Filler Borne

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Borne. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Borne:

Aantal afspraken in Borne in de afgelopen periode
1.104
Gemiddelde prijs per ml Filler in Borne
€ 331,24
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Borne
60
Bekijk klinieken in de buurt van Borne

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Borne gemiddeld 6% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 352,10). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Borne: € 331,24 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Injectables kliniek Borne

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Borne. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

Vind fillerkliniek in Borne

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Borne

In de buurt van Borne kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Borne

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Borne krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Kliniek88 Enschede
K88-3
Wordt nu
bekeken
Kliniek88 Enschede
Enschede, Haaksbergerstraat 103
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Transparante en lage prijzen met de hoogste kwaliteit
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Borne

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Borne is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Borne

In de buurt van Borne zijn 60 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Borne. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Borne wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Borne. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Borne

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Borne:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Borne. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Borne

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Borne die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Borne

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Borne. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Borne traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Borne

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Borne.

Filler reviews Borne

Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks... Toon meer »
Meerdere keren heb ik een behandeling (fillers) gehad bij dokter Abkhezr .Ik ben zeer tevreden over het natuurlijke resultaat. Heb gisteren ook een behandeling gehad. Hij is vreindelijk en professioneel en luistert naar individuele wensen en inbreng waardoor hij op een oppervlakkige wijze bepaalde rimpels subcutaan heeft geïnjecteerd. (en ik heb nauwelijks blauwe plekken / bloeduitstortingen gekregen) Ik ben al jaren heel tevreden over de kwaliteit van de behandeling en prijsverhouding van kliniek dr Don 👍🏽. Esther Toon minder »
12 augustus 2021 11:11
Lip fillers laten zetten, heel mooi en natuurlijk resultaat!
Kateleen Steinfelder
Clinique Dokter Don Hengelo
22 november 2022 16:04
Bekijk meer Filler ervaringen in Borne

Boek je injectables behandeling in Borne

De La Rouge - Fienouk
De La Rouge - Fienouk
Borne, Grotestraat 190
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Fienouk @ de la rouge
4.6
Fienouk @ de la rouge
Borne, Grotestraat 190
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Fienouk @ The Beauty Room Skininstitute
5
Fienouk @ The Beauty Room Skininstitute
Borne, H.J.S. Taylorlaan 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Villa Vital
4.8
Villa Vital
Hengelo, Kristenbosweg 41
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Borne

Wat kost een behandeling met fillers in Borne?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Borne € 331,24. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Borne?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Borne. In een straal van 15 kilometer rond Borne zijn  60 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Borne op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Borne?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Borne op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Borne zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Borne wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Borne. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.