Betan Clinics Leeuwarden - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Betan Clinics Leeuwarden

Betan Clinics Leeuwarden

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 185 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 475 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 95 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2018
Adres
Emmaplein 2, Leeuwarden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Volkan Tanaydin
Dr. Volkan Tanaydin
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Betan Clinics Leeuwarden Reviews

4.8
21 reviews
Opnieuw gekozen voor Betan Clinics. Hier wordt goed geluisterd naar je wensen en eerlijk aangegeven wat wel en niet haalbaar is. Duidelijke uitleg en advies door een zeer deskundige arts. Ik ben erg tevreden met de behandeling. Zoek je een betrouwbaar adres, en een arts die écht gaat voor 'less is more', dan zou ik zeker voor dr. Volkan Tanaydin kiezen.
Janette
23 maart 2024 15:03
Eerder ergens anders botox geprobeerd maar dat was helaas niet goed! Toen kwam ik bij Betan Clinics, wil nooit meer anders. Ontzettend proffesioneel, eerlijk advies en erg klantvriendelijk!. Klant is Koning! 🫶🏼
Annelies Charlotte Fortuin
22 januari 2024 14:02
Bij binnenkomst altijd even vriendelijk. De behandelend arts is ervaren en luistert naar je wensen.
Friesgoed
20 januari 2024 15:03
De ingreep was zomaar gedaan en viel 100% mee.
Het resultaat is naar verwachting.
Ik zou Betan absoluut aanraden aan vrienden en familie.
Christine Van Der Molen
19 januari 2024 16:04
Zeer tevreden! Nadat ik elders een hele slechte en pijnlijke ervaring heb gehad met lip fillers ervoor gekozen om naar Betan Clinics te gaan. Heel professioneel, eerlijk en heel belangrijk dat het bijna geen pijn deed!
Laura Jansen
30 juni 2023 12:12
Fijne, professionele kliniek waar je goed geholpen wordt en waar de chirurg écht naar je wensen luistert. Behandeling is naar tevredenheid uitgevoerd, zelfs boven verwachting. Ik kom zeker terug, dank je wel dr. Tanaydin!
Carlijn B
20 juni 2023 12:12
Meer dan tevreden. Deskundig, professioneel en eerlijk.
Anna Papaioannou
9 juni 2023 12:12
Zeer tevreden, erg kundig, goed geadviseerd en niet onbelangrijk, vrijwel pijnloos
Cindy de Vries - Glim
7 oktober 2022 12:12
Mijn vrouw en ik hebben bij Betan Clinics een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Dr .Tanaydin heeft goed naar onze wensen geluisterd en van te voren duidelijke en eerlijke uitleg gegeven. Het resultaat is bij ons beiden erg mooi en natuurlijk geworden. De zorg en het contact (ook met de secretaresse) was professioneel en plezierig, zowel voor als na de in... Toon meer »
Mijn vrouw en ik hebben bij Betan Clinics een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Dr .Tanaydin heeft goed naar onze wensen geluisterd en van te voren duidelijke en eerlijke uitleg gegeven. Het resultaat is bij ons beiden erg mooi en natuurlijk geworden. De zorg en het contact (ook met de secretaresse) was professioneel en plezierig, zowel voor als na de ingreep. Toon minder »
W. van der Schans
8 juni 2022 13:01
Vriendelijke ontvangst, kundige en eerlijke arts, geeft duidelijk aan wat wel of niet haalbaar is. Erg tevreden met de behandeling. Zoek je een betrouwbaar adres, dan raad ik Betan Clinics absoluut aan!
J D
28 november 2021 17:05
Hele goede, fijne ervaring bij deze kliniek. Dr. Tanaydin neemt alle tijd voor je, stelt je op je gemak en is zeer professioneel. Ben super tevreden met het werk wat Dr. Tanaydin verricht heeft. Ook is de kliniek makkelijk en op verschillende manieren te bereiken. Dit is een betrouwbare en professionele kliniek. Ik zou dit zeker aanbevelen aan iedereen die e... Toon meer »
Hele goede, fijne ervaring bij deze kliniek. Dr. Tanaydin neemt alle tijd voor je, stelt je op je gemak en is zeer professioneel. Ben super tevreden met het werk wat Dr. Tanaydin verricht heeft. Ook is de kliniek makkelijk en op verschillende manieren te bereiken. Dit is een betrouwbare en professionele kliniek. Ik zou dit zeker aanbevelen aan iedereen die een prachtig, natuurlijk resultaat wil behalen. Toon minder »
Monica Houwer
17 september 2021 17:05
Een vriendelijke en goede service. Ik ben vakkundig en deskundig geholpen en zeer tevreden over het resultaat.
Yvonne Sjaarda
15 juni 2021 06:06
Ik wil Dr. Tanaydin bedanken voor het luisteren naar mijn wensen, en het toepassen van kwalitatieve methoden. Ik ben erg goed ontvangen bij jullie kliniek en voelde mij veilig in de behandelstoel.
Yaren Yildiz
16 september 2020 11:11
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets... Toon meer »
Beste mensen, ik begrijp niet wat een ene Natasja bedoeld! ik heb bij deze clinic een perfecte ooglid correctie ondergaan evenals 3 vriendinnen van mij. Betan Clinic staat zeer hoog aangeschreven en terecht. Deze arts gaat zeer professioneel te werk met operatie s also met zeer prachtige natuurlijke filler en botox behandelingen. Als je besluit om iets te laten doen aan je uiterlijk dan zeker hier naar toe gaan. Eerst voor gratis en eerlijk advies. Top clinic!!! Toon minder »
Alette Postuma
2 september 2020 12:12
Ik kreeg binnen 10 minuten reactie op mijn mail. Een half uur later stonden alle afspraken gepland. Vriendelijk ontvangst. Operatie ging vlot en heb werkelijk niets gevoeld. Nu nog geen week later zijn de hechtingen eruit en ben ik al tevreden met het resultaat 😃. Ik zeg doen!
Miek
3 juli 2020 12:12
Ik ben zeer zorgvuldig geholpen door plastisch chirurg dr Tanaydin. Hij is een man met oog voor detail en is erg nauwkeurig en kundig. Hij verstaat natuurlijke schoonheid op zijn best. Zeer klantvriendelijk personeel.
FK
27 juni 2020 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Betan Clinics Leeuwarden?

Één zone Botox bij Betan Clinics Leeuwarden kost € 185,00.

Wat kost een filler behandeling bij Betan Clinics Leeuwarden?

1 ML filler kost bij Betan Clinics Leeuwarden v.a. € 450,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Betan Clinics Leeuwarden?

Betan Clinics Leeuwarden scoort 4.8 van de 5 sterren uit 16 Google reviews.

Wat is het adres van Betan Clinics Leeuwarden?

In Leeuwarden is Betan Clinics Leeuwarden gevestigd op Emmaplein 2.