Filler Berg en Dal

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Op zoek naar een geschikte filler kliniek bij jou in de buurt? Op deze pagina lees je alles over de filler behandelingen in Berg en Dal én de zaken waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek direct een gratis consult bij een betrouwbare kliniek in Berg en Dal en ontdek de mogelijkheden!

Aantal afspraken in Berg en Dal in de afgelopen periode
1.673
Laagste prijs per ml Filler in Berg en Dal
€ 195,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Berg en Dal
€ 350,51
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Berg en Dal
84
Bekijk filler klinieken in de buurt van Berg en Dal

De prijs voor behandeling met één ML fillers is in Berg en Dal gemiddeld 3% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 360,74). De gemiddelde prijs van één ML filler is in Berg en Dal: € 350,51 per ML. Vul je adres in en vergelijk de fillerprijzen bij jou in de buurt.

Boek je injectables behandeling in Berg en Dal

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aphrodite Clinic Nijmegen
Aphrodite Clinic Nijmegen
Nijmegen, Plein 1944
5 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
KNMG Artsen I 20k+ Behandelingen I Juvederm Expertise
Stylage
Onlangs 18x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek voor Jou Nijmegen
Kliniek voor Jou Nijmegen
Lent, Frankrijkstraat 143
6 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Mooi natuurlijk, nátuurlijk mooi
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 8x geboekt
Dr. Hupkens Esthetiek
Dr. Hupkens Esthetiek
Berg en Dal, Uilenputweg 9
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Hey Clinics Groesbeek
Hey Clinics Groesbeek
Groesbeek, Parklaan 70
3 km
Botox zone v.a.
€ 250,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
Bekijk agenda
 
Kliniek Heyendael
Kliniek Heyendael
Groesbeek, Parklaan 70
3 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Skin Esteem Nijmegen Voor Botox en Fillers
Skin Esteem Nijmegen Voor Botox en Fillers
Nijmegen, Groesbeekseweg 246B
3 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
 
Maurits Kliniek Nijmegen
Maurits Kliniek Nijmegen
Nijmegen, Sint Canisiussingel 19E
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Boost Clinic Nijmegen
Boost Clinic Nijmegen
Nijmegen, Sint Annastraat 282
4 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Filler reviews Berg en Dal

"Ik ben bij Skin Esteem Nijmegen voor fillersbehandeling geweest. Ik voelde mij vanaf het eerste moment heel erg op mijn gemak bij dokter Mai Macroomy. Ik werd persoonlijk ontvangen en deskundig behandeld. Doktor Macroomy heeft uitgebreid over de behandeling uitgelegd en heeft mijn vragen beantwoord. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik kom zeker terug.... Toon meer »
"Ik ben bij Skin Esteem Nijmegen voor fillersbehandeling geweest. Ik voelde mij vanaf het eerste moment heel erg op mijn gemak bij dokter Mai Macroomy. Ik werd persoonlijk ontvangen en deskundig behandeld. Doktor Macroomy heeft uitgebreid over de behandeling uitgelegd en heeft mijn vragen beantwoord.
Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik kom zeker terug.
Ik raad iedereen Skin Esteem Nijmegen aan. Toon minder »
31 oktober 2023 10:10
Net bij Dionne geweest, ongelooflijk dat mijn mondhoeken weer krullen, met zo een kleine ingreep, qua filler. Vriendelijk enthousiaste jongedame en gevoel voor esthetiek, ze was zeer zorgvuldig. Aanrader deze jongedame, kundig en ook nog erg lief. Ik ben fan.
25 januari 2021 15:03
Ik kom al een aantal jaren voor fillers en botox behandelingen. Ook door verschillende dokters behandeld. Je krijgt uitgebreid informatie over dat wat je wil gaan doen. Goede uitleg en zijn ook eerlijk wanneer je iets beter niet kan doen of nog niet nodig is. Tot nu toe uiterst tevreden.
Jacqueline Henderson
Faceland Nijmegen
26 juni 2022 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Berg en Dal

Vergelijk de prijzen in 2024 in Berg en Dal

Filler prijzen vergelijken via Injectablesbooking is heel eenvoudig. In onderstaande tabel staan de laagste prijzen per 1 ML filler behandeling in 2024 in de buurt van Berg en Dal. Vul je locatie in en vergelijk de tarieven van alle 32 klinieken binnen 15 km van Berg en Dal. Het eerste consult is bij de meeste klinieken gratis.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 195,00
Lipfiller1,0 ML€ 195,00
Traangoot filler1,0 ML€ 219,57
Wallen onder ogen1,0 ML€ 219,57
Jukbeenderen1,0 ML€ 195,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 195,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 195,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 195,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 219,57
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 219,57
Neus filler1,0 ML€ 219,57
Liquid facelift-€ 950,00

Voor en na filler in Berg en Dal

Veel mensen vergelijken filler klinieken op basis van voor en na resultaten. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk filler voor en na foto's uit de omgeving van Berg en Dal.

Informatie over filler behandelingen

Onder een filler behandeling wordt het opvullen van de huid met een vloeistof (huidvuller) bedoeld. Hierdoor verminderen rimpels, wordt de huid gladder en jeugdiger en verbeteren het volume en de gezichtscontouren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een natuurlijke stof die al van nature voorkomt in ons lichaam. Fillers lossen uiteindelijk volledig op in het lichaam en zijn dus tijdelijk van aard. Afhankelijk van de gewenste effecten, kunnen ook andere fillers worden gebruikt. Denk aan fillers op basis van calcium microsferen of polymelkzuur. De cosmetisch arts informeert en adviseert je over het te gebruiken product.

Gezichtsfillers kunnen gebruikt worden in gebieden als de lippen, de neus-lippenplooi, de geultjes onder de ogen of in de wangen. Maar fillers worden ook gebruikt voor het creëren van vollere billen. De zichtbaarheid en de duur van het effect variëren op basis van het behandelgebied.

De filler wordt door een cosmetisch arts nauwkeurig geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Soms wordt het behandelgebied verdoofd. De arts kiest voor elke situatie de beste aanpak. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn tijdens de procedure. Na de behandeling is een goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en resultaat. Blauwe plekken en zwelling wordt hierbij zoveel mogelijk voorkomen. De arts adviseert je over de juiste verzorging en dingen die je wel en niet moet doen tijdens de herstelperiode.

Lees ook eens over de verschillen tussen botox en fillers. Deze twee behandelingen worden vaak met elkaar verward.

Hoelang geeft een filler resultaat?

Over het algemeen zijn fillers zo'n 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect precies aanhoudt, varieert per behandelgebied. Zo blijven lipfillers ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Fillers in de kin en kaaklijn kunnen tot wel 12 maanden te zien zijn. En in de wangen kan het effect zelfs 18 maanden aanhouden. 

Bovendien heeft ook het merk van de gebruikte filler invloed op de duur van de resultaten. Merken van hoge kwaliteit (de A-Merk fillers) bieden meer veiligheid en zijn bewezen effectief voor diverse behandelingen. Je vindt hier hier een overzicht van de meest bekende merken van hyaluronzuurfillers. Als je overweegt om de fillers eerder te laten verwijderen, kun je hier meer lezen over het proces van het oplossen van fillers.

Zijn fillers veilig?

In Nederland zijn alleen tijdelijke fillers toegestaan. Sinds 2015 zijn permanente fillers, die niet oplossen, verboden vanwege de ernstige problemen die ze kunnen veroorzaken. Voorbeelden van bekende en betrouwbare merken fillers zijn Juvéderm en Restylane. Andere vooraanstaande merken in de fillerwereld zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero.

Bovengenoemde merken zijn hyaluronzuurfillers. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze worden aangebracht door een professionele en gekwalificeerde arts. Het is van groot belang om altijd te kiezen voor een arts met deze expertise, en dus niet zomaar voor een goedkope kliniek. De leeftijdsgrens van fillers is 18 jaar.

Let op: er bestaat altijd een kans op complicaties (deze treden in zo'n 1% van de gevallen op). Daarnaast kleven er ook andere risico's aan het gebruik van fillers. Ga daarom altijd in gesprek met je arts en laat je hierover informeren. 

Vind fillerkliniek in Berg en Dal

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Berg en Dal. 

Geplande filler afspraken in de omgeving van Berg en Dal

Bij welke 5 klinieken in de buurt van Berg en Dal is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Populaire filler behandelingen in Berg en Dal

In Berg en Dal zijn diverse opties beschikbaar voor filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: worden gebruikt om het natuurlijke volume van de lippen te herstellen, fijne lijntjes rond de mond te verminderen en dunne lippen op te vullen. Ontdek meer over lipfillers.

 • Marionetlijnen fillers: marionetlijnen zijn de verticale lijntjes aan beide zijden van de kin. Deze kunnen worden behandeld fillers. Dit zijn huidvullers waarmee hangende mondhoeken worden aangepakt. Ontdek meer over marionetlijnen fillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: deze behandeling kan helpen bij het verbeteren van de kaaklijn en het tijdelijk verminderen van een onderkin. Het resultaat houdt meestal ongeveer een jaar aan. Ontdek meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Traangootfillers: deze populaire ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiele vullers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Ontdek meer over traangootfillers.

 • Jukbeenderen fillers: behandelinggericht op het herstellen van verloren volume in de jukbeenderen, wat leidt tot een verjongde uitstraling. Ontdek meer over fillers in de jukbeenderen.

 • Haarfillers: Een moderne oplossing voor haaruitval, waarbij fillers worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken te behandelen. Ontdek meer over haarfillers

 • Neusfillers: worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip en het corrigeren van asymmetrie. Ontdek meer over neusfillers.

 • Bilvergroting met fillers: deze behandeling resulteert in vollere billen en een gladdere huid. Het effect wordt zichtbaar na enkele weken. Ontdek meer over een bilvergroting met fillers

Als je overweegt om een van deze behandelingen te ondergaan, kun je via Injectablesbooking eenvoudig de beste klinieken in Berg en Dal vergelijken. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult met een ervaren arts.

Filler merken

Kies niet zomaar voor de eerste de beste kliniek. Check altijd de beoordelingen en ga na welk merk fillers de artsen gebruiken. Veilige merken zijn bijvoorbeeld:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur filler die is ontworpen om rimpels te verminderen en de huid te verjongen. De resultaten houden meestal tussen de 6 en 18 maanden aan. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een vooraanstaand merk van hyaluronzuur-fillers, gemaakt door het Teoxane laboratorium. Het merk biedt verschillende soorten huidvullers aan, geschikt voor verschillende huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe rimpels. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: gevestigd merk hyaluronzuur-fillers dat al sinds 1997 beschikbaar is. Lees meer over Restylane

 • Aliaxin: filler op basis van hyaluronzuur, ontwikkeld door het Zwisterse bedrijf IBSA. Lees meer over Aliaxin

 • Stylage: vooraanstaand merk van hyaluronzuur fillers dat diverse soorten fillers biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saphya: merk hyaluronzuur-fillers met meerdere producten in het assortiment, aangepast aan specifieke individuele behoeften. 

Beste klinieken voor een filler behandeling in Berg en Dal

In de buurt van Berg en Dal zijn 84 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Berg en Dal. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Berg en Dal wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Berg en Dal. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire klinieken in Berg en Dal

Op zoek naar een goede kliniek in Berg en Dal? De volgende klinieken worden goed beoordeeld:

Gesponsord
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Wordt nu
bekeken
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
Nijmegen, Carbatinastraat 5a
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Onlangs 17x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)

Bekijk 8 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Berg en Dal

Bekijk 8 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Berg en Dal:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Berg en Dal. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Berg en Dal

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Berg en Dal die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Berg en Dal

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Berg en Dal. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Berg en Dal traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Berg en Dal

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Berg en Dal.

Veelgestelde vragen in Berg en Dal

Wat kost een behandeling met fillers in Berg en Dal?

Wat is de beste kliniek voor fillers in Berg en Dal?

Waar is de beste filler behandelaar in Berg en Dal?

Welke lipfiller arts in Berg en Dal wordt aangeraden?