Goedkope fillers of een fillers aanbieding?

02-09-2020

Ben je op zoek naar een fillers aanbieding? Klik hier om alle klinieken bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

Fillers zijn erg populair tegenwoordig. Naar verwachting worden dit jaar in Nederland meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Maar fillers zijn ook erg duur. Een fillerbehandeling kost al gauw honderden euro’s. Een fillers aanbieding of een korting op fillers zou dan ook niet verkeerd zijn. Maar waar vind je deze korting? En is die kliniek, arts of merk filler dan wel betrouwbaar? 

Filler aanbiedingen zijn er zeker, maar het mag eigenlijk niet. Sinds 15 oktober 2018 is de reclame Code Cosmetische Behandelingen door Artsen (CCBA) van kracht. Dit houdt in dat medische bedrijven (waaronder ook injectables vallen) géén cadeaus of kortingen aan mogen bieden en dat mensen niet onder tijdsdruk een beslissing mag laten nemen. Toch zijn er nog veel artsen en klinieken die korting geven op injectables. Injectablesbooking.nl probeert alle tarieven, merken, artsen en ervaringen in kaart te houden, zodat jij iedere keer weer afgewogen een cosmetisch arts of cosmetische kliniek kunt kiezen! 
Lees verder onder de foto

Goedkope fillers of een fillers aanbieding?

Filler behandeling goedkoop?

Fillers worden al meer dan 20 jaar gebruikt als cosmetische behandeling. Tegenwoordig is het bij wet verplicht dat fillers volledig oplossen in het lichaam. Fillers zorgen voor 6-18 maanden volume, afhankelijk van het soort filler en het merk filler. Het veiligheidsprofiel van de A-merk hyaluronzuur fillers is hoog. Met fillers worden rimpels opgevuld, oneffenheden gecorrigeerd, volume hersteld of contour verbeterd. Fillers werden 15-20 jaar geleden vaak gebruikt op medische indicatie bij bijvoorbeeld HIV patiënten. Zij verloren door de medicatie hun vetweefsel in het gelaat en dat werd met fillers gecorrigeerd. Sindsdien zit het aantal filler behandelingen jaarlijks enorm in de lift. Naar schatting worden dit jaar in Nederland meer dan 200.000 fillerbehandelingen en 400.000 botulinetoxinebehandelingen uitgevoerd. 

Toch zijn de prijsverschillen bij de diverse klinieken tussen een fillerbehandeling erg groot. De vraag is of je wel moet kiezen voor de goedkoopste filler behandeling, maar het huidige prijsverschil is wel erg groot.

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Filler behandeling Enschede

Filler behandeling Breda
Filler behandeling Groningen

Filler behandeling Maastricht

Filler behandeling Nijmegen

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Goedkoopste fillers?

Waar kun je op letten als je een afspraak maakt voor een goedkope filler behandeling of aanbieding? Allereerst kun je de reputatie van de kliniek checken. Bestaat deze al lang? Zijn er goede recensies te vinden? Vervolgens kun je checken wat de reputatie van de arts is. Hoe lang is hij/zij al werkzaam als cosmetisch arts? Welk merk filler wordt gebruikt? Check hier de lijst met A-merk fillers. Ook de nazorg voorwaarden kun je checken. Krijg je garantie op het resultaat? Kun je terug komen voor een touch-up? Op Injectablesbooking.nl kun je vervolgens de tarieven naast elkaar vergelijken. Zoek, vergelijk en boek je fillers aanbieding op Injectablesbooking.nl. 

In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wordt het meest gestunt met goedkope fillers. Dat komt omdat in de grote steden veel potentiële fillers klanten zijn. Fillers korting Amsterdam of fillers korting Rotterdam zijn ook veel gezochte zoektermen. Ook voor die steden geldt; Zoek en vergelijk vóórdat je een kliniek of cosmetisch arts kiest.

Grote filler korting

Hoge filler korting bestaat eigenlijk niet. Óf de tarieven zijn structureel te hoog. Óf er wordt niet met een A-merk filler gewerkt, óf met een arts zonder of nauwelijks injectables ervaring. Jouw gevoel geeft altijd de doorslag. Boek een vrijblijvend consult bij de kliniek waarbij je online een goed gevoel hebt, en ga het gesprek aan. Heb je het consultgesprek met de behandelend cosmetisch arts? Worden al je vragen beantwoord? Heb je het gevoel dat er naar je wordt geluisterd? Vind je de omgeving veilig en schoon aanvoelen? Heb je vertrouwen in de connectie met de cosmetisch arts? Als al die vragen positief door jou worden beantwoord, en de kosten van de injectables behandeling zijn duidelijk, dan kun je een gewogen beslissing maken of je daar je fillers of lipfillers wilt laten behandelen.