ivy-clinics

Ivy clinics Amsterdam

4.9
45 reviews

Ivy clinics is een cosmetische kliniek die kwalitatief hoogwaardige cosmetische en chirurgische ingrepen biedt met aandacht voor natuurlijke resultaten.

Ivy clinics heette voorheen Huisartskliniek. Negen jaar lang hebben oprichters Natale Adamo en Judith Eggersman met veel plezier gewerkt aan het opbouwen van Huisartskliniek, een landelijke organisatie met ruim 25 locaties die in samenwerking met cosmetische huisartsen laagdrempelige cosmetische ingrepen als ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen in het assortiment had.

Na jarenlang intensieve opleidingstrajecten te hebben doorlopen bieden Natale en Judith onder de naam Ivy clinics dezelfde kwaliteit, persoonlijke aandacht en betaalbare behandelingen maar ook een flinke uitbreiding van het aanbod.

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, liposucties, lipofilling & lipolaser, semi-permanente make-up (microblading & powderbrows) en biedt daarnaast een variëteit aan laagdrempelige skincaretreatments. Voor cliënten die niet in de buurt van de vestigingen van Ivy clinics wonen bieden wij online video consulten waarna je in de webshop gelijk de juiste skincare producten en tools kunt bestellen.

Bij Ivy clinics staat de samenwerking tussen cosmetisch consulenten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen voorop zodat de cliënt altijd een zo uitgebreid mogelijk advies krijgt.

Simply feel good and look better.

Ivy clinics streeft naar het bieden van een betaalbare cosmetische keuze op een kwalitatieve, verantwoorde en ethische wijze. En altijd volgens ons ethisch kompas door focus te houden op onderstaande kernwaarden.

√ Natuurlijke uitstraling
√ Transparant advies
√ Innerlijke en uiterlijke schoonheid verenigen
√ Continu streven naar de hoogst mogelijke zorgkwaliteit
√ Ethisch verantwoorde zorg en duurzaam ondernemen

Ivy clinics biedt voor alle clienten een gratis en vrijblijvend advies. Dit kan in Amsterdam, Amstelveen, Den Bosch & Westervoort (nabij Arnhem).

Ivy clinics Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Ivy clinics is een cosmetische kliniek die kwalitatief hoogwaardige cosmetische en chirurgische ingrepen biedt met aandacht voor natuurlijke resultaten.

Ivy clinics heette voorheen Huisartskliniek. Negen jaar lang hebben oprichters Natale Adamo en Judith Eggersman met veel plezier gewerkt aan het opbouwen van Huisartskliniek, een landelijke organisatie met ruim 25 locaties die in samenwerking met cosmetische huisartsen laagdrempelige cosmetische ingrepen als ooglidcorrecties en rimpelbehandelingen in het assortiment had.

Na jarenlang intensieve opleidingstrajecten te hebben doorlop... Meer lezen »

MEET IVY - gratis en vrijblijvend adviesgesprek - #ivycares

Voor en na foto's

Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (voor)
Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (na)
Lippen voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (na)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam
Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 119 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 395 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 59 per behandeling
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 395 per 1,5 ml
Stylage
V.a. € 230 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 295 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
8000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2008
Adres
Westeinde 4, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Max Schram
Drs. Max Schram
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
Natale Adamo
Drs. Natale Adamo
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
Mohammed Kurshed
Drs. Mohammed Kurshed
Functie
Medisch specialist (overige)
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken
Eline Grosfeld
Drs. Eline Grosfeld
Functie
Cosmetisch Arts KNMG i.o.
Botox zone v.a.
€ 119,00
Filler per ml v.a.
€ 230,00
Profiel bekijken

Ivy clinics Amsterdam Reviews

4.9
45 reviews
Traangoot filler laten doen. Dit was direct erna. Nu dagen later en het word steeds mooier. Zo blij mee. Alles netjes uitgelegd, rustig en kundig. Erg op mijn gemak voor mijn eerste keer fillers. Aanrader!
Melanie
4 november 2023 13:01
Mooie praktijk, Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk ontvangen en wordt er gevraagd of je wat wil drinken terwijl je wacht. Bij de behandeling wordt alles goed uitgelegd en er word tijd voor je genomen.
Ik vind het een prima praktijk.
Linda punt
21 oktober 2023 10:10
Dr Adamo is een arts met veel ervaring en bovendien ook nog een erg vriendelijke man, die op een geduldige manier alle vragen beantwoord. Ook de rest van de staff in Westervoort is erg vriendelijk en gastvrij. Ik ben tevreden over het eindresultaat van mijn boven en onder ooglid-correcties.
John Sinderdinck
3 oktober 2023 10:10
Als je binnenkomt zie je al dat hier professioneel gewerkt wordt. De klanten worden vriendelijk te woord gestaan en gelijk wordt er iets te drinken aangeboden. De arts legt duidelijk uit wat ze gaan doen. De behandeling zelf is relaxed, ze nemen alle tijd voor je.
Echt een aanrader deze kliniek!
Jan Willem
11 september 2023 10:10
info gesprek duidelijk . bedenktijd.
hele prettige behandeling
het resultaat is verbluffend
duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren
nacontrole ook duidelijke uitleg wat je moet doen
ook de app is heel prettig in gebruik
Henny Witjes
6 september 2023 18:06
Kort geleden een ooglid correctie ondergaan en het resultaat mag er zijn, zeer tevreden over zowel het intake gesprek als de operatie zelf 👌
Jan Straatman
16 augustus 2023 10:10
Fijne mooie clinic. Ontzettend hartelijk en informatief intake gesprek gehad met C van Haselen. Zij nam de tijd, beantwoordde al mijn vragen. Gaf duidelijke toelichting over de mogelijkheden en de behandeling. Er zat nogal wat wachttijd tussen intake en behandeling. (ruim 3 mnd) Maar was het wachten waard. Bewust gekozen voor Ivyclinics in Westervoort vanweg... Toon meer »
Fijne mooie clinic. Ontzettend hartelijk en informatief intake gesprek gehad met C van Haselen. Zij nam de tijd, beantwoordde al mijn vragen. Gaf duidelijke toelichting over de mogelijkheden en de behandeling. Er zat nogal wat wachttijd tussen intake en behandeling. (ruim 3 mnd) Maar was het wachten waard. Bewust gekozen voor Ivyclinics in Westervoort vanwege alle meer dan positieve reviews en het feit dat Dr Adamo in Westervoort de ooglidcorrecties uitvoert. De reviews over Dr Adamo waren meer dan lovend dus ook dat heeft mij doen besluiten om naar Westervoort te gaan. Morgen gaan de hechtingen eruit. Heb weinig tot geen last gehad behalve de 'normale' verschijnselen welke mij op voorhand duidelijk uitgelegd waren zoals: zwelling, kleuringen vande huid, strak gevoel. Ik heb er een paar dagen uitgezien alsof ik een bokswedstrijd gespeeld had. Dus het is raadzaam om zeker anderhalve week vrij te zijn van werk zodat je ondergedoken kunt zitten of een zonnenbril dragen wanneer je de deur uitgaat. Geen pijn gehad. Zelfs het verdoven van mijn oogleden was pijnloos. Tijdens de ingreep niet zenuwachtig noch gespannen geweest mede door de duidelijke uitleg van Dr Adamo die stap voor stap aangaf wat hij ging doen en zeker ook door zijn hartelijke assistente die mij steeds geruststelde en nadien ruimschoots de tijd nam om uitleg te geven ivm nazorg thuis.
Dus.......benieuwd naar het resultaat wanneer de hechtingen eruit zijn en zeker na 3mnd wanneer het eindresultaat zichtbaar is.
Het is nu al een wereld van verschil wanneer ik de foto van voor de ingreep vergelijk met die van vandaag (8 dagen later) ondanks dat er nog wat kleuringen zijn, ziet het er mooi uit! Heel tevreden tot nu toe en blij dat ik de stap genomen heb en gekozen heb voor Ivyclinics en Dr. Adamo. Toon minder »
Annelies Coenders
14 augustus 2023 15:03
Uitgebreide (gratis) intake gehad over ooglid correctie, heldere informatie, verwachting resultaat wordt eerlijk gedeeld. Op grond van de intake afspraak gemaakt voor de correctie. (Ik ben overtuigd door de heldere uitleg)
Monique Plat
2 augustus 2023 13:01
Super fijn geholpen, vriendelijke mensen en wat nog belangrijker is fijne na zorg. Ik kom er graag en zal het ook Iedereen aanraden om naar ivy clinics te gaan.
Sonja Stap
4 juli 2023 11:11
3 februari een ooglidcorrectie gehad. Wat een fijne kliniek! Persoonlijke benadering. Ze nemen echt de tijd voor je. De intake gaf me al een goed gevoel en een realistisch beeld wat te verwachten. De behandeling verliep voorspoedig en was volledig pijnloos, dankzij de verdoving die ook geen pijn deed. Ik was erg zenuwachtig maar werd door de artsen op mijn g... Toon meer »
3 februari een ooglidcorrectie gehad. Wat een fijne kliniek! Persoonlijke benadering. Ze nemen echt de tijd voor je. De intake gaf me al een goed gevoel en een realistisch beeld wat te verwachten. De behandeling verliep voorspoedig en was volledig pijnloos, dankzij de verdoving die ook geen pijn deed. Ik was erg zenuwachtig maar werd door de artsen op mijn gemak gesteld. Je krijgt een tasje mee met spulletjes voor de nazorg en instructies. Er is ook een app waar je van dag tot dag tips krijgt voorafgaand aan de behandeling, de dag van de ingreep en daarna. De avond van de ingreep heb ik toch de spoedlijn even gebeld omdat ik niet zeker wist of de hechting los zat. Ben direct terug gebeld door de arts en daarna app contact gehad, foto's gedeeld en gerustgesteld. Tijdens het weekend ook contact gehouden via whatsapp en werd gevraagd hoe het herstel ging. Ik zou deze kliniek zeker aanraden. Ben benieuwd naar het eindresultaat. Toon minder »
Stefanie N
21 februari 2023 16:04
Fijne kliniek waar je bij binnenkomst een warm ontvangst krijgt. Ze geven eerlijk advies en denken graag met je mee. Ze nemen de tijd voor je en beantwoorden al je vragen, niks is ze teveel of te gek. Ik kom hier zeker weer terug.
Lisette Van Den Bragt
13 februari 2023 08:08
Afgelopen vrijdag een ooglidcorrectie gehad. Wat een ontzettend fijne kliniek! Persoonlijke benadering en ze nemen echt de tijd voor je. De intake gaf me al een heel goed gevoel en een realistisch beeld wat te verwachten. De behandeling verliep voorspoedig en was volledig pijnloos, dankzij de verdoving die ook totaal geen pijn deed. Ik was erg zenuwachtig ma... Toon meer »
Afgelopen vrijdag een ooglidcorrectie gehad. Wat een ontzettend fijne kliniek! Persoonlijke benadering en ze nemen echt de tijd voor je. De intake gaf me al een heel goed gevoel en een realistisch beeld wat te verwachten. De behandeling verliep voorspoedig en was volledig pijnloos, dankzij de verdoving die ook totaal geen pijn deed. Ik was erg zenuwachtig maar werd door de artsen op mijn gemak gesteld. Je krijgt een tasje mee met spulletjes voor de nazorg en goede instructies. Er is ook een app waar je van dag tot dag tips krijgt voorafgaand aan de behandeling, de dag van de ingreep tot in de maanden daarna. Super handig! Vrijdag avond heb ik toch de spoedlijn even gebeld omdat ik niet zeker wist of de hechting los zat. Ben direct terug gebeld door de arts. Daarna app contact gehad, foto's gedeeld en gerustgesteld. Tevens goede tips gekregen. Tijdens het weekend ook contact gehouden via whatsapp en werd gevraagd hoe het herstel ging. Nu, 3 dagen na de ingreep is de zwelling al bijna weg en heb ik geen pijn en ongemak. Ik zou deze kliniek zeker aanraden. Wat een fijne artsen! Ben benieuwd naar het eindresultaat 😀 Toon minder »
Stefanie N
5 februari 2023 23:11
Vandaag was in bij behandelaar N. Adamo van ivy clinics
ik was gekomen voor mijn oorlellen.
daar had ik tunnels in ooit van 10 mm na 20 jaar vond ik het wel mooi geweest.
De behandeling was snel en professioneel uitgevoerd. ook de nazorg is uitstekend.
ik ben blij dat na 20 jaar mijn oren weer normaal zijn nog heel erg bedankt.

Xavier frauenfelder
Xavier Frauenfelder
3 februari 2023 11:11
Bij Drs. Schram geweest, in Amstelveen. Hij nam de tijd, was professioneel en zeer kundig. Fijn om zo op je gemak gesteld te worden. Het resultaat is prachtig, ben er erg blij mee!
Rosa Nl
1 oktober 2020 17:05
Vandaag geweest voor een intake voor een ooglidcorrectie. Ze zei mij dat er te weinig vel zat om een correctie te doen. Ikzelf ben erg onzeker waardoor bepaalde dingen uitvergroot worden. Ze heeft de tijd genomen om haar mening te onderbouwen. In deze tijd dat er makkelijk geld verdiend kan worden als iemand op het gebied van uiterlijk ergens onzeker over is... Toon meer »
Vandaag geweest voor een intake voor een ooglidcorrectie. Ze zei mij dat er te weinig vel zat om een correctie te doen. Ikzelf ben erg onzeker waardoor bepaalde dingen uitvergroot worden. Ze heeft de tijd genomen om haar mening te onderbouwen. In deze tijd dat er makkelijk geld verdiend kan worden als iemand op het gebied van uiterlijk ergens onzeker over is, vind ik het mooi te zien hoe vandaag bij Ivy clinics Amstelveen er niet over de rug van.... geld wordt verdient. Mocht het over een paar jaar toch zover zijn kom ik hier graag terug. Toon minder »
Me
22 september 2020 14:02
Mijn ervaring bij Ivy clinics is zeer positief.
Ze nemen de tijd voor je en het voelt meteen vertrouwt.
Ik heb een bovenooglidcorrectid laten doen en ben blij dat ik dat
Gedaan heb. Valt ook erg mee kwa pijn. Heel goed te doen.
Na een week ziet het er al heel mooi uit.
Vandaag 3 maart 2020 zijn de hechtingen eruit gehaald.
Astrilde van der Laan
3 maart 2020 12:12
Vandaag bij Ivy clinics in westervoort geweest voor mijn eerste hydrafacial. Wat een ervaring! Linda was ontzettend lief en professional en gaf me de full Ivy treatment met extra flesjes water voor optimale hydratatie en liet me stralend de deur uit gaan. Hydrafacial maakt je huid niet alleen super schoon maar gaat ook huidveroudering tegen. Mijn kraaienpoot... Toon meer »
Vandaag bij Ivy clinics in westervoort geweest voor mijn eerste hydrafacial. Wat een ervaring! Linda was ontzettend lief en professional en gaf me de full Ivy treatment met extra flesjes water voor optimale hydratatie en liet me stralend de deur uit gaan. Hydrafacial maakt je huid niet alleen super schoon maar gaat ook huidveroudering tegen. Mijn kraaienpootjes vallen een stuk minder op. Omdat mijn huid flink reageerde (lees rood werd) kreeg ik ook nog een led-licht behandeling waardoor mijn huid direct kalmeerde. Topervaring! Ik ga volgende maand weer. Toon minder »
Esther Eggersman
7 januari 2020 20:08
Ontzettend fijne plek, ik kom er al bijna 1,5 jaar en ben echt altijd super te tevreden. Dokter Adamo geeft elke keer een eerlijk advies en dat kan ik heel erg waarderen. Hierdoor geeft deze kliniek mij het gevoel dat ik altijd met een goed oordeel wordt geholpen. Ik kan iedereen aanraden hiernaar toe te gaan 👌
Nancy Van der Meijde
1 januari 2020 10:10
Ik heb een boven ooglid correctie laten doen op 20-8-2019. De intake wordt alles duidelijk uitgelegd, de ingreep wordt goed voorbereid, Ik heb totaal niets gevoeld en ook erna niet. Het resultaat is naar een week verbluffend mooi, ik ben heel tevreden! Fenny
Wilbert Elijzen
1 september 2019 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Ivy clinics Amsterdam?

Bij Ivy clinics Amsterdam kost één zone Botox € 119,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Ivy clinics Amsterdam?

Bij Ivy clinics Amsterdam kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 230,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Ivy clinics Amsterdam?

Ivy clinics Amsterdam scoort 4.9 van de 5 sterren uit 19 Google reviews.

Wat is het adres van Ivy clinics Amsterdam?

In Amsterdam is Ivy clinics Amsterdam gevestigd op Westeinde 4.