roze dokter

Kliniek Dokter Alex Heezen

Tijd voor Beauty

Ik neem voor iedereen de tijd om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Professionaliteit gaat samen met aandacht.

Kliniek Dokter Alex Heezen uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
24 reviews
Alex heeft mij super goed geholpen, hij geeft een goede en eerlijke uitleg. hij neemt ook de tijd om alles goed te behandelen.
linda
24 mei 2022 17:05
Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Alex neemt ruim de tijd om met je door te nemen wat je precies wilt, en wat de mogelijkheden zijn.
Met een heel mooi en natuurlijk resultaat!
Prettig Geregeld
23 mei 2022 06:06
Vandaag bij alex geweest Neemt echt de tijd voor je Geeft alle informatie en werkt heel secuur de verdoving zet die er heel rustig in waardoor je ook die niet voelt ingespoten worden Puur omdat die weet wat die doet dat zie voel merk en hoor je aan alles ik raad deze man zeker aan ben erg blij met mijn lippen en wil in de toekomst zeker terug komen bij hem o... Toon meer »
Vandaag bij alex geweest
Neemt echt de tijd voor je
Geeft alle informatie en werkt heel secuur de verdoving zet die er heel rustig in waardoor je ook die niet voelt ingespoten worden
Puur omdat die weet wat die doet dat zie voel merk en hoor je aan alles ik raad deze man zeker aan ben erg blij met mijn lippen en wil in de toekomst zeker terug komen bij hem om me neus plooi wat strak te maken
Bedankt alex Toon minder »
nikki mohini
16 mei 2022 14:02
Alex heeft mij zeer prettig geholpen. Hij neemt de tijd tijdens een consult. En ben echt heel erg blij met het resultaat van mijn botox behandeling
Jeroen Dieke
29 januari 2022 08:08
Alex neemt de tijd voor je en geeft eerlijk en goed advies. Aanrader!
Yildiz Siskens
27 januari 2022 13:01
Hele goede informatie en adviezen over de behandelingen. Persoonlijke benadering is heel prettig en behandelingen worden professioneel uitgevoerd. Verkoopt je niks als het niet nodig is of als hij zelf denkt dat resultaten tegen kunnen vallen.
Karianne Verburg
19 januari 2022 15:03
Betrouwbaar duidelijk advies. Dank voor je advies over een realistisch verwachtingen patroon. Door je rust en kalmte heb ik weinig van gevoeld.
jolanta missiuro
14 januari 2022 12:12
Onwijs tevreden met de behandeling! Dr. Alex is een slimme en professionele arts, hij gaat erg zorgvuldig te werk en neemt de tijd voor je.
M de Grave
3 december 2021 21:09
Eindelijk sinds ik bij hem kom zeer tevreden, voordat ik bij hem kwam vaak bij verschillende geweest en het was nooit naar mijn zin. Prijzen zijn top, resultaat is altijd mooi binnekort weer je ziet er erna heel natuurlijk uit en dat is erg belangrijk en gezellig is die ook nog eens🙌🏻
Chantal Wilschut
3 december 2021 17:05
Gisteren voor mijn neuslippenplooi bij dokter Alex geweest. Hij neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen en geeft eerlijk advies tijdens het consult. Voor de behandelijk legt hij alles duidelijk uit en stelt je op je gemak. Behandeling was pijnloos!
Ik ben een zeer tevreden klant en raad hem voor iedereen aan.
Selma
12 mei 2021 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €99 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €120 per zone
Dysport (1 zone)
V.a. €99 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Aliaxin
V.a. €249 per ml
Juvéderm
V.a. €325 per ml
Saypha
V.a. €249 per ml
Teosyal
V.a. €289 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €350 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €289 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1200
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2018
Adres
Maaskade 75, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten