Cosmetique Totale

Cosmetique Totale Zwolle

Injectables behandelingen bij Cosmetique Totale zijn verhuisd naar City Clinics Zwolle.
Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Bij Cosmetique Totale vinden we het belangrijk om een fris en natuurlijk resultaat te behalen. Ook werken onze cosmetisch artsen samen met onze huidtherapeuten om zo huidverjonging op alle vlakken te realiseren.

Cosmetique Totale Zwolle uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. € 99 per zone
Drie (3) zones
V.a. € 297 per behandeling
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 75 per behandeling
Twee (2) zones
V.a. € 198 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. € 249 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 395 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 275 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
39999
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2012
Adres
Ter Pelkwijkpark 18, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Daan Polomski
Drs. Daan Polomski
+ 12 meer
Functie
Arts lid van NVCG
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Cosmetique Totale Zwolle Reviews

5
38 reviews
Ik ga nu al enige tijd naar Cosmetique Totale voor verschillende behandelingen. Fillers en het laseren van al mijn haren. Mijn wallen zijn verleden tijd en ook het scheren is verleden tijd! Onwijs blij met de deskundige dames van Cosmetique Totale waar ik me compleet op mijn gemak voel. Kan het iedereen aanraden 🤩
Anouk Roze
8 november 2022 13:01
Ik ben al jaren klant bij Cosmetique Totaal. Waar het ooit begon met het ontharen van de bikinilijn, ben ik, doordat het zo goed bevalt, verder gegaan met andere delen van mijn lijf. De service is goed, de bereikbaarheid is top, er is echt aandacht voor jouw huid, maar ook voor jouw verhalen. Persoonlijk contact, wat ik erg kan waarderen. Na elke behandeling... Toon meer »
Ik ben al jaren klant bij Cosmetique Totaal. Waar het ooit begon met het ontharen van de bikinilijn, ben ik, doordat het zo goed bevalt, verder gegaan met andere delen van mijn lijf. De service is goed, de bereikbaarheid is top, er is echt aandacht voor jouw huid, maar ook voor jouw verhalen. Persoonlijk contact, wat ik erg kan waarderen. Na elke behandeling ben ik ook echt weer heel blij met het resultaat. Ik ga elk jaar minimaal 2x voor onderhoud en daardoor heb ik een gladde en haarvrije huid! Toon minder »
Maaike -
26 oktober 2022 15:03
Super tevreden met de service die kealy gegeven heeft en aanbied! Bij het verwijderen van een tattoo wordr je goed geïnformeerd en geluisterd naar je wensen. Je zag na de tweede sessie gelijk al resultaat. Zal haar zeker aanraden!
Gabriela Gonzalez
20 oktober 2022 19:07
Zeer tevreden over de behandelingen die ik heb gehad. Kealy is ontzettend goed in haar vak en werkt professioneel en het is ook nog eens erg gezellig om bij haar langs te gaan voor de behandelingen.
Bernet Hogenkamp
25 augustus 2022 06:06
Voor mijn acne gevoelige huid bezoek ik al een aantal jaren Kealy in Zwolle. Een aantal keer in het jaar onderga ik een laser behandeling en peeling. Kealy kijkt echt naar wat je huid nodig heeft en zorgt voor een behandeling op maat. Kealy is heel vriendelijk, professioneel en een dame die je volledig kan vertrouwen in wat ze doet. Zeker een aanrader om haa... Toon meer »
Voor mijn acne gevoelige huid bezoek ik al een aantal jaren Kealy in Zwolle. Een aantal keer in het jaar onderga ik een laser behandeling en peeling. Kealy kijkt echt naar wat je huid nodig heeft en zorgt voor een behandeling op maat. Kealy is heel vriendelijk, professioneel en een dame die je volledig kan vertrouwen in wat ze doet. Zeker een aanrader om haar eens te bezoeken bij Cosmetique Totale. Toon minder »
Tessa van der Waal
2 juli 2022 12:12
Meerdere behandelingen gehad bij Cosmetique Totale door Kealy. Je kunt er bij Kealy van uitgaan dat er altijd naar je wensen wordt geluisterd. Vragen worden uitgebreid beantwoord. Vooraf weet je duidelijk wat je van een behandeling kunt verwachten. Ik heb permanente make-up laten verwijderen en ook wat spiders laten verwijderen. In een paar behandelingen heb... Toon meer »
Meerdere behandelingen gehad bij Cosmetique Totale door Kealy. Je kunt er bij Kealy van uitgaan dat er altijd naar je wensen wordt geluisterd. Vragen worden uitgebreid beantwoord. Vooraf weet je duidelijk wat je van een behandeling kunt verwachten. Ik heb permanente make-up laten verwijderen en ook wat spiders laten verwijderen. In een paar behandelingen hebben we samen al een heel mooi resultaat behaald. (Thx Kealy, vakvrouw!) Toon minder »
Lisette
20 mei 2022 18:06
Ik ben echt super blij dat ik voor Cosmetique Totale Zwolle heb gekozen. Kealy is heel aardig en helpt je heel goed. Ik heb tot nu toe 3 huidbehandelingen gehad en ben altijd met een goed gevoel weggegaan. Ik ben heel erg tevreden!
Angelique Witte
20 mei 2022 14:02
Samen met mijn partner ben ik al een aantal jaren klant bij Kealy. Ze geeft goede adviezen en uitleg over de behandelingen, daarnaast is ze een rustig en fijn persoon. De behandelingen die we door de jaren heen hebben gehad zijn niet altijd even pijnloos, maar zeer zeker effectief bv laseren, waardoor het erg prettig is om iemand bij je te hebben die altijd... Toon meer »
Samen met mijn partner ben ik al een aantal jaren klant bij Kealy. Ze geeft goede adviezen en uitleg over de behandelingen, daarnaast is ze een rustig en fijn persoon. De behandelingen die we door de jaren heen hebben gehad zijn niet altijd even pijnloos, maar zeer zeker effectief bv laseren, waardoor het erg prettig is om iemand bij je te hebben die altijd rustig, alert blijft en doorpakt. Ook de producten die we de afgelopen jaren hebben aangeschaft bevallen erg goed!
Kortom zeker een aanrader!! Toon minder »
Annet de Ram
21 april 2022 19:07
Ondanks dat de IPL laser niet de meest prettige ervaring is, kijkt huidtherapeut Kealy naar hoe ze je hier het beste in kan afleiden en wat je zelf prettig daarin vindt. Daarnaast kijkt ze ook goed naar wat kan helpen voor jouw huid en kijkt ze goed naar de vooruitgang. Ik heb zelf al erg lang last van rode vlekjes in m'n huid, een aantal littekens van eerde... Toon meer »
Ondanks dat de IPL laser niet de meest prettige ervaring is, kijkt huidtherapeut Kealy naar hoe ze je hier het beste in kan afleiden en wat je zelf prettig daarin vindt. Daarnaast kijkt ze ook goed naar wat kan helpen voor jouw huid en kijkt ze goed naar de vooruitgang. Ik heb zelf al erg lang last van rode vlekjes in m'n huid, een aantal littekens van eerdere acne en verwijde poriën, en met de behandelingen bij Cosmetique Totale is dat aanzienlijk verbeterd. Het kost wel even tijd, ik heb namelijk wel een aantal behandelingen nodig gehad, maar het werkt beter dan honderden verschillende crèmes etc. uitproberen die nóg langzamer werken of zelfs helemaal niet. En het is natuurlijk gezellig om weer een momentje bij te kletsen, want de behandeling is ook gewoon erg gezellig. :) Toon minder »
Amanda Landman
23 maart 2022 09:09
Lang tegenaan gehikt of ik mijn lelijk geworden tatoeage zou laten behandelen, maar zodra ik Kealy sprak was alle twijfel direct verdwenen. Ze werkt secuur, legt alles helder uit, stelt je op je gemak en is super aardig. Inmiddels 2 behandelingen gehad, al goed resultaat te zien. Ben echt blij dat ik hier ben terechtgekomen! Een aanrader!
Bianca van der Pol
19 maart 2022 12:12
Schrijf een review