Daxxify, de nieuwe botulinetoxine

1 februari 2023

Botox is een merknaam. Sinds meer dan 30 jaar worden botulinetoxine behandelingen toegepast tegen rimpels. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 1 miljard botulinetoxine behandelingen uitgevoerd. Bekende merken zijn Botox, Bocouture en Azzalure. Een nieuw merk botulinetoxine is Daxxify. Onlangs heeft Daxxify, een toonaangevend farmaceutisch bedrijf, een nieuwe variant van botulinetoxine geïntroduceerd die de potentie heeft om de cosmetische behandeling te verbeteren.

daxxify-behandeling

Nieuwe botulinetoxine Daxxify

Daxxify is ontworpen om een effectievere en langdurigere werking te bieden dan de traditionele botulinetoxine behandelingen. Het is ontwikkeld door een team van deskundige wetenschappers en artsen die zich hebben gericht op het verbeteren van de resultaten en het minimaliseren van mogelijke bijwerkingen.

Wat Daxxify onderscheidt van andere botulinetoxineproducten is de gepatenteerde formule. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en innovatieve ingrediënten, heeft Daxxify een formule gecreëerd die langzamer wordt afgebroken. Hierdoor houdt de werking langer aan dan van bestaande botulinetoxine merken.

Daxxify rimpelbehandeling

Daxxify blijkt ook effectief in het verminderen van rimpels en het herstellen van een jeugdige uitstraling. Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door samentrekkende spiertjes, daardoor verschijnen de rimpels. Daxxify blijkt, evenals de andere botulinetoxine merken, in staat om de spiertjes in het behandelde gebied te ontspannen, waardoor de rimpels en fijne lijntjes gladgestreken worden. Dit zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat zonder het gezicht een bevroren of onnatuurlijk uiterlijk te geven.

Daarnaast claimt Daxxify dat het minder bijwerkingen heeft dan traditionele botulinetoxinebehandelingen. Door de langzamere afbraak van het product is er minder kans op ongewenste reacties, zoals asymmetrie of een te glad uiterlijk. Of dit daadwerkelijk beter is dan bij andere merken zal nog moeten blijken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hoe werkt Daxxify?

Het gebruik van Daxxify is vergelijkbaar met andere botulinetoxinebehandelingen. Het wordt door een arts geïnjecteerd op specifieke gebieden van het gezicht, zoals het voorhoofd, de fronslijnen en de kraaienpootjes. De behandeling is over het algemeen snel en vereist geen hersteltijd, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen met een drukke levensstijl.

Hoewel Daxxify veelbelovend lijkt, is het belangrijk om te vermelden dat elke medische procedure risico's met zich meebrengt. Daarom is het essentieel om altijd een gekwalificeerde arts te raadplegen voordat je een cosmetische behandeling ondergaat.

Hoe lang werkt Daxxify?

Daxxify claimt een werking van ca. 6 maanden. Dit betekent dat je minder vaak behandeld hoeft te worden. Bestaande merken zijn gemiddeld 3-4 maanden effectief tegen rimpels. Al met al is Daxxify een interessante innovatie in de wereld van botulinetoxinebehandelingen. Daxxify heeft de potentie om cosmetische behandelingen met botulinetoxine te disrupten. Wanneer je geïnteresseerd bent in een botulinetoxinebehandeling dan is het altijd raadzaam om te bespreken met welk merk je wordt behandeld. Je kunt dan zelf ervaren of de werking langer aanhoudt. 

Lees verder over andere merken botulinetoxine:
Bocouture
Azzalure
Alluzience
Botox

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over Daxxify

Hoe lang werkt Daxxify?

De resultaten met Daxxify duren naar verluidt ongeveer zes maanden, wat uiteindelijk betekent dat je minder vaak behandeld hoeft te worden.

Zijn er nadelen aan Daxxify?

Het grootste nadeel van Daxxify is dat het resultaat mogelijk langer aanhoudt, dat is een nadeel als het resultaat niet bevalt. Daarnaast is een behandeling met Daxxify bij veel klinieken duurder per behandeling.

Is Daxxify sterker dan Botox?

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Daxxify 6-9 maanden resultaat kan geven. Dat is in potentie 2 keer zo lang dan bestaande botulinetoxines.

Wat maakt Daxxify anders dan Botox?

Daxxify is een injecteerbare neurotoxine dat is geformuleerd met een nieuw peptide als stabilisator. Dat betekent dat het geen menselijke of dierlijke bijproducten bevat.

Hoe duur is een Daxxify behandeling?

Vermoedelijk zal de prijs van een behandeling ca. € 250 gaan kosten. Op dit moment zijn er nog geen Nederlandse klinieken die met Daxxify werken.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt