Lipfillers beste kliniek?

1 april 2021

Vind de beste lipfiller kliniek op deze website. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Beste kliniek lipfillers

Lipfillers worden door cosmetisch artsen toegepast om mooie volle lippen te krijgen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met speciale lip fillers. Een behandeling is gemiddeld 5-9 maanden effectief. Daarna is het product volledig door het lichaam opgenomen. Wat is de beste kliniek bij jou in de buurt? En hoe selecteer je voor lipfillers beste kliniek? In dit artikel lees je alle informatie. Vergelijk op Injectablesbooking alle klinieken in de buurt.

beste-kliniek-voor-lipfiller

Beste lipfillers kliniek

In Nederland zijn vele klinieken gespecialiseerd in lipbehandelingen. Het belangrijkste is echter de arts. De arts is de kunstenaar. Hij/zij is verantwoordelijk voor het resultaat van de behandeling. De arts bepaald de behandeltechniek. 

Voor welke arts kies jij? Voor een Cosmetisch Arts KNMG, of voor een andere arts die cosmetiek ‘er een beetje bij doet’? Het is wel je aangezicht! Je kunt je voorstellen dat als de filler niet optimaal wordt verdeeld, dat je dan erg snel asymmetrische lippen krijgt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het is dus raadzaam om te kiezen voor een arts met de juiste opleiding, en met veel ervaring als cosmetisch arts. Op Injectablesbooking.nl kun je eenvoudig alle artsen vergelijken op basis van hun opleiding en ervaring.

Met welk fillermerk werken klinieken?

Gerenommeerde lip filler merken zijn:

Lip fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Lees meer over vooraanstaande hyaluronzuur lipfiller merken.

Beste kliniek lippen opvullen

Het is belangrijk om goed te kijken welke artsen bij de kliniek werken. De arts bepaald de kwaliteit van behandeling. Vergelijk daarom de ervaring, reviews en opleiding van de artsen bij jou in de buurt. Op basis van die informatie kun je een goede kliniek bij jou in de buurt kiezen. 

lip-fillers-beste-kliniek

Wie maken er gebruik van lipfillers?

Lip fillers worden in Nederland al meer dan 20 jaar toegepast door cosmetisch artsen. Lip fillers zijn populair bij twee doelgroepen, namelijk bij 20-plussers en bij 40-plussers. 

Volle lippen zijn een teken van jeugdigheid. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de lippen af. Veel 40-plussers willen de lippen van weleer terug. Daarom wordt een lipcorrectie met fillers veelvuldig uitgevoerd bij 40-plussers. Bijkomend voordeel is dat ook de rimpels rond de mond vaak verminderen door een behandeling. 40-plussers wensen vaak een subtiele behandeling die het liefst niet opvalt bij andere mensen. 

Sinds 2015 zijn lip fillers in de groep van 20-35 jaar ook erg populair. Vele internationale celebrities maken gebruik van lipfillers. Zij inspireren daarmee hun fans en volgers. Lipfillers in de doelgroep 20-35 jaar wordt in Nederland tienduizenden keren per jaar uitgevoerd. 

Beste arts lipfillers

In Nederland zijn er meer dan 800 artsen die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. Hoe selecteer je dan de beste lipfiller arts? Het is belangrijk om te checken of een arts veel ervaring heeft. Is de arts geregistreerd als Cosmetisch Arts KNMG? Daarnaast is het merk filler cruciaal. Maakt de kliniek gebruik van een A-Merk hyaluronzuur filler? Bekijk hier een lijst met A-Merk hyaluronzuur fillers. Lees hier een blog over de beste cosmetisch arts.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Ervaringen over lipfillers
Informatie over lipfillers
Lipfillers voor en na
Nazorg lipfillers
Lipfiller aanbiedingen
Lipfiller prijs

-----------------------

Lip fillers beste kliniek bij jou in de buurt

In Nederland zijn er ca. 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables. Injectables is de verzamelnaam van injecteerbare cosmetische behandelingen (Botox, fillers, Profhilo en skinboosters). De meeste klinieken voeren ook lipbehandelingen uit. Maar wat is de lip fillers beste kliniek? Dit verschilt van persoon tot persoon. De één wordt graag door de meest ervaren arts behandeld. De ander kiest het liefst voor een cosmetisch arts KNMG of voor een dermatoloog. Een derde kiest persé voor het merk hyaluronzuur filler. Bijvoorbeeld Resylane Kysse, Belotero lips, Stylage Special Lips of Aliaxin LV.

Daarnaast kiezen sommige mensen voor de goedkoopste kliniek. Of voor de kliniek waar ze werken met ‘hardere’ hyaluronzuur fillers. Zij vinden het prima als het zichtbaar is dat je lipfillers hebt en houden dit resultaat graag zo lang mogelijk aan. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip filler kliniek reviews

Afgelopen maandag bij faceland Nijmegen geweest voor lipfillers, nadat ik bij een andere kliniek niet tevreden was en niet gehoord werd. Wat een fijne kliniek faceland ! Ik ben door dr Hans Janssen geholpen. Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten! Ook over de manier van het behandelen. Hans luisterde echt naar me en adviseerde mee. Samen zijn we tot e... Toon meer »
Afgelopen maandag bij faceland Nijmegen geweest voor lipfillers, nadat ik bij een andere kliniek niet tevreden was en niet gehoord werd. Wat een fijne kliniek faceland ! Ik ben door dr Hans Janssen geholpen. Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten! Ook over de manier van het behandelen. Hans luisterde echt naar me en adviseerde mee. Samen zijn we tot een super mooi resultaat gekomen, het resultaat wat ik echt wilde. Hij heeft m’n lippen super netjes gecorrigeerd en veel mooier gemaakt ! De behandeling deed ook totaal geen zeer. Echt een super ervaring ! Ik kom zeker terug over een paar maanden, en dan weer bij Hans 😄 Toon minder »
Lisa Derks
Faceland Nijmegen
1 november 2023 19:07
Super! Ben hier van de week geweest voor lipfillers. Was erg zenuwachtig en werd gelijk gerustgesteld. De verdovingszalf was top en ik voelde nauwelijks iets van de prikjes. Erg lieve en meedenkende arts. Bedankt en tot volgende keer!
Amber xxx
Faceland Arnhem
26 januari 2023 11:11
Ik ben in totaal 2 keer hier geweest voor lipfillers en botox. De eerste keer bij Tiba, zij werkt erg snel en binnen 5 min stond ik buiten. De tweede keer bij Daisy en dit vond ik persoonlijk een fijnere ervaring! Ze was zeer klantvriendelijk en luisterd naar je wensen. Nam de tijd en gaf goed aan wat ze ging doen. Meerdere keren aan mij gevraagt hoe ik mij... Toon meer »
Ik ben in totaal 2 keer hier geweest voor lipfillers en botox. De eerste keer bij Tiba, zij werkt erg snel en binnen 5 min stond ik buiten. De tweede keer bij Daisy en dit vond ik persoonlijk een fijnere ervaring! Ze was zeer klantvriendelijk en luisterd naar je wensen. Nam de tijd en gaf goed aan wat ze ging doen. Meerdere keren aan mij gevraagt hoe ik mij voelde en gaf goed advies kwa naverzorging. Ze heeft mijn lippen heel mooi opgevuld! Ik kom zeker bij haar terug! Toon minder »
Michelle Klomp
Dr. Penny Den Haag
27 juli 2022 09:09

Lipfillers kliniek kosten vergelijken

Veel lip fillers behandelingen hebben een kostprijs per hoeveelheid gebruikte filler. De prijs van 1,0 ML lipfillers varieert in Nederland tussen de € 250 en € 550. Vaak is 0,5 ML lip filler al voldoende voor een genuanceerd resultaat. Bespreek je verwachtingen en alle voor- en nadelen tijdens het consult met je arts. De prijs van lipfillers vergelijken loont dus. De gemiddelde prijs per lipfiller behandeling is:

MerkPrijs per behandeling
Saypha€ 250 - € 350
Stylage€ 275 - € 375
Aliaxin€ 300 - € 400
Belotero€ 300 - € 400
Restylane€ 350 - € 450
Teosyal€ 350 - € 450
Juvéderm   € 400 - € 500

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lipfiller kliniek

Wat is de beste lipfiller kliniek?

Een kliniek is zo goed als zijn artsen. Vergelijk de ervaring en reputatie van de artsen op Injectablesbooking.nl. Heeft iemand veel ervaring en mooie reviews? Dan zegt dat iets over de kwaliteit. 

Wat is de beste filler voor lippen?

De A-Merk fillers hebben allemaal hun eigen kenmerken. De ene is iets zachter, de andere blijft iets langer zitten, weer een ander is iets natuurlijker... De A-Merk lipfillers zijn: Restylane Kyss, Juvéderm Volbella, Belotero Lips, Stylage Lips of Aliaxin LV. 

Wat is de beste lipfiller kliniek Amsterdam?

Vergelijk de Google ervaringen van alle lipfiller klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Vergelijk op basis van ervaring, opleiding, merk filler en prijs in Amsterdam. Voer je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de buurt.

Wat is de beste kliniek voor lippen opvullen?

Kies een arts die veel ervaring heeft met injectables. Doet de arts al meerdere jaren meerdere dagen per week cosmetische behandelingen? Ontvangt de kliniek al geruime tijd goede reviews voor lippen opvullen? Dan kun je ervan uitgaan dat er een bepaalde vaardigheid is.

Wat is een goede kliniek voor lipfillers?

Een kliniek die over meerdere jaren goede reviews heeft ontvangen op lipfiller behandelingen is een goede keuze. Bekijk foto's of de resultaten jou aanspreken. Vergelijk alle lipfiller klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt