Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Den Haag

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Cosmetique Totale Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
37 reviews
Ik laat mijn tatoeages laseren bij Natasha. Tot nu toe heb ik twee behandelingen gehad. Ik ben er erg tevreden over! De tatoeages zijn al aan het vervagen en ik voel mij op mijn gemak bij Natasha. Ik ben blij dat ik voor Cosmetique Totale heb gekozen 😊
Dana Wilms
10 augustus 2022 09:09
Dertig minuten onnodig in de wachtkamer gezeten omdat een werknemer de verkeerde locatie heeft ingevoerd tijdens het maken van een afspraak. Geen personeel aanwezig om het na te vragen, onprofessioneel! Er werd geen passende oplossing geboden tijdens het telefoongesprek toen ik mijn frustraties uitte. Ik vind het onproffesioneel dat er geen personeel aanwezi... Toon meer »
Dertig minuten onnodig in de wachtkamer gezeten omdat een werknemer de verkeerde locatie heeft ingevoerd tijdens het maken van een afspraak. Geen personeel aanwezig om het na te vragen, onprofessioneel! Er werd geen passende oplossing geboden tijdens het telefoongesprek toen ik mijn frustraties uitte. Ik vind het onproffesioneel dat er geen personeel aanwezig is waarbij je je aanmeld en of dingen aan kunt vragen. De deur word open geklikt en ze zien dus daadwerkelijk je binnenkomen maar er word daarna niet naar je omgekeken. Toon minder »
K A
14 juni 2022 10:10
Ik heb een picolaserbehandeling gedaan, ik blijk daar allergische voor te zijn. Kontakt gehad 1a 2 keer teruggebeld daarna een mail verstuurd over dat ik heel erg teleurgesteld ben enof ik iets van mijn betaling terug kan krijgen tot op heden niets meer cosmetique gehoord. Als ze zo met klanten omgaan is het wel heel erg teleurstellend.
sandra harpal
19 maart 2022 11:11
Ik doe momenteel de laserbehandelingen voor het verwijderen van haar bij huidtherapeute Danielle. Ben er echt super tevreden over! Na 1 behandeling was mijn scheerirritatie al weg omdat de haartjes zacht terugkomen. Geen bultjes of rode geirriteerde pijnlijke huid meer na het scheren! En na elke behandeling komen er dus minder haartjes terug. Je hoeft dus ni... Toon meer »
Ik doe momenteel de laserbehandelingen voor het verwijderen van haar bij huidtherapeute Danielle. Ben er echt super tevreden over! Na 1 behandeling was mijn scheerirritatie al weg omdat de haartjes zacht terugkomen. Geen bultjes of rode geirriteerde pijnlijke huid meer na het scheren! En na elke behandeling komen er dus minder haartjes terug. Je hoeft dus niet eerst 6 behandelingen te hebben voordat je resultaat ziet. Danielle is super aardig en stelt je echt op je gemak dus je hoeft je echt totaal niet te schamen als je bv je bikinilijn-gebied laat laseren. Ze gebruiken ook goede professionele apparatuur en de behandelruimte ziet er mooi verzorgd uit. Ik vond het laseren zelf ook niet echt pijnlijk en het gaat heel snel. Dit laseren had ik écht jaren eerder moeten doen. Toon minder »
Rachel Peeters
16 november 2021 19:07
Niet de meest fijne behandeling, maar word altijd goed en professioneel geholpen! De huidtherapeut zorgt er altijd voor dat ik op mijn gemak ben
Julia Davis
29 oktober 2021 13:01
Ik ben al sinds 2018 klant bij Cosmetique totale en ben altijd fantastisch geadviseerd. Iedere behandeling pakte zelfs mooier uit dan mijn verwachting. Ik heb bij Daniëlle camouflage therapie gedaan die vergoed werd door mijn aanvullende verzekering. We zijn begonnen met laser behandelingen tegen pigmentvlekjes. Echt ieder vlekje waar ik me aan stoorde is we... Toon meer »
Ik ben al sinds 2018 klant bij Cosmetique totale en ben altijd fantastisch geadviseerd. Iedere behandeling pakte zelfs mooier uit dan mijn verwachting. Ik heb bij Daniëlle camouflage therapie gedaan die vergoed werd door mijn aanvullende verzekering. We zijn begonnen met laser behandelingen tegen pigmentvlekjes. Echt ieder vlekje waar ik me aan stoorde is weg en binnenkort gaan we voor de Tca peeling. Tevens heeft Daniëlle me over mijn angst voor tattooage verwijdering heen geholpen en gaan we binnenkort beginnen aan de behandelingen. Ik raad echt iedereen cosmetique totale aan, ik had eens mijn vriendin meegenomen die een spidervein in het gezicht had en ook zij was erg tevreden! Toon minder »
S. Kefeli
30 januari 2021 12:12
Eerst zag ik ertegenop om mijn verhaaltje hier op de site te zetten, omdat het misschien wat genant is, maar Danielle verdient het dubbel en dwars om hier genoemd te worden! Als je ouder wordt wordt je haar harder en stugger. Vooral in de intieme zone. Ik kreeg er veel last van. Mijn huid is snel geirriteerd en kapot en op die plek is dat natuurlijk heel erg... Toon meer »
Eerst zag ik ertegenop om mijn verhaaltje hier op de site te zetten, omdat het misschien wat genant is, maar Danielle verdient het dubbel en dwars om hier genoemd te worden! Als je ouder wordt wordt je haar harder en stugger. Vooral in de intieme zone. Ik kreeg er veel last van. Mijn huid is snel geirriteerd en kapot en op die plek is dat natuurlijk heel erg vervelend. Op het moment dat mijn huid daar helemaal open was en ik niet zonder pijn kon zitten, lopen en liggen, besloot ik lasertherapie te proberen. Ik kwam voor deze behandeling bij Danielle en ik vond het heel eng, omdat het zo'n gevoelige en op dat moment ook pijnlijke plek was. Natuurlijk deed de behandeling zeer, maar Danielle loodste me erdoorheen en stelde me gerust. Ze nam me helemaal serieus en behandelde me veel respect en geduld. Ze gaf me geen seconde een ongemakkelijk gevoel of het gevoel dat ik me aanstelde.
Mijn huid blijft goed na de behandelingen. Hier en daar kreeg ik een enkel blaasje, die snel genezen waren. Zonder dat harde haar is de huid gemakkelijker in te smeren en te verzorgen.
De informatie die ik kreeg was heel duidelijk. Ik heb gemerkt dat het belangrijk is om die nog eens door te lezen, omdat er 6 weken tussen de behandelingen zit. De afspraakbevestiging en factuur kreeg ik direct in mijn mail. Ik ben heel tevreden en ik zie er niet tegenop dat ik de behandeling nog een aantal keren moet hebben.
De rustige, vriendelijke en respectvolle houding van Danielle en de manier waarop ze de behandeling uitvoert, duidelijk en geduldig, zorgt ervoor dat ik mijn doel goed haalbaar voor ogen zie: haarvrij en daardoor geen nare en pijnlijke open plekken meer in de intieme zone. Toon minder »
Joyce De Moor
26 december 2020 12:12
5 redenen waarom je voor Cosmetique Totale Den Haag zou moet kiezen! 1. Makkelijk bereikbaar met de auto en openbaarvervoer. 2. De kliniek is warm, gezellig en schoon. 3. Ze werken met de laatste nieuwe technologieën en dat zie je dan ook meteen als je kijkt naar de apparatuur die er staat. 4. Je krijgt een uitgebreid, goed en eerlijk advies in mijn geval v... Toon meer »
5 redenen waarom je voor Cosmetique Totale Den Haag zou moet kiezen!

1. Makkelijk bereikbaar met de auto en openbaarvervoer.
2. De kliniek is warm, gezellig en schoon.
3. Ze werken met de laatste nieuwe technologieën en dat zie je dan ook meteen als je kijkt naar de apparatuur die er staat.
4. Je krijgt een uitgebreid, goed en eerlijk advies in mijn geval van “Natasha Snel” zodat je precies weet waar je aan toe bent. Als er iets niet mogelijk is of als ze denkt dat een behandeling niet geschikt of effectief is wordt dat ook meteen gezegd zodat je geen verwachtingen krijgt die niet waargemaakt kunnen worden.
5. Iedere keer weer als je een afspraak hebt stelt Natasha je op je gemak en ze geeft je een vertrouwd gevoel.

Kortom ik ben er een aantal afspraken achter de rug ivm het verwijderen van een tatoeage met behulp van de Pico Laser. Heb daar zelf vooraf behoorlijk onderzoek naar gedaan omdat ik geen groot litteken wil overhouden na het verwijderen van de tatoeage en kwam uit bij deze methode (Pico Laserbehandeling) Ik was opzoek naar een kliniek waar ik een goed gevoel bij had en waar ik niet het gevoel zou hebben dat ik een nummer ben. Na het maken van een geheel vrijblijvende afspraak waar ik een eerlijk en duidelijk advies en plan van aanpak heb gekregen heb ik gekozen voor Cosmetique Totale Den Haag. Nog geen moment spijt van gehad en kan het daarom iedereen aanraden.

Eigenlijk zou ik 6* willen geven maar kan er maar 5* Toon minder »
William van der Schoor
17 december 2020 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Groot Hertoginnelaan 39, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten