Willeke Kamphof Kliniek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Willeke Kamphof Kliniek

Willeke Kamphof Kliniek

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 170 per zone
2 zones
V.a. € 290 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 500 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 100 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 400 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 250 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 750 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 950 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 300 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 750 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, PRP
Kliniek opgericht
2011
Adres
Raadhuisstraat 102, Heemstede
Willeke Kamphof Kliniek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Willeke Kamphof
Dr. Willeke Kamphof
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Willeke Kamphof Kliniek Reviews

4.1
61 reviews
Zeer tevreden en blij met het resultaat van de behandelingen. Eerst in februari een Co2 laser behandeling van het hele gezicht en daarna 4 Phil Art behandelingen. Mijn huid is enorm verbeterd en verjongd, ziet er prachtig uit. Rond mijn ogen veel minder rimpels en rond mijn mond en kin ook alles veel beter. Ik zie er 10 jaar jonger uit. Het werd zeer vakkund... Toon meer »
Zeer tevreden en blij met het resultaat van de behandelingen. Eerst in februari een Co2 laser behandeling van het hele gezicht en daarna 4 Phil Art behandelingen. Mijn huid is enorm verbeterd en verjongd, ziet er prachtig uit. Rond mijn ogen veel minder rimpels en rond mijn mond en kin ook alles veel beter. Ik zie er 10 jaar jonger uit. Het werd zeer vakkundig en vlot gedaan door Willeke, ze werkt goed en geeft goed advies. Het resultaat is ook heel natuurlijk. Een echte aanrader Toon minder »
Anita Sonnenschein
14 juni 2024 09:09
İk ga wel eens met mijn moeder erheen. Persoonlijk vind ik haar geweldig. Ze is een vrouw met een groot hart. Ze maakt altijd leuke acties. Geld is niet haar ding ze houd van haar werk. Ze is hoogintelligent vandaar dat ze niet superrustig is. Je zou denken dat ze er snel vanaf wil maar dat is gewoon hoe zij is. Ze wil van niks een gedoe maken that’s it. Da... Toon meer »
İk ga wel eens met mijn moeder erheen. Persoonlijk vind ik haar geweldig. Ze is een vrouw met een groot hart. Ze maakt altijd leuke acties. Geld is niet haar ding ze houd van haar werk. Ze is hoogintelligent vandaar dat ze niet superrustig is. Je zou denken dat ze er snel vanaf wil maar dat is gewoon hoe zij is. Ze wil van niks een gedoe maken that’s it. Dat zie je ook in haar prijzen. İk heb haar altijd als gezellig en leuk ervaren en zou iedereen aanraden! Toon minder »
S A
28 augustus 2023 08:08
Willeke Kamphof is een dermatoloog en dat merk je. Ze heeft duidelijk diepgaande kennis van de huid, luistert en geeft een goed advies. Ze gaat voor het beste resultaat voor jou en niet voor de duurste behandeling. Ik vertrouw op Willeke, mijn huid is enorm verbeterd.
Bibian Hoyng
27 juli 2023 13:01
Ik kom al 10 jaar bij Willeke Kamphof
Zij is een professional vanwege het feit dat zij ook dermatoloog is. Zij weet dus wat zij doet!
Bovendien een goede prijs kwaliteit verhouding
Bij haar krijg je een beter versie van jezelf!
Zeer aan te bevelen!
tamara Kierzek
6 mei 2023 14:02
Al 6 jaar ben ik meer dan tevreden klant bij Willeke - zeer professioneel, deskundig, betrouwbaar dermatoloog-arts van ongelofelijk hoog niveau. Vanaf de eerste minuut ben je, als klant, zeer serieus genomen en eerlijk geadviseerd wat beste voor je huid en probleem(en) is, je voel je vertrouwd. Zelf ben ik begonnen met Ultraformer III (HIFU) behandeling en l... Toon meer »
Al 6 jaar ben ik meer dan tevreden klant bij Willeke - zeer professioneel, deskundig, betrouwbaar dermatoloog-arts van ongelofelijk hoog niveau.
Vanaf de eerste minuut ben je, als klant, zeer serieus genomen en eerlijk geadviseerd wat beste voor je huid en probleem(en) is, je voel je vertrouwd. Zelf ben ik begonnen met Ultraformer III (HIFU) behandeling en later Willeke heeft geadviseerd om Sculptra te doen. Wat ben ik tevreden en wat een ongelooflijk geweldig resultaat bereikt!
Ik zou Willeke aan iedereen willen aanraden, bij haar ben je op de juiste adres van een zeer deskundig en betrouwbaar arts. Toon minder »
Helena Nikitina
5 april 2023 15:03
Kom al een paar jaar bij Willeke, inmiddels in haar mooie nieuwe en bovendien goed bereikbare praktijk in Heemstede. Willeke is heel professioneel, neemt echt de tijd voor je en is bovendien een heel leuk mens! Meerdere behandelingen gehad , waaronder Botox, BBL en sinds kort Morpheus8. Ben altijd zeer tevreden over het resultaat! Blijf zeker bij Willeke... Toon meer »
Kom al een paar jaar bij Willeke, inmiddels in haar mooie nieuwe en bovendien goed bereikbare praktijk in Heemstede.
Willeke is heel professioneel, neemt echt de tijd voor je en is bovendien een heel leuk mens! Meerdere behandelingen gehad , waaronder Botox, BBL en sinds kort Morpheus8. Ben altijd zeer tevreden over het resultaat!
Blijf zeker bij Willeke terugkomen en kan haar aan iedereen aanbevelen. Toon minder »
Ariane van der Ham
3 april 2023 09:09
Willeke geeft goede en betrouwbare informatie over je huid en kan je goed adviseren welke behandeling geschikt is. Ik ervaar haar als zeer oprecht wat ik echt superfijn vind. Heb een paar keer de Morpheus 8 behandeling gehad en ben zeer tevreden over het resultaat. Huid is zichtbaar beter.
christie
2 april 2023 20:08
Willeke werkt heel zorgvuldig. Ze geeft ontzettend goed advies. Ik ben uitermate tevreden over haar behandelingen! Als je een betrouwbare en deskundige arts zoekt dan ben je bij Willeke aan het goede adres.
Margriet Kanik
2 april 2023 16:04
Willeke is vakkundig en biedt veel mogelijkheden aan om je huid conditie te verbeteren. Ze is eerlijk in advies en zal je niet onnodig op onkosten jagen als dat niet nodig is. Mijn huid blijft mede door de haar deskundige behandelingen in good shape en niemand die ziet dat moedertje natuur een beetje geholpen is. Verder is de Femi Lift behandeling een goede... Toon meer »
Willeke is vakkundig en biedt veel mogelijkheden aan om je huid conditie te verbeteren. Ze is eerlijk in advies en zal je niet onnodig op onkosten jagen als dat niet nodig is. Mijn huid blijft mede door de haar deskundige behandelingen in good shape en niemand die ziet dat moedertje natuur een beetje geholpen is. Verder is de Femi Lift behandeling een goede optie als je te maken krijgt met ongemakken na de overgang als je door je huisarts met een kluitje in het riet naar huis gestuurd wordt. Toon minder »
A Honingh
22 december 2022 20:08
Willeke is zeer professioneel en kundig, neemt de tijd. Luistert goed en samen beslis je over je behandeling.
Uiterst vriendelijk en zeer zeker klantvriendelijk. Ook fijn dat ze op de hoogte is van nieuwe behandelingen(zeker heel deskundig).
Caroline Huisman
18 november 2022 15:03
Ik kom al een paar jaar bij Willeke voor diverse behandelingen waaronder Profhilo en Morpheus. Willeke is zeer kundig en bovenal eerlijk in haar adviezen en niet onbelangrijk een sympathiek mens! Ga nooit meer naar een ander!
Sandra Aries
15 november 2022 14:02
Ik kom al een aantal jaar bij Willeke.
Voor Botox en fillers.
Wat een perfectionist is ze. Goed advies, ze zal ook nooit een behandeling doen. Waar zij niet achter staat. En de behandelingen die ik ben ondergaan. Met 1 woord, super, super mooi!
Karola Mulder
14 november 2022 19:07
Willeke heeft met oa door haar achtergrond als
dermatoloog , mij meerdere keren , heel goed kunnen adviseren en behandelen . Ze is goed bereikbaar , eerlijk en recht door zee . Ik vertrouw op haar oordeel.
Yvonne Erben
10 november 2022 01:01
Ik kom regelmatig bij Willeke en ben altijd uiterst tevreden over het resultaat. Ze is een vakvrouw en prettig in de omgang. Ik zou haar iedereen aanbevelen!
Nicole Moen
9 november 2022 13:01
Erg onvriendelijk en respectloze arts, Ik ben erg geschrokken door de agressieve benadering van mevrouw Kamphof!
solmaz shadkam
23 maart 2022 21:09
Bij het contact opnemen met Willeke denkt zij gelijk mee. Ze geeft goed advies en weet precies wat ik nodig heb. Daarnaast luistert ze ook goed naar je en kan ze op je wensen inspelen. Ik raad Willeke aan iedereen aan!
mijntje van den berg
1 december 2021 16:04
Ik ben heel tevreden over de behandeling bij Willeke. Ze is professioneel en neemt de tijd voor je. Ze luistert goed en geeft persoonlijk advies. Naast de behandeling waar je voor komt, neemt ze ook de tijd om andere dingen die haar opvallen te bespreken en advies hierover te geven. Ik zou haar aan iedereen aanraden!!
Guusje van den Berg
22 november 2021 07:07
Herhaaldelijk geprobeerd een consult te boeken en contact te leggen, tevergeefs.
Gre Gor
17 mei 2021 12:12
Willeke is een vriendelijke vrouw die ervoor zorgt dat je op je gemak wordt gesteld. Ze is ook eerlijk in haar advies als ze vind dat iets '' niet nodig is'' dan raad ze het ook gewoon af. Ze neemt goed de tijd voor je en gaat voor een optimaal resultaat! Kortom zeer tevreden over Willeke!
Yentl den Hoed
12 maart 2021 17:05
Ben zéér tevreden over de behandelingen met BBL die ik tot dusver heb gehad bij Willeke. Er is een significant verschil te zien van mijn huid, reeds na 2 behandelingen!!
Ik ben zeer tevreden met haar professionele aanpak en zij maakt alle tijd om ook daarna het resultaat met je te bekijken en bespreken.
Je voelt je heel relaxt en vertrouwd bij haar.
Floor Bleekemolen
4 maart 2021 14:02
Ik ben zeer tevreden met de bbl behandeling, jammer dat men pas hun ervaring deelt als ze ontevreden zijn. Willeke gaat zeer professioneel te werk en luistert goed naar de wensen van haar cliënt. De reacties hier vind ik onterecht, gelukkig heb ik het pas gezien nadat ik een behandeling heb gehad. Anders was ik nooit bij haar geweest. Het zou jammer zijn als... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden met de bbl behandeling, jammer dat men pas hun ervaring deelt als ze ontevreden zijn. Willeke gaat zeer professioneel te werk en luistert goed naar de wensen van haar cliënt. De reacties hier vind ik onterecht, gelukkig heb ik het pas gezien nadat ik een behandeling heb gehad. Anders was ik nooit bij haar geweest. Het zou jammer zijn als men door deze reacties niet door Willeke behandeld wil worden. Ik vind haar gewoon top! Bedankt Willeke voor alles! Toon minder »
The Shaikh
8 mei 2019 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Willeke Kamphof Kliniek?

Één zone Botox bij Willeke Kamphof Kliniek kost € 170,00.

Wat kost een filler behandeling bij Willeke Kamphof Kliniek?

1 ML filler kost bij Willeke Kamphof Kliniek v.a. € 400,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij Willeke Kamphof Kliniek?

Op basis van 21 Google reviews heeft Willeke Kamphof Kliniek 4.1 van de 5 sterren.

Waar is Willeke Kamphof Kliniek gevestigd?

Op Raadhuisstraat 102 is Willeke Kamphof Kliniek gevestigd in Heemstede.