Clinic63 Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinic63 Amsterdam

Clinic63 Amsterdam

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven. Meer lezen »

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 90 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 90 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 600 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 50 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 225 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 225 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 350 per 1,5 ml
Infusen
Hydratatie
V.a. € 225 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 150 per behandeling
PRP
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 200 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 150 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Wanningstraat 10, Amsterdam
Clinic63 Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Babak Mahdavian Delavary
Drs. Babak Mahdavian Delavary
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Sameer Rana
Dr. Sameer Rana
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Stephanie Maziers
Drs. Stephanie Maziers
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken

Clinic63 Amsterdam Reviews

4.2
177 reviews
Hallo,

Waarom zijn jullie telefonisch niet bereikbaar?? Mijn mail is ook niet beantwoord?
Ik wil mijn geld terug! Zijn jullie aan het verstoppen? Graag contact opnemen met mij, anders ben ik genoodzaakt dit juridisch af te handelen.
La Lena
12 april 2024 11:11
Ik had een consult voor liposuctie met één arts. Vervolgens liepen er twee artsen binnen zonder zich voor te stellen, alleen om mee te kijken. Zij verlieten ook de kamer zonder iets te zeggen. Ik voelde me alsof ik bekeken werd als een attractie, vond het onprofessioneel en ervoer dat als zeer onaangenaam.
Caroline Koenders
6 april 2024 08:08
Super goed advies en kundig geplaatsten van de Botox. Na een paar dagen prachtig resultaat.
Kim van Waveren
6 april 2024 07:07
Uit vele klinieken keuze gemaakt voor deze en het was de juiste. De mensen zijn er oprecht en heel vriendelijk. Babak is een fijne professionele arts en heeft mijn ooglidcorrectie perfect uitgevoerd, blij mee.
Geertje Bouma
3 maart 2024 19:07
Ik heb 2 jaar geleden mijn kin laten doen vet laten afzuigen .
Er was toen een student die aan het leren was .
Ze had aan de ene kant teveel weg gezogen ze deelde dit met babak .
Babak nam het over en begon ff mij te schuren in de kin pfff.
Resultaat dat ik zwaar gehavend ben, jammer dat ik geen foto ken plaatsen .
Lilian van der Heide
18 december 2023 19:07
Ben al jaren zeer tevreden over de vakkundigheid van Dhr Babak. Ook zeer vriendelijke dame aan de receptie; Wendy. Ik kwam per ongeluk te vroeg maar werd toch voor mijn oorspronkelijke afspraak tijd geholpen.
Monique Smits
1 november 2023 13:01
Ik geef deze kliniek 1 ster vanwege de slechte informatie die op voorhand is mede gedeeld en vanwege hun slechte empatische inleef vermogen. Mijn moeder heeft heel lang getwijfeld om wat aan haar gelaat te doen en na lang wikken en wegen en steun van haar familie en kinderen durft zij het eindelijk aan. Nu heb ik als dochter zijnde heel duidelijk aangegeven... Toon meer »
Ik geef deze kliniek 1 ster vanwege de slechte informatie die op voorhand is mede gedeeld en vanwege hun slechte empatische inleef vermogen. Mijn moeder heeft heel lang getwijfeld om wat aan haar gelaat te doen en na lang wikken en wegen en steun van haar familie en kinderen durft zij het eindelijk aan. Nu heb ik als dochter zijnde heel duidelijk aangegeven via instagram en tijdens het bellen dat ik voor haar een afspraak wil inplannen en geen enkel moment word er aangegeven dat alleen zij welkom is op de afspraak. Ook kan je het nergens goed terug vinden, dat dit hun vuistregel is. Dan vind ik dat als ik dit allemaal al mededeel en jullie weten dat het gaat om iemand die steun en hulp hierin wilt van haar familie, waarom word er niet even door de vinger gekeken. Geen coulantheid niks, maar duidelijk draait het enkel om euro's maken, want de klantvriendelijkheid en meelevendheid is ver te zoeken. Ik word 1 dag van tevoren dit aangegeven en moet dit nu even mededelen aan mn moeder die al vol spanning zit want anders kan de afspraak niet doorgaan.
Er word nu net gedaan als of er 20 man mee komt en alsof we allemaal tot in de operatie kamer meegaan. 1 ging het er maar om, 1 extra persoon als steun en toeverlaat!

Maar geen probleem, meer huizen als kerken. Dan brengen wij onze moeder ergens waar ze wel weten wat medeleven, respect en begrip is. Ergens waar er niet alleen uit protocol en geld word gehandeld.
Waar men inziet, dat sommige mensen een steunpunt nodig hebben om bepaalde behandelingen te kunnen ondergaan.

Bedankt voor de "fijne" ervaring clinic63! (Vestiging Amsterdam). Toon minder »
Ess Gee
29 september 2023 11:11
Ik had erg last van overmatig transpiren. Altijd warneer ik me eens netjes had gekleed had ik vrijwel meteen last van natten plekken onder mijn oksels!! Een vriend van me vertelde dat hij zich had laten helpen in een kliniek, waar hij niet heel tevreden over was. Via via kwam ik toen terecht bij clinic 63. Nou heb pas geleden de anti-transpiratie behandeling... Toon meer »
Ik had erg last van overmatig transpiren. Altijd warneer ik me eens netjes had gekleed had ik vrijwel meteen last van natten plekken onder mijn oksels!!
Een vriend van me vertelde dat hij zich had laten helpen in een kliniek, waar hij niet heel tevreden over was.
Via via kwam ik toen terecht bij clinic 63.
Nou heb pas geleden de anti-transpiratie behandeling bij Clinic 63 geprobeerd en ik ben echt blij met het resultaat! Het was super makkelijk en snel, en ik merkte meteen dat mijn zweetproblemen verminderden. Het personeel was ook heel aardig en professioneel. Ik zou Clinic 63 zeker aanraden aan iedereen die last heeft van overmatig zweten. Het is de moeite waard om het eens te proberen en je zult blij zijn met de resultaten!" 😊👍 Toon minder »
R. vanneerven
24 augustus 2023 13:01
Ik kom al 10 jaar met veel plezier bij dokter Babak. Altijd vriendelijk, geeft goede uitleg en eerlijke adviezen wat wel of niet mogelijk is. Afspraak maken is makkelijk via de website. Ik kan iedereen deze kliniek aanraden om naar toe te gaan!
Yara
29 juli 2023 09:09
Ik heb de Miradry behandeling gedaan bij Clinic63 en ik ben super tevreden over hoe het is gegaan! Vriendelijke receptioniste en een hele aardige, duidelijke dokter die mij heeft behandeld! Ze stelde me heel erg gerust. Behandeling ging super snel en veel tips mee gekregen!
Voor mij de beste kliniek!
Aurée Fabienne
19 juli 2023 17:05
De hechtingen van m’n ooglidcorrectie zijn er net uit en het resultaat is nu al te zien! Nog even geduld tot de zwelling en gele plekken weg zijn en de pleistertjes er ook af mogen 😍
Marjolein Verbeek
6 juli 2023 09:09
Hele fijne kliniek en vriendelijke mensen. Behandeling gehad van dr Babak en deze was top! De sfeer was informeel en gezellig dus tijd voor zenuwen waren er bijna niet😀
Rommy Schagen
3 juli 2023 09:09
Dr. Babak is een super kundige arts met liefde voor zijn vak. Dr Babak is gedreven, zelfverzekerd en levert fantastische resultaten. Wat ik zelf erg belangrijk vind is dat je iemand echt kan vertrouwen. Mijn eerste consult was best byzonder. Ik kwam voor advies voor een liplift. Aan het eind van het gesprek vertelde ik de dokter dat ik ergens anders al eerd... Toon meer »
Dr. Babak is een super kundige arts met liefde voor zijn vak. Dr Babak is gedreven, zelfverzekerd en levert fantastische resultaten. Wat ik zelf erg belangrijk vind is dat je iemand echt kan vertrouwen. Mijn eerste consult was best byzonder. Ik kwam voor advies voor een liplift. Aan het eind van het gesprek vertelde ik de dokter dat ik ergens anders al eerder een consult had gehad. Hij vroeg of ik daar een goed gevoel bij had, en ik zei;” ja”. Nou dan moet je daarheen gaan.. Hij zei dat het een goede arts was en dat ik mijn gevoel moest volgen. Wel gaf hij aan dat het aantal mm te weinig was en daar had hij achteraf gelijk in. Ik vond het byzonder en integer dat hij totaal niet aan het pushen was. Daardoor ben ik juist daarna bij Dr Babak gekomen voor diverse ingrepen. Hij denkt altijd mee en is ook duidelijk als iets niet kan of niet bij je past.
Ik kan echt iedereen Dr. Babak aanraden. Toon minder »
jessy J
2 juli 2023 01:01
Wat een top kliniek! Ik kwam voor een consult bij dr.Sameer en werd hartelijk ontvangen door Wendy. Ik was best zenuwachtig, maar zij stelde me volledig op mijn gemak, legde me alles uit en bleef ook bij me tijdens het consult. Wat een geweldige service!
Sandra C
28 juni 2023 16:04
Ik kom al jaren bij Babak, en het is een topper. Hij kijkt heel goed met je mee. En stelt je reuze op je gemak. Bij Sameer ben ik ook al 1 x geweest voor mijn lippen plooi en dat heeft hij ook keurig gedaan. Niks anders dan mijn complimenten voor deze 2 mannen.
April Van der Bijl
16 juni 2023 09:09
Super slecht ! Botox is na 2 maanden volledig weg hij prikt naast de frons zodat je juist een extra frons krijgt, alsof er een dikke pier op je frons zit. Droeg niet eens handschoenen en haalde de make up niet weg. Ik laat al heel lang Botox spuiten maar hier dus nooit meer. Hij ( Babak ) is gehaast , gemaakt vriendelijk en laat je zonder pardon 45 min wacht... Toon meer »
Super slecht ! Botox is na 2 maanden volledig weg hij prikt naast de frons zodat je juist een extra frons krijgt, alsof er een dikke pier op je frons zit.
Droeg niet eens handschoenen en haalde de make up niet weg. Ik laat al heel lang Botox spuiten maar hier dus nooit meer.
Hij ( Babak ) is gehaast , gemaakt vriendelijk en laat je zonder pardon 45 min wachten om het dan vervolgens vlug af te raffelen , en je op andere in zijn ogen onvolkomenheden te wijzen, waar je niet eens voor kwam ( zeer onprofessioneel , onder de noemer ik ben eerlijk ) zulke dingen zeg je gewoon niet dat is common sense.
Als je naar de reacties hier kijkt die lovend zijn , zie je dat ze door bekenden van hem geschreven zijn , aangezien ze allemaal rond hetzelfde tijdstip geschreven zijn in dezelfde bewoordingen , allemaal nep dus want heel veel mensen zoals ik zijn zwaar ontevreden. Toon minder »
S L
2 mei 2023 18:06
Beste kliniek in mijn leven Het product blijft teminste lang zitten. Bij andere klinieken regelmatig in het verleden ook geweest . (Resultaten sneller weg .)bij deze kliniek blijft het product goed zitten! Daarbij de arts is eerlijk ,hij doet niet alles wat je wil ,als het volgens de arts er niet beter van wordt! Laat je niet betalen voor behandeling die... Toon meer »
Beste kliniek in mijn leven
Het product blijft teminste lang zitten.
Bij andere klinieken regelmatig in het verleden ook geweest .
(Resultaten sneller weg .)bij deze kliniek blijft het product goed zitten!
Daarbij de arts is eerlijk ,hij doet niet alles wat je wil ,als het volgens de arts er niet beter van wordt! Laat je niet betalen voor behandeling die niet mooi wordt.en zegt dat doe ik niet ,is niet nodig!
Hij is zo eerlijk, heel fijn..goed resultaat, en betaald er ook niet teveel ,en ook belangrijk gebruik alleen de beste producten. Toon minder »
Jackie de Goede
9 april 2023 16:04
Babak is een van de meest ervaren artsen hier in Nederland. Zijn manier van benadering is zo fijn en vertrouwd. Hij is duidelijk in wat hij doet en verteld je stap voor stap wat er gaat gebeuren. Het is ook altijd gieren lachen brullen met deze man. Als je een ingreep laat doen, raad ik je echt aan om dit bij hem te doen.
Beriz Zwaard
2 april 2023 12:12
De dokters zijn erg kundig en hebben me alles heel erg goed uitgelegd. Ik kom er nu al een jaar ongeveer hier en ik ga blijven komen. Dr. Stephanie en Dr. Sameer zijn erg vriendelijk en nemen echt hun tijd om goed uit te legge. De assistentes Celeste en Juul zijn ook altijd heel vriendelijk. Zeker aan te raden.
Sue-Ling Koc
1 april 2023 11:11
Dokter Babak heeft echt de beste gezichtslasers! Ben heel tevreden met de resultaat en klantvriendelijkheid is ook top!
Giusi Giannattasio
26 maart 2023 14:02
Super blij met de resultaten van mijn lipo laser behadeling. Dokter babak geeft heel eerlijk advies en neemt echt de tijd voor zijn patiënten. Ook zijn assistentes Juul en Celeste waren heel vriendelijk en verwelkomend
Nicky C
26 maart 2023 13:01
Ik kom al zeker 15 jaar bij Clinic 63 en zou niet meer anders willen . Geweldig vriendelijke mensen en hele goede uitleg voor alle behandelingen . Een echte aanrader . Thanks 🙏
Studio New Look
26 maart 2023 08:08
Hallo allemaal, Bij deze wil ik een recensie geven over deze clinic 63 Een TOP clinic, waar je goed geadviseerd word. Ik ben er een aantal jaren geleden terecht gekomen voor botox Erna ging ik op gesprek en werd me door Babak een TCA behandeling aanbevolen. Dit i.v.m. mijn pigmentvlekken en poriën. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt want ik vertrouwde Babak... Toon meer »
Hallo allemaal,
Bij deze wil ik een recensie geven over deze clinic 63
Een TOP clinic, waar je goed geadviseerd word.
Ik ben er een aantal jaren geleden terecht gekomen voor botox
Erna ging ik op gesprek en werd me door Babak een
TCA behandeling aanbevolen.
Dit i.v.m. mijn pigmentvlekken en poriën.
Ik heb gelijk een afspraak gemaakt want ik vertrouwde Babak en had gelijk een goed gevoel bij Babak.
Ik kon niet geloven hoe mijn huid verbeterde na het vervellen van de huid
Geloof me , ik zat helemaal onder de pigment vlekken , maar is meteen na de behandeling niet meer te zien
Jammer dat ik geen foto vooraf heb gemaakt.
Maar het resultaat :
Mijn poriën minder, mijn pigmentvlekken weg en als extraatje, een strakkere huid.
Nou Babak, dankjewel voor je advies en kundigheid.
Dus mensen, aarzel niet en ga naar Babak zou je wat willen laten doen
Grts Veronique Toon minder »
Veronique Dragon
25 maart 2023 14:02
Ontzettende lieve en eerlijke dokter die met je meedenkt! Hij is eerlijk als het aankomt op behandelingen (die je misschien beter niet kunt doen) en komt met andere suggesties die beter aansluiten op je wensen. Ik blijf hier zeker terug komen!
Fashion Fashionista
11 maart 2023 08:08
Al jaren spuit ik botox bij Dr. Babak
Ik ben zeer tevreden!!! Hij luistert aandachtig naar je wensen
So Aled
29 januari 2023 16:04
Ik was naar clinic 63 geweest voor mijn jukbeenderen. En ik ben nog nooit zo tevreden geweest met het resultaat. Meneer babak is zeer eerlijk over welke behandelingen er wel en niet verricht moeten worden.

Husay sharafy
Bella Roså
6 november 2022 14:02
Het is dat ik geen keuze heb voor minder is dan 1 ster. Wat een onaardige mensen en artsen werken er bij dit bedrijf. Er was 1 vriendelijk meisje bij de receptie (nou ja receptie, hokje) ter ontvangst, de rest is gehaast, onvriendelijk en kijkt je amper aan. Toen de ontvangst van de arts, die mij van top tot teen opnam en vervolgens zei dat hij al aan mij za... Toon meer »
Het is dat ik geen keuze heb voor minder is dan 1 ster. Wat een onaardige mensen en artsen werken er bij dit bedrijf. Er was 1 vriendelijk meisje bij de receptie (nou ja receptie, hokje) ter ontvangst, de rest is gehaast, onvriendelijk en kijkt je amper aan. Toen de ontvangst van de arts, die mij van top tot teen opnam en vervolgens zei dat hij al aan mij zag dat de behandeling die ik wilde waarschijnlijk geen zin had bij mij (door mijn kleding heen geconstateerd). Ik heb aangegeven dat de manier waarop de beste man dit zei wel wat vriendelijker en empathische kon, vervolgens zegt hij letterlijk 'je wilt toch wel dat ik eerlijk ben'. Daarna zei hij dat ik mijn schoenen niet uit hoefde te doen maar gewoon mijn broek kon laten zakken, of dat ik niet al ongemakkelijk genoeg erbij stond!! Dus zsm eruit graag, want de wachtkamer zit vol. Voor mij is dit geen ramp, ik ben assertief genoeg en op een leeftijd dat ik dit eerder zielig vind dan dat het mij wat doet, maar voor jonge onzekere meisjes is zo een benadering kwetsend en zo een onvriendelijke benadering maakt ze nog onzekerder. Deze arts zou of een cursus 'hoe ga ik met mensen om' moeten doen of hij zou dit beroep niet mogen beoefenen. Conclusie, niet naar toe gaan. Toon minder »
Mir vandrees
15 oktober 2022 11:11
Zeer tevreden over alle behandelingen van Dr Babak. Vriendelijk en vakkundige behandelingen! Kom al jaren en wil nooit meer een andere arts wat betreft cosmetische ingrepen.
Edith Liewes
14 augustus 2022 14:02
wegens het vertrek van meerdere behandelaars konden ze mij keer op keer niet behandelen. Dit heeft langer dan een jaar geduurd waardoor het behaalde resultaat verdwenen was. Ze vonden dat dit niet hun schuld was en wilde niet met een oplossing komen. Heb nog nooit zo'n slechte ervaring met wat voor product of dienst ooit gehad. Het is werkelijk schandalig.
Roos Ouwehand
11 augustus 2022 15:03
Ik heb een lipolaser behandeling ondergaan van de flanken. De arts stelt je op je gemak en het doet alles behalve pijn. Ik kom hier snel terug voor de bovenkant van mijn rug!
Priscagillemans Gillemans
10 juni 2022 09:09
Ik heb 2maal een pakket afgenomen voor laserontharing en ben ontevreden over de resultaten!! Het heeft werkelijk NIKS geholpen. Het heeft ook niks verminderd! Echt verspilling van je geld. Bij het eerste pakket had ik vaak een andere behandelaar. Iedereen had ook een andere manier. De een deed het slechter dan de ander. De nederlandse dames doen het vaak sne... Toon meer »
Ik heb 2maal een pakket afgenomen voor laserontharing en ben ontevreden over de resultaten!! Het heeft werkelijk NIKS geholpen. Het heeft ook niks verminderd! Echt verspilling van je geld.
Bij het eerste pakket had ik vaak een andere behandelaar. Iedereen had ook een andere manier. De een deed het slechter dan de ander. De nederlandse dames doen het vaak snel snel omdat ze weinig ervaring hebben met overbeharing/meer haargroei. Uiteindelijk bij de Turkse dame beland die er meer verstand van had echter heeft het bij mij totaal geen effect gehad.
Na 2-3 behandelingen merk je dt et minder word maar hier moet je echt niet je oordeel op baseren!! Na afronden van 1 pakket zul je geen resultaat zien waardoor je automatisch een 2e moet afnemen en ga zo maar door! Waste of money dus want je blijft aan de gang! Toon minder »
S A
19 mei 2022 20:08
Ik heb 2maal een pakket afgenomen voor laserontharing en ben ontevreden over de resultaten!! Het heeft werkelijk NIKS geholpen. Het heeft ook niks verminderd! Echt verspilling van je geld. Bij het eerste pakket had ik vaak een andere behandelaar. Iedereen had ook een andere manier. De een deed het slechter dan de ander. De nederlandse dames doen het vaak sne... Toon meer »
Ik heb 2maal een pakket afgenomen voor laserontharing en ben ontevreden over de resultaten!! Het heeft werkelijk NIKS geholpen. Het heeft ook niks verminderd! Echt verspilling van je geld.
Bij het eerste pakket had ik vaak een andere behandelaar. Iedereen had ook een andere manier. De een deed het slechter dan de ander. De nederlandse dames doen het vaak snel snel omdat ze weinig ervaring hebben met overbeharing/meer haargroei. Uiteindelijk bij de Turkse dame beland die er meer verstand van had echter heeft het bij mij totaal geen effect gehad.
Na 2-3 behandelingen merk je dt et minder word maar hier moet je echt niet je oordeel op baseren!! Na afronden van 1 pakket zul je geen resultaat zien waardoor je automatisch een 2e moet afnemen en ga zo maar door! Waste of money dus want je blijft aan de gang! Toon minder »
Sou Sou
19 mei 2022 20:08
Slechte kliniek, ik moet elke 2 maanden een behandeling maar het is onmogelijk om afspraken te maken. Ben al bijna 3 jaar bezig met een behandeling voor maximaal 8 keer. Laatste keer werd de behandeling zelfs 45 min van tevoren geannuleerd terwijl ik al onderweg was. Als je snel resultaat wilt ben je hier niet aan het juiste adres
Linda Hubers
29 april 2022 14:02
Altijd even tevreden over de service. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Ik kom altijd met plezier naar Dr Babak.
Kizzy Schuffelers
13 juli 2021 17:05
PRP behandeling laten uitvoeren door Drs. Kevin Bulgac. Zeer professioneel behandeld door dokter Bulgac. Legde mij duidelijk uit wat ik kon verwachten en de nazorg ervan. De procedure werd vlot en kundig uitgevoerd. Kevin is zeker een aanrader voor de behandeling.
Dwight
12 maart 2021 09:09
Dr Babak is een fijne arts, werkt vlug, netjes en lijkt kundig. Het personeel is minder kundig. Verdovende crème werd maar 30 minuten voor de behandeling opgebracht zonder occlusie (duurt 1-2 uur voordat het werkt, met occlusie), de afspraak is een aantal maal verplaatst, vaak en lang moeten wachten, onvriendelijke dames achter de balie, matig bereikbaar.... Toon meer »
Dr Babak is een fijne arts, werkt vlug, netjes en lijkt kundig.

Het personeel is minder kundig. Verdovende crème werd maar 30 minuten voor de behandeling opgebracht zonder occlusie (duurt 1-2 uur voordat het werkt, met occlusie), de afspraak is een aantal maal verplaatst, vaak en lang moeten wachten, onvriendelijke dames achter de balie, matig bereikbaar.

Al met al door de randvoorwaarden niet een behandeling welke voor herhaling vatbaar is. Toon minder »
sara peterson
6 maart 2021 09:09
Heel slecht Belachelijk niet professioneel personeel en niet serieus
Sharif Masdjedi
31 augustus 2020 00:12
Na 6 behandelingen is mijn haar op de plekken waar ik het liever niet had zo goed als weg!
Dominique Raijmann
17 augustus 2019 19:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Clinic63 Amsterdam?

Één zone Botox bij Clinic63 Amsterdam kost € 90,00.

Wat kost een filler behandeling bij Clinic63 Amsterdam?

1 ML filler kost bij Clinic63 Amsterdam v.a. € 225,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij Clinic63 Amsterdam?

Op basis van 38 Google reviews heeft Clinic63 Amsterdam 4.2 van de 5 sterren.

Waar is Clinic63 Amsterdam gevestigd?

Op Wanningstraat 10 is Clinic63 Amsterdam gevestigd in Amsterdam.