Filler Valkenburg

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Valkenburg. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Valkenburg

Kengetallen binnen 15 km van Valkenburg:

Aantal afspraken in Valkenburg in de afgelopen periode
1.371
Gemiddelde prijs per ml Filler in Valkenburg
€ 349,17
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Valkenburg
95
Vind een kliniek in de buurt van Valkenburg

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Valkenburg

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Valkenburg zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Valkenburg

Boek een filler behandeling in Valkenburg. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Valkenburg. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Valkenburg. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Valkenburg.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Valkenburg!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Valkenburg in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Valkenburg is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Valkenburg

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Valkenburg die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Valkenburg?

Behandeling van wallen in Valkenburg

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Valkenburg kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Vul je adres in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Valkenburg

Arts
Don Smeets

Drs. Don Smeets

Beauty Experts Valkenburg (<1 km) Er Beter Uitzien (38 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
19 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Aesthetic Art Valkenburg

Aesthetic Art Valkenburg

5
Broekhem 25a, Valkenburg (1 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Frederique Spauwen

Drs. Frederique Spauwen

Aesthetic Art Valkenburg (1 km)
Functie
Arts
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Miep Dresen-van Doren

Miep Dresen-van Doren

Keulen Kliniek (5 km) Mooier.nu (10 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Valkenburg

Wat zijn de kosten van één ML filler in Valkenburg?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Valkenburg is gemiddeld € 349,17. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Valkenburg.

Wat is de beste filler kliniek in Valkenburg?

In de omgeving van Valkenburg (straal van 15 km) zijn 95 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Valkenburg en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Valkenburg op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Valkenburg?

Kies de beste cosmetisch arts in Valkenburg op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Valkenburg te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Valkenburg is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Valkenburg zijn 46 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.