Kliniek 3-01 vierkant01

Kliniek3

Kliniek3 uit Herten is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 120 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 99 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 300 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 215 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2019
Adres
Julianaplein 15, Herten
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Claudia Ocampo
Dr. Claudia Ocampo
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Kliniek3 Reviews

5
23 reviews
Een fijne plek waar schoonheid en huidconditie bovenaan staat.
Marleen Rutten
14 juli 2022 08:08
Heel kundige dames. Goed geholpen en een duidelijk zichtbaar resultaat. Dank je wel Naomi en Fee.
Truus Theelen
27 juni 2022 14:02
Top service bij 'n online bestelling!!
Ellen Ermers
19 mei 2022 18:06
Zojuist mijn eerst bestelling van Kliniek 3 ontvangen. Ik had twee producten Skin Ceuticals besteld. Wat was het leuk verpakt! Ook zat er een geschreven kaartje bij en twee monstertjes van hetzelfde merk waar ik heel blij mee ben. Ik vond dit de moeite waard om even tijd te maken en een review te schrijven. De volgende keer zal ik weer bij jullie bestellen.... Toon meer »
Zojuist mijn eerst bestelling van Kliniek 3 ontvangen. Ik had twee producten Skin Ceuticals besteld. Wat was het leuk verpakt! Ook zat er een geschreven kaartje bij en twee monstertjes van hetzelfde merk waar ik heel blij mee ben. Ik vond dit de moeite waard om even tijd te maken en een review te schrijven. De volgende keer zal ik weer bij jullie bestellen. Hartelijk dank voor de goede service! Toon minder »
Karin
25 maart 2022 10:10
Super fijne ervaring gehad bij Kliniek3, het zijn lieve en deskundige meiden.
Erg tevreden over het resultaat na de SkinPen behandeling.
Jenny Joosten
3 november 2021 15:03
Altijd weer een eerlijk advies en passende behandeling. Lieve en deskundige medewerksters waar ik me altijd op m’n gemak voel.
Mieke
15 september 2021 12:12
Een deskundige, professionele kliniek. Met advies op maat . Er wordt nauwkeurig gekeken wat je nodig hebt en passend is voor jouw huid. Het team is vriendelijk, en meedenkend. Eerlijk advies waarin persoonlijke aandacht op nummer 1 staat. Een echte aanrader!
Chantal Akkermans
27 augustus 2021 17:05
Zeer kundig en professioneel. Goed advies gehad over hoe en welke producten ik het beste kan gebruiken voor thuis .Deze week een nieuwe behandeling gehad :De OXYjet zuurstof behandeling. Mijn huid straalt, is zacht en heeft een mooie glow door deze behandeling🥳
Dyanne Somers
26 mei 2021 17:05
Mijn ervaring met Kliniek 3 is heel positief. De dames die de behandelingen uitvoeren zijn zeer professioneel en bovendien ook erg aardig. Je wordt van te voren goed geïnformeerd over de behandeling zelf en ook over de nazorg ervan. Ik ben in ieder geval heel tevreden en zou iedereen deze kliniek aanbevelen!
I. B.
27 maart 2021 17:05
Superfijne 1e ervaring gehad met Kliniek3. Ik ging voor de zomerpeeling en kwam thuis met een gezicht dat klaar was voor de zomer, erg fijne tips en adviezen, plús een cleanser waarmee ik nog winst kan behalen in mijn dagelijkse huidverzorging. . Ik werd behandeld door een erg vriendelijke stagiaire (waarvoor goedkeuring was gevraagd) onder toeziend oog van... Toon meer »
Superfijne 1e ervaring gehad met Kliniek3. Ik ging voor de zomerpeeling en kwam thuis met een gezicht dat klaar was voor de zomer, erg fijne tips en adviezen, plús een cleanser waarmee ik nog winst kan behalen in mijn dagelijkse huidverzorging. . Ik werd behandeld door een erg vriendelijke stagiaire (waarvoor goedkeuring was gevraagd) onder toeziend oog van de huidtherapeute. Zij legde alles prima uit en had duidelijk passie voor haar werk. Kortom, een prettige 1e ervaring en ze zullen mij nog vaker gaan zien daar! Toon minder »
Lisanne Jansen
9 juli 2020 17:05
Heel tevreden over Kliniek3!! Eén aantal keren een summer peel gehad, super fijn. Ik heb daardoor echt huidverbetering ervaren, vooral pigmentvlekken en andere oneffenheden verdwenen al na één behandeling. Ook heb ik d.m.v. lasertherapie enkele spiders (gesprongen adertjes) weg laten halen. Al na één behandeling super resultaat: een spider is helemaal weg en... Toon meer »
Heel tevreden over Kliniek3!!
Eén aantal keren een summer peel gehad, super fijn. Ik heb daardoor echt huidverbetering ervaren, vooral pigmentvlekken en andere oneffenheden verdwenen al na één behandeling. Ook heb ik d.m.v. lasertherapie enkele spiders (gesprongen adertjes) weg laten halen. Al na één behandeling super resultaat: een spider is helemaal weg en de ander bijna!
De volgende gezichtsbehandeling staat alweer gepland.
Verder een fijne sfeer en kundige mensen op de werkvloer. Al met al zeker aan te bevelen! :) Toon minder »
Gijsje Bergs
15 november 2019 14:02
Schrijf een review