gereageerd op de vorige behandeling en hoe mijn huid op dat moment is, voor een nog beter resultaat. Ook de producten die ze mij adviseert om te gebruiken wer... Toon meer »
Ik ben onder behandeling bij Berra voor mijn acne. Na elke behandeling merk ik al gelijk verschil. Berra is erg vriendelijk en ze weet wat ze doet. Ze past iedere behandeling aan op hoe mijn huid heeft gereageerd op de vorige behandeling en hoe mijn huid op dat moment is, voor een nog beter resultaat. Ook de producten die ze mij adviseert om te gebruiken werken erg goed en legt goed uit waarom deze producten mijn huid zullen verbeteren. Bij vragen kan ik haar altijd mailen.
Kortom: zeer tevreden over Berra, maar ook over de locatie (ligging, mooi en schoon van binnen, ruime behandelkamers). Toon minder »
Suzanne Vriezekolk
5 december 2020 10:10
Al heel lang was ik op zoek naar goede laser ontharings service, die ook gespecialiseerd is in het laseren van donkere huid. Toen ik voor het eerst bij Cosmetique Totale kwam wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Ik was inmiddels bij andere services geweest en resultaat was voor mij niet te zien of slechts heel weinig. Mijn eerste bezoek bij Cosmetique... Toon meer »
Al heel lang was ik op zoek naar goede laser ontharings service, die ook gespecialiseerd is in het laseren van donkere huid. Toen ik voor het eerst bij Cosmetique Totale kwam wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Ik was inmiddels bij andere services geweest en resultaat was voor mij niet te zien of slechts heel weinig. Mijn eerste bezoek bij Cosmetique Totale was heel fijn. Ik had eerst een consulatie gesprek. De schoonheidsspecialiste vertelde hoe het tot zijn werk zou gaan, vertelde me over mijn huid en haartype en over groei processen. Ze vertelde me welke laser ze zou gebruiken en waarom dat goed zou werken op mijn donkere huid. Ik wist vanaf toen al dat ik op de goede plek was. De uiteindelijke eerste laser afspraak was erg goed gegaan. Het was niet pijnlijk voor mij alleen even wennen aan de korte warmte. Ik zag na 2 keer behandelen bij mijn bikinilijn al super goed resultaat! De haartjes kwamen langzamer en veel zachter terug. Omdat ik erg blij was met de voortgang besloot ik ook mijn kin erbij te doen. Daar zag ik zelfs al resultaat na de eerste behandeling. Heel erg top dus. Nu na bijna 6 behandelingen voor mijn bikinilijn te hebben gehad, zie ik bijna tot geen haartjes meer terug. Bij mijn kin na 3 behandelingen zie ik gewoon niks meer terug groeien.
Kortom, ik ben dus zeer tevreden met de dienstverlening bij Cosmetique Totale. De klantenservice is altijd gastvrij. Het is een jong team en de schoonheidsspecialiste laat je altijd goed op je gemak voelen. Je zult dus geen spijt krijgen als je een afspraak zou maken bij Cosmetique Totale! Toon minder »
Pris Cilla
3 december 2020 08:08
Zeer tevreden over Cosmetique Totale! Het resultaat van de behandeling die ik gehad heb was super, ik ga hier zeker een keer voor terug. De huidtherapeut die mij behandelde, Berra, is super lief en vakkundig, ze neemt echt de tijd voor je en je voelt je herboren als je naar buiten gaat! Tot snel!!
Sara Degenaar
2 december 2020 19:07
Jeetje... wat is het altijd een feest als ik bij Berra van Cosmetique Totale ben geweest. Naast dat ze mijn kostbare gezicht goed behandeld, denkt ze met mij mee en geeft ze heel goed advies. Bij Berra voel je je thuis . Ze ontvangt je altijd met een brede glimlach en tijdens de behandelingen hebben we altijd een gezellig gesprek en het belangrijkste...ze h... Toon meer »
Jeetje... wat is het altijd een feest als ik bij Berra van Cosmetique Totale ben geweest. Naast dat ze mijn kostbare gezicht goed behandeld, denkt ze met mij mee en geeft ze heel goed advies. Bij Berra voel je je thuis . Ze ontvangt je altijd met een brede glimlach en tijdens de behandelingen hebben we altijd een gezellig gesprek en het belangrijkste...ze heeft gouden handjes.

Inmiddels laat ik al 2 jaar trouw mijn gezicht laseren en laat ik tussendoor ook een gezichtsbehandelingen doen. Ik ben zuinig op mijn huid en ik weet dat ik bij Berra in goede handen ben. Het resultaat is er ook want ondertussen is mijn gezichtstapijtje aardig weg aan het gaan :-) en mijn huid ziet er ondanks mijn leeftijd nog strak uit.

Geen ander bedrijf heeft zo een professionele service als Cosmetique Totale en de machines waar zij mee werken zijn van hoge kwaliteit. Voor mij geen ander meer. En ik denk als een ander dit ervaart voor hen ook niet meer. Toon minder »
Bedriye Sahin
2 december 2020 17:05
Kom nu al een tijdje bij cosmetique totale voor het weg laseren van 2 tattoos. Ben super tevreden over het resultaat ! Ik word altijd geholpen door Berra, zij heeft me vanaf het begin af aan heel goed geholpen en goed geadviseerd, ze is altijd eerlijk geweest, En ik weet altijd precies waar ik aan toe ben. Mijn tattooeages zijn nu bijna weg en me huid ziet e... Toon meer »
Kom nu al een tijdje bij cosmetique totale voor het weg laseren van 2 tattoos. Ben super tevreden over het resultaat ! Ik word altijd geholpen door Berra, zij heeft me vanaf het begin af aan heel goed geholpen en goed geadviseerd, ze is altijd eerlijk geweest, En ik weet altijd precies waar ik aan toe ben.
Mijn tattooeages zijn nu bijna weg en me huid ziet er ook super goed uit zonder littekens. Toon minder »
Melissa ligt de
2 december 2020 14:02
Schrijf een review