Daria Voropai Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Daria Voropai Amsterdam

Daria Voropai Amsterdam

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden.

¨Het geeft me veel energie om mijn kennis te delen maar ook om kennis op te doen door het ontmoeten van top professionals van over de hele wereld. Mijn werk is een continu leerproces; daarom houd ik zoveel van deze mooie en bevredigende baan. Er is gewoon niets mooiers dan in staat zijn om de zelfverzekerdheid van mijn cliënten te beïnvloeden en hen nog meer zelfvertrouwen te kunnen geven¨

Daria Voropai Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Drs. Daria Voropai is een gerenommeerd Nederlandse cosmetisch arts gespecialiseerd in injectables en cosmetische dermatologie. Haar klantenkring is internationaal en sommige cliënten noemen haar ´het best bewaarde geheim in de wereld van beauty´. Ze werkt tevens in de prestigieuze kliniek Clinic 77 in Londen. Klanten van over de hele wereld (denk aan Dubai, LA, New York en Moskou) vliegen in om door haar behandeld te worden. Meer lezen »

’the beauty world´s best kept secret’

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2015
Adres
Prins Hendriklaan 28, Amsterdam
Daria Voropai Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Daria Voropai
Drs. Daria Voropai
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Daria Voropai Amsterdam Reviews

5
20 reviews
Wat een lieve meid...ik ben super tevrede ...respect
Annemieke van der meer
19 maart 2024 02:02
Altijd al donkere kringen onder mijn ogen gehad, niets hielp en zorgde een vermoeide uitstraling. Dankzij de behandelingen van Dr. Voropai ben ik van deze grote ergenis af en heb ik een veel frissere uitstraling.
Chaneaux Sprokholt
13 februari 2024 19:07
Dr Daria Voropai staat voor haar vak! Zeer vakkundig & professioneel. Heeft oog voor detail en heeft mij een prachtig full face resultaat gegeven. Heel natuurlijk! Ik ben er ontzettend blij mee. Dank je wel Dr Daria Voropai.
Sandra Sprokholt
13 februari 2024 18:06
Ik ben ontzettend blij dat ik DrDaria Voropai heb leren kennen,
Al tijdens het eerste gesprek voelde ik mij op mij gemak bij haar. Tijdens de behandelingen stelde ze mij telkens op mijn gemak.
Ik ben inmiddels al jaren een trouwe klant, niemand anders die aan mijn gezicht mag zitten -)
Rosanna Mattheijer
4 januari 2023 14:02
Ik heb geen fijne ervaring gehad. We hadden afgesproken iets te doen, eenmaal daar ging dit niet door terwijl ik vanuit Nijmegen moest komen en die dag vrij moest nemen van mijn werk. Ik zou gecontacteerd worden mbt een vergoeding/oplossing, nooit meer iets gehoord. Een keer een berichtje gestuurd of ik iets te horen zou kunnen krijgen; werd genegeerd. Ik zo... Toon meer »
Ik heb geen fijne ervaring gehad. We hadden afgesproken iets te doen, eenmaal daar ging dit niet door terwijl ik vanuit Nijmegen moest komen en die dag vrij moest nemen van mijn werk. Ik zou gecontacteerd worden mbt een vergoeding/oplossing, nooit meer iets gehoord. Een keer een berichtje gestuurd of ik iets te horen zou kunnen krijgen; werd genegeerd. Ik zou het erg waarderen als Dr. Voropai dit alsnog netjes oplost. Toon minder »
Vanessa C.
20 april 2022 16:04
De beste arts van Amsterdam! Van begin tot eind perfect geholpen!
Sander Es
21 mei 2021 13:01
Door de ervaring die ik heb met andere cosmetisch artsen, kan ik zeggen dat Daria Voropai een echte professional is. Een goed oog voor verhoudingen, een eerlijke mening en een grote vakkundigheid: allemaal kwaliteiten die ervoor zorgen dat ik me volledig aan haar durf over te geven. Een echte aanrader!
Eline Gambino
12 november 2020 18:06
Dr. Voropai maakt je echt de betere versie van jezelf. Elke keer zo blij met het resultaat!
Pelou Bouland
11 november 2020 16:04
Ik ben ontzettend blij met de behandelingen van drs. Voropai!! Ik heb haar ervaren als zeer deskundig, eerlijk maar bovenal klant- en resultaatgericht. Resultaat: de beste (natuurlijke) versie van mijzelf.

Ik kom zeker terug!
Ilhame Hajji
10 november 2020 14:02
Hele prettige ervaring gehad bij Dr Daria Voropai. Ontzettend professioneel, gaf duidelijk antwoord op mijn vragen en heeft ervoor gezorgd dat ik er uitgeslapen en fris uit zie. Wat de bedoeling was. Ik vind persoonlijk cosmetische behandelingen altijd een beetje eng, aangezien je veel mensen ziet die toch wel beetje te heftig zijn toegetakeld. Wanneer ik we... Toon meer »
Hele prettige ervaring gehad bij Dr Daria Voropai.
Ontzettend professioneel, gaf duidelijk antwoord op mijn vragen en heeft ervoor gezorgd dat ik er uitgeslapen en fris uit zie. Wat de bedoeling was. Ik vind persoonlijk cosmetische behandelingen altijd een beetje eng, aangezien je veel mensen ziet die toch wel beetje te heftig zijn toegetakeld. Wanneer ik weer vragen heb, of iets gedaan zou willen hebben ga ik zeker weten terug naar haar. Toon minder »
Fabienne Bouland
27 oktober 2020 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Daria Voropai Amsterdam?

Daria Voropai Amsterdam scoort 5 van de 5 sterren uit 10 Google reviews.

Wat is het adres van Daria Voropai Amsterdam?

In Amsterdam is Daria Voropai Amsterdam gevestigd op Prins Hendriklaan 28.