Fillers Rotterdam

02-09-2020

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een filler behandeling in Rotterdam. In Rotterdam zijn meer dan 20 klinieken waar je terecht kunt voor fillers. Fillers worden al meer dan 20 jaar gebruikt als cosmetische behandeling. Tegenwoordig is het bij wet verplicht dat fillers volledig oplossen in het lichaam. Fillers zorgen voor 6-18 maanden volume, afhankelijk van het soort filler en het merk filler. Het veiligheidsprofiel van de A-merk hyaluronzuur fillers is hoog. In deze blog lees je alles over de filler mogelijkheden in Rotterdam!

Fillers Rotterdam

Traangoot of lipfillers in Rotterdam?

Met fillers worden rimpels opgevuld, oneffenheden gecorrigeerd, volume hersteld of contour verbeterd. Fillers werden 15-20 jaar geleden vaak gebruikt op medische indicatie bij bijvoorbeeld HIV patiënten. Zij verloren door de medicatie hun vetweefsel in het gelaat en dat werd met fillers gecorrigeerd. Sindsdien zit het aantal filler behandelingen jaarlijks enorm in de lift. Naar schatting worden dit jaar in Nederland meer dan 200.000 fillerbehandelingen uitgevoerd. 

In Rotterdam zijn lipfillers het meest populair. Je zou denken dat dit alleen bij de 20’ers en 30’ers is, maar niets is minder waar. Doordat het volume van de lippen met het ouder worden steeds dunner worden, is dit ook voor bijvoorbeeld 40’ers en 50’ers een populaire behandeling. Zij kiezen dan vaker voor een lipfiller touch up, of alleen de liplijn accentueren. Het resultaat is vaak verbluffend, terwijl niemand zal zeggen; ‘wat heeft die gedaan?’ Daarnaast zijn traangoot fillers populair in Rotterdam. Traangoot fillers worden gebruikt om wallen, donkere kringen of kleine rimpeltjes onder de ogen te verwijderen. Dat kan door daar heel subtiel iets volume te creëren. Het resultaat is dat er met minimaal verschil een totaal andere schaduw werking is. Daardoor zie je er veel minder moe uit!

Hyaluronzuur fillers Rotterdam

De meeste fillers in Rotterdam zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers hebben het vermogen om water te binden. 1 gram hyaluronzuur kan 6 liter water binden. Dit is een waardevolle eigenschap, omdat de huid al voor 80% uit water bestaat. Wanneer je dit deskundig onder een rimpel spuit, dan wordt de rimpel gelift door de hyaluronzuur met haar waterbindende vermogen. Daarnaast zijn er hyaluronzuren die collageen stimuleren. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Je kunt dit dus ook zien als wel werkende huidverzorging ‘in de huid’, in plaats van huidverzorging die als créme op de huid wordt aangebracht.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler aanbieding Rotterdam

Vanuit de wetenschappelijke vereniging is het niet toegestaan om fillers met korting te promoten. Toch zijn er geregeld klinieken die dat doen. Injectablesbooking.nl streeft alle filler prijzen, maar ook de aanbiedingen, kortingen en filler acties in Rotterdam correct in kaart te brengen. Tips en correcties ontvangen wij graag via info@injectablesbooking.nl. Ook tips over lipfillers korting. Het is waardevol om de filler prijzen in Rotterdam van de diverse klinieken geregeld te vergelijken. Er komen steeds meer klinieken bij en de filler kosten worden regelmatig aangepast.

Injectables behandeling Rotterdam

Naast de traangoten en lipfillers zijn fillers rond de mond gangbaar. Hangende mondhoeken en rimpels op de bovenlip kunnen zo erg fraai worden verwijderd. Na een behandeling mag je direct weer alle dagelijkse activiteiten hervatten, maar na de behandeling is het wel verstandig om de eerste week zonnestraling op het behandelde gebied te vermijden. Gebruik dagelijks een sunblock / minstens SPF 30. Wij raden je af om de eerste week na de behandeling met fillers onder de zonnebank te gaan. Sporten mag direct na een filler behandeling weer, bezoek aan de sauna wordt gedurende de eerste 2 weken na een behandeling afgeraden. Wanneer na de behandeling een blauwe plekje verschijnt kun je camouflagecrème gebruiken. Het wordt afgeraden om na een behandeling met fillers het behandelde gebied te masseren. De eerste 2 weken wordt ook afgeraden peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laserbehandelingen en bindweefselmassages in het behandelde gebied te ondergaan.

Zwelling of blauwe plekjes na filler behandeling Rotterdam?

Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak lichte roodheid en/of zwelling. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur. Soms ontstaan er vervolgens nabij de plek van de filler blauwe plekjes. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 7 dagen.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend filler consult in Rotterdam. Zoek, vergelijk en boek jouw cosmetisch arts op injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Arts
Elly Alizadeh Fanaeilou

Drs. Elly Alizadeh Fanaeilou

Functie
Cosmetisch arts KNMG
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
7 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Centre Esthetique

Centre Esthetique

Centre Esthetique
Behandelingen per jaar
Onbekend
Behandelt sinds
Onbekend
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
van Rosmalen Kliniek Rotterdam

van Rosmalen Kliniek Rotterdam

van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Behandelingen per jaar
Onbekend
Behandelt sinds
2020
Prijs filler per ml
Onbekend
Prijs botox per zone
v.a. € 225
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Kim de Weijer

Drs. Kim de Weijer

Functie
Cosmetisch arts KNMG
Behandelingen per jaar
Onbekend
Ervaring
7 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken