Filler Bussum

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Bussum. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Bussum:

Aantal afspraken in Bussum in de afgelopen periode
1.379
Gemiddelde prijs per ml Filler in Bussum
€ 350,36
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Bussum
141
Bekijk klinieken in de buurt van Bussum

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Bussum

In de buurt van Bussum kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Bussum

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Bussum krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Patrice Visser Kliniek
naambordje
Wordt nu
bekeken
5
Patrice Visser Kliniek
Laren, Torenlaan 27A
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 380,00
Profiel bekijken
Haal het mooiste uit jezelf!
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van Bussum

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Bussum is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in Bussum

In de buurt van Bussum zijn 141 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Bussum. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Bussum wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Bussum. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Filler indicaties

Mensen willen een fillerbehandeling om rimpels op te vullen of de gezichtscontour te verbeteren. Voorbeelden:

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Bussum

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Bussum:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Bussum. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Bussum

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Bussum die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Bussum

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Bussum. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Bussum traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Bussum

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Bussum.

Filler reviews Bussum

Unieke methode van werken met tipping point techniek in combinatie met persoonlijke service en uiteraard ook goede resultaten (fillers en botox) maken dit tot mijn favoriete kliniek.
Jeroen Jansen
Elzen Kliniek
8 maart 2023 13:01
Ik kom al een aantal jaren naar volle tevredenheid voor botox en fillers bij Faceland.

Sinds ongeveer een jaar ga ik (samen met mijn partner) naar de kliniek in Hilversum speciaal voor de arts MURIËLLE VAN ENGELEN.

Zij weet precies wat ik wil, wat bij mij past en geeft goede adviezen. Echt top!!

Annemiek
Ronald Van Horssen
Faceland Hilversum
23 februari 2022 22:10
Edwin de Jong is echt een topper! Ik had bij een andere kliniek fillers laten zetten, dat zag er heel vreemd uit. Edwin heeft me gerustgesteld en de fillers opgelost. Een week later heeft hij mijn gezicht in ere hersteld met nieuwe fillers. Echt ontzettend blij mee! Hij is kundig, neemt de tijd en ook nog eens heel vriendelijk.
Eline van Lent
Faceland Hilversum
25 november 2022 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Bussum

Boek je injectables behandeling in Bussum

Mozart Kliniek
5
Mozart Kliniek
Bussum, Nieuwe 's-Gravelandseweg 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
MAClinic
MAClinic
Bussum, Koningslaan 8
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
My Face Clinics
My Face Clinics
Bussum, Laarderweg 60
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Face Institute Bussum
5
Face Institute Bussum
Bussum, Parklaan 2
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Bussum

Wat kost een behandeling met fillers in Bussum?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Bussum € 350,36. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Bussum?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Bussum. In een straal van 15 kilometer rond Bussum zijn  141 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Bussum op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Bussum?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Bussum op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Bussum zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Bussum wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Bussum. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.