Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Groningen

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Cosmetique Totale Groningen uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.9
17 reviews
Ik ben heel tevreden over de lasertherapie voor het verminderen van pigmentvlekken die ik heb gehad bij Cosmetique Totale. Resultaat is mooi en ik ben prettig behandeld door huidtherapeute Rosa Bangma.
Monique van der Krogt
18 februari 2021 14:02
Ik heb nu meerdere behandelingen gehad en voelen goed aan. Ondanks dat het niet altijd even lekker aanvoelt, het uitdrukken van plekjes en het prikjes met naalden zijn nou eenmaal niet pijnloos. Lig ik er wel ontspannen bij. Merk ook al resultaat. Fijne aan Rosa is dat ze alles uitlegt en navraag doet: wat voor peeling ze gebruikt, vraagt na over de spullen... Toon meer »
Ik heb nu meerdere behandelingen gehad en voelen goed aan. Ondanks dat het niet altijd even lekker aanvoelt, het uitdrukken van plekjes en het prikjes met naalden zijn nou eenmaal niet pijnloos. Lig ik er wel ontspannen bij. Merk ook al resultaat. Fijne aan Rosa is dat ze alles uitlegt en navraag doet: wat voor peeling ze gebruikt, vraagt na over de spullen die ik thuis gebruik en hoe ik ze gebruik. Komt professioneel over en toch gezellig. Toon minder »
Sanne Scholten
11 januari 2021 10:10
Nette, schone en professioneel ogende locatie die gerund wordt door medewerkers waar hetzelfde over te zeggen is. Ik kom hier al een tijdje om mijn acne en acnelittekens te behandelen en ben zeer tevreden over de behandelingen maar ook over de (voor)informatie die gegeven wordt.
Niks negatiefs op aan te merken!
Rogier van Cann
5 januari 2021 12:12
Lysette, heeft mij goed geholpen! Vanaf het begin is ze erg betrokken geweest bij mijn huidverbetering. Adviezen geven over producten en hoe ik mijn huid moet behandelen heeft ze goed gedaan, ook toen mijn huid veranderde. Na een zware medicatie voor mijn huid ben ik snel weer terug gekomen bij Lysette, omdat ik haar vertrouw met mijn (nieuwe) huid. Ze is al... Toon meer »
Lysette, heeft mij goed geholpen! Vanaf het begin is ze erg betrokken geweest bij mijn huidverbetering. Adviezen geven over producten en hoe ik mijn huid moet behandelen heeft ze goed gedaan, ook toen mijn huid veranderde. Na een zware medicatie voor mijn huid ben ik snel weer terug gekomen bij Lysette, omdat ik haar vertrouw met mijn (nieuwe) huid. Ze is altijd erg professioneel en handelt volgens het protocol. Toon minder »
Larissa Bron
29 december 2020 12:12
Rosa heeft mij heel kundig een gezichtsbehandeling gegeven. Ze legt alles stap voor stap uit. Ze verteld wanneer ze wat doet, en waarom ze het doet.

De praktijk ziet er mooi, professioneel en schoon uit. Ik ben erg tevreden over Cosmetiqe Totale en raad het ook zeker aan.
marjolein brouwer
27 december 2020 18:06
Super goed geholpen bij Cosmetique Totale! Mijn huid is veel verbeterd en de huidtherapeut is prettig om door behandeld te worden. Kalm, betrokken en geeft een duidelijk beeld van wat je kan verwachten.
Esmee Berndes
22 december 2020 13:01
Rosa heeft me heel fijn geholpen. Ze legde alles rustig uit en behandelde me vakkundig op een heel plezierige manier. Daarnaast heeft ze me nog een paar goede tips gegeven. De praktijk ziet er mooi uit. Professioneel, up-to-date. Een aanrader!
Sandra Woldringh
22 december 2020 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Geulstraat 37, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten