Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Zwolle

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Bij Cosmetique Totale vinden we het belangrijk om een fris en natuurlijk resultaat te behalen. Ook werken onze cosmetisch artsen samen met onze huidtherapeuten om zo huidverjonging op alle vlakken te realiseren.

Cosmetique Totale Zwolle uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke

Afspraak maken

Reviews

5
33 reviews
Voor mijn acne gevoelige huid bezoek ik al een aantal jaren Kealy in Zwolle. Een aantal keer in het jaar onderga ik een laser behandeling en peeling. Kealy kijkt echt naar wat je huid nodig heeft en zorgt voor een behandeling op maat. Kealy is heel vriendelijk, professioneel en een dame die je volledig kan vertrouwen in wat ze doet. Zeker een aanrader om haa... Toon meer »
Voor mijn acne gevoelige huid bezoek ik al een aantal jaren Kealy in Zwolle. Een aantal keer in het jaar onderga ik een laser behandeling en peeling. Kealy kijkt echt naar wat je huid nodig heeft en zorgt voor een behandeling op maat. Kealy is heel vriendelijk, professioneel en een dame die je volledig kan vertrouwen in wat ze doet. Zeker een aanrader om haar eens te bezoeken bij Cosmetique Totale. Toon minder »
Tessa van der Waal
2 juli 2022 12:12
Meerdere behandelingen gehad bij Cosmetique Totale door Kealy. Je kunt er bij Kealy van uitgaan dat er altijd naar je wensen wordt geluisterd. Vragen worden uitgebreid beantwoord. Vooraf weet je duidelijk wat je van een behandeling kunt verwachten. Ik heb permanente make-up laten verwijderen en ook wat spiders laten verwijderen. In een paar behandelingen heb... Toon meer »
Meerdere behandelingen gehad bij Cosmetique Totale door Kealy. Je kunt er bij Kealy van uitgaan dat er altijd naar je wensen wordt geluisterd. Vragen worden uitgebreid beantwoord. Vooraf weet je duidelijk wat je van een behandeling kunt verwachten. Ik heb permanente make-up laten verwijderen en ook wat spiders laten verwijderen. In een paar behandelingen hebben we samen al een heel mooi resultaat behaald. (Thx Kealy, vakvrouw!) Toon minder »
Lisette
20 mei 2022 18:06
Ik ben echt super blij dat ik voor Cosmetique Totale Zwolle heb gekozen. Kealy is heel aardig en helpt je heel goed. Ik heb tot nu toe 3 huidbehandelingen gehad en ben altijd met een goed gevoel weggegaan. Ik ben heel erg tevreden!
Angelique Witte
20 mei 2022 14:02
Samen met mijn partner ben ik al een aantal jaren klant bij Kealy. Ze geeft goede adviezen en uitleg over de behandelingen, daarnaast is ze een rustig en fijn persoon. De behandelingen die we door de jaren heen hebben gehad zijn niet altijd even pijnloos, maar zeer zeker effectief bv laseren, waardoor het erg prettig is om iemand bij je te hebben die altijd... Toon meer »
Samen met mijn partner ben ik al een aantal jaren klant bij Kealy. Ze geeft goede adviezen en uitleg over de behandelingen, daarnaast is ze een rustig en fijn persoon. De behandelingen die we door de jaren heen hebben gehad zijn niet altijd even pijnloos, maar zeer zeker effectief bv laseren, waardoor het erg prettig is om iemand bij je te hebben die altijd rustig, alert blijft en doorpakt. Ook de producten die we de afgelopen jaren hebben aangeschaft bevallen erg goed!
Kortom zeker een aanrader!! Toon minder »
Annet de Ram
21 april 2022 19:07
Ondanks dat de IPL laser niet de meest prettige ervaring is, kijkt huidtherapeut Kealy naar hoe ze je hier het beste in kan afleiden en wat je zelf prettig daarin vindt. Daarnaast kijkt ze ook goed naar wat kan helpen voor jouw huid en kijkt ze goed naar de vooruitgang. Ik heb zelf al erg lang last van rode vlekjes in m'n huid, een aantal littekens van eerde... Toon meer »
Ondanks dat de IPL laser niet de meest prettige ervaring is, kijkt huidtherapeut Kealy naar hoe ze je hier het beste in kan afleiden en wat je zelf prettig daarin vindt. Daarnaast kijkt ze ook goed naar wat kan helpen voor jouw huid en kijkt ze goed naar de vooruitgang. Ik heb zelf al erg lang last van rode vlekjes in m'n huid, een aantal littekens van eerdere acne en verwijde poriën, en met de behandelingen bij Cosmetique Totale is dat aanzienlijk verbeterd. Het kost wel even tijd, ik heb namelijk wel een aantal behandelingen nodig gehad, maar het werkt beter dan honderden verschillende crèmes etc. uitproberen die nóg langzamer werken of zelfs helemaal niet. En het is natuurlijk gezellig om weer een momentje bij te kletsen, want de behandeling is ook gewoon erg gezellig. :) Toon minder »
Amanda Landman
23 maart 2022 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €125 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €99 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. €299 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €545 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €650 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €299 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2012
Adres
Forelkolk 31, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten