Filler Zutphen

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Zutphen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Zutphen

Kengetallen binnen 15 km van Zutphen:

Aantal afspraken in Zutphen in de afgelopen periode
303
Gemiddelde prijs per ml Filler in Zutphen
€ 337,21
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zutphen
28
Vind een kliniek in de buurt van Zutphen

Één ML filler kost in Zutphen gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 5% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Zutphen zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Zutphen

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Zutphen. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geboekte afspraken in de buurt van Zutphen

De volgende 3 filler klinieken in de buurt van Zutphen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Zutphen

Boek een filler behandeling in Zutphen. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Zutphen. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Zutphen. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Zutphen.

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Zutphen!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Zutphen in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Zutphen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Zutphen

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Zutphen die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Zutphen?

Behandeling van wallen in Zutphen

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Zutphen kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Zutphen.

Filler reviews Zutphen

Altijd tevreden, hele leuke lieve meiden! Ik ga alleen naar Beauty Room Deventer als het weer nodig is voor lipfillers, ze adviseren je oprecht heel erg goed en eerlijk. En ze gebruiken goede fillers, ik ben als laats in 2020 geweest dacht ik vanuit Zwolle. Maar besef bijna 2 jaar later en het zit er nog steeds super goed en mooi in top zeker tevreden mee en... Toon meer »
Altijd tevreden, hele leuke lieve meiden!
Ik ga alleen naar Beauty Room Deventer als het weer nodig is voor lipfillers, ze adviseren je oprecht heel erg goed en eerlijk.
En ze gebruiken goede fillers, ik ben als laats in 2020 geweest dacht ik vanuit Zwolle. Maar besef bijna 2 jaar later en het zit er nog steeds super goed en mooi in top zeker tevreden mee en weer tot binnenkort :)!!❤️ Toon minder »
1 december 2021 23:11
Vriendelijke arts. Super tevreden met mijn fillers! Ze geeft ook altijd haar mening of iets wel of niet nodig is. Als iets overbodig is doet ze het ook niet. Het is zeker geen arts die aan het geld denkt maar aan je behoeftes
7 maart 2022 11:11
Echt een super lieve en goeie arts. Het was mijn eerste keer met fillers dus ik was heel zenuwachtig; maar ik was super goed opgevangen en zelf daarna toen ik veel berichten stuurde met vragen werd er gelijk beantwoord. Ik ga nooit meer ergens anders heen! (En de resultaat is perfect geworden!)
Elke de Graaf
Cosmetic Clinic Deventer
30 april 2022 21:09
Bekijk meer Filler ervaringen in Zutphen

Boek je injectables behandeling in Zutphen

Schmidt Clinics
3
Schmidt Clinics
Zutphen, Piet Heinstraat 11
2 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Klijnveldermankliniek
5
Klijnveldermankliniek
Brummen, Marktplein 11
6 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Davine Clinic
Davine Clinic
Gorssel, Berkenweg 1
7 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
2.6
Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof
Eerbeek, Coldenhovenseweg 8A
10 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Zutphen

Wat zijn de kosten van één ML filler in Zutphen?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Zutphen is gemiddeld € 337,21. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Zutphen.

Wat is de beste filler kliniek in Zutphen?

In de omgeving van Zutphen (straal van 15 km) zijn 28 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Zutphen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Zutphen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Zutphen?

Kies de beste cosmetisch arts in Zutphen op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Zutphen te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Zutphen is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Zutphen zijn 13 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.