Filler Zandvoort

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je geïnteresseerd in een filler behandeling in Zandvoort? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende behandelingen met fillers, de verchillende A-merk fillers die er bestaan en lees je tips voor het kiezen van de juiste kliniek en arts. 

Boek vandaag nog een gratis consult in Zandvoort en laat je informeren over de mogelijkheden.

Aantal afspraken in Zandvoort in de afgelopen periode
1.936
Laagste prijs per ml Filler in Zandvoort
€ 185,00
Gemiddelde prijs per ml Filler in Zandvoort
€ 386,92
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zandvoort
120
Vind een filler kliniek in de buurt van Zandvoort

De gemiddelde prijs per ML filler is in Zandvoort € 386,92. Dat is 7% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 360,74).

Boek je injectables behandeling in Zandvoort

De Salon Zandvoort
De Salon Zandvoort
Zandvoort, Zeestraat 34
<1 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Renew Clinic Zandvoort
Renew Clinic Zandvoort
Zandvoort, Einsteinstraat 8
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Xander Bakker Plastic Surgery Vogelenzang
Xander Bakker Plastic Surgery Vogelenzang
Vogelenzang, Bekslaan 22
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Bey Clinics Haarlem
Bey Clinics Haarlem
Haarlem, Zijlweg 148
6 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
De huidkliniek Heemstede
De huidkliniek Heemstede
Heemstede, Binnenweg 211
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Richmond Skin Clinic Heemstede
Richmond Skin Clinic Heemstede
Heemstede, Binnenweg 139
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Haarlem
City Clinics Haarlem
Haarlem, Tempeliersstraat 23
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 26x geboekt
Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek
Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek
Haarlem, Zijlweg 62
6 km
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Filler reviews Zandvoort

Ik kom al jaren bij Els en ben nog steeds heel erg tevreden. Zij is zo kundig en werkt zo netjes!
Vanmiddag nog:
Zie je steeds minder tanden als je lacht? Els doet een heel klein fillertje in de bovenlip en het resultaat is echt prachtig. Heel natuurlijk en een stralende lach!
Dr.Els is echt een kanjer!
Anneke Pieterse
Renew Clinic Zandvoort
12 januari 2024 17:05
Via Star Clinics een mooie aanbieding ontvangen in mijn mailbox voor botox en fillers alleen op 26 Maart Goed uitgelegd en een afspraak gemaakt in Bennebroek voor de eerste keer. Deze dag is ook om kennis te maken met Ashwyn Schotborg. Nog nooit maar dan ook nooit heb ik zo'n fantastisch advies gekregen. Ashwyn Schotborg blijkt dus een zeer ervaren arts... Toon meer »
Via Star Clinics een mooie aanbieding ontvangen in mijn mailbox voor botox en fillers alleen op 26 Maart

Goed uitgelegd en een afspraak gemaakt in Bennebroek voor de eerste keer.

Deze dag is ook om kennis te maken met
Ashwyn Schotborg.

Nog nooit maar dan ook nooit heb ik zo'n fantastisch advies gekregen.

Ashwyn Schotborg blijkt dus een zeer ervaren arts te zijn en empatisch.

De prikjes zijn zeer vakkundig geplaatst en is er de tijd en aandacht voor jou als persoon!

Geen nummer bij Ashwyn Schotborg en niet op tijd gelet maar op kwaliteit.

Een paar dagen gewacht om deze review zo eerlijk mogelijk te omschrijven en het resultaat afgewacht (ook al is dit definitief na 2 weken echt zichtbaar) maar is dit nu al zo natuurlijk!!

Zó tevreden en dankbaar dat ik via deze kliniek zo'n goede en betrouwbare dokter heb gevonden.

Dus Mario: Ashwyn is een keeper!
Hartelijk dank voor deze waanzinnige deal, gastvrijheid en tot de volgende keer🥂 Toon minder »
23 april 2024 20:08
Gisteren bij deze kliniek geweest voor een lip filler behandeling, wat mijn eerste keer was en daarom een beetje spannend. Van binnen komen tot vertrek heb ik als zeer prettig ervaren; hele vriendelijke mensen, er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en ik heb de behandeling ook goed ervaren. Kortom echt top, hartstikke bedankt!
Sabine van der Heijden
Kliniek Olivier
11 augustus 2021 11:11
Bekijk meer Filler ervaringen in Zandvoort

Filler prijzen 2024 vergelijken in Zandvoort

Het is heel eenvoudig om filler prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste 1 ML filler tarieven in de omgeving van Zandvoort. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 47 klinieken binnen 15 km van Zandvoort.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Filler1,0 ML€ 185,00
Lipfiller1,0 ML€ 185,00
Traangoot filler1,0 ML€ 208,31
Wallen onder ogen1,0 ML€ 208,31
Jukbeenderen1,0 ML€ 185,00
Lippen opvullen1,0 ML€ 185,00
Neuslippenplooi1,0 ML€ 185,00
Marionetlijnen1,0 ML€ 185,00
Rimpels onder ogen1,0 ML€ 208,31
Rimpels bovenlip1,0 ML€ 208,31
Neus filler1,0 ML€ 208,31
Liquid facelift-€ 1.100,00

Filler voor en na Zandvoort

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van diverse filler behandelingen in Zandvoort.

Filler behandeling informatie

Tijdens een filler behandeling wordt de huid opgevuld met een vloeistof, met als resultaat minder rimpels, een gladdere, jeugdigere huid, volumeherstel en/of verbeterde gezichtscontouren. Meestal wordt hiervoor hyaluronzuur gebruikt, een stof die van nature voorkomt in het lichaam en water bindt om rimpels op te vullen. Er bestaan ook andere soorten fillers, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. Deze fillers worden vaker gebruikt in het geval van diepere rimpels. Al deze fillers lossen geleidelijk op in het lichaam en zijn dus van tijdelijke aard.

Fillers kunnen worden gebruikt voor het gezicht, zoals de lippen, jukbeenderen en wangen, maar ook voor vollere billen. De zichtbaarheid en duur van het effect variëren per behandelgebied. Een cosmetisch arts brengt de filler aan met een dunne naald of canule. Soms wordt verdoving toegepast. De behandelmethode wordt afgestemd op de indicatie. Doorgaans wordt er weinig tot geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Na een filler behandeling is goede nazorg essentieel voor herstel en optimale resultaten, inclusief het voorkomen van blauwe plekken en zwelling. Laat je hierover informeren door je arts.

Vaak worden fillers verward met botox. Lees meer over het onderscheid tussen fillers en botox.

Hoelang werkt een filler?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een filler veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Zandvoort

Op zoek naar een goede kliniek die filler behandelingen aanbiedt bij jou in de buurt? Op onze website vergelijk je gemakkelijk en snel de beste klinieken uit Zandvoort. Lees ervaringen, vergelijk kosten en kies voor een deskundige arts met goede beoordelingen.

Geboekte afspraken in de buurt van Zandvoort

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Zandvoort zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Populaire filler behandelingen in Zandvoort

In Zandvoort zijn diverse filler behandelingen mogelijk. Hier lees je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Lipfillers: Deze fillers herstellen het natuurlijke volume van de lippen, verminderen rimpeltjes rond de mond en vullen dunne lippen op. Lees verder over lipfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: Een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin door hydratatie en stimulatie van de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees verder over kin- en kaaklijnfillers.

 • Jukbeenderen fillers: Met ouder worden verliezen de jukbeenderen kracht en vorm door afnemende huidvolume en zwaartekracht. Deze behandeling vult de jukbeenderen op, wat zorgt voor een verjongde uitstraling in het gezicht. Lees verder over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: Gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken. Hierbij worden de marionetlijnen (de verticale lijntjes aan beide kanten van de kin) behandeld met huidvullers.  Lees verder over marionetlijnen fillers.

 • Traangootfillers: Deze populaire cosmetische ingreep vermindert wallen onder de ogen door subtiel fillers in de traangoten te injecteren voor een frissere uitstraling. Lees verder over traangootfillers.

 • Neusfillers: Met deze behandeling worden fillers ingezet om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder operatie. Denk aan het opvullen van specifieke delen van de neus, zoals het aanpassen van de neusbrug, de verfijnen van de neustip, het verbergen van bobbels en het corrigeren van asymmetrie. Lees verder over neusfillers.

 • Haarfillers: Moderne oplossing voor haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het behandelen van kale plekken. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: Zorgt voor vollere billen en een gladdere huid. De behandeling duurt ca. 1 uur en het resultaat is zichtbaar na enkele weken. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Klaar om je eerste behandeling te boeken? Via Injectablesbooking vergelijk je eenvoudig de beste klinieken in Zandvoort. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult bij een ervaren arts.

Welke filler merken zijn er?

Kies altijd voor een betrouwbare kliniek met ervaren artsen die veilige merken fillers gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de merken:

 • Juvéderm: een filler op basis van hyaluronzuur die rimpels vermindert en de huid opvult. De effecten kunnen 6 tot 18 maanden aanhouden, afhankelijk van de gekozen variant. Meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers ontwikkeld door het Teoxane laboratorium. Ze bieden verschillende opties voor diverse huidproblemen, zoals fijne lijntjes en diepe plooien. Meer over Teosyal.

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers dat al sinds 1997 op de markt is en diverse varianten heeft voor verschillende doelen, waaronder het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Meer over Restylane.

 • Belotero: deze filler levert een natuurlijk ogend resultaat en is geschikt voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Meer over Belotero.

 • Stylage: bekend merk hyaluronzuur fillers met een wereldwijde bekendheid in de esthetische industrie. Lees meer over Stylage.

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler ontwikkeld door het Zwitserse bedrijf IBSA, ontworpen om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken. Meer over Aliaxin.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in hun assortiment, aangepast aan specifieke behoeften van de klant.

Fillerklinieken in Zandvoort

Een behandeling met Botox in Zandvoort is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Zandvoort. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Zandvoort. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Zandvoort?

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Zandvoort!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Zandvoort in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Zandvoort in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Zandvoort

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Zandvoort die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Zandvoort

Welke arts voor lippen opvullen in Zandvoort?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Zandvoort

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Zandvoort

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Veelgestelde vragen in Zandvoort

Wat zijn de kosten van één ML filler in Zandvoort?

Wat is de beste filler kliniek in Zandvoort?

Wie is de beste filler arts in Zandvoort?

Wat is de beste lipfiller kliniek in Zandvoort?