Fillers Eindhoven

11-09-2020

Ben je op zoek naar Botox of fillers Eindhoven? Klik hier om alle klinieken en artsen in de buurt van Eindhoven met elkaar te vergelijken.

Overweeg jij ook een filler behandeling in Eindhoven? Dan ben je niet de enige! In Eindhoven en haar directe omgeving zijn veel filler klinieken te vinden. Onder andere in Veldhoven, Best, Geldrop en Valkenswaard kun je terecht voor een filler behandeling. Maar hoe kies je nu de beste filler arts of filler kliniek in Eindhoven? Welke merken fillers zijn er allemaal? Wat is de prijs van lipfillers in Eindhoven? In deze blog lees je alle informatie over injectables in Eindhoven!

Fillers Eindhoven

Verschillende fillers in Eindhoven

Een filler is bedoeld om een rimpel op te vullen, om slapper (dunner) wordende huid op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Maar niet iedere filler is overal voor geschikt. Radiesse is een merk filler die volume en stevigheid creëert.. Geschikt om ingevallen wangen, de kaaklijn of zeer diepe rimpels te verbeteren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in je lichaam voorkomt. Hyaluronzuur heeft de eigenschap dat het water kan binden. Aangezien de huid voor 80% uit water bestaat, kan een klein beetje hyaluronzuur een rimpel mooi opvullen door juist op die plek water aan te trekken en te binden. In Eindhoven werken de klinieken met verschillende soorten fillers. Zo zijn er A-Merk hyaluronzuren, maar ook minder bekende merken. Laat je daarom goed voorlichten met welke filler de arts jou wil behandelen. Lees hier alles over een fillerbehandeling.

Eindhoven aan de fillers!

Eindhovenaren houden van fillers. Procentueel gezien kiezen veel mensen in Eindhoven voor injectables. Dat komt vermoedelijk door de bevolkingsopbouw van de stad en omgeving. Dankzij de universiteit en bedrijvigheid wonen er veel jonge carrière mensen. Zij verzorgen zichzelf graag, het wordt in hun sociale kring een beetje verwacht én het kan waardevol zijn voor je carrière. Verzorgde mensen hebben bij gelijke capaciteiten statistisch gezien meer kans op promotie dan onverzorgde mensen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Eindhoven

Lipfillers zijn populair in Eindhoven. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor lipfillers, en wel om uiteenlopende redenen. Twintigers en dertigers kiezen voor volle lippen als schoonheidsideaal. Veertigers en vijftigers kiezen voor lipfillers om de volume afname te compenseren. Naarmate de jaren gaan tellen, worden je lippen namelijk dunner. Lipfillers zijn speciaal voor de lippen. Alle lipfillers zijn trouwens gemaakt van hyaluronzuur. Lipfillers zijn ideaal qua volume en elasticiteit. Lipfillers zijn tijdelijk, ze zijn ca. 6 tot 9 maanden effectief. 

Traangoot fillers worden ook veel toegepast. Dit is een specifieke filler tegen wallen onder de ogen (donkere kringen).

Fillers kosten Eindhoven

Naast lipfillers zijn traangoot fillers populair in Eindhoven. Dat zijn fillers in de traangoot, en daarmee worden ‘wallen onder de ogen’, donkere kringen of een vermoeide blik behandeld. Het vergelijken van de filler prijs loont. Er zijn grote verschillen tussen de diverse klinieken. Een behandeling varieert tussen de € 250 en € 550. De kosten van een fillerbehandeling in Eindhoven worden mede bepaald door de merk filler, de reputatie van de kliniek, de ervaring van de arts, etc. Laar je dus goed voorlichten. Op Injectablesbooking.nl kun je de fillers kosten in Eindhoven goed vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jou volgende fillerbehandeling in Eindhoven!

Andere cosmetische behandelingen in Eindhoven:

Botox Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven
Profhilo Eindhoven

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Kliniek
Cosmedics by K.

Cosmedics by K.

Geldropseweg 105, Eindhoven
Kliniek opgericht
2021
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Prijs filler per ml
v.a. € 239
Kliniek bekijken
Arts
Tjinta Brinkhuizen

Dr. Tjinta Brinkhuizen

Doctors at Soap Eindhoven Catharina Ziekenhuis UMC Maastricht
Functie
Dermatoloog
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Vievermans Huidkliniek Eindhoven

Vievermans Huidkliniek Eindhoven

Vievermans Huidkliniek Eindhoven
Kliniek opgericht
2021
Kliniek bekijken