Filler De Meern

Kies een fillerkliniek in de omgeving van De Meern. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van De Meern:

Aantal afspraken in De Meern in de afgelopen periode
1.144
Gemiddelde prijs per ml Filler in De Meern
€ 379,07
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van De Meern
147
Bekijk klinieken in de buurt van De Meern

De gemiddelde prijs per ML filler is in De MeernaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 7% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,66).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van De Meern zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in De Meern wilt stellen.
  3. In de omgeving van De Meern zijn 147 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in De Meern

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers De Meern

In de buurt van De Meern kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in De Meern

Een aantal filler klinieken in de omgeving van De Meern krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht
D5381471-31AD-4C47-B4C2-5054B34D82DA
Wordt nu
bekeken
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Afspraak maken
Onlangs 16x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
4.7
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geplande filler afspraken in de omgeving van De Meern

Bij welke 5 klinieken in de buurt van De Meern is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Filler behandeling in De Meern

In de buurt van De Meern zijn 147 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in De Meern. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in De Meern wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in De Meern. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van De Meern

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van De Meern:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van De Meern. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in De Meern

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van De Meern die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen De Meern

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van De Meern. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

De Meern traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo De Meern

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in De Meern.

Filler reviews De Meern

Ben super tevreden van de lipfillers!!! Raad jullie aan iedereen aan. Arts was zeer bekwaam en gaf zonder tegenzin antwoorden op de 101 vragen die we hadden. Perfecte inschatting en advies naar de nodige fillers voor het resultaat dat we wensten. Nam zijn tijd en was praktisch pijnloos!! SUPER BEDANKT CROWN BEAUTY CENTER
Amal Oulad
Crown Beauty Centre
22 maart 2018 13:01
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden ov... Toon meer »
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden over. Ik blijf zeker terugkomen! Toon minder »
27 januari 2021 14:02
Ik kom nu al 2,5 jaar trouw voor mijn fillers bij Maison Du Belle. Ze zetten het op een mooie natuurlijke manier die goed bij mijn gezicht past. Ineke en Imane leggen altijd rustig uit wat ze gaan doen en stellen je gerust. Ik ben elke keer tevreden. De vorm van mijn lippen is al die tijd mooi gebleven en geen neppe duckface look.
Inez Fotografie
Maison du Belle
2 maart 2021 06:06
Bekijk meer Filler ervaringen in De Meern

Boek je injectables behandeling in De Meern

Mijn Botoxdokter
5
Mijn Botoxdokter
De Meern, Zandweg 139
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Marebrug Cosmetische Kliniek
4.7
Marebrug Cosmetische Kliniek
De Meern, Zandweg 139
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
Cosmetique Totale Leidsche Rijn
Cosmetique Totale Leidsche Rijn
Utrecht, Vogelvlinderweg 56
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
SKN2 Utrecht
5
SKN2 Utrecht
Utrecht, Grauwaartsingel 476
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in De Meern

Wat kost een behandeling met fillers in De Meern?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in De Meern € 379,07. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in De Meern?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in De Meern. In een straal van 15 kilometer rond De Meern zijn  147 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in De Meern op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in De Meern?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in De Meern op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in De Meern zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in De Meern wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van De Meern. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.