logo jc kliniek

JC Kliniek Emmen

Onze visie op Anti-Aging Medicine is om natuurlijk resultaat te realiseren met de juiste ingrepen. JC Kliniek is een medisch cosmetische kliniek in Emmen, gespecialiseerd in Injectables (Fillers en Botox), Cryolipolyse, Ooglidcorrecties en HIFU behandelingen. Onze behandelend MKA-Chirurg Dr. J. Schortinghuis en behandelend arts M. Contini zijn hier werkzaam in en doen ook wetenschappelijk onderzoek. Neem contact met ons op en plan direct een vrijblijvend consult!

Bijzonder zijn de Injectables behandelingen met "fern pattern techniek" en de Ooglidcorrecties, uitgevoerd volgens de "Milaan Techniek", een chirurgische techniek met fraaie resultaten. De resultaten hiervan worden wetenschappelijk onderzocht in samenwerking met het UMCG.

Onze kliniek bestaat sinds 2019 een geheel gerenoveerd pand op het ziekenhuisterrein in Emmen, opnieuw ingericht tot een volwaardige medisch cosmetische kliniek.

JC Kliniek Emmen uit Emmen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.1
40 reviews
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn! Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox... Toon meer »
Verlost van kaakklemmen en hoofdpijn!

Heb in de loop der jaren echt alles geprobeerd om van hier vanaf te komen, maar een goed werkende oplossing voor langere tijd heb ik nooit kunnen vinden totdat….. Ik een artikel las over Botox bij kaakklemmen, hoofdpijn en overmatige spierspanning. In eerste instantie was ik wat huiverig om een afspraak te maken. Botox leek me niet echt mijn ding. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt en geweldig geholpen door dr Contini! Een enthousiaste arts met passie voor zijn vak. Hij stelde me gerust maar vertelde ook waar ik rekening mee moest houden; de klachten kunnen in het begin toenemen en het kan zijn dat je wat meer kracht moet zetten om goed te kunnen kauwen. Dat klopt inderdaad, maar dat is peanuts vergeleken met de voordelen. De hoofdpijn zet niet meer door en geen zere kaken en gevoelige tanden meer. Bovendien slaap ik beter en is de pijn in mijn nek heel erg afgenomen. Blijkt dat het in mijn geval ook nog wordt vergoed door mijn zorgverzekering ( uiteraard wel eigen risico betalen als je dat nog hebt staan). Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet! Toon minder »
Petra Sijbom
24 oktober 2022 07:07
Vorige week werd ik door dokter Schortinghuis geholpen ivm een ooglift. Wat ging dat fijn! Heel kundig en efficiënt werd ikgeholpen door hem en zijn assistente. De behandeling was kort en helemaal pijnvrij (ook de anesthesie injecties voelde ik amper). Bij de eerste blik in de spiegel was ik al tevreden, laat staan hoe het er nu uit ziet! Vanmorgen zijn de h... Toon meer »
Vorige week werd ik door dokter Schortinghuis geholpen ivm een ooglift. Wat ging dat fijn! Heel kundig en efficiënt werd ikgeholpen door hem en zijn assistente. De behandeling was kort en helemaal pijnvrij (ook de anesthesie injecties voelde ik amper). Bij de eerste blik in de spiegel was ik al tevreden, laat staan hoe het er nu uit ziet! Vanmorgen zijn de hechtingen verwijderd door dokter Contini en dit ging evengoed naar grote tevredenheid. Ik krijg veel positieve reactie op deze techniek, die heel veel mensen nog niet kennen. Maar JC kliniek kan rekenen op meer cliënten! Ik ben heel blij met het resultaat! Toon minder »
corianne holwerda
19 oktober 2022 16:04
Afgelopen 1.5 jaar hebben mijn partner en ik implantaten laten plaatsen in de JC kliniek. Daarbij viel de nauwkeurigheid op en de persoonlijke benadering van de implantoloog. Bij een gewone tandartsenpraktijk krijg je nog vaak een "lepel" in je mond dat erg onplezierig kan zijn maar is hier vervangen door computertechniek. Alle handelingen van implantaat to... Toon meer »
Afgelopen 1.5 jaar hebben mijn partner en ik implantaten laten plaatsen in de JC kliniek. Daarbij viel de nauwkeurigheid op en de persoonlijke benadering van de implantoloog. Bij een gewone tandartsenpraktijk krijg je nog vaak een "lepel" in je mond dat erg onplezierig kan zijn maar is hier vervangen door computertechniek. Alle handelingen van implantaat tot kroon plaatsing in 1 praktijk. Geweldig en comfortabel dus aanrader. Toon minder »
Rinus 1951
18 oktober 2022 08:08
Nette praktijk, goed ontvangen door receptioniste. Het is nu een jaar geleden dat ik een ooglidcorrectie heb laten uitvoeren. Helaas ben ik niet helemaal tevreden met het resultaat. Overtollige huid is weggehaald maar in mijn ooghoeken is het nog altijd wat dikker. Mijn oogleden tot aan de ingreep net onder de wenkbrauwen zijn maanden lang erg rood geweest.... Toon meer »
Nette praktijk, goed ontvangen door receptioniste.
Het is nu een jaar geleden dat ik een ooglidcorrectie heb laten uitvoeren. Helaas ben ik niet helemaal tevreden met het resultaat.
Overtollige huid is weggehaald maar in mijn ooghoeken is het nog altijd wat dikker. Mijn oogleden tot aan de ingreep net onder de wenkbrauwen zijn maanden lang erg rood geweest. De hevigste roodheid is er nu vanaf maar ik moet nog altijd make-up gebruiken om de aanblik te verzachten. Het litteken is licht zichtbaar. Ik heb de serum een half jaar gebruikt en omdat de roodheid niet verdween ben ik met het serum gestopt omdat ik dacht dat ik er misschien allergisch voor zou kunnen zijn.
Sindsdien is het wat verbeterd. Op het litteken is een bultje gekomen wat door een praktijk voor huidtherapie weggehaald is. Er zit nog steeds een rood vlekje wat in oktober met een laser behandeld kan worden.
Ik had er meer van verwacht....
Misschien is mijn huid te licht van kleur maar dan had de arts in het intake gesprek dit moeten aangeven.
Ik wil niet negatief overkomen maar een zo eerlijk mogelijk verslag doen zodat anderen een afgewogen keuze kunnen maken. Toon minder »
Loes Groen
15 augustus 2022 15:03
“Vorige week een onderooglid correctie ondergaan. Voordat dit plaats vond een intake gesprek gehad (gratis) waarin alles duidelijk werd uitgelegd. Alles ook nog op papier mee gekregen. Vorige week dus de ingreep gehad. Wederom de vraag of alles duidelijk was en of ik nog vragen had. De ingreep zelf heeft ongeveer 1 uur geduurd. Ik heb er voor gekozen geen ro... Toon meer »
“Vorige week een onderooglid correctie ondergaan. Voordat dit plaats vond een intake gesprek gehad (gratis) waarin alles duidelijk werd uitgelegd. Alles ook nog op papier mee gekregen. Vorige week dus de ingreep gehad. Wederom de vraag of alles duidelijk was en of ik nog vragen had. De ingreep zelf heeft ongeveer 1 uur geduurd. Ik heb er voor gekozen geen roesje te nemen maar dat is wel mogelijk. Tijdens en na de ingreep geen pijn gehad. Wel zwellingen en blauw na de behandeling maar dat was allemaal duidelijk uit gelegd dus geen verrassing. Vandaag zijn de hechtingen verwijderd en tot op heden tevreden met het resultaat tot op heden, wetende dat het allemaal nog verder "bijtrekt". Over 3 maanden een na controle. Contact verliep prettig van intake tot en met behandeling. Zou ik deze kliniek aanraden? Geen ervaring met andere klinieken maar ja zou JC zeker aanraden.” Toon minder »
Erick NL
6 juli 2022 16:04
In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met... Toon meer »
In de JC-kliniek Emmen wordt je zeer persoonlijk benaderd. Ik kom hier vanwege chronische migraine. In mijn gezicht en op mijn hoofd en nekaanhechting, zitten veel spierknopen (triggerpoints) die op geleide van de pijn met Botox behandeld worden. De behandeling is goed te doen qua pijn, er wordt vakkundig geïnjecteerd, heel precies en voorzichtig. Samen met de arts wordt bepaald hoe de Botox behandeling plaatsvindt. In de loop van de tijd merk ik dat de migraineaanvallen minder heftig zijn en korter van duur. Aangezien al mijn vorige behandelingen door verschillende neurologen nauwelijks effect hadden, ben ik heel erg tevreden en blij met dit resultaat. Toon minder »
ellie de Wit
23 mei 2022 11:11
Erg fijn en snel geholpen. Ook goed advies. Had gevraagd voor boven en onder ooglidcorrectie, maar ipv dat gewoon te doen en geld te verdienen werd de onder ooglidcorrectie afgeraden gezien het weinige resultaat dat het zal geven ten opzichte van de kosten. Nu 2 weken verder en wie het niet weet, die ziet niet eens dat er 2 weken geleden in gesneden is.
leonie bosch
20 april 2022 13:01
Heb op 2 maart een ooglidcorrectie gehad. Vreselijk nerveus maar werd door de heren dame heel goed op mijn gemak gesteld. Operatie is me 300% meegevallen. Ook werd er steeds verteld wat ze gingen doen. Het resultaat is nu al super mooi en wordt alleen maar mooier. Ook is mijn hoofdpijn na 4 jaar helemaal verdwenen. Kan alleen maar zeggen overweegt u een oogl... Toon meer »
Heb op 2 maart een ooglidcorrectie gehad. Vreselijk nerveus maar werd door de heren dame heel goed op mijn gemak gesteld. Operatie is me 300% meegevallen. Ook werd er steeds verteld wat ze gingen doen. Het resultaat is nu al super mooi en wordt alleen maar mooier. Ook is mijn hoofdpijn na 4 jaar helemaal verdwenen.
Kan alleen maar zeggen overweegt u een ooglidcorrectie zou ik zeer zeker naar deze kliniek gaan.
Mvg Corina Toon minder »
corina graven
10 maart 2022 13:01
Ik heb in december een ooglid correctie gehad. Dit is zeer naar tevredenheid verlopen. Ik ben goed voorgelicht, de ingreep was pijnloos en werd zorgvuldig gedaan. Ik kan deze kliniek iedereen aanbevelen.
Meine & Engelina
5 februari 2022 07:07
In het afgelopen jaar ben ik behandeld aan een litteken met een lasertechniek bij dokter Contini. Het resultaat is erg mooi geworden, ik ben er heel blij mee. Bij de JC Kliniek werken zeer kundige en vriendelijke mensen. Inderdaad, hier wordt niet aan haastwerk gedaan. Zeker een aanrader om eens langs te gaan bij deze cosmetische kliniek!
Joke Idema
26 januari 2022 14:02
Ik ben erg geschrokken van hoe het er bij deze kliniek aan toe gaat. Op een intake afspraak wordt er een botox behandeling gedaan (tijdens een intake!) zonder dat de cliënt goed en rustig is voorgelicht over hoe zo'n behandeling in zijn werk gaat, wat de gevolgen zijn van de botox voor het gezicht en de mogelijke vervelende uitwerkingen. Toen de behandeling... Toon meer »
Ik ben erg geschrokken van hoe het er bij deze kliniek aan toe gaat. Op een intake afspraak wordt er een botox behandeling gedaan (tijdens een intake!) zonder dat de cliënt goed en rustig is voorgelicht over hoe zo'n behandeling in zijn werk gaat, wat de gevolgen zijn van de botox voor het gezicht en de mogelijke vervelende uitwerkingen. Toen de behandeling niet uitviel als verwacht, werd er telefonisch gezegd dat dit "precies de bedoeling was". Blijkbaar wist de cliënt niet welk beeld de arts in gedachten had en heeft de arts haar niet geïnformeerd en gevraagd of dit is wat ze zelf wilde (nee, dus). Nu trekt de kliniek hun handen van de situatie af en zit mijn beste vriendin 6 maanden lang met ongewilde botox omdat deze kliniek geen (goede) voorlichting heeft gegeven. Schandelijk. Ik zou als ik jullie was naar een andere kliniek gaan. Hier staat overduidelijk de cliënt niet op de eerste plek, maar willen ze gewoon geld verdienen. Toon minder »
Mathilde Kamer
21 januari 2022 12:12
Je kunt beter ergens anders heen. De prijs is erg hoog en dr. Contini niet erg vriendelijk
Rita Meijer
17 januari 2022 22:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €150 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €350 per ml
Juvéderm
V.a. €350 per ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2018
Adres
Boermarkeweg 44C, Emmen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten