Betan Clinics

Betan Clinics Leeuwarden

Betan Clinics Leeuwarden uit Leeuwarden is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
12 reviews
Vriendelijke ontvangst, kundige en eerlijke arts, geeft duidelijk aan wat wel of niet haalbaar is. Erg tevreden met de behandeling. Zoek je een betrouwbaar adres, dan raad ik Betan Clinics absoluut aan!
J D
28 november 2021 17:05
Hele goede, fijne ervaring bij deze kliniek. Dr. Tanaydin neemt alle tijd voor je, stelt je op je gemak en is zeer professioneel. Ben super tevreden met het werk wat Dr. Tanaydin verricht heeft. Ook is de kliniek makkelijk en op verschillende manieren te bereiken. Dit is een betrouwbare en professionele kliniek. Ik zou dit zeker aanbevelen aan iedereen die e... Toon meer »
Hele goede, fijne ervaring bij deze kliniek. Dr. Tanaydin neemt alle tijd voor je, stelt je op je gemak en is zeer professioneel. Ben super tevreden met het werk wat Dr. Tanaydin verricht heeft. Ook is de kliniek makkelijk en op verschillende manieren te bereiken. Dit is een betrouwbare en professionele kliniek. Ik zou dit zeker aanbevelen aan iedereen die een prachtig, natuurlijk resultaat wil behalen. Toon minder »
Monica Houwer
17 september 2021 17:05
Een vriendelijke en goede service. Ik ben vakkundig en deskundig geholpen en zeer tevreden over het resultaat.
Yvonne Sjaarda
15 juni 2021 06:06
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets... Toon meer »
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets te laten doen aan je uiterlijk dan zeker hier naar toe gaan. Eerst voor gratis en eerlijk advies. Top clinic!!! Toon minder »
Alette Postuma
2 september 2020 12:12
Ik kreeg binnen 10 minuten reactie op mijn mail. Een half uur later stonden alle afspraken gepland. Vriendelijk ontvangst. Operatie ging vlot en heb werkelijk niets gevoeld. Nu nog geen week later zijn de hechtingen eruit en ben ik al tevreden met het resultaat 😃. Ik zeg doen!
Miek
3 juli 2020 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €95 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €185 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €450 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €475 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Emmaplein 2, Leeuwarden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling