ARC - Logo Goud

Arc of Beauty Enschede

Arc of Beauty is een medische kliniek waarbij kwaliteit, veiligheid en een natuurlijk resultaat voorop staat.

Wij voeren zowel medische als cosmetische behandelingen uit en zijn gespecialiseerd in huidveroudering en echochrafie bij filler behandelingen.

Eerlijk advies
Arc of Beauty staat bekend om eerlijk advies. Elke behandeling begint daarom met een uitgebreid gesprek. Ethisch behandelen staat bij ons hoog in het vaandel.

Natuurlijke resultaten
Bij Arc of Beauty streven wij naar een natuurlijke resultaat en willen wij subtiel voor de juiste balans zorgen. Daarom werken we volgens de MD-Codes, zodat we de grens niet overschrijden, maar wel volume, lift en contour terugbrengen in het gezicht.

Holistische benadering
Een holistische behandeling richt zich op alle elementen van het gezicht. Van botten en vetweefsel tot aan spieren en huid. Door alle elementen van het gezicht erbij te betrekken, is de kans op een natuurlijk ogend resultaat het grootst.

Veiligheid
Wij vinden patiëntveiligheid heel belangrijk. Mede daarom werken wij met echo apparatuur om voor de behandeling al inzichtelijk te maken hoe vaten lopen en zo de kans op complicaties te verkleinen.

Arc of Beauty Enschede uit Enschede is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Eerlijk advies, natuurlijk resultaat.

Afspraak maken

Reviews

4.6
28 reviews
Hele aardige en professionele mensen met kennis van zaken.
R Bakker
28 januari 2022 09:09
Super tevreden met het resultaat en heel vriendelijk personeel.
Romy Reuvers
6 november 2021 11:11
de botox pak niet!! twee keer terug geweest, nog steeds niet gepakt en daarna konden ze niets meer doen want de tijd was verstreken! Dus eigenlijk moeten ze zeggen na drie keer nog steeds niet weg DAN HEEFT U PECH!
Kerssja Ģypsy
26 oktober 2021 12:12
Wat heel fijn is, is dat er echt de tijd voor je genomen wordt en dat je eerst een uitgebreide en eerlijke uitleg krijgt.
Ook wordt er echt goed geluisterd naar je wensen.
Zo wilde ik geen nep resultaat en dat is goed gelukt!

Ik ben heel tevreden. :) Aanrader!
Nicky Hennekens
3 oktober 2021 13:01
Super lieve mensen. Ze helpen je kijken naar je gewenste volume en voeren dit ook kundig uit. Erg natuurlijk resultaat wat mij een stuk zekerder laat voelen over mijn lippen
Nikki Rood
2 oktober 2021 11:11
Heel slecht. Mevr, Hassan doet niet wat ze je beloofd en laat je veel betalen voor geen enkel resultaat .Dus ze weet niet wat ze doet. Als je daarna mailt en foto's stuurt dat het niet goed is gegaan bulten en scheef gezicht en gedeeltelijk je geld terug wil,geeft ze geen gehoor. Dit voelt als oplichting
Cath Es
2 februari 2021 22:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €109 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €160 per zone
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €349 per ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2018
Adres
Deurningerstraat 23D, Enschede
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten