Filler behandeling Amsterdam

22-10-2020

Ben je op zoek naar een filler behandeling in Amsterdam?Klik hier om alle klinieken en artsen in Amsterdam met elkaar te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Amsterdam is ook de cosmetische hoofdstad van Nederland, het is dan ook de stad met de meeste injectables klinieken. Fillers zijn al jaren zeer populair. Waar in 2012 ca. 60.000 mensen kozen voor fillers, zijn dat er in 2020 naar schatting meer dan 200.000. In Amsterdam bevinden zich meer dan 30 locaties waar je heen kunt voor een fillers behandeling.

Filler behandeling Amsterdam

Fillers Amsterdam

Waar je ook bent in Amsterdam, je bent vrijwel altijd in de buurt van één van de injectables klinieken. In Amsterdam Zuid en Amsterdam West zijn momenteel de meeste filler klinieken in Amsterdam. Maar ook in Amsterdam Noord en tot in Zaandam zijn er veel injectables klinieken. Nu er meer filler artsen en injectables klinieken zijn in Amsterdam, kun jij beter een kliniek kiezen die bij jou past.

Injectables is de verzamelnaam van Botox (botulinetoxine) en fillers. Met Botox kun je ervoor zorgen dat je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes niet meer verschijnen. Lees hier alles over Botox behandelingen. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour van je gezicht verbeteren.

Lip fillers en traangoot behandelingen in Amsterdam

Met fillers op basis van hyaluronzuur kun je verschillende behandelingen uitvoeren. In Amsterdam zijn lip fillers (opspuiten van lippen) en traangoot fillers het populairst. Bij een traangoot filler wordt het gebied onder je oog iets opgevuld, waardoor de donkere kringen verdwijnen en je er fitter uitziet. Met lip fillers kun je de liplijn accentueren, maar ook een lipvergroting laten uitvoeren. Zorg dat je door een ervaren arts wordt behandeld en met een A merk lipfiller. Bekijk hier alle klinieken en artsen voor filler behandelingen in Amsterdam:

Hyaluronzuur behandeling Amsterdam

Hyaluronzuur is de basis van de meeste fillers. Het is een stof die van nature al in je lichaam voorkomt. Na een behandeling blijft het resultaat 6-18 maanden optimaal. Dit hangt af van het merk hyaluronzuur, de ervaring van de arts en van de locatie van de hyaluronzuur fillers. Over het algemeen zijn lipfillers iets sneller uitgewerkt dan fillers in de neus-lippenplooi. Lippen zijn sterk doorbloed en bewegen over het algemeen veel. Daarnaast is de juiste lipfiller vaak iets minder cohesief dan de filler voor de neus-lippenplooi. Veel gebruikte A-merken hyaluronzuur Amsterdam zijn Restylane, Juvéderm, Stylage en Belotero.  Voor alle informatie over hyaluronzuur fillers, klik hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Amsterdam

Behandelingen met Profhilo zijn de nieuwste cosmetische trend in Amsterdam. Profhilo is hyaluronzuur in de zuiverste vorm. Wanneer je op meerdere plekjes in het gezicht, hals of decolleté een minimale hoeveelheid Profhilo krijgt ingespoten, dan krijgt de huid daar een volledige boost. De huid krijgt meer volume, ziet er gezonder uit en rimpeltjes en lijntjes verdwijnen. Echt revolutionair, zeker bij mensen die last hebben van een dunne huid, craquelé huid of heel veel kleine rimpeltjes. 

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Fillers kosten en lipfillers kosten Amsterdam

Er zijn veel verschillende merken fillers. Iedere filler heeft weer andere kenmerken. De ene is meer geschikt als rimpelbehandeling, een ander voor de traangoten en een derde als lipfiller. Filler prijzen vergelijken in Amsterdam is dan ook lastig, want je moet geen appels met peren vergelijken.  Het is aan te raden om de injectables tarieven van de diverse klinieken en artsen regelmatig te vergelijken. Vergelijk het merk filler, vergelijk de ervaring van de arts en vergelijk de filler prijzen in Amsterdam. Deze tarieven veranderen worden vaak aangepast, dus het is aan te raden de filler prijzen regelmatig te vergelijken. Bekijk hier een overzicht van de A-merk fillers in Nederland.

Afspraak maken filler kliniek Amsterdam

In Amsterdam en Zaandam zijn er meer dan 50 locaties waar je terecht kunt voor een filler behandeling. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Fillers in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of met niet gangbare injectietechniek zijn uiteindelijk vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties. Injectablesbooking.com heeft een compleet overzicht van alle artsen en klinieken voor fillers in Amsterdam. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling.

 

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Kliniek
BBarrond

The B Bar

5
Rozengracht 232A, Amsterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 295
Kliniek bekijken
Arts
Germaine Relyveld

Dr. Germaine Relyveld

The B Bar (<1 km)
Functie
Dermatoloog
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 295
Profiel bekijken
Kliniek
Medikliniek

Medikliniek

4.7
De Clercqstraat 67, Amsterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 169
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Kliniek bekijken
Arts
Talat Kara

Drs. Talat Kara

Medikliniek (<1 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 169
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling