Lipfillers beste kliniek?

1 april 2021

Vind de beste lipfiller kliniek op deze website. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Beste kliniek lipfillers

Lipfillers worden door cosmetisch artsen toegepast om mooie volle lippen te krijgen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met speciale lip fillers. Een behandeling is gemiddeld 5-9 maanden effectief. Daarna is het product volledig door het lichaam opgenomen. Wat is de beste kliniek bij jou in de buurt? En hoe selecteer je voor lipfillers beste kliniek? In dit artikel lees je alle informatie. Vergelijk op Injectablesbooking alle klinieken in de buurt.

beste-kliniek-voor-lipfiller

Beste lipfillers kliniek

In Nederland zijn vele klinieken gespecialiseerd in lipbehandelingen. Het belangrijkste is echter de arts. De arts is de kunstenaar. Hij/zij is verantwoordelijk voor het resultaat van de behandeling. De arts bepaald de behandeltechniek. 

Voor welke arts kies jij? Voor een Cosmetisch Arts KNMG, of voor een andere arts die cosmetiek ‘er een beetje bij doet’? Het is wel je aangezicht! Je kunt je voorstellen dat als de filler niet optimaal wordt verdeeld, dat je dan erg snel asymmetrische lippen krijgt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is dus raadzaam om te kiezen voor een arts met de juiste opleiding, en met veel ervaring als cosmetisch arts. Op Injectablesbooking.nl kun je eenvoudig alle artsen vergelijken op basis van hun opleiding en ervaring.

Met welk fillermerk werken klinieken?

Gerenommeerde lip filler merken zijn:

Lip fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Lees meer over vooraanstaande hyaluronzuur lipfiller merken.

Beste kliniek lippen opvullen

Het is belangrijk om goed te kijken welke artsen bij de kliniek werken. De arts bepaald de kwaliteit van behandeling. Vergelijk daarom de ervaring, reviews en opleiding van de artsen bij jou in de buurt. Op basis van die informatie kun je een goede kliniek bij jou in de buurt kiezen. 

lip-fillers-beste-kliniek

Wie maken er gebruik van lipfillers?

Lip fillers worden in Nederland al meer dan 20 jaar toegepast door cosmetisch artsen. Lip fillers zijn populair bij twee doelgroepen, namelijk bij 20-plussers en bij 40-plussers. 

Volle lippen zijn een teken van jeugdigheid. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de lippen af. Veel 40-plussers willen de lippen van weleer terug. Daarom wordt een lipcorrectie met fillers veelvuldig uitgevoerd bij 40-plussers. Bijkomend voordeel is dat ook de rimpels rond de mond vaak verminderen door een behandeling. 40-plussers wensen vaak een subtiele behandeling die het liefst niet opvalt bij andere mensen. 

Sinds 2015 zijn lip fillers in de groep van 20-35 jaar ook erg populair. Vele internationale celebrities maken gebruik van lipfillers. Zij inspireren daarmee hun fans en volgers. Lipfillers in de doelgroep 20-35 jaar wordt in Nederland tienduizenden keren per jaar uitgevoerd. 

Beste arts lipfillers

In Nederland zijn er meer dan 800 artsen die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Hoe selecteer je dan de beste lipfiller arts? Het is belangrijk om te checken of een arts veel ervaring heeft. Is de arts geregistreerd als Cosmetisch Arts KNMG? Daarnaast is het merk filler cruciaal. Maakt de kliniek gebruik van een A-Merk hyaluronzuur filler? Bekijk hier een lijst met A-Merk hyaluronzuur fillers. Lees hier een blog over de beste cosmetisch arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Ervaringen over lipfillers
Informatie over lipfillers
Lipfillers voor en na
Nazorg lipfillers
Lipfiller aanbiedingen
Lipfiller prijs

-----------------------

Lip fillers beste kliniek bij jou in de buurt

In Nederland zijn er ca. 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables. Injectables is de verzamelnaam van injecteerbare cosmetische behandelingen (Botox, fillers, Profhilo en skinboosters). De meeste klinieken voeren ook lipbehandelingen uit. Maar wat is de lip fillers beste kliniek? Dit verschilt van persoon tot persoon. De één wordt graag door de meest ervaren arts behandeld. De ander kiest het liefst voor een cosmetisch arts KNMG of voor een dermatoloog. Een derde kiest persé voor het merk hyaluronzuur filler. Bijvoorbeeld Resylane Kysse, Belotero lips, Stylage Special Lips of Aliaxin LV.

Daarnaast kiezen sommige mensen voor de goedkoopste kliniek. Of voor de kliniek waar ze werken met ‘hardere’ hyaluronzuur fillers. Zij vinden het prima als het zichtbaar is dat je lipfillers hebt en houden dit resultaat graag zo lang mogelijk aan. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip filler kliniek reviews

Ik heb botox laten zetten en 0,5 lipfiller en ben er echt zeer tevreden over. Een zeer aardige dame met verstand van haar vak. Echt een aanrader!
Melissa Steinvoorte
Sobeauty Alkmaar
15 juli 2023 19:07
Voor het eerst hier geweest.
Erg vriendelijke mensen en werd super goed te woord gestaan.
Alles werd netjes uitgelegd, is voor mij namelijk de 2e keer pas dat ik kwam voor lipfillers.
Geholpen door Liza echt een lieve meid die je goede adviezen geeft.
Geen lopende bandwerk, maar echt aandacht voor mens.
Top!
13 augustus 2022 23:11
Heel erg blij met het resultaat! Ziet er zeer natuurlijk uit! Nu een mooie aanbieding (lipfiller)
6 december 2023 09:09

Lipfillers kliniek kosten vergelijken

Veel lip fillers behandelingen hebben een kostprijs per hoeveelheid gebruikte filler. De prijs van 1,0 ML lipfillers varieert in Nederland tussen de € 250 en € 550. Vaak is 0,5 ML lip filler al voldoende voor een genuanceerd resultaat. Bespreek je verwachtingen en alle voor- en nadelen tijdens het consult met je arts. De prijs van lipfillers vergelijken loont dus. De gemiddelde prijs per lipfiller behandeling is:

MerkPrijs per behandeling
Saypha€ 250 - € 350
Stylage€ 275 - € 375
Aliaxin€ 300 - € 400
Belotero€ 300 - € 400
Restylane€ 350 - € 450
Teosyal€ 350 - € 450
Juvéderm   € 400 - € 500

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lipfiller kliniek

Wat is de beste lipfiller kliniek?

Wat is de beste filler voor lippen?

Wat is de beste lipfiller kliniek Amsterdam?

Wat is de beste kliniek voor lippen opvullen?

Wat is een goede kliniek voor lipfillers?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt