Kliniek Dokter Alex Heezen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek Dokter Alex Heezen

Kliniek Dokter Alex Heezen

Tijd voor Beauty

Ik neem voor iedereen de tijd om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Professionaliteit gaat samen met aandacht.

Kliniek Dokter Alex Heezen uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 99 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 120 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 99 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 350 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. € 249 per ml
Juvéderm
V.a. € 325 per ml
Saypha
V.a. € 249 per ml
Teosyal
V.a. € 289 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 289 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1200
Kliniek opgericht
2018
Adres
Maaskade 75, Rotterdam
Kliniek Dokter Alex Heezen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Alex Heezen
Drs. Alex Heezen
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Kliniek Dokter Alex Heezen Reviews

5
44 reviews
Fantastische dokter, je voelt je helemaal op je gemak, kundig en sociaal.
Altijd in voor een gezellig gesprek, neemt heel erg de tijd voor iedereen. En het resultaat mag er zijn.
Sandra Eerland
13 mei 2024 15:03
vriendelijke en professionele chirurg. Let goed op wat je verwachtingen zijn en stuurt waar nodig bij. Eerder bij een andere kliniek geweest voor Botox voorboofd, kraaienpootjes en frons, maar de resultaten bij dr Alex zijn vele malen beter!
Rens Willemsen
30 april 2024 18:06
Altijd een vriendelijke, professionele behandeling.
Er wordt heel goed naar je geluisterd en ter zake kundig advies gegeven. Absoluut geen verkooppraatjes!
Winnefred van Dijk
4 april 2024 12:12
Alex is een hele fijne arts, ik voel me welkom bij hem en hij geeft eerlijk advies. Hij is bedreven in zijn werk en hij is betaalbaar.
Rebecca leidelmeijer
3 april 2024 21:09
Dokter Alex is een hele goede en aardige arts, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij hem, hij nam de tijd voor me om me goed te informeren en te adviseren. Twee weken geleden heb ik mijn rokerslijntjes laten opvullen, ik ben dolblij met de resultaat, de behandeling deed helemaal geen pijn en het zag er gelijk al geweldig uit, geen blauwe plekjes en ook bijna... Toon meer »
Dokter Alex is een hele goede en aardige arts, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij hem, hij nam de tijd voor me om me goed te informeren en te adviseren.
Twee weken geleden heb ik mijn rokerslijntjes laten opvullen, ik ben dolblij met de resultaat, de behandeling deed helemaal geen pijn en het zag er gelijk al geweldig uit, geen blauwe plekjes en ook bijna geen zwelling.
Ik heb mijn arts gevonden! Toon minder »
Lili Vojvodic
8 januari 2024 19:07
Allereerst, wat een leuke man Dr Alex! Hij weet je op je gemak te stellen heeft humor, no nonsense, luistert naar je en geeft advies, en neemt de tijd!
Nu mijn behandeling. Traangootjes: In één woord fantastisch, nagenoeg pijnloos en resultaat is verbluffend, ik zie er meteen uitgerust uit. Heb minimale zwelling geen blauwe plekken.
monique zwol van
20 december 2023 09:09
Dokter Alex is echt een super lieve en goede arts. Ik ben ontzettend goed geholpen. Hij geeft eerlijk advies en neemt alle tijd voor je. Mijn frons en voorhoofd zijn weer mooi strak. Voor mij geen andere dokter meer. Dus twijfel niet langer als je op zoek bent naar een arts die goed naar je luistert en waar je jezelf lekker op jouw gemak voelt. Ik kijk uit n... Toon meer »
Dokter Alex is echt een super lieve en goede arts. Ik ben ontzettend goed geholpen. Hij geeft eerlijk advies en neemt alle tijd voor je. Mijn frons en voorhoofd zijn weer mooi strak. Voor mij geen andere dokter meer. Dus twijfel niet langer als je op zoek bent naar een arts die goed naar je luistert en waar je jezelf lekker op jouw gemak voelt. Ik kijk uit naar mijn volgende afspraak en ik zal iedereen in mijn buurt dokter Alex aanbevelen. Toon minder »
Esthelita Jessurun
14 december 2023 15:03
Ik ben zeer tevreden over de behandeling en het resultaat. Dokter Alex stelt je op je gemak, luistert naar wat jij wil, geeft goed advies en zal zeker niks opdringen. Een deskundig en fijn persoon. Ik raad hem zeker aan!
Suzanne
19 oktober 2023 09:09
hele prettige ervaring, goed advies, arts neemt alle tijd om op vragen in te gaan.
resultaat ook prima, zeker een aanrader deze arts.
D Paasman
12 april 2023 11:11
Alex is een hele kundige, eerlijke en vriendelijke arts. Kijkt samen met je naar de mogelijkheden maar is ook eerlijk wanneer hij iets onnodig vind. Door Alex’ zachte hand ervaar ik nauwelijks pijn of ongemak, ik raad hem dan ook iedereen aan!
Kim van der Stelt
30 maart 2023 16:04
Perfect botox en filler geprikt.
Ik raad dr. Alex aan!
Jolanda Borsboom
10 februari 2023 18:06
Top dokter , luistert goed , en geeft goed advies .
petra nederhoed
10 februari 2023 17:05
Ontzettend lieve en eerlijke arts, kan hem echt iedereen aanbevelen. Mede dankzij Alex zie ik er uit alsof ik nog geen vijftig ben. Serieus, hij gelooft het zelfs geeneens. 😂
C
7 februari 2023 19:07
Ontzettend lieve en eerlijke arts, kan hem echt iedereen aanbevelen. Mede dankzij Alex zie ik er uit alsof ik nog geen vijftig ben. Serieus, hij gelooft het zelfs geeneens. 😂
Anne
7 februari 2023 19:07
Fijne arts, neemt de tijd, mag altijd terug komen voor controle en nog een van de meest betaalbare ook.
Karin Lanslots
7 februari 2023 16:04
Alex heeft mij super goed geholpen, hij geeft een goede en eerlijke uitleg. hij neemt ook de tijd om alles goed te behandelen.
linda
24 mei 2022 17:05
Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Alex neemt ruim de tijd om met je door te nemen wat je precies wilt, en wat de mogelijkheden zijn.
Met een heel mooi en natuurlijk resultaat!
Prettig Geregeld
23 mei 2022 06:06
Vandaag bij alex geweest Neemt echt de tijd voor je Geeft alle informatie en werkt heel secuur de verdoving zet die er heel rustig in waardoor je ook die niet voelt ingespoten worden Puur omdat die weet wat die doet dat zie voel merk en hoor je aan alles ik raad deze man zeker aan ben erg blij met mijn lippen en wil in de toekomst zeker terug komen bij hem o... Toon meer »
Vandaag bij alex geweest
Neemt echt de tijd voor je
Geeft alle informatie en werkt heel secuur de verdoving zet die er heel rustig in waardoor je ook die niet voelt ingespoten worden
Puur omdat die weet wat die doet dat zie voel merk en hoor je aan alles ik raad deze man zeker aan ben erg blij met mijn lippen en wil in de toekomst zeker terug komen bij hem om me neus plooi wat strak te maken
Bedankt alex Toon minder »
nikki mohini
16 mei 2022 14:02
Alex heeft mij zeer prettig geholpen. Hij neemt de tijd tijdens een consult. En ben echt heel erg blij met het resultaat van mijn botox behandeling
Jeroen Dieke
29 januari 2022 08:08
Alex neemt de tijd voor je en geeft eerlijk en goed advies. Aanrader!
Yildiz Siskens
27 januari 2022 13:01
Hele goede informatie en adviezen over de behandelingen. Persoonlijke benadering is heel prettig en behandelingen worden professioneel uitgevoerd. Verkoopt je niks als het niet nodig is of als hij zelf denkt dat resultaten tegen kunnen vallen.
Karianne Verburg
19 januari 2022 15:03
Betrouwbaar duidelijk advies. Dank voor je advies over een realistisch verwachtingen patroon. Door je rust en kalmte heb ik weinig van gevoeld.
jolanta missiuro
14 januari 2022 12:12
Onwijs tevreden met de behandeling! Dr. Alex is een slimme en professionele arts, hij gaat erg zorgvuldig te werk en neemt de tijd voor je.
M de Grave
3 december 2021 21:09
Eindelijk sinds ik bij hem kom zeer tevreden, voordat ik bij hem kwam vaak bij verschillende geweest en het was nooit naar mijn zin. Prijzen zijn top, resultaat is altijd mooi binnekort weer je ziet er erna heel natuurlijk uit en dat is erg belangrijk en gezellig is die ook nog eens🙌🏻
Chantal Wilschut
3 december 2021 17:05
Gisteren voor mijn neuslippenplooi bij dokter Alex geweest. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen en geeft eerlijk advies tijdens het consult. Voor de behandelijk legt hij alles duidelijk uit en stelt je op je gemak. Behandeling was pijnloos!
Ik ben een zeer tevreden klant en raad hem voor iedereen aan.
Selma
12 mei 2021 17:05
Dokter Alex is erg kundig en legt goed uit wat hij gaat doen. Ik ben super blij met deze arts. Degene die twijfelt welke arts je moet kiezen zou ik dokter Alex aanraden, omdat hij erg goed naar je gezicht kijkt en op deze manier het beste resultaat krijgt wat bij je past. Een super tevreden klant hier!
Christina Lakatos
21 januari 2021 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Kliniek Dokter Alex Heezen?

Één zone Botox bij Kliniek Dokter Alex Heezen kost € 99,00.

Wat kost een filler behandeling bij Kliniek Dokter Alex Heezen?

1 ML filler kost bij Kliniek Dokter Alex Heezen v.a. € 249,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Kliniek Dokter Alex Heezen?

Op basis van 26 Google reviews heeft Kliniek Dokter Alex Heezen 5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Kliniek Dokter Alex Heezen?

Op Maaskade 75 is Kliniek Dokter Alex Heezen gevestigd in Rotterdam.