Ontwerp zonder titel

Clinic63 Amsterdam

Clinic63 is een medisch- en cosmetisch instituut met verscheidene gerenommeerde klinieken door heel Nederland. Met gebruik van de meest moderne apparatuur en A- merken bieden wij professionele behandelingen, om de cosmetische wensen van onze cliënten te realiseren. Veiligheid, kwaliteit en resultaat staan hierbij centraal. Cliënten worden bijgestaan met een realistisch en persoonlijk advies om hun cosmetische doeleinden na te streven.

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en kijken we naar uw specifieke behoeften om uw natuurlijke schoonheid te optimaliseren. Ieder persoon is anders, u kunt van ons een passend behandelplan op maat verwachten. Daarnaast maakt Clinic63 gebruik van veilige, effectieve technieken. Wij gebruiken de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige producten waardoor wij u premium class service kunnen bieden.

Clinic63 Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Deskundigheid, veiligheid en realisatie van uw wensen.

Reviews

3.4
67 reviews
Ik heb 2maal een pakket afgenomen voor laserontharing en ben ontevreden over de resultaten!! Het heeft werkelijk NIKS geholpen. Het heeft ook niks verminderd! Echt verspilling van je geld. Bij het eerste pakket had ik vaak een andere behandelaar. Iedereen had ook een andere manier. De een deed het slechter dan de ander. De nederlandse dames doen het vaak sne... Toon meer »
Ik heb 2maal een pakket afgenomen voor laserontharing en ben ontevreden over de resultaten!! Het heeft werkelijk NIKS geholpen. Het heeft ook niks verminderd! Echt verspilling van je geld.
Bij het eerste pakket had ik vaak een andere behandelaar. Iedereen had ook een andere manier. De een deed het slechter dan de ander. De nederlandse dames doen het vaak snel snel omdat ze weinig ervaring hebben met overbeharing/meer haargroei. Uiteindelijk bij de Turkse dame beland die er meer verstand van had echter heeft het bij mij totaal geen effect gehad.
Na 2-3 behandelingen merk je dt et minder word maar hier moet je echt niet je oordeel op baseren!! Na afronden van 1 pakket zul je geen resultaat zien waardoor je automatisch een 2e moet afnemen en ga zo maar door! Waste of money dus want je blijft aan de gang! Toon minder »
Sou Sou
19 mei 2022 20:08
Slechte kliniek, ik moet elke 2 maanden een behandeling maar het is onmogelijk om afspraken te maken. Ben al bijna 3 jaar bezig met een behandeling voor maximaal 8 keer. Laatste keer werd de behandeling zelfs 45 min van tevoren geannuleerd terwijl ik al onderweg was. Als je snel resultaat wilt ben je hier niet aan het juiste adres
Linda Hubers
29 april 2022 14:02
Altijd even tevreden over de service. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Ik kom altijd met plezier naar Dr Babak.
Kizzy Schuffelers
13 juli 2021 17:05
PRP behandeling laten uitvoeren door Drs. Kevin Bulgac. Zeer professioneel behandeld door dokter Bulgac. Legde mij duidelijk uit wat ik kon verwachten en de nazorg ervan. De procedure werd vlot en kundig uitgevoerd. Kevin is zeker een aanrader voor de behandeling.
Dwight
12 maart 2021 09:09
Dr Babak is een fijne arts, werkt vlug, netjes en lijkt kundig. Het personeel is minder kundig. Verdovende crème werd maar 30 minuten voor de behandeling opgebracht zonder occlusie (duurt 1-2 uur voordat het werkt, met occlusie), de afspraak is een aantal maal verplaatst, vaak en lang moeten wachten, onvriendelijke dames achter de balie, matig bereikbaar.... Toon meer »
Dr Babak is een fijne arts, werkt vlug, netjes en lijkt kundig.

Het personeel is minder kundig. Verdovende crème werd maar 30 minuten voor de behandeling opgebracht zonder occlusie (duurt 1-2 uur voordat het werkt, met occlusie), de afspraak is een aantal maal verplaatst, vaak en lang moeten wachten, onvriendelijke dames achter de balie, matig bereikbaar.

Al met al door de randvoorwaarden niet een behandeling welke voor herhaling vatbaar is. Toon minder »
sara peterson
6 maart 2021 09:09
Heel slecht Belachelijk niet professioneel personeel en niet serieus
Sharif Masdjedi
31 augustus 2020 00:12
Na 6 behandelingen is mijn haar op de plekken waar ik het liever niet had zo goed als weg!
Dominique Raijmann
17 augustus 2019 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €90 per zone
Bocouture
V.a. €90 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €50 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. €50 per consult
Fillers
Belotero
V.a. €225 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €225 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €350 per 1,5 ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €150 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €600 per 2 oksels
PRP
V.a. €200 per behandeling
Vitamine infuus
V.a. €225 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €200 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €150 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
30000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body Contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Wanningstraat 10, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling