Filler Ede

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Ede. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Ede:

Aantal afspraken in Ede in de afgelopen periode
136
Gemiddelde prijs per ml Filler in Ede
€ 339,83
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Ede
28
Bekijk klinieken in de buurt van Ede

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Ede gemiddeld 2% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 347,20). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Ede: € 339,83 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Injectables kliniek Ede

Er zijn diverse cosmetische klinieken in de omgeving van Ede. Bij deze klinieken zijn de volgende injectables behandelingen populair:

 

Vind fillerkliniek in Ede

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Ede

In de buurt van Ede kun je bij alle filler klinieken ook terecht voor cosmetische lipbehandelingen. Een lipbehandeling is gewild omdat het volume van onze lippen afneemt naarmate we ouder worden. Daarnaast zijn lipfillers gewild bij mensen die mooie volle lippen wensen. Kies de beste lipfiller kliniek op Injectablesbooking.

Populaire klinieken in Ede

Een aantal filler klinieken in de omgeving van Ede krijgen momenteel extra attentie. 
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Wageningen
Cosmetique totale botox fillers
4.8
Cosmetique Totale Wageningen
Wageningen
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 23x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Filler behandeling in Ede

In de buurt van Ede zijn 28 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Ede. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Ede wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Ede. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 4 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Ede

Bekijk 4 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Ede:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Ede. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Ede

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Ede die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Ede

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Ede. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Ede traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Ede

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow.

Boek je injectables behandeling in Ede

Padberg Cosmetiek
Padberg Cosmetiek
Ede
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Padberg Kliniek Ede
4
Padberg Kliniek Ede
Ede
1 km
Botox zone v.a.
€ 140,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Filotox Ede
4.5
Filotox Ede
Ede
2 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Van der Lee Aesthetics
Van der Lee Aesthetics
Veenendaal
7 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt

Veelgestelde vragen in Ede

Wat kost een behandeling met fillers in Ede?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Ede € 339,83. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Ede?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Ede. In een straal van 15 kilometer rond Ede zijn  28 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Ede op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Ede?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Ede op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Ede zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Ede wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Ede. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.