Ivy-clinics-logo-1

Ivy clinics Amsterdam

Ivy clinics is een cosmetische kliniek die kwalitatief hoogwaardige cosmetische en chirurgische ingrepen biedt met aandacht voor natuurlijke resultaten.

Ivy clinics heette voorheen Huisartskliniek. Negen jaar lang hebben oprichters Natale Adamo en Judith Eggersman met veel plezier gewerkt aan het opbouwen van Huisartskliniek, een landelijke organisatie met ruim 25 locaties die in samenwerking met cosmetische huisartsen laagdrempelige cosmetische ingrepen als ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen in het assortiment had.

Na jarenlang intensieve opleidingstrajecten te hebben doorlopen bieden Natale en Judith onder de naam Ivy clinics dezelfde kwaliteit, persoonlijke aandacht en betaalbare behandelingen maar ook een flinke uitbreiding van het aanbod.

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, liposucties, lipofilling & lipolaser, semi-permanente make-up (microblading & powderbrows) en biedt daarnaast een variëteit aan laagdrempelige skincaretreatments. Voor cliënten die niet in de buurt van de vestigingen van Ivy clinics wonen bieden wij online video consulten waarna je in de webshop gelijk de juiste skincare producten en tools kunt bestellen.

Bij Ivy clinics staat de samenwerking tussen cosmetisch consulenten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen voorop zodat de cliënt altijd een zo uitgebreid mogelijk advies krijgt.

Simply feel good and look better.

Ivy clinics streeft naar het bieden van een betaalbare cosmetische keuze op een kwalitatieve, verantwoorde en ethische wijze. En altijd volgens ons ethisch kompas door focus te houden op onderstaande kernwaarden.

√ Natuurlijke uitstraling
√ Transparant advies
√ Innerlijke en uiterlijke schoonheid verenigen
√ Continu streven naar de hoogst mogelijke zorgkwaliteit
√ Ethisch verantwoorde zorg en duurzaam ondernemen

Ivy clinics biedt voor alle clienten een gratis en vrijblijvend advies. Dit kan in Amsterdam, Amstelveen, Den Bosch & Westervoort (nabij Arnhem).

Ivy clinics Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares

Afspraak maken

Reviews

5
22 reviews
Bij Drs. Schram geweest, in Amstelveen. Hij nam de tijd, was professioneel en zeer kundig. Fijn om zo op je gemak gesteld te worden. Het resultaat is prachtig, ben er erg blij mee!
Rosa Nl
1 oktober 2020 17:05
Vandaag geweest voor een intake voor een ooglidcorrectie. Ze zei mij dat er te weinig vel zat om een correctie te doen. Ikzelf ben erg onzeker waardoor bepaalde dingen uitvergroot worden. Ze heeft de tijd genomen om haar mening te onderbouwen. In deze tijd dat er makkelijk geld verdiend kan worden als iemand op het gebied van uiterlijk ergens onzeker over is... Toon meer »
Vandaag geweest voor een intake voor een ooglidcorrectie. Ze zei mij dat er te weinig vel zat om een correctie te doen. Ikzelf ben erg onzeker waardoor bepaalde dingen uitvergroot worden. Ze heeft de tijd genomen om haar mening te onderbouwen. In deze tijd dat er makkelijk geld verdiend kan worden als iemand op het gebied van uiterlijk ergens onzeker over is, vind ik het mooi te zien hoe vandaag bij Ivy clinics Amstelveen er niet over de rug van.... geld wordt verdient. Mocht het over een paar jaar toch zover zijn kom ik hier graag terug. Toon minder »
Me
22 september 2020 14:02
Mijn ervaring bij Ivy clinics is zeer positief.
Ze nemen de tijd voor je en het voelt meteen vertrouwt.
Ik heb een bovenooglidcorrectid laten doen en ben blij dat ik dat
Gedaan heb. Valt ook erg mee kwa pijn. Heel goed te doen.
Na een week ziet het er al heel mooi uit.
Vandaag 3 maart 2020 zijn de hechtingen eruit gehaald.
Astrilde van der Laan
3 maart 2020 12:12
Vandaag bij Ivy clinics in westervoort geweest voor mijn eerste hydrafacial. Wat een ervaring! Linda was ontzettend lief en professional en gaf me de full Ivy treatment met extra flesjes water voor optimale hydratatie en liet me stralend de deur uit gaan. Hydrafacial maakt je huid niet alleen super schoon maar gaat ook huidveroudering tegen. Mijn kraaienpoot... Toon meer »
Vandaag bij Ivy clinics in westervoort geweest voor mijn eerste hydrafacial. Wat een ervaring! Linda was ontzettend lief en professional en gaf me de full Ivy treatment met extra flesjes water voor optimale hydratatie en liet me stralend de deur uit gaan. Hydrafacial maakt je huid niet alleen super schoon maar gaat ook huidveroudering tegen. Mijn kraaienpootjes vallen een stuk minder op. Omdat mijn huid flink reageerde (lees rood werd) kreeg ik ook nog een led-licht behandeling waardoor mijn huid direct kalmeerde. Topervaring! Ik ga volgende maand weer. Toon minder »
Esther Eggersman
7 januari 2020 20:08
Ontzettend fijne plek, ik kom er al bijna 1,5 jaar en ben echt altijd super te tevreden. Dokter Adamo geeft elke keer een eerlijk advies en dat kan ik heel erg waarderen. Hierdoor geeft deze kliniek mij het gevoel dat ik altijd met een goed oordeel wordt geholpen. Ik kan iedereen aanraden hiernaar toe te gaan 👌
Nancy Van der Meijde
1 januari 2020 10:10
Ik heb een boven ooglid correctie laten doen op 20-8-2019. De intake wordt alles duidelijk uitgelegd, de ingreep wordt goed voorbereid, Ik heb totaal niets gevoeld en ook erna niet. Het resultaat is naar een week verbluffend mooi, ik ben heel tevreden! Fenny
Wilbert Elijzen
1 september 2019 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €59 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €119 per zone
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. €395 per 1,5 ml
Stylage
V.a. €230 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €395 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €295 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
8000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2008
Adres
Westeinde 4, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten