Filler Dordrecht

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Dordrecht. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Dordrecht

Kengetallen binnen 15 km van Dordrecht:

Aantal afspraken in Dordrecht in de afgelopen periode
313
Gemiddelde prijs per ml Filler in Dordrecht
€ 334,33
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Dordrecht
43
Vind een kliniek in de buurt van Dordrecht

Één ML filler kost in Dordrecht gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 4% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 347,20).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Dordrecht zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Dordrecht

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Dordrecht. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Dordrecht

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Dordrecht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Dordrecht

Boek een filler behandeling in Dordrecht. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Dordrecht. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Dordrecht. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Dordrecht.

5 cosmetische klinieken in de omgeving van Dordrecht!

Dit zijn 5 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Dordrecht in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Dordrecht is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Dordrecht

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Dordrecht die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Dordrecht?

Behandeling van wallen in Dordrecht

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Dordrecht kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Dordrecht

Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Dordrecht
2 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Finezza Esthetiek | Papendrecht
Papendrecht
4 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Beautystudio True Skin
4.5
Beautystudio True Skin
Papendrecht
5 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 390,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
MH Kliniek Papendrecht
4.3
MH Kliniek Papendrecht
Papendrecht
5 km
Botox zone v.a.
€ 190,00
Filler per ml v.a.
€ 455,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Dordrecht

Wat zijn de kosten van één ML filler in Dordrecht?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Dordrecht is gemiddeld € 334,33. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Dordrecht.

Wat is de beste filler kliniek in Dordrecht?

In de omgeving van Dordrecht (straal van 15 km) zijn 43 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Dordrecht en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Dordrecht op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Dordrecht?

Kies de beste cosmetisch arts in Dordrecht op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Dordrecht te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Dordrecht is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Dordrecht zijn 18 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.