Lipfillers beste kliniek?

1 april 2021

Vind de beste lipfiller kliniek op deze website. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Beste kliniek lipfillers

Lipfillers worden door cosmetisch artsen toegepast om mooie volle lippen te krijgen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met speciale lip fillers. Een behandeling is gemiddeld 5-9 maanden effectief. Daarna is het product volledig door het lichaam opgenomen. Wat is de beste kliniek bij jou in de buurt? En hoe selecteer je voor lipfillers beste kliniek? In dit artikel lees je alle informatie. Vergelijk op Injectablesbooking alle klinieken in de buurt.

beste-kliniek-voor-lipfiller

Beste lipfillers kliniek

In Nederland zijn vele klinieken gespecialiseerd in lipbehandelingen. Het belangrijkste is echter de arts. De arts is de kunstenaar. Hij/zij is verantwoordelijk voor het resultaat van de behandeling. De arts bepaald de behandeltechniek. 

Voor welke arts kies jij? Voor een Cosmetisch Arts KNMG, of voor een andere arts die cosmetiek ‘er een beetje bij doet’? Het is wel je aangezicht! Je kunt je voorstellen dat als de filler niet optimaal wordt verdeeld, dat je dan erg snel asymmetrische lippen krijgt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is dus raadzaam om te kiezen voor een arts met de juiste opleiding, en met veel ervaring als cosmetisch arts. Op Injectablesbooking.nl kun je eenvoudig alle artsen vergelijken op basis van hun opleiding en ervaring.

Met welk fillermerk werken klinieken?

Gerenommeerde lip filler merken zijn:

Lip fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Lees meer over vooraanstaande hyaluronzuur lipfiller merken.

Beste kliniek lippen opvullen

Het is belangrijk om goed te kijken welke artsen bij de kliniek werken. De arts bepaald de kwaliteit van behandeling. Vergelijk daarom de ervaring, reviews en opleiding van de artsen bij jou in de buurt. Op basis van die informatie kun je een goede kliniek bij jou in de buurt kiezen. 

lip-fillers-beste-kliniek

Wie maken er gebruik van lipfillers?

Lip fillers worden in Nederland al meer dan 20 jaar toegepast door cosmetisch artsen. Lip fillers zijn populair bij twee doelgroepen, namelijk bij 20-plussers en bij 40-plussers. 

Volle lippen zijn een teken van jeugdigheid. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de lippen af. Veel 40-plussers willen de lippen van weleer terug. Daarom wordt een lipcorrectie met fillers veelvuldig uitgevoerd bij 40-plussers. Bijkomend voordeel is dat ook de rimpels rond de mond vaak verminderen door een behandeling. 40-plussers wensen vaak een subtiele behandeling die het liefst niet opvalt bij andere mensen. 

Sinds 2015 zijn lip fillers in de groep van 20-35 jaar ook erg populair. Vele internationale celebrities maken gebruik van lipfillers. Zij inspireren daarmee hun fans en volgers. Lipfillers in de doelgroep 20-35 jaar wordt in Nederland tienduizenden keren per jaar uitgevoerd. 

Beste arts lipfillers

In Nederland zijn er meer dan 800 artsen die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Hoe selecteer je dan de beste lipfiller arts? Het is belangrijk om te checken of een arts veel ervaring heeft. Is de arts geregistreerd als Cosmetisch Arts KNMG? Daarnaast is het merk filler cruciaal. Maakt de kliniek gebruik van een A-Merk hyaluronzuur filler? Bekijk hier een lijst met A-Merk hyaluronzuur fillers. Lees hier een blog over de beste cosmetisch arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Ervaringen over lipfillers
Informatie over lipfillers
Lipfillers voor en na
Nazorg lipfillers
Lipfiller aanbiedingen
Lipfiller prijs

-----------------------

Lip fillers beste kliniek bij jou in de buurt

In Nederland zijn er ca. 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables. Injectables is de verzamelnaam van injecteerbare cosmetische behandelingen (Botox, fillers, Profhilo en skinboosters). De meeste klinieken voeren ook lipbehandelingen uit. Maar wat is de lip fillers beste kliniek? Dit verschilt van persoon tot persoon. De één wordt graag door de meest ervaren arts behandeld. De ander kiest het liefst voor een cosmetisch arts KNMG of voor een dermatoloog. Een derde kiest persé voor het merk hyaluronzuur filler. Bijvoorbeeld Resylane Kysse, Belotero lips, Stylage Special Lips of Aliaxin LV.

Daarnaast kiezen sommige mensen voor de goedkoopste kliniek. Of voor de kliniek waar ze werken met ‘hardere’ hyaluronzuur fillers. Zij vinden het prima als het zichtbaar is dat je lipfillers hebt en houden dit resultaat graag zo lang mogelijk aan. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip filler kliniek reviews

Ik heb hier een lipfiller behandeling gehad waar ik onwijs blij mee ben.
Ik ging voor een minimaal, natuurlijk resultaat. Ze hebben geluisterd naar mijn wensen maar ook hun vakkundige mening gegeven en zo gehandeld.
Helemaal top. Ik kom hier zeker terug.
Kim van Uden
Ivy clinics Den Bosch
10 augustus 2021 16:04
Echt supertoffe en netto locatie! Ik kwam ruim 3 kwartier voor mijn afspraak aan en ik mocht vrijwel direct naar binnen. In eerste instantie ging ik voor de Botox lip flip maar na overleg met de plastisch chirurg, die heel duidelijke informatie gaf, ben ik voor een lipfiller gegaan. Nadien kreeg ik de nazorg informatie per mail en ook de gegevens van de fill... Toon meer »
Echt supertoffe en netto locatie! Ik kwam ruim 3 kwartier voor mijn afspraak aan en ik mocht vrijwel direct naar binnen. In eerste instantie ging ik voor de Botox lip flip maar na overleg met de plastisch chirurg, die heel duidelijke informatie gaf, ben ik voor een lipfiller gegaan. Nadien kreeg ik de nazorg informatie per mail en ook de gegevens van de filler! Toon minder »
4 april 2022 15:03
Ik had vandaag afspraak voor mijn lipfillers bij dr Arthur. Ik ben geholpen bij de balie door een hele lieve en knappe dame Antara! Wauw wat was zij lief en heeft mij zoveel geholpen ben haar zo dankbaar want ik ben zo tevreden met het resultaat van vandaag! Ze kwam ook bij de behandelkamer bij me langs om ook even kort te bespreken met dr! Je bent geweldig... Toon meer »
Ik had vandaag afspraak voor mijn lipfillers bij dr Arthur.
Ik ben geholpen bij de balie door een hele lieve en knappe dame Antara! Wauw wat was zij lief en heeft mij zoveel geholpen ben haar zo dankbaar want ik ben zo tevreden met het resultaat van vandaag! Ze kwam ook bij de behandelkamer bij me langs om ook even kort te bespreken met dr! Je bent geweldig Antara nogmaals heel heel erg bedankt voor je ondersteuning! Toon minder »
24 juni 2022 11:11

Lipfillers kliniek kosten vergelijken

Veel lip fillers behandelingen hebben een kostprijs per hoeveelheid gebruikte filler. De prijs van 1,0 ML lipfillers varieert in Nederland tussen de € 250 en € 550. Vaak is 0,5 ML lip filler al voldoende voor een genuanceerd resultaat. Bespreek je verwachtingen en alle voor- en nadelen tijdens het consult met je arts. De prijs van lipfillers vergelijken loont dus. De gemiddelde prijs per lipfiller behandeling is:

MerkPrijs per behandeling
Saypha€ 250 - € 350
Stylage€ 275 - € 375
Aliaxin€ 300 - € 400
Belotero€ 300 - € 400
Restylane€ 350 - € 450
Teosyal€ 350 - € 450
Juvéderm   € 400 - € 500

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lipfiller kliniek

Wat is de beste lipfiller kliniek?

Een kliniek is zo goed als zijn artsen. Vergelijk de ervaring en reputatie van de artsen op Injectablesbooking.nl. Heeft iemand veel ervaring en mooie reviews? Dan zegt dat iets over de kwaliteit. 

Wat is de beste filler voor lippen?

De A-Merk fillers hebben allemaal hun eigen kenmerken. De ene is iets zachter, de andere blijft iets langer zitten, weer een ander is iets natuurlijker... De A-Merk lipfillers zijn: Restylane Kyss, Juvéderm Volbella, Belotero Lips, Stylage Lips of Aliaxin LV. 

Wat is de beste lipfiller kliniek Amsterdam?

Vergelijk de Google ervaringen van alle lipfiller klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Vergelijk op basis van ervaring, opleiding, merk filler en prijs in Amsterdam. Voer je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de buurt.

Wat is de beste kliniek voor lippen opvullen?

Kies een arts die veel ervaring heeft met injectables. Doet de arts al meerdere jaren meerdere dagen per week cosmetische behandelingen? Ontvangt de kliniek al geruime tijd goede reviews voor lippen opvullen? Dan kun je ervan uitgaan dat er een bepaalde vaardigheid is.

Wat is een goede kliniek voor lipfillers?

Een kliniek die over meerdere jaren goede reviews heeft ontvangen op lipfiller behandelingen is een goede keuze. Bekijk foto's of de resultaten jou aanspreken. Vergelijk alle lipfiller klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt