Betan Clinics Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Betan Clinics Groningen

Betan Clinics Groningen

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 185 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 475 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 95 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Ubbo Emmiussingel 33, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Volkan Tanaydin
Dr. Volkan Tanaydin
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Betan Clinics Groningen Reviews

4.9
58 reviews
De prijs en kwaliteit staan goed in balans. Niet de goedkoopste maar dus wel het beste. De arts denkt altijd goed mee. En luisteren goed naar de wens van de klant. Kom hier al heel lang. Zeer tevreden. En een aanrader voor anderen!
Rob Van Klompenburg
3 februari 2024 12:12
Ik kom al een jaar of 4 bij Betan voor mijn fronsrimpel. Je wordt goed mee genomen in het proces en er wordt je niets aangepraat. De adviezen zijn ook eerlijk en duidelijk. Als ik ergens over twijfel dan wordt hier naar geluisterd. Je bent hier heen nummer maar echt iemand die ze kennen.

Ik ben tevreden!
Sarije Lanting
10 januari 2024 17:05
Ik vind een verzorgd uiterlijk erg belangrijk en bij Betan Clinics krijg ik het gewenste resultaat. Oprechte adviezen en heldere informatie plus uitleg over de behandeling. Je hoeft niet gelijk aan Botox of fillers er zijn ook andere behandelingen die het resultaat kunnen geven wat jij wilt. Ikzelf kan uit ervaring spreken dat je bij Betan Clinics een eerlij... Toon meer »
Ik vind een verzorgd uiterlijk erg belangrijk en bij Betan Clinics krijg ik het gewenste resultaat. Oprechte adviezen en heldere informatie plus uitleg over de behandeling. Je hoeft niet gelijk aan Botox of fillers er zijn ook andere behandelingen die het resultaat kunnen geven wat jij wilt. Ikzelf kan uit ervaring spreken dat je bij Betan Clinics een eerlijk antwoord krijgt over wat je wensen zijn en over de haalbaarheid daarvan. Toon minder »
Brenda Warmels
23 december 2023 14:02
Na lang nadenken en zorgvuldig onderzoek heb ik besloten om een behandeling te ondergaan bij Dr. Volkan Tanaydin. Dit bleek een van de beste beslissingen in mijn leven te zijn. Dr. Tanaydin straalt een oprechtheid uit die je meteen geruststelt. Tijdens de consultatie gaf hij mij een eerlijk en deskundig advies, waarbij hij duidelijk maakte wat wel en niet mo... Toon meer »
Na lang nadenken en zorgvuldig onderzoek heb ik besloten om een behandeling te ondergaan bij Dr. Volkan Tanaydin. Dit bleek een van de beste beslissingen in mijn leven te zijn. Dr. Tanaydin straalt een oprechtheid uit die je meteen geruststelt.
Tijdens de consultatie gaf hij mij een eerlijk en deskundig advies, waarbij hij duidelijk maakte wat wel en niet mogelijk was.

Wat mij echt verbaasd heeft, is hoe Dr. Tanaydin met een minimale hoeveelheid injecties zo'n natuurlijk resultaat kon bereiken. Het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen en zag er niet alleen geweldig uit, maar voelde ook volkomen natuurlijk aan. Dit heeft mijn zelfvertrouwen enorm verhoogd.

Naast zijn technische vaardigheden, is de zorg en nazorg die Dr. Tanaydin biedt, lovenswaardig. Hij nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik me comfortabel en begrepen voelde gedurende het hele proces.

Ik zou Dr. Tanaydin zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die overweegt een cosmetische procedure te ondergaan. Zijn deskundigheid, gecombineerd met zijn empathische benadering, maakt hem tot een uitzonderlijke plastisch chirurg. Dankzij hem heb ik niet alleen een mooier uiterlijk gekregen, maar voel ik mij ook innerlijk sterker en zelfverzekerder. Toon minder »
R. Alserda
7 december 2023 19:07
Graag deel ik mijn ervaring in huidverbetering in de kliniek van Dhr Volkan en Cigdem. Wat een power team! Naast de oprechte deskundige adviezen. Zijn ze ook eerlijk en oprecht betrokken! Ik voel me zeer in goede handen en vol vertrouwen met hen! Mocht u twijfelen of simpelweg de stap nemen lastig vinden? Ik raad aan om een gesprek aan te gaan en nog beter h... Toon meer »
Graag deel ik mijn ervaring in huidverbetering in de kliniek van Dhr Volkan en Cigdem. Wat een power team! Naast de oprechte deskundige adviezen. Zijn ze ook eerlijk en oprecht betrokken! Ik voel me zeer in goede handen en vol vertrouwen met hen! Mocht u twijfelen of simpelweg de stap nemen lastig vinden? Ik raad aan om een gesprek aan te gaan en nog beter het een keer te doen! U gaat absoluut geen spijt krijgen bij Betan Clinics. Of het nu om esthetische behandelingen of huid onderhoud gaat. De kundigheid en passie voor hun werk is in mijn optiek grandioos. Toon minder »
Manja Oudendag
7 december 2023 18:06
Al een aantal jaar ben ik tevreden klant bij Betan Clinics, hun toewijding aan kwaliteit, service en gastvrijheid valt me iedere keer weer op. Het team is vriendelijk, eerlijk en bereid om altijd goed te helpen. Wat mij aanspreekt is de oprechte interesse in hun cliënten, wat de ervaring met hen persoonlijk maakt. Je voelt je hier geen nummer maar een indiv... Toon meer »
Al een aantal jaar ben ik tevreden klant bij Betan Clinics, hun toewijding aan kwaliteit, service en gastvrijheid valt me iedere keer weer op. Het team is vriendelijk, eerlijk en bereid om altijd goed te helpen. Wat mij aanspreekt is de oprechte interesse in hun cliënten, wat de ervaring met hen persoonlijk maakt. Je voelt je hier geen nummer maar een individu die ze waarderen.

De arts is eerlijk en vakbekwaam, wat mij een geruststellend gevoel geeft. De manager is altijd even vriendelijk en behulpzaam. Betan Clinics levert betrouwbare zorg met een persoonlijke touch. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar een vertrouwde plek voor cosmetische zorg. Toon minder »
C M
7 december 2023 14:02
Na vele goede reacties die ik uit mijn omgeving over de Betan Clinics hoorde, wilde ik zelf ook kijken wat ze voor mij konden betekenen. Ik had al vele jaren last van zware vermoeide oogleden. Na een fijn intake gesprek waar ik een eerlijk advies kreeg en ik een goed gevoel over de werkzaamheden van de plastische chirurg kreeg, heb ik besloten om een ooglidc... Toon meer »
Na vele goede reacties die ik uit mijn omgeving over de Betan Clinics hoorde, wilde ik zelf ook kijken wat ze voor mij konden betekenen.
Ik had al vele jaren last van zware vermoeide oogleden.
Na een fijn intake gesprek waar ik een eerlijk advies kreeg en ik een goed gevoel over de werkzaamheden van de plastische chirurg kreeg, heb ik besloten om een ooglidcorrectie te laten doen.
Tijdens de ooglidcorrectie werd bij elke stap verteld wat ze gingen doen. En alles verliep pijnloos waarna ik tevreden naar huis ging. Na een paar dagen belde de plastische chirurg mij op om te vragen hoe het met mij ging. Dit gaf mij een goed gevoel, dat ik geen nummer ben maar dat ze om hun cliënten geven. Ik had zeer weinig pijn.
Na een week mochten de hechtingen er uit.
Nu we een paar maanden verder zijn moet ik zeggen dat ik zeer tevreden over het resultaat ben. Je ziet geen littekens en ben niet meer vermoeid door zware oogleden.
Kortom, ik ben zeer tevreden en blij met het resultaat. Toon minder »
Johan Dokter
2 december 2023 17:05
Pfoe wat een onaardige telefoniste zeg! Sprak steeds zomaar hartstikke onbeleefd en zelfs een beetje sarcastisch dwars door me heen, maakte out of the blue haar eigen aannames die niet eens klopte over mijn vraag!( logisch als je me niet normaal uit laat praten maar zelf dingen invult en er zo brutaal doorheen hakt steeds ). Terwijl ik er juist positief in s... Toon meer »
Pfoe wat een onaardige telefoniste zeg! Sprak steeds zomaar hartstikke onbeleefd en zelfs een beetje sarcastisch dwars door me heen, maakte out of the blue haar eigen aannames die niet eens klopte over mijn vraag!( logisch als je me niet normaal uit laat praten maar zelf dingen invult en er zo brutaal doorheen hakt steeds ). Terwijl ik er juist positief in stapte en niks meer had dan een simpele vraag over een consult, puur omdat het mij een professionele kliniek leek.. Wat jammer dat er zo’n indruk achtergelaten is door de telefoniste, voelt al gelijk niet meer fijn en welkom om daar een consult in te plannen, bah! Toon minder »
X X
3 oktober 2023 11:11
Zeer professionele behandeling/uitvoering. Kijkt samen met jou naar een realstich en haalbaar resultaat.
Ria Homan
20 juli 2023 15:03
Voor mijn nodige ooglidcorrectie ben ik op aanraden van een vriendin naar de Betan Clinics gegaan. En wat ben ik daar blij mee! ik ben gegaan voor kwaliteit en heb het risico genomen om iets meer te betalen dan elders het geval zou zijn geweest. En hier heb ik absoluut geen spijt van. Mijn ogen zijn zo mooi, dat maakt je kijk op de wereld direct anders, en o... Toon meer »
Voor mijn nodige ooglidcorrectie ben ik op aanraden van een vriendin naar de Betan Clinics gegaan. En wat ben ik daar blij mee! ik ben gegaan voor kwaliteit en heb het risico genomen om iets meer te betalen dan elders het geval zou zijn geweest. En hier heb ik absoluut geen spijt van. Mijn ogen zijn zo mooi, dat maakt je kijk op de wereld direct anders, en ook de reacties van anderen zijn super. Fijn dat Dr. Volkan alles zelf doet, van intake tot nazorg aan toe. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Ook de manier waarop je te woord wordt gestaan door zijn vrouw is erg prettig en professioneel. Dus ik beveel hen zeker aan! Toon minder »
Tina Blokzijl
23 mei 2023 07:07
Ik had een geweldige ervaring bij deze kliniek voor plastische chirurgie! Vanaf het eerste consult voelde ik me comfortabel en gerustgesteld door het vriendelijke en professionele personeel. De faciliteiten waren schoon en modern, en ik voelde me veilig en goed verzorgd. Ik ben zeer tevreden met mijn resultaten en zou deze kliniek zeker aanbevelen aan iedere... Toon meer »
Ik had een geweldige ervaring bij deze kliniek voor plastische chirurgie! Vanaf het eerste consult voelde ik me comfortabel en gerustgesteld door het vriendelijke en professionele personeel. De faciliteiten waren schoon en modern, en ik voelde me veilig en goed verzorgd. Ik ben zeer tevreden met mijn resultaten en zou deze kliniek zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar plastische chirurgie van hoge kwaliteit! Toon minder »
Can Y
21 april 2023 10:10
Perfecte lokatie, én ontvangst. Maar de behandelingen zijn nóg perfecter!! Super blij met botox en hyaluron filler behandeling. WEG slaaprimpels en hangende mondhoeken. Súperblij! En een mooie bijkomstigheid: aardig, keurig, net én super mooi chique, klasse duo! Voor mij een dikke 10.
M R
21 april 2023 08:08
Zeer tevreden. Er werd goed geluisterd en geadviseerd. Professionele en hele Leuke vriendelijke mensen. Blij dat ik die stap heb durven zetten.
Gianluca Quintavalle
21 april 2023 06:06
Goede arts, maar jammer dat zijn telefoniste/vrouw behoorlijk stug overkomt. Door haar kilheid voel ik mij niet op mijn gemak. Misschien kan ze wat aan haar vriendelijkheid doen
Liser Brille
20 april 2023 12:12
Hele vriendelijke, professionele mensen werken er. Erg kundig en in mijn geval was er iets meer botox nodig voor mn kaakklemmen. Dat deed hij zonder extra kosten te berekenen. Super!
Saartje
5 november 2022 12:12
Kwam met twijfel en vragen naar de eerste behandeling. Er werd goed geluisterd en geadviseerd. Wat ik erg prettig vindt is dat er eerlijk gezegd wordt wanneer ze iets afraden, zo wordt er echt met je meegedacht!
Daarnaast ben ik heel tevreden met het resultaat, ziet er mooi en natuurlijk uit.
ML
3 oktober 2022 21:09
sinds # jaar ben ik client bij de betan kliniek, en telkens schets het mijn verbazing, wat voor wonder de dokter met mijn gezicht doet. ik ben dan ook zeer tevreden, en kom steeds graag weer.heel erg bedankt. van mij krijg je een dikke 10
Trijn Helmus
17 september 2022 11:11
In september een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Prettig contact, goede communicatie. Ingreep is accuraat en vakkundig gedaan. Ben zeer tevreden over de behandeling en de manier waarop Betan Clinics dit aanpakt.
Emile Boer
10 september 2022 10:10
Zowel de ooglidcorrectie als het herstel ervan verliepen zeer vlot en pijnloos. Het contact met de kliniek en de controle afspraken heb ik als prettig ervaren en ik ben erg tevreden met het resultaat.
Tina Opheikens
7 september 2022 19:07
Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
Alice Kuipers
27 augustus 2022 09:09
Het 1e telefonisch contact was heel prettig, duidelijke en goede informatie.
Arts gaf rustig en duidelijke uitleg over de behandeling.
Ooglidcorrectie nagenoeg pijnloos, geen blauwe plekken of i.d.
Enkele dagen na de ingreep telefonisch contact, door de arts.
Heel tevreden met het resultaat.
R K
13 mei 2022 13:01
In december voor een bovenooglid correctie geweest.
Na natuurlijk eerst zelf wat onderzoek gedaan te hebben naar Betan Clinics heb ik een afspraak gemaakt.
Echt een aanrader!!! Zeer profesioneel en vriendelijk. Goed contact en super nazorg.
En het belangrijkste ........zeer tevrede over het eind resultaat.
Mirjam Grijseels
4 april 2022 07:07
Zeer tevreden over de behandeling. Duidelijke uitleg en een ongedwongen sfeer. Vriendelijke arts en personeel.
AJ Renkema
12 maart 2022 08:08
Eind november 2021 ooglidcorrectie gehad. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Zeer vakkundig geholpen. Ik vond het bijzonder prettig dat Dr. Volkan Tanaydin naast de operatie ook alle voor- en nagesprekken zelf voert. Tijdens de operatie heel goed begeleid aangezien ik het best spannend vond. Een week thuis gebleven, geen blauwe plekken o.i.d. Na een we... Toon meer »
Eind november 2021 ooglidcorrectie gehad. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Zeer vakkundig geholpen. Ik vond het bijzonder prettig dat Dr. Volkan Tanaydin naast de operatie ook alle voor- en nagesprekken zelf voert. Tijdens de operatie heel goed begeleid aangezien ik het best spannend vond. Een week thuis gebleven, geen blauwe plekken o.i.d. Na een week kun je wel aan het werk ook al is het eindresultaat nog niet bereikt. Maar ik krijg inmiddels al regelmatig complimenten voor mijn open blik - en weet nu al 2 mensen die eindelijk de knoop hebben doorgehakt en hetzelfde gaan doen bij Betan Clinics. Kortom: dikke aanrader! Toon minder »
Monica Kerstens-Franck
14 februari 2022 11:11
Heel lang heb ik getwijfeld. Ben ik niet te jong? Is het wel zo erg? Ik had hangende oogleden en wallen. Met de nadruk op had. Ben enorm goed geholpen bij Betan Clinics. Ze gaan een stapje verder. Ze geven een realistisch beeld van wat er mogelijk is en leggen goed uit wat de risico's zijn. In september de stap genomen. En heel blij met het resultaat. Ik he... Toon meer »
Heel lang heb ik getwijfeld. Ben ik niet te jong? Is het wel zo erg? Ik had hangende oogleden en wallen. Met de nadruk op had. Ben enorm goed geholpen bij Betan Clinics. Ze gaan een stapje verder. Ze geven een realistisch beeld van wat er mogelijk is en leggen goed uit wat de risico's zijn. In september de stap genomen. En heel blij met het resultaat. Ik heb mijn oogleden (boven en onder) laten corrigeren. Behalve dat mijn aangezicht cosmetisch is verbeterd, heeft het ook iets gedaan met mijn zelfvertrouwen. Niet dat ik daar een enorm gebrek aan had. Maar het heeft me toch een mentale boost gegegen.

Bedankt team Betan Clinics Toon minder »
K Staal
7 februari 2022 05:05
Ben blij dat ik het eindelijk gedurfd heb om de ooglidcorrectie te laten doen. Had ik het maar 10 jaar eerder gedaan. Wat viel het mij mee, weinig last van pijn en geen blauwe plekken. Ook werd ik naderhand gebeld hoe het met mij ging. Na een krappe week de pleisters eraf en de hechtingen er uit. Wauw wat een verschil. En elke week worden de oogleden mooier... Toon meer »
Ben blij dat ik het eindelijk gedurfd heb om de ooglidcorrectie te laten doen.
Had ik het maar 10 jaar eerder gedaan. Wat viel het mij mee, weinig last van pijn en geen blauwe plekken. Ook werd ik naderhand gebeld hoe het met mij ging. Na een krappe week de pleisters eraf en de hechtingen er uit. Wauw wat een verschil. En elke week worden de oogleden mooier en als je het niet weet dan valt het niet op. Top resultaat dankzij goed advies vooraf. Toon minder »
Baukje Kroondijk
29 januari 2022 21:09
Ik heb altijd al hangende oogleden gehad, maar op een dag vielen ze over mijn wimperrand. Ook na een goede nachtrust zag ik een vermoeide blik. Het constant optrekken van mijn wenkbrauwen zorgde voor hoofdpijn. Ik durfde in eerste instantie de ingreep niet aan en liet me verleiden door de ‘niet chirurgische’ ingreep Plexr. Wat een fout! Erg veel pijn en kors... Toon meer »
Ik heb altijd al hangende oogleden gehad, maar op een dag vielen ze over mijn wimperrand. Ook na een goede nachtrust zag ik een vermoeide blik. Het constant optrekken van mijn wenkbrauwen zorgde voor hoofdpijn. Ik durfde in eerste instantie de ingreep niet aan en liet me verleiden door de ‘niet chirurgische’ ingreep Plexr. Wat een fout! Erg veel pijn en korsten zo dik dat ze in mijn ogen prikten. Na twee weken was ik nog niet toonbaar, maar het ergste was het teleurstellende resultaat. In eerste instantie leek het OK maar na een paar maanden was het eindresultaat slechter dan voor de Plexr behandeling. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en bij Betan beland na het lezen van de goede reviews. Nou ze zijn allemaal waar. Dr. Tanaydin is eerlijk en recht door zee. Hij is een perfectionist met oog voor minuscuul detail. De hele ervaring van intake, afspraak en behandeling was uiterst snel, zorgvuldig en professioneel. De eerste dag was een beetje taai maar het herstel was vlot en soepel. Na een week zag niemand er meer iets van. Het allerfijnste is echter dat Dr. Tanaydin mijn probleem verholpen heeft en het resultaat heel subtiel is. Ik ben mezelf gebleven 😊. Toon minder »
Anna-Gerda de Jong
27 oktober 2021 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Betan Clinics Groningen?

Één zone Botox bij Betan Clinics Groningen kost € 185,00.

Wat kost een filler behandeling bij Betan Clinics Groningen?

1 ML filler kost bij Betan Clinics Groningen v.a. € 450,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Betan Clinics Groningen?

Betan Clinics Groningen scoort 4.9 van de 5 sterren uit 27 Google reviews.

Wat is het adres van Betan Clinics Groningen?

In Groningen is Betan Clinics Groningen gevestigd op Ubbo Emmiussingel 33.