Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Cosmetique Totale Alphen aan den Rijn uit Alphen aan den Rijn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.7
106 reviews
Hartstikke slecht service absoluut geen aanrader beter ga je naar een professionele kliniek
jack brown
2 juli 2022 14:02
Ik heb een intake gehad met Dr. Schornagel. Goede intake en op basis daarvan besloten verder te willen gaan met Cosmetique Totale. Tot 4x toe geprobeerd een afspraak te maken, wat bijna onmogelijk is bij dit bedrijf. Toen uiteindelijk 1.5 maand geleden een afspraak gemaakt voor a.s. donderdag 24 februari en die werd vandaag afgezegd door CT vanwege vakantie.... Toon meer »
Ik heb een intake gehad met Dr. Schornagel. Goede intake en op basis daarvan besloten verder te willen gaan met Cosmetique Totale. Tot 4x toe geprobeerd een afspraak te maken, wat bijna onmogelijk is bij dit bedrijf. Toen uiteindelijk 1.5 maand geleden een afspraak gemaakt voor a.s. donderdag 24 februari en die werd vandaag afgezegd door CT vanwege vakantie. Bizar, minder dan 1 week van tevoren een afspraak afzeggen die 1.5 mnd geleden is gemaakt, na 3 al mislukte pogingen om een afspraak te maken. Ontzettend onbehoorlijk en erg veelzeggend. Als je al geen afspraken kan maken of kan nakomen, heb ik grote twijfels bij de overige dienstverlening. Toon minder »
Ineke Hulsbos
18 februari 2022 20:08
Ik raad het niet aan, ik werd verteld dat het vergoed zou worden uiteindelijk heb ik het toch zelf moeten betalen en ik ga ook een klacht indienen want ik
Zie geen verschil na de behandeling
Noura Hamid
28 december 2021 19:07
Personeel erg vriendelijk en deskundig. Ik voel me altijd op mijn gemak. . Er heerst een ontspannen sfeer. Heel tevreden over de resultaten!
Jacqueline Tjassens
2 februari 2021 12:12
De definitieve referentie valt eigenlijk pas te plaatsen na mijn laatste geplande afspraak op woensdag 17 maart 2021. Toch kan ik Cosmetique Totale | Laserbehandelingen en Huidtherapie nu al van harte aanbevelen. Na vier eerdere sessies om een tatoeage te laten verwijderen, is het resultaat al verbluffend te noemen, precies zoals ook eerder door huidtherapeu... Toon meer »
De definitieve referentie valt eigenlijk pas te plaatsen na mijn laatste geplande afspraak op woensdag 17 maart 2021. Toch kan ik Cosmetique Totale | Laserbehandelingen en Huidtherapie nu al van harte aanbevelen. Na vier eerdere sessies om een tatoeage te laten verwijderen, is het resultaat al verbluffend te noemen, precies zoals ook eerder door huidtherapeur Mindor Walrave was voorspeld. Geen woorden, maar daden. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden, zal ik na de laatste behandeling foto's plaatsen van de tatoeage bij eerste bezoek en het resultaat aan het slot van de behandeling. Ik weet zeker dat de twijfelaar van nu dan definitief over de streep wordt getrokken. Toon minder »
Hans Bos
27 januari 2021 16:04
Al bijna 10 keer ben ik bij Cosmetique Totale binnen geweest. Ik word iedere keer enthousiast ontvangen en voel me snel op mijn gemak. Bij iedere laserbehandeling heb ik een duidelijke uitleg gekregen wat er zou gebeuren en dit stelde mij gerust. De dames die mij hebben geholpen konden ook uit ervaring vertellen hoe het resultaat zou worden en als ze vonden... Toon meer »
Al bijna 10 keer ben ik bij Cosmetique Totale binnen geweest. Ik word iedere keer enthousiast ontvangen en voel me snel op mijn gemak. Bij iedere laserbehandeling heb ik een duidelijke uitleg gekregen wat er zou gebeuren en dit stelde mij gerust. De dames die mij hebben geholpen konden ook uit ervaring vertellen hoe het resultaat zou worden en als ze vonden dat ik wat meer tijd tussen behandelingen kon laten, zeiden ze dat eerlijk. Heel netjes!
De praktijk is erg mooi, nu nog veel mooier en groter sinds het een verbouwing heeft ondergaan.
Ik ben erg tevreden en raad iedereen Cosmetique Totale aan. Toon minder »
Martijn en Lisette
25 januari 2021 14:02
De eerste keer dat ik mijn bezoek bracht bij Cosmetique totale was ik best gespannen. Het team is zeer deskundig omdat ze de behandelingen goed uitleggen waardoor je snel op je gemak voelt. Ze weten waar ze het over hebben (echte vakmensen!). Verscheidende behandelingen heb ik inmiddels uit laten voeren en met resultaat! Rozemarijn is deskundig, vriendelijk... Toon meer »
De eerste keer dat ik mijn bezoek bracht bij Cosmetique totale was ik best gespannen. Het team is zeer deskundig omdat ze de behandelingen goed uitleggen waardoor je snel op je gemak voelt. Ze weten waar ze het over hebben (echte vakmensen!). Verscheidende behandelingen heb ik inmiddels uit laten voeren en met resultaat! Rozemarijn is deskundig, vriendelijk en zorgt ook voor de finishing touch (bijvoorbeeld een verzachtende vette crème om sommige (pijnlijke) behandelingen te verzachten en het werkt! Toon minder »
Mariannr Vreeswijk
7 januari 2021 11:11
Sinds Mei ben ik onder behandeling bij Cosmetique Totale in Alphen a/d Rijn. De kliniek is heel professioneel, hygiënisch en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Administratief is ook alles heel duidelijk. Factuur en afspraak worden gelijk via email bevestigd en ook de dag van tevoren wordt er een herinnering aan de afspraak gestuurd. Ik ben onder behandelin... Toon meer »
Sinds Mei ben ik onder behandeling bij Cosmetique Totale in Alphen a/d Rijn. De kliniek is heel professioneel, hygiënisch en de medewerkers zijn erg vriendelijk. Administratief is ook alles heel duidelijk. Factuur en afspraak worden gelijk via email bevestigd en ook de dag van tevoren wordt er een herinnering aan de afspraak gestuurd. Ik ben onder behandeling bij Mindor en ben heel erg tevreden over haar en het resultaat. Van tevoren duidelijke en professionele uitleg gekregen over de behandeling en de kosten. Indien er een actie is dan geeft ze dit uit zichzelf aan en wordt het bedrag meteen aangepast bij betaling.
Mindor is heel aardig, professioneel en heeft veel kennis van haar vak waardoor ik veel vertrouwen in haar heb. Toon minder »
saskia posthuma
30 december 2020 18:06
Dit is een recensie over Cosmetique Totale, locatie Alphen a/d Rijn. Momenteel laat ik mijn tatoeage weglaseren bij Cosmetique Totale. Dit wordt gedaan door Mindor. Mindor is vriendelijk, professioneel, en weet me goed te informeren over het laserproces. Het consult aan het begin was veel informatie in één keer, maar gelukkig heeft ze de hoofdlijnen voor me... Toon meer »
Dit is een recensie over Cosmetique Totale, locatie Alphen a/d Rijn.

Momenteel laat ik mijn tatoeage weglaseren bij Cosmetique Totale. Dit wordt gedaan door Mindor. Mindor is vriendelijk, professioneel, en weet me goed te informeren over het laserproces. Het consult aan het begin was veel informatie in één keer, maar gelukkig heeft ze de hoofdlijnen voor me op papier gezet. Er werd me één behandelaarster toegewezen die me elke keer behandelt, wat ik persoonlijk en prettig vind.

Ik heb vandaag mijn vierde behandeling gehad. Er is geschat dat ik ongeveer acht behandelingen nodig zal hebben omdat er veel inkt in mijn tatoeage zit. Er zat tot nu toe twee maanden tussen elke behandeling. Elke laserbehandeling kost aardig wat qua geld, maar mijn tattoo is ook vrij groot. Het geldbedrag vind ik het wel waard, aangezien ik merk dat het laseren goed gebeurt (gaat met een Pico laser) en het herstel goed verloopt (door de duidelijke instructie voor nazorg op het begin heb ik na vier behandelingen nog geen littekens).

Samenvattend:

+ Professioneel
+ Vriendelijk
+ Duidelijk qua instructies en informaties
+ Goede prijs/kwaliteitverhouding

- Onder de streep valt de prijs vrij hoog uit Toon minder »
Blahem Doink
23 december 2020 14:02
Fijn, professioneel bedrijf. Mindor luistert goed en geeft goede adviezen!
Sabine Degenkamp
20 december 2020 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Utrechtstraat 108, Alphen aan den Rijn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten