Betan Clinics

Betan Clinics Groningen

Betan Clinics Groningen uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
35 reviews
Kwam met twijfel en vragen naar de eerste behandeling. Er werd goed geluisterd en geadviseerd. Wat ik erg prettig vindt is dat er eerlijk gezegd wordt wanneer ze iets afraden, zo wordt er echt met je meegedacht!
Daarnaast ben ik heel tevreden met het resultaat, ziet er mooi en natuurlijk uit.
ML
3 oktober 2022 21:09
sinds # jaar ben ik client bij de betan kliniek, en telkens schets het mijn verbazing, wat voor wonder de dokter met mijn gezicht doet. ik ben dan ook zeer tevreden, en kom steeds graag weer.heel erg bedankt. van mij krijg je een dikke 10
Trijn Helmus
17 september 2022 11:11
In september een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Prettig contact, goede communicatie. Ingreep is accuraat en vakkundig gedaan. Ben zeer tevreden over de behandeling en de manier waarop Betan Clinics dit aanpakt.
Emile Boer
10 september 2022 10:10
Zowel de ooglidcorrectie als het herstel ervan verliepen zeer vlot en pijnloos. Het contact met de kliniek en de controle afspraken heb ik als prettig ervaren en ik ben erg tevreden met het resultaat.
Tina Opheikens
7 september 2022 19:07
Voor de deerde keer bij Betan Clinics geweest en heel erg tevreden met het resultat van de botox/filler behandeling. Een arts, die naar je wensen luistert, eerlijk advies geeft en een natuurlijk oogend resultaat bereikt.
Alice Kuipers
27 augustus 2022 09:09
Het 1e telefonisch contact was heel prettig, duidelijke en goede informatie.
Arts gaf rustig en duidelijke uitleg over de behandeling.
Ooglidcorrectie nagenoeg pijnloos, geen blauwe plekken of i.d.
Enkele dagen na de ingreep telefonisch contact, door de arts.
Heel tevreden met het resultaat.
R K
13 mei 2022 13:01
In december voor een bovenooglid correctie geweest.
Na natuurlijk eerst zelf wat onderzoek gedaan te hebben naar Betan Clinics heb ik een afspraak gemaakt.
Echt een aanrader!!! Zeer profesioneel en vriendelijk. Goed contact en super nazorg.
En het belangrijkste ........zeer tevrede over het eind resultaat.
Mirjam Grijseels
4 april 2022 07:07
Zeer tevreden over de behandeling. Duidelijke uitleg en een ongedwongen sfeer. Vriendelijke arts en personeel.
AJ Renkema
12 maart 2022 08:08
Eind november 2021 ooglidcorrectie gehad. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Zeer vakkundig geholpen. Ik vond het bijzonder prettig dat Dr. Volkan Tanaydin naast de operatie ook alle voor- en nagesprekken zelf voert. Tijdens de operatie heel goed begeleid aangezien ik het best spannend vond. Een week thuis gebleven, geen blauwe plekken o.i.d. Na een we... Toon meer »
Eind november 2021 ooglidcorrectie gehad. Ik ben zeer tevreden over het resultaat! Zeer vakkundig geholpen. Ik vond het bijzonder prettig dat Dr. Volkan Tanaydin naast de operatie ook alle voor- en nagesprekken zelf voert. Tijdens de operatie heel goed begeleid aangezien ik het best spannend vond. Een week thuis gebleven, geen blauwe plekken o.i.d. Na een week kun je wel aan het werk ook al is het eindresultaat nog niet bereikt. Maar ik krijg inmiddels al regelmatig complimenten voor mijn open blik - en weet nu al 2 mensen die eindelijk de knoop hebben doorgehakt en hetzelfde gaan doen bij Betan Clinics. Kortom: dikke aanrader! Toon minder »
Monica Kerstens-Franck
14 februari 2022 11:11
Heel lang heb ik getwijfeld. Ben ik niet te jong? Is het wel zo erg? Ik had hangende oogleden en wallen. Met de nadruk op had. Ben enorm goed geholpen bij Betan Clinics. Ze gaan een stapje verder. Ze geven een realistisch beeld van wat er mogelijk is en leggen goed uit wat de risico's zijn. In september de stap genomen. En heel blij met het resultaat. Ik he... Toon meer »
Heel lang heb ik getwijfeld. Ben ik niet te jong? Is het wel zo erg? Ik had hangende oogleden en wallen. Met de nadruk op had. Ben enorm goed geholpen bij Betan Clinics. Ze gaan een stapje verder. Ze geven een realistisch beeld van wat er mogelijk is en leggen goed uit wat de risico's zijn. In september de stap genomen. En heel blij met het resultaat. Ik heb mijn oogleden (boven en onder) laten corrigeren. Behalve dat mijn aangezicht cosmetisch is verbeterd, heeft het ook iets gedaan met mijn zelfvertrouwen. Niet dat ik daar een enorm gebrek aan had. Maar het heeft me toch een mentale boost gegegen.

Bedankt team Betan Clinics Toon minder »
K Staal
7 februari 2022 05:05
Ben blij dat ik het eindelijk gedurfd heb om de ooglidcorrectie te laten doen. Had ik het maar 10 jaar eerder gedaan. Wat viel het mij mee, weinig last van pijn en geen blauwe plekken. Ook werd ik naderhand gebeld hoe het met mij ging. Na een krappe week de pleisters eraf en de hechtingen er uit. Wauw wat een verschil. En elke week worden de oogleden mooier... Toon meer »
Ben blij dat ik het eindelijk gedurfd heb om de ooglidcorrectie te laten doen.
Had ik het maar 10 jaar eerder gedaan. Wat viel het mij mee, weinig last van pijn en geen blauwe plekken. Ook werd ik naderhand gebeld hoe het met mij ging. Na een krappe week de pleisters eraf en de hechtingen er uit. Wauw wat een verschil. En elke week worden de oogleden mooier en als je het niet weet dan valt het niet op. Top resultaat dankzij goed advies vooraf. Toon minder »
Baukje Kroondijk
29 januari 2022 21:09
Ik heb altijd al hangende oogleden gehad, maar op een dag vielen ze over mijn wimperrand. Ook na een goede nachtrust zag ik een vermoeide blik. Het constant optrekken van mijn wenkbrauwen zorgde voor hoofdpijn. Ik durfde in eerste instantie de ingreep niet aan en liet me verleiden door de ‘niet chirurgische’ ingreep Plexr. Wat een fout! Erg veel pijn en kors... Toon meer »
Ik heb altijd al hangende oogleden gehad, maar op een dag vielen ze over mijn wimperrand. Ook na een goede nachtrust zag ik een vermoeide blik. Het constant optrekken van mijn wenkbrauwen zorgde voor hoofdpijn. Ik durfde in eerste instantie de ingreep niet aan en liet me verleiden door de ‘niet chirurgische’ ingreep Plexr. Wat een fout! Erg veel pijn en korsten zo dik dat ze in mijn ogen prikten. Na twee weken was ik nog niet toonbaar, maar het ergste was het teleurstellende resultaat. In eerste instantie leek het OK maar na een paar maanden was het eindresultaat slechter dan voor de Plexr behandeling. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en bij Betan beland na het lezen van de goede reviews. Nou ze zijn allemaal waar. Dr. Tanaydin is eerlijk en recht door zee. Hij is een perfectionist met oog voor minuscuul detail. De hele ervaring van intake, afspraak en behandeling was uiterst snel, zorgvuldig en professioneel. De eerste dag was een beetje taai maar het herstel was vlot en soepel. Na een week zag niemand er meer iets van. Het allerfijnste is echter dat Dr. Tanaydin mijn probleem verholpen heeft en het resultaat heel subtiel is. Ik ben mezelf gebleven 😊. Toon minder »
Anna-Gerda de Jong
27 oktober 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €95 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €185 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €450 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €475 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Ubbo Emmiussingel 33, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten